Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Kasteel Huys ter Horst

Kasteellaan 2, 5961 BW Horst, Netherlands

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Kasteel Huys ter Horst

Escape room El Penal

Maximale tijd: 120 minuten
Capaciteit: 12 t/m 25 spelers
Open sinds: juni 2017
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Gemiddeld

“El Penal”, escape de ruïne. Probeer te ontsnappen uit de ruïne van kasteel Huys ter Horst. Een spel voor grotere groepen. Het jaar 1579. Johan II van Wittenhorst is in een slechte bui. Hij voelt zich verraden door de Spanjaarden. Hij zint op wraak. Jij gaat hem helpen. Maar of jou dat gaat lukken? Een intimiderende, beangstigende, humoristische, leerzame, uitdagende, inspannende en spannende zoek- en puzzeltocht. Enkele woorden die van toepassing zijn op “El Penal”.

“El Penal” is geschikt voor grotere groepen vanaf 12 personen tot max. 25 personen. Minimum leeftijd 15 jaar. Wel onder begeleiding van volwassenen. Houd er rekening mee dat het terrein van Kasteel Huys ter Horst niet overal goed begaanbaar is. Denk aan ongelijke loopoppervlaktes, trappen en treden. Deelname is op eigen risico. “El Penal” heeft een speelduur van ongeveer 1 uur en drie kwartier tot 2 uur.

Deze beleving speelt zich op het hele terrein van Kasteel Huys Ter Horst af.

Escape room Escaperoom De Diefput

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: augustus 2016
Minimale leeftijd: 18
Thema’s: Geschiedenis, Kasteel

Je belandt in de middeleeuwen en je wordt beschuldigd van een zware misdaad. Je wordt opgesloten in een stoffige en rauwe kerker. Probeer binnen 60 minuten te ontsnappen aan het vonnis van de heer anders wacht je een enkele reis naar het galgenveld van het kasteel.

Wellicht komt Wilhelmus van den Gastendonck je helpen in je laatste uur. Maar wees niet te trots.

Het is licht fysiek, schrikken, lachen, leerzaam, zeer uitdagend en soms zie je het donker in. Je zult buiten kaders moeten denken wil je hieruit kunnen ontsnappen.

Escape room Battleroom Het Gevanghuis

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit per kamer: 4 t/m 6 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 4 tot 12 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 15

Ben je met een grotere groep en wil je de strijd aangaan met elkaar? Probeer dan in maximaal 75 minuten te ontsnappen en troef elkaar af. Let op: je kunt deze kamer alleen spelen met een grotere groep als de andere kamer van deze locatie vrij is.

De groep wordt in tweeën gesplitst. Beide groepen werken tegelijkertijd in twee verschillende rooms aan dezelfde puzzels en opdrachten. Wie staat als eerste groep weer buiten?

In Het Gevanghuis kan de sfeer vriendelijker zijn. Maar is dat ook zo? Wellicht moet je de kerker in. Het is een keiharde strijd tegen elkaar om te ontkomen aan een reis naar het galgenveld. De beul wil je daar graag bij begeleiden. Houd moed, zet door en help elkaar.

Informatie over Escape Room Kasteel Huys ter Horst

Een escape room in de donkere sferen van de middeleeuwen. Ga eeuwen terug in de tijd en probeer te ontsnappen uit de originele diefput of Gevanghuis van Kasteel Huys ter Horst. Wees slim, creatief en ga de uitdaging aan om weg te komen uit deze rauwe middeleeuwse kerker. samenwerking is vereist. Maar wie zijn je vrienden? Wat zijn dat voor figuren? Vriend of vijand? laat jij je akoestisch en visueel beïnvloeden?

Ruïne Kasteel Huys ter Horst

Escaperoom Kasteel Huys ter Horst is gevestigd in de ruïne van Kasteel Huys ter Horst. Een kasteel dat zijn oorsprong kent in de 13e eeuw en dat begin 18e eeuw één van de grootste kastelen was van Zuid-Nederland. In de 19e eeuw is het kasteel verworden tot een ruïne. Tegenwoordig is het kasteel gedeeltelijk hersteld en wordt er hard gewerkt om het nog verder in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen en te consolideren. Een doelstelling van de stichting Kasteel Huys ter Horst is om het voormalige kasteel van Horst weer toegankelijk voor iedereen te maken.

Er worden rondleidingen gegeven, er is een wandel- en fietsroute gemaakt die betrekking hebben op het kasteel en zijn voormalige bezittingen en het terrein van de kasteelruïne kan worden gebruikt voor het organiseren van allerlei evenementen.
In de zomer van 2016 is de stichting Kasteel Huys ter Horst begonnen met escaperoom De Diefput. Inmiddels is er ook de mogelijkheid om een battle te spelen. In de toekomst zullen er nog meer activiteiten worden georganiseerd.

Vrijwilligers

Alle opbrengsten van de diverse activiteiten komen volledig ten goede aan de Stichting Kasteel Huys ter Horst. De stichting wordt gerund door louter vrijwilligers. In principe is de escaperoom altijd geopend. Voorwaarde is wel dat er vrijwilligers beschikbaar moeten zijn. Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om op tijd aan te vragen.

Praktische informatie

De Diefput en Het Gevanghuis zijn meer dan alleen een poging tot ontsnappen. Het is een verrassende beleving in een authentieke middeleeuwse sfeer. Je maakt deel uit van de omgeving. Houd er rekening mee dat het spel, bovenop de opsluiting, zeker nog 15 minuten extra in beslag neemt. Mocht je niet ontsnappen in De Diefput dan ben je zeker 75 minuten bezig. Battleroom Het Gevanghuis kan wel 90 minuten duren.

Prijzen

Kosten van de escaperoom zijn 15.00 euro p.p. Dit geldt voor De Diefput, Het Gevanghuis en El Penal.

Route

Kasteel Huys ter Horst is gelegen aan de kasteellaan 2 in Horst (Limburg). Vlakbij afslag Horst-Noord op de A73. Parkeren is mogelijk op het plein van de voorburcht of ten noordoosten van de ruïne, net voorbij de Kasteelboerderij. In verband met bouwwerkzaamheden kan de escape room momenteel alleen bereikt worden via het bruggetje over de gracht aan de achterkant van de ruïne.

Locatie op de kaartEscape Room Kasteel Huys ter Horst

Kasteellaan 2, 5961 BW Horst, Netherlands

Escape Room Kasteel Huys ter Horst Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Kasteel Huys ter Horst? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Super leuke en uitdagende escaperoom met een goed gecreëerde sfeer eromheen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
8 december Thijssen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super ervaring voor ons. 4 van de 6 hadden ervaring maar deze room was behoorlijk moeilijk en spannend.
Het is ons toch gelukt met aanwijzingen om te “escapen”
Complimenten voor de vrijwilligers die ons een leuk uur hebben bezorgd.
Wij komen zeker nog eens terug.

1 december Margot  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Hele leuke en spannende escape room, we werden meteen in het verhaal gezogen, met acteurs die goed in hun rol bleven!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 november Gohar Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Was spannend en erg realistisch. Ze doen alles vrijwillig! En super leuk om te doen met vrienden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 november Ilse Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Erg leuk, en eens wat anders in de buitenlucht.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 november Maolenhook Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Als bedrijfsuitje speelde wij s’avonds in vier groepjes de Escape Room El Penal. Voor mij de eerste Escape Room, maar ZEKER nieuwsgierig naar de andere thema’s die jullie ook aanbieden. Een mooi ontvangst en een zeer goede beleving in het hele spel van de vrijwilligers! Het geheel erg leuk en spannend in elkaar gezet, uitdagend om te spelen! Je zit als groep helemaal in het spel en de omgeving en de hele ambiance eromheen maken het tot een geweldige ervaring. Vrijwilligers chapeau!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 november Judith Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Goede acteurs die goed in de rol blijven tijdens de gehele escape room!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november Mitchell Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Erg mooi verhaal met live mensen erbij. Zeer spannend en soms ingewikkeld. Net weten te ontsnappen en zeker aan te raden voor anderen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november Yvo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Acteurs zorgen voor super inleving. “Dievenput” op een prachtige lokatie. Pittige klus om te ontsnappen uit een middeleeuws gevang. Echte aanrader. Bedankt

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november Egbert  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Het is een anders-dan-anders escape room, omdat deze kamer niet commercieel is maar wordt gerund door vrijwilligers.

Om 19:30 meldden we ons op de houten brug voor het kasteelcomplex, in de druilerige regen en in het pikdonker. De locatie is natuurlijk grandioos. Waar andere escape rooms een gevangenis of erker proberen na te bootsen, hébben ze hier gewoon een echte diefput. We willen niet te veel verklappen, maar de ervaring voorafgaand aan het echte spelen bracht echt iets extra’s.

De kamer zelf is uitdagend en pittig. Geen technologische hoogstandjes maar leuke speur-, denk- en doe-puzzels. Wij konden gelukkig met nog een kleine 4 minuten over ontsnappen. Na afloop was er gelegenheid om nog even wat te drinken, dat is altijd prettig. En uiteraard even napraten met de vrijwilligers die ons vanavond begeleidden. Wij hadden een topavond.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 oktober Jofema Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

We hebben de diefput gespeeld. Een erg leuke en (voor ons ;)) uitdagende escaperoom. De vrijwilligers en het element om de escaperoom heen zorgde voor een extra dimensie en spanning. Zoals meerdere hier al aangeven hebben; je wordt in het verhaal meegezogen. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 oktober Patrick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

We werden vanaf het ontvangst meteen meegenomen in de middeleeuwse sfeer. De vrijwilligers bleven goed in hun rol. Puzzels waren uitdagend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober Manon Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wij vonden het leuk en spannend ,zeer zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober T.Wetzel Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super locatie en geweldige extra’s welke het nog spannender maken. Een aanrader voor iedereen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober Thea Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Origineel.
Bevlogen medewerkers
Gastvrij
Goede ambiance,Sfeer

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 oktober Ruth Wijnhoven Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Zeker in de avond doen. De combinatie donker, ruïne en de levende personages maakt het een hele gave beleving!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 oktober Jan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

De groepsescape El Penal gedaan. Wat een geweldige ervaring! Van begin tot het eind zit je in het verhaal.
De ruine, sfeer, achtergrondmuziek, puzzels,het zoeken naar …… maken het nog spannender.
Chapeau voor de vrijwilligergs die dit allemaal realiseren.
Ik kan alleen maar zeggen ga het zelf ervaren.
Ideaal groepsuitje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober Michelene Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Geweldige locatie!!!
Fantastiche middag gehad, ondanks het wat mindere weer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
7 oktober Germaine Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Geweldig!!!! Spanning, leuke puzzels, speciale omgeving, opdrachten… Geweldig opgezet!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober Joyce Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Mijn eerste escape (El Penal) en ik vond het super leuk! Het spel werd goed gespeeld en top locatie! Op naar de volgende … Het Gevanghuis?! Echte aanrader!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
7 oktober Bernadet Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Geweldige omgeving, waardoor je helemaal op gaat in het spel. De prachtige kasteel ruïne binnen, buiten, kelder,super! Vanaf de ontvangst word je mee gezogen in het verhaal. Uitdagende puzzels. Absoluut aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober Petra Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Een fantastische ervaring. Een subliem deco.
Spanning, uitdaging, een complete beleving. Levensecht.
Een 100% aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober Willem Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Een geweldige escaperoom ervaring! Spanning en sensatie van de allereerste minuut tot de ontknoping!
Het zat heel goed in elkaar. TOP!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober Janine Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Fantastisch , leuke spannende avond gehad ! Geweldige locatie, de inzet van alle vrijwilligers verdient absoluut een compliment Chapeau voor de organisatie ! Zeer zeker een aanrader ook voor de doorgewinterde escap room players ! Tot gauw .

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 september Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
10

Je wordt heel erg leuk ontvangen. De locatie is fantastisch. Er wordt een goed spel rondom de escape room gespeeld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
20 augustus Wilma Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Vanaf het begin af aan word je meegesleurd in het verhaal. De puzzels waren leuk. De aankleding was super. In een kasteel. En al het geld gaat direct naar het kasteel, de vrijwilligers verdienen er niets aan. Ze deden het echt super leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 augustus Danique Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Het was een verrassende escaperoom. We werden helemaal in het verhaal en de omgeving meegenomen. Erg spannend maar zeker de moeite waard.
Petje af voor de vrijwilligers die helemaal in hun rol zaten.
Een aanrader.
Annemie

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 augustus Annemie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Supertof gezorgd voor n geweldige beleving! Ik was bijna weggerend…maar dit had ik absoluut niet willen missen, echt heel gaaf!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus Lotte Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat een ontzettend gave escape.de lokatie,de figuranten die in dit verhaal hoorden,alles klopte.volgend jaar als we weer in Limburg op vakantie zijn gaan we zeer zeker weer proberen te “escapen”.een dikke vette 10+ van ons.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 augustus Leonie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Heel erg gave escape room! Met een groep van zes vrienden gespeeld, en niemand die iets aan te merken had op deze escape room. Je wordt volledig in het verhaal gezogen en de vrijwilligers bezorgen je een geweldige avond! De puzzels waren niet te moeilijk, maar waren zeker uitdagend genoeg. Perfect dus.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juli Emiel Pouls Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Fantastische ervaring en de escape room wordt volledig gerund door vrijwilligers die stuk voor stuk allemaal enorm enthousiast waren! De omgeving is prachtig en je stapt zo de middeleeuwen in. Een aanrader voor iedereen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli Lianne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Gisteren met de Werkgroep Afslag10 Events een bezoek gebracht aan de Escaperoom van Huys ter Horst. Wat een passie en beleving bij de vrijwilligers die dit tot stand hebben gebracht. Prachtige ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juli Afslag10 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
10

Hebben de battle gedaan, erg leuk en spannend, geweldig geacteerd door de vrijwilligers. Vriendelijke ontvangst en prachtige locatie!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juli Fieke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Mooie locatie. Zeer passend decor voor de escape room, die zeer passend is ingebed in een doorlopend verhaal, met uitstekende acteurs.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 juni Mat Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Ik vond het een erg mooi geheel…zeker met de figuranten erbij…..ze speelden erg goed. Ik vond dit een erg mooie aanvulling.de andere x waren er geen figuranten ….dit. Was mooier vond ik

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juni Jacqueline Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Stak geweldig goed in elkaar. Mooie entourage. Gezellige mensen ook. Ook de puzzels waren zeker de moeite waard

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juni Wim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Wij waren de eerste groep die escape de ruïne mocht doen. Het was een zeer leuke, spannende ervaring . In de kelders op de toren.
Geweldige locatie voor deze activiteit!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 juni Pieta Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Erg gave Escape room waarbij je je echt in de middeleeuwen waant. De beleving wordt nog groter door het goede toneelspel van de gastheren. Gelukkig zijn we op tijd ontsnapt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juni Marjet Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
10

Een van de leukste escaperooms die we hebben gedaan! Een schitterende locatie, goed ontvangst en erg vriendelijke vrijwilligers, leuke en uitdagende puzzels waarbij je gebruik moet maken van al je zintuigen. En dat alles voor relatief weinig geld….m.a.w. Een ware beleving en echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 juni Marc Janssen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Een volledige 5-sterren score lijkt overdreven, maar is dit zeker niet in het geval van escaperoom de Diefput in Huys ter Horst. Veel elementen bij deze escaperoom dragen bij aan de algehele beleving en zijn uniek, dit geld o.a. voor de sfeervolle setting in een échte kasteelruïne, de verhaalopbouw, interactie en toewijding van mensen van de organisatie. Van cruciaal belang zijn uiteraard de puzzels, ook deze waren uitdagend en pasten goed in het verhaal / de middeleeuwse setting. Kortom een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 mei Maurice Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Spannende escaperoom de dievenput! Super goede sfeer in een prachtig kasteelruïne. Leuke vrijwilligers die dit belangeloos doen zodat de ruïne verder onderhouden kan worden. Aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 mei Mieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Gave escape room die uniek is door haar locatie en bijbehorend verhaal!
We deden de battleroom, mannen tegen de vrouwen, en hebben genoten!

Houd wel rekening met evt. extra kosten voor een drankje achteraf. Dit was bij ons vooraf niet benoemd…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
7 mei Sjoerd Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Erg gaaf gedaan; niet commercieel maar voor een erg goed doel! Echte aanrader voor escape room liefhebbers

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 april Tom Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuk, ook beleving rondom escape room. Erg spannend in het donker lijkt mij. Battle is erg leuk. Mooie aankleding kamers. En dat allemaal door vrijwilligers! Aanrader voor ieder die spannende escape room wil doen…………………………….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart Marjan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Erg leuk, ook beleving rondom escape room. Erg spannend in het donker lijkt mij. Battle is erg leuk. Mooie aankleding kamers. En dat allemaal door vrijwilligers! Aanrader voor ieder die spannende escape room wil doen…………………………….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart Marjan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Een super ervaring, de organisatie probeert zich te onderscheiden van een doorsnee escape room en hier zijn ze heel goed in geslaagd!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 maart Kay Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

De battleroom gedaan 5 tegen 5. Spannend, leuk, goed georganiseerd en de beleving er om heen maken het helemaal af. Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 maart Jolanda Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super ervaring, dit was de eerste keer dat ik in een ‘escaperoom’ was. Leuk verhaal omheen, stukje geschiedenis van Horst en omgeving er in verwerkt. Leuk geacteerd door de vrijwillers, zeker een aanrader voor anderen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 maart Sven Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Geweldig leuke escaperoom! Ontzettend leuke en betrokken vrijwilligers die deze escaperoom verzorgen. Je wordt meegenomen in het verhaal en de tijd door de prachtige locatie en sfeer die er hangt. Hierdoor wordt de beleving van de escaperoom alleen maar beter. Zelf de battleroom gedaan, met twee teams tegen elkaar dus. Zeker een aanrader voor grotere groepen, en in het algemeen. Een dikke 10!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 maart Joep Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Leuke, goede, aparte sfeer en inleving in het verhaal. Goed bedachte puzzels en toebehorende voorwerpen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 maart Arno Weijs Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Vanaf het welkomswoord begint het al. Niet alleen de kamer zelf maar ook de hele sfeer er omheen maakt het tot een zeer leuke escape room. Puzzels zijn niet al te makkelijk dus je moet je hersenen wel laten kraken. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 maart Gijs Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

De vrijwilligers zetten zich met veel enthousiasme in om het een leuke avond voor de gasten te maken. Het hele verhaal dat er omheen gevormd is en de unieke setting draagt bij aan de spannende ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 maart Daphne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Zeker een uitdaging om mee te maken.

Mooie locatie op het oud kasteel van Horst, goed verhaal eromheen bedacht in de passende stijl.

Spannende leuke sfeer voor en tijdens het spel.

De puzzels zijn lastig op te lossen ma samen kom je er wel uit.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 februari Jelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super ontvangen, nemen alle tijd en je zit meteen in t verhaal door de rollen die gespeeld worden. Hele leuke escaperoom. Gave puzzels! Zeker een aanrader. Dikke 10!

4 februari brenda Bergman Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Een grote uitdaging, spannend door de entourage en erg vriendelijke vrijwilligers die het allemaal mogelijk maken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 januari Janske Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Unieke sfeer tijdens de avonduren.
Ontvangst uitstekend en erg vriendelijke vrijwilligers.
Mooie escaperoom met leuke puzzels, door ambiance van ligging in een kasteel en de vrijwilligers die meespelen een geweldig avontuur

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari Jan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige entourage eromheen zeker ook een groot pluspunt !!
Tip: doe deze escape room in de avonduren.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari Anita Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wij zijn inmiddels ervaren escape room bezoekers. Dit was tot nu toe de beste ervaring ooit.

In een oude ruine/kasteel ’s avonds aankomen en vervolgens wordt de spanning helemaal geweldig opgebouwd door de medewerkers. Als kinderen niet zo veel gewend zijn (bij ons was er een van 12 die het wel wat eng vond) neem die dan niet mee.

Wij hebben een escape battle gedaan met twee teams van 6.
Ze zijn geen afwerk fabriek en kunnen daarom per dag niet te veel groepen doen.
De vrijwilligers/medewerkers maken deze escape geweldig. De locatie is prachtig.
In de winter is het koud en in de kerker niet te warm dus een jas is geen overbodige luxe.
Als je in het donker komt maakt het het wel helemaal af.

Wij komen zeker terug.

O ja en deze leukste escape is ook de goedkoopste tot nu toe. Bezoek 2 januari 2017

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 januari Rana Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Wat een unieke ervaring. Zeker als het donker een belevenis. Ook de opdrachten zijn een uitdaging. Een heel bijzondere locatie dit oude kasteel. Het is spannend en de medewerkers doen er alles aan om er een bijzondere ervaring van te maken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2016 Marian Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Leuke verhaallijn! In een Spannende omgeving met goede puzzels/oplossingen! Zeker een aanrader voor familieuitjes of vriendendagen!

3 december 2016 Imke Melief Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een hele gave belevenis om hier de battle gedaan te hebben. Het was extra spannend omdat het donker was. We kunnen het iedereen aanbevelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2016 Kristel Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Geweldige ervaring. De vrijwilligers doen hun uiterste best om er een beleving van te maken in plaats van jou alleen een game te laten spelen. Vooal leuk om in de wintertijd in het donker te doen, komt de sfeer zeker ten goede!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 oktober 2016 Janny Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Leuk gespeeld en mooie omgeving zodat je je echt in het gevang waande. Puzzels waren lastig maar leuk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 oktober 2016 Anita Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Zeer spannende ervaring. Bijzondere lokatie en sfeer die je even laten proeven aan de middel eeuwen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 oktober 2016 Miranda Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Unieke ervaring, volledig in stijl. Het toneelspel vooraf en tijdens de ontsnapping zorgde ervoor dat je helemaal in het verhaal meegezogen werd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 september 2016 Michel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een spannende escaperoom op een mooie locatie. De aankleding en beleving zit mooi in elkaar. Moeilijke puzzels. Zo moeilijk dat we ze niet allemaal opgelost hadden. Ik heb enorm genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
21 september 2016 Emmy Jeuken-Jansen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het verhaal en de sfeer zorgen ervoor dat je helemaal terug in de tijd gaat. Dat zorgt voor de spanning! Je wilt hoe dan ook een goede tijd neerzetten. De puzzels vond ik persoonlijk erg lastig maar als team kwamen we heel ver, samenwerken is een must! We hebben enorm genoten en bleven na afloop nog lang door puzzelen hoe we het anders/beter hadden kunnen doen. Vooraf werd al gezegd, de escape room speelt zich af in de diefput waar het erg stoffig kan zijn. Mocht je last hebben van je luchtwegen, dan is het mogelijk een afrader maar het is zeker het proberen waard! Geef het aan, zo kan er op gelet worden, veiligheid boven alles natuurlijk! En o ja, in de avonduren als het donker is (zoals wij hebben gedaan) brengt deze escape room nog wat extra spanning met zich mee, wie durft?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 september 2016 Moniek Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest