Escape Room Kids

J.H. Hisgenpad 2, 1025 WK Amsterdam, Nederland

Provincie Noord-Holland | Regio Amsterdam, Zaandam

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Kids

J.H. Hisgenpad 2, 1025 WK Amsterdam, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Kids

Escape room Ancient Magic

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Makkelijk

Deze kamer heeft alles te maken met geschiedenis en magie: Romeinse helmen en spelkaarten zal je hier zeker vinden. Het verleden verbergt iets en wat de precies is, zullen de kids ontdekken als ze deze escape room binnenkomen en gaan spelen. Voor 2 escape rooms krijgen ze anderhalf uur de tijd en voordat ze deze kamer ingaan, krijgen ze instructie en mogen ze even oefenen. Er kunnen maximaal 4 kinderen tegelijk in deze escape room, bij grote groepen wordt de groep verdeeld in groepjes van 4 of 3 kinderen.

Escape room Champions League

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Makkelijk

Voor de echte voetbalfanaten onder jouw kinderen is er deze escape room met als thema voetbal. En het gaat om de Champions League Cup. Overal hangen of liggen er voetballen, pionnetjes en er zijn zelfs echte glimmende bekers voor de winnaars. Voor 2 escape rooms krijgen ze anderhalf uur de tijd en voordat ze deze kamer ingaan, krijgen ze instructie en mogen ze even oefenen. Er kunnen maximaal 4 kinderen tegelijk in deze escape room, bij grote groepen wordt de groep verdeeld in groepjes van 4 of 3 kinderen.

Escape room Voice Kids

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Makkelijk

Is jouw kind helemaal gek van zingen, dansen en op het podium staan? Dan is deze escape room gebaseerd op het programma ‘The Voice Kids’ een leuk uitje.

De kamer is gedecoreerd met veel roze, spiegels, verensjaals en veel glitter en glamour. Voor 2 escape rooms krijgen ze anderhalf uur de tijd en voordat ze deze kamer ingaan, krijgen ze instructie en mogen ze even oefenen. Er kunnen maximaal 4 kinderen tegelijk in deze escape room, bij grote groepen wordt de groep verdeeld in groepjes van 4 of 3 kinderen.

Escape room De Wildernis

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Makkelijk

Deze escape room is voor de echte avontuurlijke kids: de kamer is ingericht als echte jungle met (nep) dieren en door eenvoudige puzzels en raadsels op te lossen, kunnen ze ontsnappen uit deze kamer. Voor 2 escape rooms krijgen ze anderhalf uur de tijd en voordat ze deze kamer ingaan, krijgen ze instructie en mogen ze even oefenen. Er kunnen maximaal 4 kinderen tegelijk in deze escape room, bij grote groepen wordt de groep verdeeld in groepjes van 4 of 3 kinderen.

Informatie over Escape Room Kids

Let op: deze locatie is momenteel niet meer in gebruik. Escape Room Kids zoekt een nieuwe locatie. Boekingen zijn niet mogelijk momenteel.

De meeste escape rooms in Nederland zijn niet bedoeld voor kinderen: de minimumleeftijd is vaak 16 of 12 met een volwassene. Room Kids is een uitzondering hierop: aan het J.H. Hisgenpad 2 in Amsterdam Noord is deze escape room speciaal voor kinderen en kinderfeestjes te vinden. In anderhalf uur tijd kunnen de kids ontsnappingen doen uit 2 van de 4 escape rooms en per keer spelen er vier kinderen tegelijk. Je kunt natuurlijk met meer kinderen komen, dan worden er groepjes gemaakt van 3 of 4 kinderen.

Deze escape room is makkelijk te bereiken met de auto en er is veel parkeergelegenheid rondom de plek van de escape room. Buiten de escape rooms kunnen de kinderen bijvoorbeeld ook voetballen of springen op het springkussen. De minimumleeftijd is 8 jaar en de puzzels zijn bedoeld voor kinderen vanaf 8 tot 14 jaar. Voordat de kinderen de escape rooms betreden, krijgen ze nog uitleg en er wordt nog even geoefend voordat ze voor het ‘echie’ de escape room ingaan. Kosten zijn 15 euro per kind en in de pauze tussen de eerste en de tweede escape room is er wat te drinken voor de kids. Perfect voor een bijzonder kinderfeestjes!

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest