Escape Room Klimrijk Brabant, Veldhoven

Turfweg 9, 5504 RL, Veldhoven

Provincie Noord-Brabant | Regio Eindhoven, Valkenswaard

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Klimrijk Brabant, Veldhoven

Turfweg 9, 5504 RL, Veldhoven

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Klimrijk Brabant, Veldhoven

Escape room Ontsnappingscapsule de Skytanic

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: juli 2016
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Deze escape room speelt zich af in de ruimte. Je bevindt je in de ontsnappingscapsule van een gigantisch ruimteschip. Helaas staat het moederschip, de Errorum, op ontploffen en heb je een uur de tijd om de ontsnappingscapsule op te starten en te maken dat je weg komt. Dankzij het achterstallige onderhoud en een handboek dat niet up-to-date is neemt de druk snel toe.

Spelen kan vanaf 10 jaar onder begeleiding van minimaal twee volwassenen of vanaf 16 jaar.

Escape room De verloren professor

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: juli 2016
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Voor deze bijzondere ontsnapping bevind je je in een hut van een zonderlinge oud-professor die lange tijd als een kluizenaar leefde. Enige tijd geleden is deze man op mysterieuze wijze verdwenen en tot op heden niet meer terug gezien. Er gingen al langere tijd geruchten over een grote kluis in zijn hut. Zou hij daar zijn fortuin in bewaren? Helaas trekt zo’n gerucht ook minder frisse types aan en één van hen heeft geprobeerd zich de inhoud van die kluis toe te eigenen. Dat dat niet gelukt is wordt al snel duidelijk. Het mysterie van de verdwijning oplossen is de enige manier om uit deze kluizenaarshut te ontsnappen. Het motto van deze zonderling was wel er in, maar nooit meer er uit.

Spelen kan vanaf 10 jaar onder begeleiding van minimaal twee volwassenen of vanaf 16 jaar.

Informatie over Escape Room Klimrijk Brabant, Veldhoven

Wat maakt deze escape room uniek?

Diep in de Veldhovense bossen heeft het team van Klimrijk gebouwd aan twee spannende escape rooms. In de escape rooms wordt je met een groep mensen in een kamer opgesloten. Door middel van het oplossen van puzzels en raadsels en het zoeken naar aanwijzingen kun je de kamer verlaten. Maar let op! Je hebt maar een uur de tijd om te ontsnappen. De enige manier om dit voor elkaar te krijgen is door samen te werken met jouw lotgenoten!

Prijzen

3 personen € 27,00 per persoon
4 personen € 25,00 per persoon
5 personen € 23,00 per persoon
6 personen € 20,00 per persoon
7 personen € 18,00 per persoon

Escape Room Klimrijk Brabant, Veldhoven Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Klimrijk Brabant, Veldhoven? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Voor mij de eerste keer! Je gaat helemaal op in de beleving en het verhaal! Veel innovatieve puzzels en onverwachte wendingen. Je ziet dat deze escape room is ontwikkeld vanuit passie en minder vanuit een commerciëel oogpunt. De puzzels waren soms wel erg moeilijk en we zijn ook met niet minder dan 24 seconden op de klok ontsnapt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 oktober 2016 Sven Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

De escaperoom hebben wij met 6 personen gespeeld. Allemaal waren we het er wel over eens dat dit wel de mooiste escaperoom was met de meest doordachte puzzels welke wij tot nu toe gespeeld hebben.
We werden vriendelijk ontvangen op het mooie park, alles oogde er erg nieuw en verzorgd. Na een korte toelichting en het vertellen van het verhaal mochten we naar binnen. Tussendoor kregen we wat subtiele hints welke wel echt nodig waren, dit ervaarde we overigens niet als storend! De puzzels waren van een hoog niveau, mooi afgewerkt en allemaal net iets anders dan anders. Uiteindelijk hadden wij nog 4 minuten over op de teller.
Een leuk detail aan deze escaperoom is dat er 2 illusionisten hebben meegewerkt aan de uitwerking hiervan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 oktober 2016 Sander Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Wij hebben met een gezelschap de verloren professor gedaan. We werden door de spelleidster opgehaald toen we op het terras zaten. De spelleidster vroeg naar ervaringen en toonde interesse in ons als gezelschap. Het is een duidelijk verhaal met goede aanwijzingen waar je focus op moet liggen. Eenmaal in verloren hut van de professor wordt je helemaal meegezogen in de sfeer en voel je je even een detective waarin je alle raadsels moet oplossen. Sommige raadsels zoals de sleutelpuzzels zijn vrij lastig maar gelukkig kregen we de juiste aanwijzingen om deze op te lossen. De spelleidster was prettig in contact en gaf soms subtiele hints die je echt aan het denken zette. Met nog een paar seconden op de klok zijn we er gelukkig uitgekomen. Een leuke escape room die anders is dan andere. Zeker één van de leukste die we tot nu toe hebben gedaan! Een grote aanrader maar wel aan de moeilijke kant.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 augustus 2016 Monique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest