Escape room Kartplaza Nijverdal

Energiestraat 6, 7442 DA, Nijverdal

Provincie Overijssel | Regio Almelo, Nijverdal

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape room Kartplaza Nijverdal

Energiestraat 6, 7442 DA, Nijverdal

Beschikbare escape rooms bij Escape room Kartplaza Nijverdal

Escape room Het Proeflokaal

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 10 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld

Wat een gezellig avondje uit naar de kroeg had moeten worden veranderd in een hersenkrakende puzzeltocht op zoek naar het geheim van de barman. Barman Brendon Brouwer heeft zijn eigen bierbrouwsel gemaakt en deze slaat enorm aan bij de gasten. Kartplaza wil hier graag van mee profiteren en dit bier verkopen bij de andere bars maar Brendon wil zijn geheim niet prijsgeven.

Nu Brendon met vakantie is, is dit het perfecte moment om te zoeken naar het recept. Jullie hebben 60 minuten de tijd om het recept en de ingrediënten te vinden, te ontsnappen en alles te overhandigen voordat het recept in rook opgaat.

Escape room Escape The Factory

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 10 spelers
Minimale leeftijd: 14
Thema’s: Kart, Spannend

De monteur van Kartplaza werkt in het geheim aan een futuristische kart die op water kan rijden! Andere kartbanen willen de blueprints voor deze kart graag hebben om zo hun eigen kart te bouwen. Jullie zijn ingeschakeld om de plannen te stelen! Met jullie groep breken jullie in de kantine van het personeel in en proberen de geheime werkplaats te vinden.

De monteur heeft jullie via de beveiligingscamera’s naar binnen zien gaan en heeft de deur van buitenaf afgesloten. Gelukkig voor jullie woont de monteur ver weg en hebben jullie 60 minuten de tijd om uit zijn werkplaats te ontsnappen!
Wees creatief, zoek naar geheime codes, open sloten, vind de blueprints en ‘Escape the Factory’!

Informatie over Escape room Kartplaza Nijverdal

Kartplaza Actionworld is inmiddels veel meer dan alleen een kartbaan. Met diverse indoor en outdoor activiteiten voor jong en oud is Kartplaza Actionworld in Nijverdal het meest actieve en complete partycentrum van Overijssel!

Openingstijden Kartplaza:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Vanaf 18:00 uur
Woensdag: Vanaf 14:00
Donderdag: Vanaf 18:00
Vrijdag: 16:00 – 24:00
Zaterdag: 13:00 – 24:00

Bovenstaande openingstijden gelden niet voor groepen en arrangementen. Hiervoor zijn in overleg ruimere tijden mogelijk!

Prijzen:
Minimaal 4 personen, maximaal 10 personen. Minimale leeftijd: 14 jaar.

  • 4-8 personen € 97,50
  • 9 personen € 107,50
  • 10 personen € 117,50

Ben je met meer dan 10 personen? Jullie groep wordt in dat geval gesplitst en degenen die niet in de Escape Room aan de slag gaan kunnen een andere activiteit doen of ontspannen met een drankje in één van de gezellige bars.

Escape room Kartplaza Nijverdal Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape room Kartplaza Nijverdal? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

6

Escape room aardig sfeervol ingericht, maar omdat de introductie summier was en de begeleider halverwege binnen moest komen om een van de elektrische sloten handmatig te openen door de stroom eraf te halen kwam je er niet echt in. Wat niet meehielp was dat de vorige groep de kamer dusdanig had toegetakeld dat delen van de kamer niet meer als bedoeld ingericht waren.
De puzzels in de kamer zijn erg lineair, er is nauwelijks zoekwerk en je hoeft niet uit te vinden wat bij welke puzzel hoort. Er is 1 lijn dus volgorde van oplossen is ook geen uitdaging. De puzzels zelf zijn inhoudelijk goed te noemen, zowel denken als doen.
Uiteindelijk na 40 minuten weer buiten. Wij waren met 6 en omdat er maar 1 lijn is en je dus niet kan splitsen is iedereen steeds met dezelfde puzzel bezig. Ik denk dat 6 voor deze kamer het maximum zou moeten zijn en dat je met 10 mensen te weinig te doen hebt en de helft niets staat te doen. Prijs voor de kamer is scherp, maar de kwaliteit dus net niet.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
24 november 2019 Dennis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest