Escape room Kelders Escape Rottevalle (gesloten)

Bildreed 3, 9221 SJ, Rottevalle

Provincie Friesland | Regio Leeuwarden

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape room Kelders Escape Rottevalle (gesloten)

Bildreed 3, 9221 SJ, Rottevalle

Beschikbare escape rooms bij Escape room Kelders Escape Rottevalle (gesloten)

Escape room Sollicitatie tot chef-kok

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Kelder

Zelfstandig werkende chef-kok (m/v)

Paviljoen de Kelders is op zoek naar een zelfstandig werkende chef-kok met passie voor de nieuwste trends op het gebied van voedsel. Paviljoen de Kelders bestaat 10 jaar en is gelegen aan het meer de Leyen. Daarnaast staat het Paviljoen bekend om zijn overheerlijke vlees gerechten. In verband met uitbreiding van het Paviljoen zijn wij dringend op zoek naar een zelfstandig werkende chef-kok.

Durf jij de sollicitatie aan! En lukt het jou na 60 minuten het pand levend te verlaten?

Escape room Vermiste baby

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: september 2015
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Kelder, Recherche

Op 1 juni 2015 is Leeuwarden in de ban van een mysterieuze vermissing. De 3 maanden oude baby Madelief Kelders wordt sinds zaterdagmiddag 30 mei vermist. Van het meisje ontbreekt elk spoor en dat niet alleen: van haar vader is ook niets meer vernomen. Het vermoeden is dat de vader haar verbergt voor de politie. Jij en je teamleden krijgen de opdracht om op zoek te gaan naar Madelief. Hoogstwaarschijnlijk zit ze opgesloten in de kelder, maar vader heeft haar goed verborgen dus het wordt een lastige taak. Jullie krijgen 60 minuten de tijd om de baby te vinden en haar leven te redden. Er staat een leven op het spel, dus werk samen en denk logisch na!

Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk. Grotere groepen worden opgesplitst en spelen in een competitie tegen elkaar. Bijvoorbeeld een team kinderen die tegen een team met ouders spelen. De minimumleeftijd voor dit spel is 16 jaar. Spelers onder de 14 jaar mogen meespelen, mits onder begeleiding van een volwassene. Zoek de kleine Madelief en ontsnap op tijd uit de kelder!

Informatie over Escape room Kelders Escape Rottevalle (gesloten)

Inleiding

Kelders escape is een escaperoom waar ‘levensbedreigende’ situaties in voorkomen. Zoals een ontvoering van een kleine baby of een gevaarlijke sollicitatie tot chef-kok. Je hebt 60 minuten om madelief te bevrijden of jezelf te redden van een akelige dood. Dit kun je doen doormiddel van raadsels en puzzels op te lossen en codes en sleutels te vinden. Maar let wel op, want…

Escape rooms in Friesland

Friesland lijkt ook aangestoken te zijn met het escape room virus. Je hebt in Friesland inmiddels niet meer alleen de keuze uit escape rooms met kamers: bij Escape room Kelders Escape Rotevalle ontsnap je uit een kelder.

Escape room Kelders Escape Rottevalle bevindt zich aan Bildreed 3, in Rottevalle. Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk. Een tijdslot kost €80,- ongeacht het aantal spelers. Hierdoor betaal je voor een team van 8 personen maar €10 per persoon! Escape room Kelders Escape Rottevalle is van maandag t/m vrijdag geopend van 18:00 uur tot 22:30 uur en in het weekend van 7:30 uur tot 22:30 uur.

! Escape room Kelders Escape Leeuwarden (Westersingel 52) is inmiddels niet meer open

Escape room Kelders Escape Rottevalle (gesloten) Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape room Kelders Escape Rottevalle (gesloten)? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

2

Dun introverhaaltje dat nauwelijks terugkomt in de kamer. Redelijke puzzels, maar niet altijd logisch waardoor onnodige verwarring ontstaat. Props en aankleding kamer matig. Niet spectaculair, t was leuk voor een eerste keer, maar zelfs dan is 80 euro voor deze kamer aan de hoge kant.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
20 augustus 2016 Stanley Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
5

Miste wat diepgang.
Puzzels zouden uitgebreider en ingewikkelder kunnen, dat maakt het spannender en lastiger.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
6 februari 2016 Janet Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Heel erg leuk dames!

5 augustus 2015 Bettie Bosma  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest