Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Kasteel Huys ter Horst

Kasteellaan 2, 5961 BW, Horst

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Kasteel Huys ter Horst

Escape room El Penal

Maximale tijd: 120 minuten
Capaciteit: 16 t/m 30 spelers
Open sinds: juni 2017
Minimale leeftijd: 15
Moeilijkheid: Gemiddeld

“El Penal”, escape de ruïne. Probeer te ontsnappen uit de ruïne van kasteel Huys ter Horst. Een spel voor grotere groepen. Het jaar 1579. Johan II van Wittenhorst is in een slechte bui. Hij voelt zich verraden door de Spanjaarden. Hij zint op wraak. Jij gaat hem helpen. Maar of jou dat gaat lukken? Een intimiderende, beangstigende, humoristische, leerzame, uitdagende, inspannende en spannende zoek- en puzzeltocht. Enkele woorden die van toepassing zijn op “El Penal”.

“El Penal” is geschikt voor grotere groepen vanaf 16 personen tot max. 30 personen. Minimum leeftijd 15 jaar. Wel onder begeleiding van volwassenen. Houd er rekening mee dat het terrein van Kasteel Huys ter Horst niet overal goed begaanbaar is. Denk aan ongelijke loopoppervlaktes, trappen en treden. Deelname is op eigen risico. “El Penal” heeft een speelduur van ongeveer 1 uur en drie kwartier tot 2 uur.

Deze beleving speelt zich op het hele terrein van Kasteel Huys Ter Horst af.

Informatie over Escape Room Kasteel Huys ter Horst

Een escape room in de donkere sferen van de middeleeuwen. Ga eeuwen terug in de tijd en probeer te ontsnappen uit de originele diefput of Gevanghuis van Kasteel Huys ter Horst. Wees slim, creatief en ga de uitdaging aan om weg te komen uit deze rauwe middeleeuwse kerker. samenwerking is vereist. Maar wie zijn je vrienden? Wat zijn dat voor figuren? Vriend of vijand? laat jij je akoestisch en visueel beïnvloeden?

Ruïne Kasteel Huys ter Horst

Escaperoom Kasteel Huys ter Horst is gevestigd in de ruïne van Kasteel Huys ter Horst. Een kasteel dat zijn oorsprong kent in de 13e eeuw en dat begin 18e eeuw één van de grootste kastelen was van Zuid-Nederland. In de 19e eeuw is het kasteel verworden tot een ruïne. Tegenwoordig is het kasteel gedeeltelijk hersteld en wordt er hard gewerkt om het nog verder in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen en te consolideren. Een doelstelling van de stichting Kasteel Huys ter Horst is om het voormalige kasteel van Horst weer toegankelijk voor iedereen te maken.

Er worden rondleidingen gegeven, er is een wandel- en fietsroute gemaakt die betrekking hebben op het kasteel en zijn voormalige bezittingen en het terrein van de kasteelruïne kan worden gebruikt voor het organiseren van allerlei evenementen.
In de zomer van 2016 is de stichting Kasteel Huys ter Horst begonnen met escaperoom De Diefput. Inmiddels is er ook de mogelijkheid om een battle te spelen. In de toekomst zullen er nog meer activiteiten worden georganiseerd.

Vrijwilligers

Alle opbrengsten van de diverse activiteiten komen volledig ten goede aan de Stichting Kasteel Huys ter Horst. De stichting wordt gerund door louter vrijwilligers. In principe is de escaperoom altijd geopend. Voorwaarde is wel dat er vrijwilligers beschikbaar moeten zijn. Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam om op tijd aan te vragen.

 

Prijzen

Kosten van de escaperoom zijn 22.50 euro p.p. Dit is inclusief consumptie.

Route

Kasteel Huys ter Horst is gelegen aan de kasteellaan 2 in Horst (Limburg). Vlakbij afslag Horst-Noord op de A73. Parkeren is mogelijk op het plein van de voorburcht of ten noordoosten van de ruïne, net voorbij de Kasteelboerderij. In verband met bouwwerkzaamheden kan de escape room momenteel alleen bereikt worden via het bruggetje over de gracht aan de achterkant van de ruïne.

Escape Room Kasteel Huys ter Horst Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Kasteel Huys ter Horst? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Gave escape room, gave locatie. De beleving is top. Wordt gedraaid door vrijwilligers, acteurs zitten goed in hun rol. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
5 maart 2020 Milou Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Met de vriendinnengroep de battle escaperoom gedaan. De locatie was super mooi en het spel was spannend en moeilijk. Ontzettend gaaf ook door de meerdere acteurs die mee spelen! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 maart 2020 Britt Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Vanaf het begin wordt je het verhaal ingezogen. Super acteurs. Mooie locatie zeker als t donker is. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 februari 2020 Ludo  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

De inzet van acteurs maakt deze escape room echt bijzonder én spannend! Echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 december 2019 Renee Janssen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Was super!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 oktober 2019 Hans Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Bachelor
10

Mijn vrienden hadden deze escaperoom uitgekozen als een van de activiteiten op mijn vrijgezellenfeest. Deze supergave Escaperoom uitgevoerd, spel El Penal, welke geschikt is voor >12 personen.
Aan de start word door de vrijwilligers! een situatie geschetst zodat je geheel klaargestoomd wordt voor het spel. Helemaal in karakter wordt er een verhaal, die op geschiedenis is gebaseerd, verteld. Enkele vrienden hebben meerdere escaperooms gedaan en iedereen was het er duidelijk mee eens dat de vrijwilligers een top-prestatie leveren en dit zo’n gaaf spel maakt.

Na het spel hebben we samen met de vrijwilligers het spel en zeker de historische toplocatie besproken.
Daarnaast hebben ze verschillende Escaperooms welke geschikt zijn voor verschillende hoeveelheden aan personen, hier gaan wij nog naar kijken of we deze ooit ook eens kunnen gaan spelen, want er werd duidelijk gezegd dat de spelen geen overlappende spelelementen hebben. Chapeau! Dikke 10 zeer zeker verdiend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 oktober 2019 Lucien Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Doen!
Ontzettend leuke escape room El Penal in middeleeuwse sferen. Het spel wordt binnen én buiten! gespeeld. Heel bijzonder omdat middeleeuwse personages, vertolkt door vrijwilligers, met het spel meedoen. Zij maken het plaatje compleet. Spannend en zenuwslopend tot het einde. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2019 Petra Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Geweldige ervaring door de historische sfeer, de acteurs en de setting. Spannend en uitdagend! Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 september 2019 Nicole Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Een unieke ervaring in een unieke omgeving. Daarnaast wordt het door vrijwilligers gedaan en het geld wat je betaalt wordt voor opknappen van het kasteel gebruikt wordt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
8 september 2019 Rien Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

De unieke omgeving in combinatie met top vrijwilligers/acteurs zorgen ervoor dat je een hele leuke dag hebt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 september 2019 Ruud Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Geweldige buitenactiviteit op een bijzondere locatie. Het verhaal wordt leuk en goed neergezet door de acteurs (vrijwilligers!). Je verveelt je geen moment en de puzzels zijn lekker uitdagend. We waren met een groep van 28 personen en ook daarmee is het spel perfect te spelen (in teams van 4).

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 september 2019 Joep Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Absolute aanrader!!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 september 2019 Roy  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

31 augustus zijn wij met het hele team naar Kasteel Huys ter Horst gegaan om de escape room ‘El Penal’ te doen. Wat hebben wij ons onwijs goed vermaakt. De acteurs zitten geweldig goed in hun rol. We hebben gelachen, gegild, gehuild (van het lachen 😉 ). Wij hebben deze escape room in het donker gedaan. Dit maakt het nog 10 x spannender. Wij raden iedereen aan om deze escape room een keer te bezoeken. Je krijgt echt waar voor je geld. We hebben er nog dagen lang over gepraat. Als enige tip willen we nog meegeven, dat het handig zou zijn als alle spelers een zaklamp hebben, zodat iedereen goed mee kan spelen. Zonder zaklamp was het namelijk lastig om iets te doen in het donker en konden die personen niet zo veel doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 augustus 2019 Subway Trefcenter Venlo Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
2

Erg 0nklantvriendelijk. Onbereikbaar voor reserveringen. Uiteindelijk via Whatsapp kunnen spreken, maar je wordt niet geïnformeerd over de mogelijkheid tot reservering. Ze lijken niet te willen dat je de escaperoom bezoekt. Ongeinteresseerd. Uiteindelijk voor een andere escaperoom gegaan.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Slecht
7 juli 2019 Lieke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Samen met mijn collega’s deze uitdaging aangegaan en wat was het geweldig! Echt een aanrader! Gelachen, gegild, gestreden, gepuzzeld, spannend, gezelligheid en teamspirit. Alles kwam voorbij om een fantastische leuke avond te mogen beleven en zeker nog een x de moeite waard om te doen. Complimenten aan alle vrijwilligers die dit mogenlijk maken, mooi gedaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 juni 2019 Robin  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

GE-WEL-DIG!
De setting. De vrijwilligers. Het verhaal. Unieke beleving!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juni 2019 Loes Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Bachelor
9

Wij hadden een bedrijfsuitje en hebben de ‘el penal’ gedaan. In 1 woord “geweldig “. Erg goed opgezet door de vrijwilligers, mooie locatie. Uitdagende puzzels. Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 mei 2019 Jessica  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

De Escape Room ‘El Panal’ is een totaalbeleving. Vanaf de ontvangst wordt je onderdeel gemaakt van het verhaal door de omgeving en de vrijwilligers die direct in hun rol zitten.

De puzzels zijn uitdagend genoeg om je bezig te houden, maar niet zo moeilijk dat de lol er vanaf gaat. Er zijn verschillende manieren om ‘El Panal’ te winnen, waardoor je ook met je team strategische keuzes kunt maken.

Met de collega’s hebben we daar een erg leuke avond gehad, waar we zeker nogmaals terug zullen keren.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 mei 2019 Mark  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Super totaalervaring tijdens deze escaperoom El Penal. Omdat deze geschikt is voor grotere groepen, prima idee voor een teamuitje. Escaperoom vindt binnen en buiten plaats rondom kasteelruïne. Unieke escaperoom. Echte aanrader, ook als je al ervaring hebt met andere escperooms!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
7 mei 2019 Agnes Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

Voor de meeste collega’s een eerste kennismaking met een Escape room. Mooie locatie, sfeervol, complimenten voor de acteurs! Leuk dat de verschillende opdrachten binnen en buiten zijn. Het puzzelen vonden we soms lastig (beetje onervaren). Zeker de moeite waard om met een wat groter gezelschap te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
16 april 2019 Imke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Een topper!
De omgeving én de figuranten maken dit een unieke belevenis. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 april 2019 San Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Super organisatie en geweldige medewerkers! Gewoon in één woord TOP!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart 2019 Peter  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Zeer unieke lokatie en goed opgezet. De figuranten maken het af! Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart 2019 Susan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Hartstikke leuke avond gehad met ons team. De vrijwilligers maken het helemaal compleet. Echt heel verrassend en spannend.
Voor herhaling vatbaar!?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart 2019 Antál Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Super ervaring, vrijwilligers spelen een fantastische rol. Je waant je echt terug in de tijd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 maart 2019 Mart Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
10

De vrijwilligers zijn echte toneelspelers te noemen, zij maken ‘El Penal’ helemaal af. Een spannende en zenuwslopende escape! Vergeet van tevoren niet om naar het toilet te gaan 😉

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 maart 2019 Monique Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Super leuke escaperoom. Zeker de hele entourage eromheen. En hoe ze alles tot leven brengen. Een echte aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 maart 2019 Loes  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
9

Wij vonden het erg leuk. Alles, de entourage er om heen was ook geweldig. Groot compliment voor de vrijwillegers. Wij hebben genoten. En ja…de mannen hebben gewonnen.?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 februari 2019 Petra  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Fantastische beleving. De omgeving, de ontvangst, en nog veel meer, maken dit tot veel meer dan een escaperoom. Een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 februari 2019 Marijn Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Enorm leuke escape room. Wij deden de battle room. Hij is qua puzzels en opdrachten redelijk eenvoudig (niet high tech), maar de totale setting en het *** is super leuk! Aanrader, zeker voor grotere groepen ook!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 februari 2019 Teun  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Wij hebben het superleuk gehad, en geweldig acteerwerk van de vrijwilligers, chapeau, ze brachten ons echt terug in de tijd????

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2019 Marja  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Als bedrijfsuitje met 12 personen El penal gespeeld. Kan het iedereen aanraden. Super leuke middag gehad,*** doen het heel leuk, we hebben gelachen en gegild. TOP uitje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 januari 2019 Evelien Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Het was echt heel leuk. Vond het ook heel speciaal omdat alles door vrijwilligers gedaan wordt

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 november 2018 Corina Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Other
10

Een zeer geslaagde middag met spanning, gezelligheid en lol! Goede inspanning door de vrijwilligers waardoor er een extra goede beleving van het spel en de prachtige omgeving is!! Een echte aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2018 Josine Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
10

Door de vrijwilligers wordt er een extra dimensie toegevoegd. Erg leuk als bedrijfsuitje. Anders dan normaal door het binnen/buiten element en de veilige zones!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 november 2018 Alex Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Heel leuk en vooral gezellig om te doen. Maar ook t wedstrijdelement was spannend en niet zomaar op te lossen. Het feit dat uitenlijk maar 2 van de 6 teams de code gekraakt hadden bewijst dat alles goed in elkaar is gestoken. Compliment voor de vrijwilligers ter plekke en een top locatie. Alles keurig verzorgd??

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 november 2018 Kitty Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Top locatie. Goed geënsceneerd.
Erg lastige opgave.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 november 2018 Peter Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Geweldige escape room. De sfeer van het kasteel neemt je mee in het verhaal. De acteurs maken het spel compleet. Heerlijk die adrenaline.. die je vast kunt houden gedurende deze hele escape room ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 oktober 2018 Monique  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

De sfeer maakt deze escaperoom af. Aanrader om deze in de schermering te spelen waardoor de setting nog beter uit de verf komt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 september 2018 Sjoerd  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

El Penal was in de prachtige setting van een kasteelruïne waardoor je helemaal in het verhaal werd gezogen. De figuranten en de muziek maakten het helemaal af. Leuk dat je dit met grotere groepen kunt doen. Je moest wel goed uitkijken waar je liep in het donker.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 september 2018 Liset Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

El Penal: Was erg leuk en spannend om te doen. Vrijwilligers speelden hun rol als professionals. Kan het iedereen aanraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 september 2018 Gonny  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Van ontvangst tot einde klopt het hele verhaal. Super beleving, goede puzzels. En gelukkig voor ons net op tijd opgelost!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 september 2018 Karin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

We hadden pas één room gedaan en wilde er nog wel een doen in onze vakantie.
Deze is dichtbij het Meerdal dus we proberen een afspraak te maken. Ze waren zo flexibel dat zelfs later dan normaal een special deal konden doen en om 20h mochten, super!

We moesten dus om 20h bij de houten brug zijn, en daar begint het het al. Je wordt voor je het weet in het verhaal gezogen. Je weet niet wat je te wachten staat, en dat maakt het extra spannend, vooral omdat het al bijna donker buiten was.

Na een mooi intro beginnen we in de diefput en ook tijdens onze escape poging blijft de sfeer behouden.
Langzaam vallen de puzzelstukjes op zijn plaats. Voor ons toch wel wat pittig maar gelukkig zijn we ontsnapt.
Na afloop nog even kunnen napraten onder genot van een drankje die bij de al lage prijs is inbegrepen en is er ruimte over het kasteel te praten en over de puzzels.

Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 augustus 2018 Michel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

De kids vonden het allemaal supergaaf! De puzzels sloten aan op het niveau van de kinderen. Alles werd goed verzorgt en er werd ook aandacht aan de jarige besteed. Ze hebben allemaal genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
15 augustus 2018 R.Heldens Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
9

Super leuk en de acteurs/vrijwilligers blijven goed in hun rol. Top.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juli 2018 Hans Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Escape room ‘De Diefput’ bij Huys ter Horst is zeker weten een aanrader als je ervan houdt om op te kunnen gaan in het spel. Het ontsnappingsspel met alle puzzels en raadsels is erg tof en de entourage eromheen maakt het helemaal af. Erg gaaf! Je wordt vanaf dat je bij de ingang staat al meegenomen naar middeleeuwse sferen. Tevens bijzonder dat het door vrijwilligers wordt gerund. Kortom: een ontzettend spannende, escape room! Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juni 2018 Eva  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

We hebben met ons gezin een spannende (bij vlagen enge) maar vooral zeer geslaagde escaperoom middag gehad.
De prachtige locatie, de ontvangst en begeleiding geheel in middeleeuwse sfeer.zorgde voor een onvergetelijke ervaring.
Petje af voor de vrijwilligers die deze Escaperoom met duidelijk gevoel voor historie hebben
gecreeerd en ons met overtuiging hebben meegenomen in een prachtig spel, waardoor we ons even in de middeleeuwen konden wanen.
Toch waren we blij dat het ons gelukt is op tijd uit de diefput te ontsnappen ?.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juni 2018 Marleen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wat een beleving…..in een zeer bijzondere omgeving……wat een battle!!! Top

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juni 2018 Margie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Wat een prachtige setting. Je waant je in een andere tijd. Puzzels zijn te doen, na wat op weg te zijn geholpen. Enorm veel lol gehad

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 juni 2018 Maud  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Je zit in een middeleeuws verhaal. Het is prachtig opgezet door vrijwilligers. Het word spannend als ze ***. We hebben veel lol gehad en helaas niet gewonnen . Maar zeer de moeite waard om te doen .

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 juni 2018 Ria Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Hele fijne, zorgvuldige sfeer. Verrassend en spannend. Het vraagt veel speurwerk 🙂
Zo veel bezieling zichtbaar en voelbaar door de spelers. Meer dan alle moeite, warmte, inspanning, schrik en opwinding waard 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 juni 2018 sanne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Gisteren tijdens onze jaarlijkse familiedag genoten van het spannende spel; “El Penal”. We hebben allemaal (van 15 tot 80 jaar) genoten, gestreden, gehuiverd en gelachen. Wat een prachtig avontuur! Door de waanzinnige wijze waarop we meegenomen werden in het verhaal, werd iedereen hartstikke fanatiek en werd soms (bijna) vergeten dat het maar een spel was. Complimenten voor de wijze waarop het bedacht is en verzorgd werd. Een aanrader voor iedereen die van spanning, spel, puzzels en uitdagingen houdt! Bedankt en een groet uit Breda.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2018 Anja  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Met onze familie zijn we zondag middag met stralend weer verwelkomt in de kasteel ruïne. bij binnenkomst waren de eerste verrassingen al aanwezig. een boeiend en mooi spel waarbij een fantastisch tegenspel werd gespeeld. De puzzels waren te doen, een hint zorgde ervoor dat de niet ervaren mensen onder ons toch verder konden in het spel. Een twee uur durend spektakel waarbij er terug gegaan werd in de middeleeuwen. Je moet stalen zenuwen hebben en niet bang aangelegd. Hulde aan de vrijwilligers die maar een doel voor ogen hebben de wederopbouw van het kasteel en geheel belangeloos meespelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 juni 2018 Paul  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Wij hebben met ons volleybalclubje “El Penal”gespeeld en een hele gezellige avond gehad!
Een warm ontvangst, veel gelachen, een mooi verhaal, uitdagende opdrachten, spanning en een fantastische locatie!
Ga deze geweldige Escaperoom zelf beleven!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juni 2018 Mieke  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Other
10

We hebben met onze vriendengroep de El Penal gedaan. Op de prachtige locatie werden we geheel in middeleeuwse stijl ontvangen . Vanaf de eerste minuut werden we meegezogen in het verhaal.
Bij de El Penal maak je gebruik van het hele terrein. Het was spannend, verrassend, uitdagend en we hebben veel lol gehad.
Het spel zat zeer gerafineerd en goed in elkaar. Complimenten voor de vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten om het kasteel restaureren.
We hebben een super leuke middag gehad. Een dikke aanrader !!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 mei 2018 Miranda Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Een prachtige locatie voor een escaperoom. Het leuke element is dat je tegen elkaar strijd. Pittige opdrachten maar met wat hints kom je eruit. Zeker een aanrader!!!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 april 2018 Jose Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Als je de sfeer van de middeleeuwen wilt beleven waarin de gastheren en dame constant in hun rol blijven en waarbij de spanning van het begin tot het einde wordt opgebouwd dan is het een must om deze escaperoom te bezoeken. Erg leuk, origineel en vooral spannend. Complimenten !!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 april 2018 Peter  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Met deze groep hebben we al zeker 10 Escaperooms bezocht. We vonden deze het meest bijzonder. Vanaf het eerste moment ( dus al bij de ontvangst) wordt je meegenomen in het verhaal en in de tijd dat het zich afspeelt. Dit wordt gedaan in een geweldige omgeving en met *spoiler. Dit zorgt voor een unieke ervaring. Na afloop hebben we ook nog eens gezellig nagepraat. Al met al een Escaperoom die je, als je een beetje Escaperoom verslaafd bent zoals wij, zeker bezocht moet hebben. Een echte aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april 2018 Rolf  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Geweldige ervaring, goed verhaal gespeeld door vrijwilligers. De omgeving, de ruïne, weergaloos. Riena, bram, Renee en claud.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 april 2018 Claud  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

We werden helemaal in stijl ontvangen, dus dat beloofde al veel goeds.
Wij hebben de battle gedaan en iedereen vond het hartstikke leuk.
Het was allemaal goed georganiseerd.
Er wordt echt veel energie in gestoken om het spannend te maken.
Zeker de moeite waard.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2018 Monica Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Other
10

Wat een fantastische setting! Super begeleiding. Je waant je in het verleden zo snel je het kasteel betreed. Deze escape room heeft het allemaal!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 maart 2018 Sander & Simone Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

We hebben met de vriendengroep de escape zelf El Penal gedaan. We werden super leuk ontvangen het was een hele leuke middag met veel verrassingen .

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2018 Hetty Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Geweldige locatie. De ontvangst is heel vriendelijk. De inleiding voor het spel is al een beleving. Voor het spel dwaal je door de hele ruine en krijg je diverse tekens en puzzels op te lossen. Heel knap en de uiteindelijke oplossing vraagt ook goed inzicht!
Fantastische ervaring. Met name ook door het enthousiaste teams van vrijwilligers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2018 Martien  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Leuke escape gehad onder de bezielde leiding van de vrijwilligers. Leuk, enthousiast, goede organisatie, vriendelijk zijn de steekwoorden voor dit evenement.

25 maart 2018 Jos Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Erg leuke Escaperoom, mooie omgeving leuke verhaallijn.
Erg leuke sfeer in de oude ruïne, we hebben de diefput gedaan maar er is keuze uit 3 escaperooms. Echt een aanrader en word gerund door een team enthousiaste vrijwilligers.

24 maart 2018 Rick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Escaperoom in de omgeving van Horst. Je wordt meegenomen naar het verleden en beschuldigd. Probeer vervolgens maar te ontsnappen.
Erg mooie locatie.
Je wordt niet zomaar in een kamer opgesloten met een opgelepeld verhaaltje.
Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 maart 2018 Sjoerd  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Echt een fantastische beleving!
Deze MOET je gedaan hebben.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
11 maart 2018 Barbara Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Het was een zeer leuke en spannende escaperoom. Je word echt in het verhaal mee genomen. Chapeau voor al die vrijwilligers van de kasteelruine!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 maart 2018 Linda  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wij raden deze escape room zeker aan! Een unieke beleving door de locatie, sfeer en vrijwilligers. Erg mooi in elkaar gezet. Wij hebben genoten, en willen zeker nog een keer terug komen om 1 van de andere escaperooms te doen hier!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 maart 2018 Veronique  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Met 8 collega’s vriendelijk ontvangen op het Kasteel Huys ter Horst.
Al snel werden de zenuwen op de proef gesteld en werden we door nog twee geweldige vrijwilligers begeleid bij the battle. Pittige puzzels dus wat hulp was welkom. Uiteindelijk kwamen we er gelukkig ongeschonden uit en werd gezellig nagepraat onder het genot van een drankje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 maart 2018 INTERMAKELAARS Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
10

Met een groepje vriendinnen hebben we escaperoom De Diefput gedaan. We vonden het fantastisch, je word echt meegenomen in het verhaal. De puzzels zijn pittig dus ik zou ook zeker om hints vragen. Daarnaast nog mijn complimenten aan de vrijwilligers. Wij raden deze escaperoom absoluut aan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 maart 2018 Maud Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een geweldige ervaring is! Vooral door de entourage en de rol van de vrijwilligers belééf je deze escape room en is het geen kwestie van “alleen maar” proberen uit een ruimte te ontsnappen.
Wij werden opgesloten in de Diefput en ik kan me voorstellen dat het nog spannender is wanneer je ’s avonds in het donker naar deze escape room gaat. De puzzels zijn leuk en uitdagend.
Wij willen zeker nog eens een van de andere escape rooms op Kasteel Huys ter Horst proberen, want dit smaakt naar meer; kortom echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2018 Marijke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Geweldige ervaring in een echt kasteel met prachtige gerenoveerde ruimtes.
De organisatie neemt je mee naar eeuwen terug en sluit je op in de Diefput. Ze doen er alles aan om de sfeer van het kasteel te benadrukken en blijven met special effects trouw aan de verhaallijn.
Puzzels zijn best pittig, maar blijven vooral erg leuk en ze zijn goed in elkaar gezet.
Na afloop hebben we met een drankje nagepraat en onze fouten nog eens doorgenomen.
Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 februari 2018 Ger Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Mooie locatie. De sfeer eromheen werd goed neergezet waardoor je meegenomen werd in het verhaal. De puzzels zijn zeker niet gemakkelijk. Kortom, een spannende en uitdagende escaperoom!! Complimenten voor alle vrijwilligers!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 januari 2018 Wendy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Echt geweldig, topervaring, de enthourage, de medewerkers, het verhaal, de aankleding, kon niet beter. Voor onze groep jongens 14-15 jaar was het goed te doen. Uitdagend en spannend maar dat was juist leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 januari 2018 Nathalie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Het was een super leuke ervaring en voor heraling vatbaar

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 december 2017 Jos Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Geweldige escaperoom! Hoge moeilijkheidsgraad, daardoor voor beginners extra lastig (hints vragen wordt ook zeker aangeraden). De sfeer die wordt neergezet is fantastisch. Het was lastig om de diverse puzzels van elkaar te scheiden en te koppelen welke waarbij hoort.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 december 2017 Janine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Voor mij de eerste ervaring met escaperooms.
Waas echt top op een super locatie.
Kom er zeker terug

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 december 2017 Richard Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Verrassend en spannend super.zeer goed georganiseerd top

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2017 Jos Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Super leuke en uitdagende escaperoom met een goed gecreëerde sfeer eromheen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
8 december 2017 Thijssen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super ervaring voor ons. 4 van de 6 hadden ervaring maar deze room was behoorlijk moeilijk en spannend.
Het is ons toch gelukt met aanwijzingen om te “escapen”
Complimenten voor de vrijwilligers die ons een leuk uur hebben bezorgd.
Wij komen zeker nog eens terug.

1 december 2017 Margot  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Hele leuke en spannende escape room, we werden meteen in het verhaal gezogen, met acteurs die goed in hun rol bleven!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 november 2017 Gohar Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Was spannend en erg realistisch. Ze doen alles vrijwillig! En super leuk om te doen met vrienden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 november 2017 Ilse Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Geweldige ervaring om een escaperoom op zulke locatie te beleven. Schitterende locatie met een mooie verhaallijn. We kunnen hem aan iedereen aanbevelen!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 november 2017 Ewals Cargo Care Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Erg leuk, en eens wat anders in de buitenlucht.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 november 2017 Maolenhook Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Als bedrijfsuitje speelde wij s’avonds in vier groepjes de Escape Room El Penal. Voor mij de eerste Escape Room, maar ZEKER nieuwsgierig naar de andere thema’s die jullie ook aanbieden. Een mooi ontvangst en een zeer goede beleving in het hele spel van de vrijwilligers! Het geheel erg leuk en spannend in elkaar gezet, uitdagend om te spelen! Je zit als groep helemaal in het spel en de omgeving en de hele ambiance eromheen maken het tot een geweldige ervaring. Vrijwilligers chapeau!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 november 2017 Judith Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
9

Goede acteurs die goed in de rol blijven tijdens de gehele escape room!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2017 Mitchell Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Erg mooi verhaal met live mensen erbij. Zeer spannend en soms ingewikkeld. Net weten te ontsnappen en zeker aan te raden voor anderen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2017 Yvo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Acteurs zorgen voor super inleving. “Dievenput” op een prachtige lokatie. Pittige klus om te ontsnappen uit een middeleeuws gevang. Echte aanrader. Bedankt

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2017 Egbert  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Het is een anders-dan-anders escape room, omdat deze kamer niet commercieel is maar wordt gerund door vrijwilligers.

Om 19:30 meldden we ons op de houten brug voor het kasteelcomplex, in de druilerige regen en in het pikdonker. De locatie is natuurlijk grandioos. Waar andere escape rooms een gevangenis of erker proberen na te bootsen, hébben ze hier gewoon een echte diefput. We willen niet te veel verklappen, maar de ervaring voorafgaand aan het echte spelen bracht echt iets extra’s.

De kamer zelf is uitdagend en pittig. Geen technologische hoogstandjes maar leuke speur-, denk- en doe-puzzels. Wij konden gelukkig met nog een kleine 4 minuten over ontsnappen. Na afloop was er gelegenheid om nog even wat te drinken, dat is altijd prettig. En uiteraard even napraten met de vrijwilligers die ons vanavond begeleidden. Wij hadden een topavond.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 oktober 2017 Jofema Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

We hebben de diefput gespeeld. Een erg leuke en (voor ons ;)) uitdagende escaperoom. De vrijwilligers en het element om de escaperoom heen zorgde voor een extra dimensie en spanning. Zoals meerdere hier al aangeven hebben; je wordt in het verhaal meegezogen. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 oktober 2017 Patrick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

We werden vanaf het ontvangst meteen meegenomen in de middeleeuwse sfeer. De vrijwilligers bleven goed in hun rol. Puzzels waren uitdagend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2017 Manon Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super locatie en geweldige extra’s welke het nog spannender maken. Een aanrader voor iedereen

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2017 Thea Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wij vonden het leuk en spannend ,zeer zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2017 T.Wetzel Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Origineel.
Bevlogen medewerkers
Gastvrij
Goede ambiance,Sfeer

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 oktober 2017 Ruth Wijnhoven Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Zeker in de avond doen. De combinatie donker, ruïne en de levende personages maakt het een hele gave beleving!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 oktober 2017 Jan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Een geweldige escaperoom ervaring! Spanning en sensatie van de allereerste minuut tot de ontknoping!
Het zat heel goed in elkaar. TOP!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober 2017 Janine Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

De groepsescape El Penal gedaan. Wat een geweldige ervaring! Van begin tot het eind zit je in het verhaal.
De ruine, sfeer, achtergrondmuziek, puzzels,het zoeken naar …… maken het nog spannender.
Chapeau voor de vrijwilligergs die dit allemaal realiseren.
Ik kan alleen maar zeggen ga het zelf ervaren.
Ideaal groepsuitje!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober 2017 Michelene Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Geweldige locatie!!!
Fantastiche middag gehad, ondanks het wat mindere weer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
7 oktober 2017 Germaine Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Geweldig!!!! Spanning, leuke puzzels, speciale omgeving, opdrachten… Geweldig opgezet!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober 2017 Joyce Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Mijn eerste escape (El Penal) en ik vond het super leuk! Het spel werd goed gespeeld en top locatie! Op naar de volgende … Het Gevanghuis?! Echte aanrader!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
7 oktober 2017 Bernadet Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Geweldige omgeving, waardoor je helemaal op gaat in het spel. De prachtige kasteel ruïne binnen, buiten, kelder,super! Vanaf de ontvangst word je mee gezogen in het verhaal. Uitdagende puzzels. Absoluut aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober 2017 Petra Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Een fantastische ervaring. Een subliem deco.
Spanning, uitdaging, een complete beleving. Levensecht.
Een 100% aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 oktober 2017 Willem Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Fantastisch , leuke spannende avond gehad ! Geweldige locatie, de inzet van alle vrijwilligers verdient absoluut een compliment Chapeau voor de organisatie ! Zeer zeker een aanrader ook voor de doorgewinterde escap room players ! Tot gauw .

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 september 2017 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
10

Je wordt heel erg leuk ontvangen. De locatie is fantastisch. Er wordt een goed spel rondom de escape room gespeeld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
20 augustus 2017 Wilma Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Vanaf het begin af aan word je meegesleurd in het verhaal. De puzzels waren leuk. De aankleding was super. In een kasteel. En al het geld gaat direct naar het kasteel, de vrijwilligers verdienen er niets aan. Ze deden het echt super leuk!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 augustus 2017 Danique Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Het was een verrassende escaperoom. We werden helemaal in het verhaal en de omgeving meegenomen. Erg spannend maar zeker de moeite waard.
Petje af voor de vrijwilligers die helemaal in hun rol zaten.
Een aanrader.
Annemie

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 augustus 2017 Annemie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Supertof gezorgd voor n geweldige beleving! Ik was bijna weggerend…maar dit had ik absoluut niet willen missen, echt heel gaaf!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 augustus 2017 Lotte Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat een ontzettend gave escape.de lokatie,de figuranten die in dit verhaal hoorden,alles klopte.volgend jaar als we weer in Limburg op vakantie zijn gaan we zeer zeker weer proberen te “escapen”.een dikke vette 10+ van ons.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 augustus 2017 Leonie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Heel erg gave escape room! Met een groep van zes vrienden gespeeld, en niemand die iets aan te merken had op deze escape room. Je wordt volledig in het verhaal gezogen en de vrijwilligers bezorgen je een geweldige avond! De puzzels waren niet te moeilijk, maar waren zeker uitdagend genoeg. Perfect dus.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juli 2017 Emiel Pouls Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Fantastische ervaring en de escape room wordt volledig gerund door vrijwilligers die stuk voor stuk allemaal enorm enthousiast waren! De omgeving is prachtig en je stapt zo de middeleeuwen in. Een aanrader voor iedereen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2017 Lianne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Gisteren met de Werkgroep Afslag10 Events een bezoek gebracht aan de Escaperoom van Huys ter Horst. Wat een passie en beleving bij de vrijwilligers die dit tot stand hebben gebracht. Prachtige ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juli 2017 Afslag10 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
10

Hebben de battle gedaan, erg leuk en spannend, geweldig geacteerd door de vrijwilligers. Vriendelijke ontvangst en prachtige locatie!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 juli 2017 Fieke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Mooie locatie. Zeer passend decor voor de escape room, die zeer passend is ingebed in een doorlopend verhaal, met uitstekende acteurs.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 juni 2017 Mat Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Ik vond het een erg mooi geheel…zeker met de figuranten erbij…..ze speelden erg goed. Ik vond dit een erg mooie aanvulling.de andere x waren er geen figuranten ….dit. Was mooier vond ik

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juni 2017 Jacqueline Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Stak geweldig goed in elkaar. Mooie entourage. Gezellige mensen ook. Ook de puzzels waren zeker de moeite waard

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juni 2017 Wim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Wij waren de eerste groep die escape de ruïne mocht doen. Het was een zeer leuke, spannende ervaring . In de kelders op de toren.
Geweldige locatie voor deze activiteit!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 juni 2017 Pieta Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Erg gave Escape room waarbij je je echt in de middeleeuwen waant. De beleving wordt nog groter door het goede toneelspel van de gastheren. Gelukkig zijn we op tijd ontsnapt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juni 2017 Marjet Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Company
10

Een van de leukste escaperooms die we hebben gedaan! Een schitterende locatie, goed ontvangst en erg vriendelijke vrijwilligers, leuke en uitdagende puzzels waarbij je gebruik moet maken van al je zintuigen. En dat alles voor relatief weinig geld….m.a.w. Een ware beleving en echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 juni 2017 Marc Janssen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Een volledige 5-sterren score lijkt overdreven, maar is dit zeker niet in het geval van escaperoom de Diefput in Huys ter Horst. Veel elementen bij deze escaperoom dragen bij aan de algehele beleving en zijn uniek, dit geld o.a. voor de sfeervolle setting in een échte kasteelruïne, de verhaalopbouw, interactie en toewijding van mensen van de organisatie. Van cruciaal belang zijn uiteraard de puzzels, ook deze waren uitdagend en pasten goed in het verhaal / de middeleeuwse setting. Kortom een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 mei 2017 Maurice Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Spannende escaperoom de dievenput! Super goede sfeer in een prachtig kasteelruïne. Leuke vrijwilligers die dit belangeloos doen zodat de ruïne verder onderhouden kan worden. Aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 mei 2017 Mieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Gave escape room die uniek is door haar locatie en bijbehorend verhaal!
We deden de battleroom, mannen tegen de vrouwen, en hebben genoten!

Houd wel rekening met evt. extra kosten voor een drankje achteraf. Dit was bij ons vooraf niet benoemd…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
7 mei 2017 Sjoerd Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Erg gaaf gedaan; niet commercieel maar voor een erg goed doel! Echte aanrader voor escape room liefhebbers

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 april 2017 Tom Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuk, ook beleving rondom escape room. Erg spannend in het donker lijkt mij. Battle is erg leuk. Mooie aankleding kamers. En dat allemaal door vrijwilligers! Aanrader voor ieder die spannende escape room wil doen…………………………….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2017 Marjan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Erg leuk, ook beleving rondom escape room. Erg spannend in het donker lijkt mij. Battle is erg leuk. Mooie aankleding kamers. En dat allemaal door vrijwilligers! Aanrader voor ieder die spannende escape room wil doen…………………………….

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2017 Marjan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Een super ervaring, de organisatie probeert zich te onderscheiden van een doorsnee escape room en hier zijn ze heel goed in geslaagd!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 maart 2017 Kay Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

De battleroom gedaan 5 tegen 5. Spannend, leuk, goed georganiseerd en de beleving er om heen maken het helemaal af. Top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 maart 2017 Jolanda Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super ervaring, dit was de eerste keer dat ik in een ‘escaperoom’ was. Leuk verhaal omheen, stukje geschiedenis van Horst en omgeving er in verwerkt. Leuk geacteerd door de vrijwillers, zeker een aanrader voor anderen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 maart 2017 Sven Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Geweldig leuke escaperoom! Ontzettend leuke en betrokken vrijwilligers die deze escaperoom verzorgen. Je wordt meegenomen in het verhaal en de tijd door de prachtige locatie en sfeer die er hangt. Hierdoor wordt de beleving van de escaperoom alleen maar beter. Zelf de battleroom gedaan, met twee teams tegen elkaar dus. Zeker een aanrader voor grotere groepen, en in het algemeen. Een dikke 10!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 maart 2017 Joep Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Leuke, goede, aparte sfeer en inleving in het verhaal. Goed bedachte puzzels en toebehorende voorwerpen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 maart 2017 Arno Weijs Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Vanaf het welkomswoord begint het al. Niet alleen de kamer zelf maar ook de hele sfeer er omheen maakt het tot een zeer leuke escape room. Puzzels zijn niet al te makkelijk dus je moet je hersenen wel laten kraken. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 maart 2017 Gijs Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

De vrijwilligers zetten zich met veel enthousiasme in om het een leuke avond voor de gasten te maken. Het hele verhaal dat er omheen gevormd is en de unieke setting draagt bij aan de spannende ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 maart 2017 Daphne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Zeker een uitdaging om mee te maken.

Mooie locatie op het oud kasteel van Horst, goed verhaal eromheen bedacht in de passende stijl.

Spannende leuke sfeer voor en tijdens het spel.

De puzzels zijn lastig op te lossen ma samen kom je er wel uit.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 februari 2017 Jelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super ontvangen, nemen alle tijd en je zit meteen in t verhaal door de rollen die gespeeld worden. Hele leuke escaperoom. Gave puzzels! Zeker een aanrader. Dikke 10!

4 februari 2017 brenda Bergman Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Een grote uitdaging, spannend door de entourage en erg vriendelijke vrijwilligers die het allemaal mogelijk maken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 januari 2017 Janske Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Unieke sfeer tijdens de avonduren.
Ontvangst uitstekend en erg vriendelijke vrijwilligers.
Mooie escaperoom met leuke puzzels, door ambiance van ligging in een kasteel en de vrijwilligers die meespelen een geweldig avontuur

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2017 Jan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige entourage eromheen zeker ook een groot pluspunt !!
Tip: doe deze escape room in de avonduren.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2017 Anita Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wij zijn inmiddels ervaren escape room bezoekers. Dit was tot nu toe de beste ervaring ooit.

In een oude ruine/kasteel ‘s avonds aankomen en vervolgens wordt de spanning helemaal geweldig opgebouwd door de medewerkers. Als kinderen niet zo veel gewend zijn (bij ons was er een van 12 die het wel wat eng vond) neem die dan niet mee.

Wij hebben een escape battle gedaan met twee teams van 6.
Ze zijn geen afwerk fabriek en kunnen daarom per dag niet te veel groepen doen.
De vrijwilligers/medewerkers maken deze escape geweldig. De locatie is prachtig.
In de winter is het koud en in de kerker niet te warm dus een jas is geen overbodige luxe.
Als je in het donker komt maakt het het wel helemaal af.

Wij komen zeker terug.

O ja en deze leukste escape is ook de goedkoopste tot nu toe. Bezoek 2 januari 2017

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 januari 2017 Rana Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Wat een unieke ervaring. Zeker als het donker een belevenis. Ook de opdrachten zijn een uitdaging. Een heel bijzondere locatie dit oude kasteel. Het is spannend en de medewerkers doen er alles aan om er een bijzondere ervaring van te maken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2016 Marian Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Leuke verhaallijn! In een Spannende omgeving met goede puzzels/oplossingen! Zeker een aanrader voor familieuitjes of vriendendagen!

3 december 2016 Imke Melief Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een hele gave belevenis om hier de battle gedaan te hebben. Het was extra spannend omdat het donker was. We kunnen het iedereen aanbevelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 november 2016 Kristel Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Geweldige ervaring. De vrijwilligers doen hun uiterste best om er een beleving van te maken in plaats van jou alleen een game te laten spelen. Vooal leuk om in de wintertijd in het donker te doen, komt de sfeer zeker ten goede!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 oktober 2016 Janny Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Leuk gespeeld en mooie omgeving zodat je je echt in het gevang waande. Puzzels waren lastig maar leuk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 oktober 2016 Anita Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Zeer spannende ervaring. Bijzondere lokatie en sfeer die je even laten proeven aan de middel eeuwen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 oktober 2016 Miranda Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Unieke ervaring, volledig in stijl. Het toneelspel vooraf en tijdens de ontsnapping zorgde ervoor dat je helemaal in het verhaal meegezogen werd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 september 2016 Michel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een spannende escaperoom op een mooie locatie. De aankleding en beleving zit mooi in elkaar. Moeilijke puzzels. Zo moeilijk dat we ze niet allemaal opgelost hadden. Ik heb enorm genoten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
21 september 2016 Emmy Jeuken-Jansen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het verhaal en de sfeer zorgen ervoor dat je helemaal terug in de tijd gaat. Dat zorgt voor de spanning! Je wilt hoe dan ook een goede tijd neerzetten. De puzzels vond ik persoonlijk erg lastig maar als team kwamen we heel ver, samenwerken is een must! We hebben enorm genoten en bleven na afloop nog lang door puzzelen hoe we het anders/beter hadden kunnen doen. Vooraf werd al gezegd, de escape room speelt zich af in de diefput waar het erg stoffig kan zijn. Mocht je last hebben van je luchtwegen, dan is het mogelijk een afrader maar het is zeker het proberen waard! Geef het aan, zo kan er op gelet worden, veiligheid boven alles natuurlijk! En o ja, in de avonduren als het donker is (zoals wij hebben gedaan) brengt deze escape room nog wat extra spanning met zich mee, wie durft?

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 september 2016 Moniek Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest