Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Lage Vuursche (gesloten)

Koudelaan 25, 3723 ME Bilthoven, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Lage Vuursche (gesloten)

Escape room Winescape

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

Kasteel Drakensteyn is op dit moment van de koninklijke familie maar dit was ooit anders. Drakensteyn werd gebouwd in de 14de eeuw. De burgemeester van Utrecht woonde er vanaf 1807. De burgemeester hield wel van een goed glas wijn en daarom liet hij een wijnkelder bouwen met de beste wijn. Die wijn moest natuurlijk bewaakt worden en dat liet hij doen door de zoon van zijn belangrijkste butler, genaamd Gregorius v.d H tot Belchlingen. Gregorius’ zoon verdween onder mysterieuze omstandigheden. De laatste keer dat hij gezien werd, was op 7 december 1910. Zijn lichaam is nog steeds niet teruggevonden door de politie. Zijn dood had een grote impact op de familie van de burgemeester. Na 150 jaar eigendom verkochten ze het paleis aan prinses Beatrix. Zij heeft het verouderde kasteel in 1959 laten restaureren en zo ook de wijnkelder. Restaurateurs maakten raadselachtige dingen mee en dachten dat er iemand rondliep in de kelder. Nooit is bewezen dat dit waar is.

Een van de restaurateurs vertelde over zijn ervaringen in de kelder. Hij sprak bibberend over een onaangenaam gevoel en dat hij een schaduw zag verdwijnen. Na dit bericht zijn er mensen in de kelder gaan zoeken. Ook nu werd niets gevonden. De restaurateurs zijn bang geworden door het verhaal over de schaduw. Daarnaast leek het of iemand het werk probeerde te saboteren tijdens de werkzaamheden. Zij durven niet meer de kelder in en Beatrix vindt dat erg vervelend. Het lijkt alsof Gregorius hier achter zit. Help prinses Beatrix met het oplossen van dit raadsel en jaag die geest de kelder uit!

Dit spel speel je met minimaal 2 en maximaal 6 personen. Kom je met meer personen? Dan wordt de groep opgesplitst en spelen jullie om wie de snelste tijd neerzet. De minimumleeftijd is 16 jaar. Het spel is niet geschikt voor mindervaliden omdat er geen lift aanwezig is. Je kunt ook het spel combineren. Er zijn arrangementen met een lunch, diner, borrel, overnachting of andere spellen zoals ‘Wie is de Mol?’ mogelijk. Informeer hiernaar bij Escape Room Lage Vuursche. Het is een spannend spel met hoog adrenalinegehalte dus of het lukt om het hoofd koel te houden, ligt aan jou en jouw team.

Informatie over Escape Room Lage Vuursche (gesloten)

Het escape room spel van Escape Room Lage Vuursche speelt zich af in een wijnkelder in Utrecht. De naam van het spel is daarom ook Winescape. Overal om je heen staan rekken met perfect geordende wijnflessen. Tijd om wijn te drinken heb je echter niet. Je krijgt 60 minuten de tijd om te ontsnappen uit deze donkere wijnkelder. Escape Room Lage Vuursche heeft op dit moment 1 escape room. Voor aanvang van het spel word je ontvangen in de sfeervolle ontvangstruimte van Escape Room Lage Vuursche. Je krijgt daar uitleg over het spel van de gastvrouw. Daarna word je samen met je team opgesloten en zijn jullie overgeleverd aan jullie eigen skills. Lukt het jullie om binnen 60 minuten het mysterie van de wijnkelder op te lossen?

Escape Room Lage Vuursche bevindt zich aan de Koudelaan 25 in Lage Vuursche, Bilthoven (Utrecht). Je kunt reizen naar treinstation Hilversum, Den Dolder of Hollandse Rading. Neem vanaf Hilversum bus 59 richting Zeist en vanaf Den Dolder bus 59 richting Hilversum. Er rijdt geen bus vanaf Hollandse Rading. Om vanaf dat station bij de escape room te komen, kunt je het beste door het bos erheen lopen. Dit duurt een halfuur. Let op: op zondag rijdt er geen bus vanaf Hilversum of Den Dolder naar Escape Room Lage Vuursche. Escape Room Lage Vuursche is geopend van maandag t/m woensdag en van vrijdag t/m zondag van 10:00 tot 21:00 uur. Je speelt het spel met minimaal 3 en maximaal 6 personen. Met 2 personen spelen kan enkel op zondag. Op aanvraag kun je met 7 personen spelen. De prijs hangt af van het aantal spelers: €30,- per persoon voor met zijn tweeën en maar €18,- per persoon voor 6 personen. De betaling is op locatie, alleen per PIN of creditcard mogelijk.

Help Prinses Beatrix met het ontrafelen van het geheim van de wijnkelder!

Escape Room Lage Vuursche (gesloten) Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Lage Vuursche (gesloten)? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Geweldige middag gehad met vrienden, veel puzzels die goed in elkaar zaten dus super dat we er binnen de tijd uit zijn gekomen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 september 2017 Marcelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Na 2 keer niet te kunnen gaan, ivm agenda’s, werden we benaderd dat de dag en tijd die we graag willen nu wel beschikbaar was. Eenmaal daar kregen we een goede uitleg en een leuke foto ter herinnering, voorafgaand aan het spel. De escaperoom zelf was erg leuk en de service ontzettend goed! Zeker een aanrader. De prijs is erg aantrekkelijk en je krijgt zeker waar voor je geld.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 augustus 2017 JZ Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

Met drie vriendinnen geweest, voor ons allemaal de eerste keer. Net niet op tijd ontsnapt maar wel fijn dat de antwoorden aan het eind verteld worden. Het was gezellig en een leuke ervaring. Leuke escape room om mee te beginnen en zeker niet de laatste.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 mei 2017 Vera Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
1

Wij raden deze escape room zwaar af vanwege de slechte organisatie/service. De avond voor dat wij naar de escape room gingen hadden wij geboekt. Eenmaal aangekomen bij de escape room was er niemand aanwezig. Doordat er geen telefoonnummer op de website word aangegeven konden wij geen contact opnemen met de eigenaars van de escape room. Uiteindelijk zijn we helemaal voor niets van uit Groningen naar Lage vuursche gekomen. Jullie hebben onze dag erg verpest. Slecht georganiseerd en een grote teleurstelling was dit voor ons

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Slecht
14 april 2017 Joep Norbart Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

De puzzels waren uitdagend! De raadsels waren uitdagend, daarnaast hebben ze een aantal effecten aan het spel toegevoegd wat mij persoonlijk verraste. Een erg leuke ervaring:)

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 januari 2017 Willem Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Hele leuke, interessante, toegankelijke en uitdagende escaperoom! Wij hadden allemaal (1 uitgezonderd) nog nooit eerder een escaperoom gedaan en het is gelukt om te ontsnappen binnen de tijd en zonder te veel hints. We vonden het heel erg leuk en geslaagd! Ook Anke (eigenaresse) heeft ons heel leuk en warm ontvangen! We raden deze escaperoom ook zeker aan!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2016 Mar Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Met zijn vieren zijn we escaped, met nog 2 minuten op de klok. Zoals gevraagd kregen we een tip toen we bijna vastliepen op de laatste puzzel. Het thema wijn zit er goed in! En de puzzels hadden zeker diepgang. Deze escape room zou ik zeker aanraden.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Goed
8 oktober 2016 Linda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het was super leuk!! Ik ben met een aantal vriendinnen geweest die niet zo van enge dingen houden. Deze escape room was daarom ideaal. Je moet veel puzzelen, en logisch nadenken. Ik zou hem zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 september 2016 Renee Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

We hebben een hele toffe middag gehad. het was een ware belevenis om deze escaperoom te ontdekken. veel puzzels, super gastvrij ontvangst en een mooie locatie.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 november 2015 wendy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Was onze eerste escape room. Gingen er heen van we zullen wel zien.
Het is maar een verzonnen verhaal en we moeten een aantal puzzels oplossen.
Dit bleekt niet helemaal het geval. We werden helemaal opgezogen in het verhaal en baalde erg dat we de puzzel niet opgelost hebben. Zeker voor herhaling vatbaar.
De ontvangst was erg hartelijk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 oktober 2015 Edwin Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
5

Deze escape room is gelegen op een wel zeer onwaarschijnlijke locatie, namelijk de lokale camping. We kregen een vriendelijke ontvangst maar werden daarna aan elkaar geketend…een zeer originele maar behoorlijk fysiek beperkende start van de game. Ook in deze escape room is er een startverhaal maar deze heeft, behalve in de setting, verder weinig relevantie binnen de game. Op originele wijze krijg je tussentijdse hints. Voor ons hadden deze wat minder expliciet en frequent gemogen. De puzzels waren leuk en sommige ook echt uitdagend maar met een zwaar accent op sloten en codes. Met 14 en een halve minuut op de klok wisten we te ontsnappen. Een vermakelijke escape room, geen echt topper, waarbij het begin een leuke twist geeft.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
30 mei 2015 Margriet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

NIEUW! Laat kinderen spelenderwijs leren door middel van (online) escaperoom avonturen! Circus Pief Paf!

Pin It on Pinterest