Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Kamperland

Haven 5, 4493 BJ, Kamperland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Kamperland

Escape room The Abandoned Kitchen

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 10 spelers
Open sinds: juli 2016
Minimale leeftijd: 12
Ontsnappingspercentage: 30%
Thema’s: Bom, Keuken

In het restaurant komen diverse klachten. Het eten is slecht en de borden zijn vies. Als de kok dit hoort wordt hij boos en neemt de gasten mee naar de keuken. Hier laat hij zien dat er geen afwashulp is en geeft aan dat daardoor de borden vies kunnen zijn. De gasten geven aan dat ze hier niks mee te maken hebben waarop de kok nog bozer wordt! Hij sluit de gasten op in de keuken en laat een bom achter. De gasten worden uitgedaagd om binnen 60 minuten uit de keuken te komen voordat de bom afgaat. Durven jullie het aan?

Escape room Metal Trader

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 9 spelers
Open sinds: mei 2016
Minimale leeftijd: 12
Ontsnappingspercentage: 9%
Thema’s: Ontvoering

De eerste Escape room die in Kamperland is geopend heeft als onderwerp ontvoering. In een ruim opgezette kamer wordt jij met je team uitgedaagd om binnen 60 minuten erachter te komen wat er met deze handelaar is gebeurd. Escape room Metal Trader: een kamer vol geheimen, codes en raadsels. Zoek uit wat er met de Metal trader is gebeurd! Ontsnap jij op tijd?

Informatie over Escape Room Kamperland

Over het ontstaan van deze escape room

Een originele op waarheidsgetrouwe inrichting met een hierop gebaseerd thema. Deze locatie is een escape room begonnen om het unieke verhaal met een groter publiek te kunnen delen. Ze zijn trots op hun Escape Room, omdat het unieke verhaal een mooie uitdaging biedt aan onze bezoekers. Tevens is de Escape Room een aanvulling op de andere activiteiten als lasergamen, botsautovoetbal, planetarium, laserspelletjes, disco bootjes, horeca, indoor winkelcentrum etc.

Prijzen

3 personen: € 20.- p/p = € 60.- per groep.
4 personen: € 15.- p/p = € 60.- per groep.
5 personen: € 12,50 p/p = € 62,50.- per groep.
6 personen: € 12,50 p/p = € 75.- per groep.
7 personen: € 12,50 p/p = € 87,50.- per groep.
8 personen: € 12,50 p/p = € 100.- per groep.
9 personen: € 12,50 p/p = € 112,50.- per groep.

Aanvangstijden

12.30 Metal Trader
12.45 Kitchen
14.00 Metal Trader
14.15 Kitchen
15.30 Metal Trader
15.45 Kitchen
17.00 Metal Trader
17.00 Kitchen

Escape Room Kamperland Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Kamperland? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

4

De deur van de kamer stond al open toen we binnenkwamen, we moesten kwartiertje ervoor wachten, dus verrassingseffect weg. Tassen en telefoons gaan mee naar binnen. Intro bestaat eruit dat jezelf een tekst opleest vanuit een A4-tje. Timer wordt gezet met een kookwekker. Spelmateriaal is her en der door vele gebruik vervaagd, waardoor sommige puzzels lastiger op te lossen zijn. Veel dezelfde sloten. Alleen hint als je er zelf om vraagt en dan moet je wel eerst vertellen wat je al gevonden hebt. Kamer kan wel wat vernieuwing gebruiken. Wel aardige ontvangst.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
5 augustus Barbara Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
2

aardig personeel, maar daar houdt het op. geen orginele puzzels, heel veel hangsloten, met hetzelfde aantal cijfers(wat heel veel proberen ipv puzzellen oplevert). verhaallijn waren ronduit dom(echt in 10 minuten bedacht, en geprint op een a4tje).
heel veel ***, niet inituatief. en sommige puzzels moet je zelf maar bedenken in welke volgorde cijfers moeten.
personeel was niet continu aan het meekijken. en je moest je situatie uitlegen ipv dat ze je direct een hint geven.
de decoratie en inrichting was matig en budget en verouderd.
en “ontvoerings video” die je ergens aan het begin krijgt was lachwekkend slecht, de “ontvoerde” acteur schoot in de lach, en ze hebben het niet eens opnieuw gefilmd….

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Uitstekend
1 april 2018 thomas Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
4

Ontvangst was een beetje chaotisch terwijl het niet druk was. Verhaal zelf moeten lezen van een A4. De Escaperoom zag er een beetje vervallen uit. halverwege t spel werkte een kluis niet en konden niet verder. Gaf de schuld aan de voorganger terwijl we de eerste waren die dag. Controle vooraf zou goed zijn. Puzzels waren redelijk. Opknapbeurt van de room zou niet misstaan. Het verhaal was niet erg origineel.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
1 juli 2017 Janssen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Het was een super leuk uitje op een prachtige locatie.
De escaperoom zag er super uit.!
Leuk en behulpzaam personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april 2017 Petra Portegies Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
4

Erg jammer. Escape room (Metal trader) ziet er enorm verouderd uit. Mij werd verteld dat deze escape room er ook al het langst staat nou.. dat is te zien. Puzzels waren wel leuk en goed doordacht, maar er was ook wel wat slijtage te zien. Ik hoop dat jullie hiermee aan de slag gaan, want de plek van de escape room en puzzels zijn goed doordacht, maar er komt ook een tijd dat je puzzels en omgeving moet updaten en repareren.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Niet zo goed
18 maart 2017 lieve Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

We zijn eerst in de escape room gegaan (abandonned Kitchen). Nadat we een beetje stroef op weg kwamen kregen we (met de hulp van een paar hints) de smaak te pakken. Uiteindelijk zijn we er met nog een paar minuten over op de klok uitgekomen. Erna zijn we ook nog gaan lasergamen, was ook echt top! Ook nog leuk nagepraat met het personeel. Deze escape room kan ik echt aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 januari 2017 Lieve Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Puzzels waren goed bedacht en bestonden uit een aantal die moeilijk waren maar ook een aantal makkelijkere. Dit was zeer fijn omdat je zo minder snel vastloopt wat soms bij andere escape rooms sneller gebeurd. P

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2016 Mathijs Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Ondanks dat het ons net niet gelukt was binnen de tijd ( we mochten nog een paar minuten doorwerken, waardoor het daardoor wel gelukt was) vonden we het toch heel erg leuk! We werden zeer vriendelijk ontvangen en de puzzels waren ook erg leuk. Kortom echt een hele toffe escape room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2016 Anne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Zeer goed ontvangen. De escape room was uitdagend (ongeveer de helft van ons hadden nog niet eerder een escape room gespeeld). Maar het was wel erg leuk vooral omdat de puzzels ook bij het thema passen. We waren net binnen de tijd eruit gekomen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2016 Marloes Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
5

Beetje teleurstellend. De alle eerste sleutel die we moesten vinden lag niet op de goede plek ( de gastheer is naderhand een paar minuten bezig geweest om ‘m te voorschijn te pulken), daardoor hebben we de hele tijd aan elkaar vastgezeten en dit was op z’n minst gezegd niet fijn. Verder alleen maar slotjes. We hebben weinig puzzels kunnen doen omdat we ons dus niet vrij konden bewegen. Met nog een paar minuten op de klok gaat de deur opeens open, er word niets gezegd en die vrouw begint de spullen op te ruimen. Toen de klok afging, kijkt ze verbaasd op en vraagt “oh, was de tijd nog niet voorbij?” vreemd. Ik vond de kamer ook kil, alles was grijs (abondoned kitchen)

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Neutraal
18 december 2016 Michelle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Eerst zijn we als groep gaan lasergamen en hebben toen gevraagd aan een de medewerker van de escape rooms of er nog de mogelijkheid was om nog een van de escape rooms te doen. Gelukkig was er nog net een plekje vrij op de dag en hebben we de metal trader kunnen spelen. Deze was erg uitdagend, maar zeker wel erg leuk. Wat we vooral waardeerden is dat we aan het eind (want we hadden het net niet binnen de tijd gehaald) nog uitleg kregen over het spel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 november 2016 Tycho Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Goed ontvangen en goede uitleg vooraf (was ook wel nodig, omdat de meeste het voor de eerste keer speelden). Wij verdeelden ons in twee groepen de mannen in de keuken en de vrouwen in de metal trader. De keuken was erg leuk, toen we eenmaal op gang waren kregen we het een beetje door (uiteindelijk 3 hints gevraagd), en we waren met nog 3 minuten op de klok eruit gekomen! Toevallig hadden wij de maker van de escape rooms die ons achteraf er ook een stuk meer over kon vertellen. Dit vonden wij erg leuk om erover te horen, complimenten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 november 2016 Steven Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
2

Slechte uitleg vooraf, verhaal lag op een blaadje op tafel moesten we zelf lezen, begeleider kwam halverwege binnen lopen met de vraag hoe het ging.
Kwaliteit van de slotjes zijn erg slecht, na overleg of de code goed was (want als het slotje niet open gaat twijfel je aan jezelf), kregen we het slotje alsnog niet open. Pas na veel geweld schoot hij los.
Conclusie: Je komt er niet uit want t slotje (2x) gaat niet normaal open.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
25 september 2016 L. Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Dit was onze eerste escape room (de kitchen) dus we wisten niet echt wat we konden verwachten, maar het was zeker een erg leuke ervaring. Zeker omdat je voor elke puzzel net iets anders moet denken om deze te kunnen oplossen. We werden erg goed ontvangen en we vonden het ook erg leuk om achteraf nog na te kunnen praten met de instructeur (die de maker bleek te zijn) over de ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 september 2016 Marie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super! Een deel van onze groep was nog onervaren en een deel had al vaker een escape room gedaan. We verdeelden ons in 2 groepen de ene groep (vrouwen) ging in de keuken en de andere groep in de Metal

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 september 2016 Leonie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuke escape room met puzzels die echt binnen de thema’s passen. We waren met een aantal jongens en hadden eerst ook nog de Escape room in Middelburg bezocht. Hierna gingen we naar de Uithaven om daar de escape room te proberen(aangeraden door een vriendin). We werden erg vriendelijk ontvangen door een jongeman; die ons ook goede tips gaf. Uiteindelijk hebben we zelfs beide escape rooms gespeeld, omdat we de keuken zo leuk vonden! Beide kamers waren erg uitdagend en zijn net binnen de tijd uit de keuken ontsnapt (metal trader hadden we net iets langer nog nodig).

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 augustus 2016 Johan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Enorm genoten (al een tijdje geleden). Allereerst een hele leuke escape room met verschillende soorten puzzels. Waarbij je bij sommige echt out of the box moet denken, wat deze escape room denk ik erg bijzonder en leuk maakt. Daarnaast is het ook fijn dat je de tijd wordt gegund om over de escape room na te praten! Kortom erg leuk, ga de andere escape room binnenkort ook uitproberen (de metal trader)!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2016 Juliette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
6

Redelijke escape room. Bij deze ontbrak het voornamelijk aan puzzels. Je kunt met de groep niet veel aan meerdere dingen tegelijk werken. Helaas werkte ook niet alle attributen even goed. De kamer zelf ziet er leuk uit en deze escape room heeft wel potentie. Nu de puzzels nog… Prima ontvangst!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Neutraal Service: Goed
28 juli 2016 Steffan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
1

Het boek met de oplossingen lag midden op tafel! Bij de 2de kluis vroegen we hulp. Onze begeleidster had geen idee hoe ver we waren en kon ons niet helpen. Een mannelijke medewerker kwam even later de map halen. (Hadden we daar toch maar in gekeken, hadden we vast verder gekomen.) Opnieuw hulp gevraagd. Maar het enige dat ze ons kon vertellen dat we met het voorwerp dat we hadden iets moesten. Zowel de vrouw als de man kwamen ons bevrijden. De man liet zien dat de kluis wel openging als je na de code een A of B indrukte. Snel werden daarna de schakel van puzzels en kluizen opgenoemd, maar onze teleurstelling was enorm. We lieten onze teleurstelling blijken, maar de vrouw gaf als opmerking dat ze naast ons te begeleiden ook de winkels in hetzelfde pand te runnen had.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
26 juni 2016 Carolien Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest