Escape Rooms Nederland logo
Escape room Kamer 51 Middelburg

Nederstraat 31, 4332 AX Middelburg, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape room Kamer 51 Middelburg

Escape room Kamer 51

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: mei 2015
Minimale leeftijd: 11
Moeilijkheid: Gemiddeld

De kamer van escape room ‘Kamer 51’ is ingericht als een ‘gewone’ kamer in een ‘gewoon’ woonhuis met alledaagse meubels en behang. Hierdoor lijkt het alsof deze kamer simpel is. Toch is dit zoals bij andere escape rooms niet het geval. Je zult met je team binnen 51 minuten uit deze kamer moeten ontsnappen. Dit zal je alleen lukken als je goed samenwerkt en overlegt met elkaar. Je hebt je team hard nodig in dit spel.

Dit spel speel je met 3 t/m 8 personen tegelijk. Spelen kan vanaf 11 jaar, al zal extra begeleiding in het team voor het kind nodig zijn. Kinderfeestjes geven bij Kamer 51 is ook mogelijk. Er kan iemand meegaan met de kinderen voor hulp tijdens het spel. De kinderen krijgen wel een schatkaart mee die helpt bij het vinden en oplossen van puzzels. Na het spel is er de mogelijkheid om een stukje taart te eten en iets te drinken. Dit is niet alleen leuk, maar ook leerzaam voor ze.

Kom je met een groep groter dan 8 mensen? Reserveer dan voor ieder team (verdeel de groep in tweeën) apart een tijd en schrijf bij ‘opmerkingen’ dat jullie als groep komen. Het is ook mogelijk om hiervoor telefonisch te reserveren.

Veel succes met ontsnappen bij Kamer 51, want zelfs de ‘normaalste’ kamer kan iets verbergen.

Informatie over Escape room Kamer 51 Middelburg

Begin dit jaar was er in Zeeland geen enkele escape room te vinden. Dit tot grote teleurstelling van Zeeuwse escape room fans. Kamer 51 bracht daar in april 2015 verandering in met een Middelburgse escape room. De naam ‘Kamer 51’ komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het verwijst namelijk naar het aantal minuten die je krijgt: 51 minuten.Normaal moet je in een escape room binnen 60 minuten ontsnappen. Hier heb je 9 minuten minder, dus dat is een grotere uitdaging. Deze escape room is niet speciaal ingericht voor kinderen. Toch kunnen er kinderfeestjes worden gehouden voor kinderen vanaf 11 jaar. Er zijn nog meer arrangementen mogelijk, waaronder een GPS-puzzeltocht door Maastricht. De puzzeltocht is ook escape room georiënteerd. Zo moet je met je team op zoek naar aanwijzingen waar je naar toe moet. Hiervoor moet je ook informatie opzoeken of bepaalde handelingen verrichten. Extra leuk als extra activiteit in combinatie met het escape room spel. Kamer 51 is te vinden in de kelder van een oud winkelpand in het centrum van Middelburg: Nederstraat 31. Vanaf station Middelburg is het 15 minuten lopen. Gratis parkeren kan bij de Cycle Hub de Oude Veerseweg op 5 minuten loopafstand van Kamer 51. Je kunt vanaf 3 en t/m 8 personen tegelijk spelen. Bij grotere groepen wordt de groep gesplitst in 2 groepen. Hoe groter de groep is, hoe lager de prijs per persoon. Voor 3 personen is het €24 per persoon maar vanaf 8 personen is het €11,50 per persoon.Probeer deze eerste escape room van Zeeland uit en kijk of het je lukt binnen de 51 minuten!

Locatie op de kaartEscape room Kamer 51 Middelburg

Nederstraat 31, 4332 AX Middelburg, Nederland

Escape room Kamer 51 Middelburg Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape room Kamer 51 Middelburg? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

We visited together with a group of 6 people. It was a surprising (very positive) experince. We visited the Tovenaar’s room. The clues were intelligent, fun and misterious. If you are looking for a challenging and inspiering experince go here ! The hostess is also very friendly and professionnal ! I will definitelly go back ! it is possible to handle in English and Dutch!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 juni 2018 S. van Engelen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Prima ontvangst, leuke room met doordachte puzzels. Zeker een aanrader voor de fanatiekelingen onder ons.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 maart 2017 Bommi G Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Dit was onze eerste escape-room (2 volwassenen, 2 kinderen van 12 en 1 kind van 11) ooit. We wisten niet goed wat we moesten verwachten, maar kwamen er zo enthousiast uit (!), dan we 2 dagen later ook ‘De Schatkelder’ hebben bezocht.
Denk dat we een nieuwe hobby hebben 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2017 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Leuke escaperoom. Niet heel moeilijk. Goed te doen met 3 personen. Leuk gevonden puzzels. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2017 G+P+M Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Vandaag onze eerste ervaring met een escape room gehad in de tovenaarskamer. Met onze zonen van 11 en 13 jaar aan de slag. Waanzinnige ervaring en een erg gastvrij ontvangst met een drankje. Net niet binnen de tijd weten te ontsnappen maar zeer zeker getriggerd voor nog een escaperoom ervaring. Perfecte invulling van een regenachtige vakantiedag.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 augustus 2016 Hans en Elles Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wij hebben met 5 mensen de tovenaarskamer gedaan en erg genoten. Leuk en uitdagende combinatie van puzzels, originele elementen, met voor ieder wat wils en een passende sfeer. De kamer zat goed in elkaar en zeker niet te makkelijk. Erg fijne ontvangst ook, met gelegenheid om na te kletsen met een drankje.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juli 2016 Willeke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

We hebben tijdens een weekendje Zeeland meerdere Escape Rooms gespeeld en De Tovenaarskamer van Kamer 51 was toch wel de beste. Hij ziet er erg mooi uit en de puzzels waren leuk en uniek. De doorloop van de kamer was ook heel goed. Soms konden we dingen apart doen van elkaar, maar dan kwam alles weer samen. Op de site van escaperoomsnederland staat dat deze kamer het duurst is van Zeeland (niet waar, want wij waren meer kwijt voor Renesse), maar het is zijn geld wel waard. De kwaliteit is erg goed en naderhand kan je nog lekker zitten en spelletjes spelen. Waardoor het een hele leuke avond uit is met vrienden. Dit misten we wel bij de goedkope Escape Rooms.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2016 Roos Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Hele leuke activiteit in Middelburg. Wij zijn met 30 personen bij Kamer 51 geweest. Naast de Escape Rooms hebben we ook de GPS-tochten gedaan. Escape Room Kamer 51 Middelburg heeft een middagvullend programma samengesteld dat heel goed was verzorgd. Naast de activiteiten waren ook de andere faciliteiten erg goed en leuk/kleinschalig opgezet. Het was ook leuk om kennis te maken met een leuke, jonge lokale onderneemster die het heeft opgezet. Echt superdag gehad; ik zou iedereen die een uitje plant aanrader contact met Kamer 51 op te nemen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juni 2016 Eva Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Warme en gastvrije ontvangst door de gastvrouw. bij een lekker drankje werden de spelregels uitgelegd. In de kamer hebben we verschrikkelijk veel lol gehad ( we waren met allemaal vrouwen) Het begin was vrolijke chaos omdat iedereen overal op af vloog om aanwijzingen te vinden. Later wat meer samen gewerkt, maar helaas niet binnen de 51 minuten de opdrachten kunnen voltooien. Nadien nog gezellig zitten na kletsen en lachen met een drankje. Een absolute aanrader. We gaan binnenkort terug voor de Tovenaarskamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 mei 2016 Netty Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Ik was nog niet eerder in een escaperoom geweest en vond het erg leuk om te doen. Eerst even wennen en alles eens goed bekijken. En als je dan de eerste puzzel hebt opgelost word je steeds fanatieker. Wij hebben de Tovenaarskamer gedaan, maar het is ons helaas niet gelukt de puzzels op tijd op te lossen. Kamer 51 wil ik ook zeker een keer doen!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2016 Nicole Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Hele leuke Escape Room! Ik ben met een personeelsuitje geweest en het was heel goed geregeld. Ontvangst was leuk en informeel. Naast de Escape Room hebben we ook een hele leuke GPS-tocht gelopen. In de ontvangstruimte hebben we ook nog met z’n allen kunnen borrelen voordat we uit eten gingen. Was ook super gezellig en het meisje dat er werkte was ook heel gezellig, zeker een aanrader en ik wil zeker nog een keer terug komen als er een tweede kamer is.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 december 2015 Eva Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Wat een leuke ervaring! Bij Kamer 51 wordt je erg leuk opgevangen alles wordt duidelijk uitgelegd en het is ontzettend leuk om te doen met een groep. De puzzels zelf zijn erg uitdagend!! Ten opzichten van sommige andere Escape Rooms is het allemaal goed geregeld en heerst er een leuke, warme sfeer. Al met al een echte aanrader!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 november 2015 Martijn Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Dit was onze eerste escaperoom. Met de familie (incl. tieners) met 2 teams getracht de codes te kraken. Het gaf ons enorm veel adrenaline, muziek zweepte ons op en daarmee dus ook de spanning. Leuke (pittige) puzzels.
Beide teams hebben de 51 minuten niet gehaald …….. maar leuk dat het was!!
Begeleiding prima. Relaxte en gezellige sfeer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 oktober 2015 Jolanda vd Stel Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Leuke escape room in Middelburg

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 augustus 2015 Peter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Niet mijn eerste escape room. Het ontvangst erg leuk. Mooie locatie in Middelburg. Het spel erg leuk en spannend. Ik vond het spel leuk en origineel. Een aanrader als je in Middelburg bent.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 juli 2015 Henry Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest