Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Limburg in Ospel

Vrijkebomenweg 9, 6035 SC Ospel, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Limburg in Ospel

Escape room Wild West The Search For Gold

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: september 2017
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Het is eind 19e eeuw. De zogenaamde ‘Gold Rush’ staat centraal in de Verenigde Staten. Deze zoektocht naar goud neemt verschillende gevaren en moeilijkheden met zich mee. Welkom in het Wilde Westen.
Deze escaperoom kun je in 2 versies doen. De moeilijke versie is voor de echte puzzelaars. De verschillende puzzels eisen een grote diversiteit aan denkvermogen. Daarnaast is er ook een aangepaste versie. Deze is zeer geschikt voor gezinnen en kinderfeestjes.

Durven jullie de uitdaging aan? Tijdens deze zoektocht naar goud, zullen jullie je laten onderdompelen in de wereld van het Wilde Westen. Dus zet je paard gereed, doe je cowboy hoed op en maak je gereed voor bankovervallen en illegale kaartspellen. En wellicht vinden jullie uiteindelijk het felbegeerde goud.

Escape room Night at the Museum

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 8 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 16 spelers
Thema’s: Battle, Recherche

Altijd al eens bewaker willen zijn van een museum? Dan is dit je kans, want wij hebben bewakers tekort en kunnen jullie hulp dus ook hard gebruiken! De taak is simpel, namelijk bewaak het museumtijdens de nacht. De uitvoering daarentegen kan nog wel eens tegen vallen. Niemand heeft jullie namelijk verteld dat het museum ’s nachts tot leven komt. En… Die levensechte dino komt wel héél dichtbij! Kunnen jullie de rust wederkeren?

Denken jullie de juiste personen te zijn voor deze functie? Solliciteer dan vlug en kom samen met je vrienden, familie of collega’s onze uitdaging spelen.

Aangezien de dubbele kamers van ons CSI thema zo goed is bevallen, heeft deze locatie ervoor gekozen om deze ook dubbel te maken. Dat betekent dat jullie ook met dubbel zoveel bewakers kunnen komen om deze uitdaging te spelen. Ook voor deze kamer geldt dat er per kamer 8 personen in mogen. Dus per ronde kunnen er 16 mensen spelen als je beide kamers boekt.

Escape room The Quest of Osyris

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: december 2015
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 47%

Beste ontdekkers. Welkom in Egypte, dit land staat bekend om zijn mysterieuze piramides en mythes, graftombes en sfinxen, die zijn ontstaan in het  Oude Egypte. De koning van dit land werd de Farao genoemd. Er zijn in de loop der tijd veel farao’s geweest, maar de eerste Farao was verreweg de belangrijkste, zijn naam was Osiris. Osiris was een goede koning, hij bracht zijn onderdanen voorspoed en welvaart. Zijn jongere broer Seth werd verteerd door jaloezie. Op een dag kon hij het succes van zijn broer niet langer aan, en bedacht een gemene list. Hij vermoordde Osiris en sneed zijn lichaam in vele stukken die hij over heel Egypte verspreid. Zijn vrouw Isis is verscheurd van verdriet, en zal niet rusten voordat alle lichaamsdelen bij elkaar gebracht zijn. Een gevaarlijke taak, die zij dan ook niet alleen aan kan. Help Isis, maar ben voorzichtig! Niets is wat het lijkt…

Het aparte aan deze escaperoom is dat er geen sheets met pen en papier, geen cijfercodes, geen sleutels en geen cijfersloten zijn.

Escape room Escape Diner

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 15 t/m 100 spelers
Thema’s: Recherche

Escape Diner is een uitdagende teambuildingsactiviteit en geschikt voor minimaal 15 en maximaal 100 personen.

Een moordlustige crimineel is op het nippertje aan de politie ontsnapt en de politie tast volledig in het duister. Een anonieme tip verwijst naar een mobiel. Zou de moordenaar in zijn haast vergeten zijn gps uit te zetten?
De politie mist deze essentiële informatie. Kunnen jullie voorkomen dat er meer slachtoffers vallen? Kraak de codes, en vind het nummer! Onder het genot van een 4 gangen diner.

Escape room Investigate Discover Escape

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 8 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 16 spelers
Moeilijkheid: Moeilijk
Ontsnappingspercentage: 39%
Thema’s: Battle, Recherche

Rechercheurs opgepast, jullie hulp is dringend nodig! In het pittoreske Ospel in Limburg heeft een gestoorde serie moordenaar zijn sporen achter gelaten in zijn hotel kamer. Net voordat het arrestatieteam hem in de kraag kon pakken is hij gevlucht en is op weg naar zijn nieuwe bestemming. Het is aan jullie de taak om uit te zoeken waar deze gestoorde psychopaat zijn volgende slag gaat slaan. Aan de hand van bewijsstukken uit de hotelkamer moet er achterhaald worden in welke landen de moordenaar heeft toegeslagen, alleen zo kan zijn nieuwste bestemming ontmaskerd worden. Binnen een uur vertrekt zijn vlucht naar zijn volgende moordbestemming, lukt het jullie om hem tegen te houden binnen de tijd? De klokt tikt door!

Escape Room Limburg in Ospel video

Informatie over Escape Room Limburg in Ospel

Escape Room Limburg is de eerste escape room van Limburgse Ospel. 5 kamers, 3 thema’s, kun jij Escape room Limburg aan? Je hebt 60 minuten en ontsnappen is de uitdaging bij Escape room limburg. Kies zelf je thema, verplaats je in de rol van een detective, laat je onderdompelen in de mythes van het Oude Egypte of beleef een Night at the Museum.

Wat maakt deze escape room uniek?

  • Battle escape room team challenge: tussen 2 teams in identieke rooms. Dit is mogelijk in de kamers: CSI en Night at the Museum.
  • CSI in Battle vorm, de Wild West en het Geheim van de Farao zijn ook te reserveren in de kinderversie v.a 10 jaar.
  • De kamers CSI en Night at the museum zijn rolstoelvriendelijk.
  • Combinatie mogelijk met andere teambuildingsactiviteiten op hetzelfde terrein
  • Combinatie mogelijk met eten & drinken.

Escape Room Limburg bevindt zich aan Vrijkebomenweg 9 in Ospel. De escape room is minder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Om die reden wordt aangeraden om met eigen vervoer te komen. Er is genoeg gratis parkeergelegenheid.
Hoe meer personen per team, hoe lager de prijs per persoon. Zo kost 1 tijdslot voor een team van 2 personen €35,- per persoon en voor een team van 8 personen maar €16,- per persoon! Escape Room Limburg is dagelijks geopend van 10:00 uur tot 23:00 uur. Het laatste spel start om 20:30. Speel een wedstrijd tegen je vrienden/collega’s/familie bij Escape Room Limburg!

Deze locatie beschikt nu over 6 kamers, verdeeld over 4 thema’s waardoor ze bijna 50 personen per uur kunnen laten ‘strijden’ tegen elkaar! Bestaat jullie groep uit meer dan 8 personen? Geen probleem! Speel dan een Escape Room Battle. 2 identieke rooms, 2 teams van maximaal 8 personen. Zo strijden jullie niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar! Welk team is sneller?

Escape Room Limburg in Ospel Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Limburg in Ospel? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Ons gezelschap bestond uit 2 volwassen en 8 kinderen (jongens en meiden van 9 / 10 jaar) We werden opgesloten in de CSI kamer. De eerste vijf minuten hebben de kinderen alleen maar hyper door de kamer gerend, voor iedereen was het de eerste keer dat ze een escaperoom beleefden en ze vonden het maar wat spannend. Toen er meer rust kwam, gingen ze op onderzoek uit en ontdekten ze steeds meer puzzels en aanwijzingen. De opdrachten bestonden uit een fijne mix van denken en doen, onderzoeken en puzzelen. Met enkele aanwijzingen van het personeel lukte het ons om een paar minuten voor de tijd de kamer te openen. Iedereen euforisch! Er waren een paar leuke en spannende ontdekkingen waar ze nog een tijdje over na hebben gepraat. Denk dat ze de smaak wel te pakken hebben gekregen…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juli 2019 Mieke Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
9

Zeer leuke en grote escape room. Niet extreem moeilijk maar wel erg leuk. Zeker een aanrader

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 april 2019 Twan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Zeer fijne ontvangst meet aandacht voor de samenstelling van de groep (2 ervaren en 2 onervaren spelers). Niveau was goed gekozen, we hadden net geen 5 minuten over.
Puzzels goed doordacht en samenwerken en goed communiceren was echt nodig.
Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 maart 2019 Dirk Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
6

room met thema egypte gedaan met de kids. bewust gekozen voor deze room omdat het perfect zou zijn voor kids. bleek tegenvaller. Inderdaad geen puzzels op te lossen en vooral doe opdrachten, maar voor kids alleen toch moeilijk. sommige opdrachten vergen wel kracht of grootte. Ik vond het geheel onlogisch in elkaar steken. weinig puzzels om bepaalde sloten op te krijgen, gewoon overal eens aan trekken of goeie mep geven. Bij andere escaperooms vragen ze expliciet om dat niet te doen dus wij hadden beetje teveel schrik. Daardoor veel tijd verloren. Soms vond je ook puzzelstukken en aanwijzingen die je helemaal niet nodig had. Bizar. Thema was leuk, mooie grootte ruimte, maar de kwaliteit van de afwerking was heel pover ivm andere Escaperooms. We hebben ook geen enkele hint gekregen terwijl we op een bepaald moment duidelijk vast zaten. Toen we achteraf vroegen waarom niet, was het antwoord “jullie waren zo lekker op dreef”. Tja, dan hadden we het misschien wel gevonden op tijd

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
13 januari 2019 Patricia  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Hele leuke escaperoom en zeer vriendelijk en alert personeel; zowel bij de ontvangst als de bediening op het leuke terras als tijdens de escaperoom!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juni 2018 Denise Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
8

Leuke kamer gespeeld met 2 volwassenen en 1 kind. Ontvangst was heel hartelijk! Zoon (8 jaar) had nog nooit een kamer gespeeld en vond het erg spannend. Hij werd heel fijn gerustgesteld en opgevangen. Leuke puzzels die ook voor de slimmere kids te doen zijn!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 mei 2018 Debby Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Voor de eerste keer als gezin samen in een escaperoom. Erg mooi aangekleed al aan de buitenkant en eenmaal binnen aangenaam verrast door de opzet van de ruimte. We waren echt even in het wilde westen. En natuurlijk geweldig dat we met de kinderen op tijd uit de kamer konden ontsnappen! Goede service nadat het mis was gegaan met de betaling waardoor we 3 x het bedrag hadden betaald. Deze werd keurig dezelfde dag nog teruggestort.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 mei 2018 Patricia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Een topper. Het was een gezinsuitje en we hebben veel plezier gehad. Voor mijn boys van bijna 8 jaar en dochter van bijna 10 jaar was het een GROOT succes!
Jammer dat we in België geen escaperoom hebben om samen met het gezin te doen.
Graag tot een volgende keer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 april 2018 Tinneke  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wij hebben de western escaperoom met onze kinderen van 8, 11 en 12 jaar gedaan. Wij vonden het erg leuk om te doen.
Komen zeker nog een keer terug.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
2 januari 2018 Sharon  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Wij speelden de Egypte kamer.
Mooi gemaakt, zit goed in elkaar, origineel, we vonden hem heel erg goed!
Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 september 2017 Tom Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Thema goed doorgevoerd. We konden ook met z’n zevenen allemaal wat doen. Leuke afwisseling.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 september 2017 De ufo's Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
8

Leuke opzet, mooie puzzels en leuk thema! Goede en duidelijk tips.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 september 2017 Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Een super leuke escape room beleving gehad in de CSI kamer.
Zeer goed opgezet, goed verhaal en leuke puzzels die we moesten oplossen. Zeker een aanrader!
Wij hebben de escape room beleving gecombineerd met een heerlijke high beer/wine. Dit was uitstekend en hebben een super gezellige avond met de familie gehad.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 september 2017 Linda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Het is een fijne groepsactiviteit. Voor herhaling vatbaar. Vriendelijke bediening. Goed in elkaar gestoken.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
4 september 2017 Cara Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Een ideale mogelijkheid om met een aantal vrienden een leuk en creatief uurtje te beleven op een originele manier. Wij waren met 5 en dat lijkt ons het juiste aantal. Wij komen zeker nog eens terug en kraken dan gegarandeerd de code. Daar hadden we vandaag een kleine 10min. Méér voor nodig gehad. Niettemin, aanrader voor iedereen die een keer iets anders wil dan het gewone. 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 september 2017 Marlies, Stephanie, Kelly, Maarten en Dennis Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
8

We zijn ontsnapt dus we vonden het een hele leuke ervaring. We hadden bijna geen tijd over dus het bleef spannend tot het einde

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
30 augustus 2017 Marina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Heel gaaf, spannend, bloed zweet en tranen en super cool voor kinderfeestje van 11 jaar!!

26 augustus 2017 Mat Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
10

Goede uitleg Spannende kamer Moeilijke puzzels, instinkers Van alles wat Maar gehaald!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 augustus 2017 Miranda Brouns Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Other
10

Op de verjaardag van onze buurman werd ik met mam en voor de rest vreemde mensen opgesloten in deze kamer.Er werd meteen goed samengewerkt en er vormde zich teampjes die samen aan verschillende puzzels werkte.Super kamer om te spelen! En nog 1.29M over

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 augustus 2017 Janneke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Other
9

Slecht weer vandaag, we konden op het laatste moment nog een escape room reserveren. Omdat het super goed gegaan was en erg leuk was besloten we om nog een room te spelen! Dit was geen probleem, alles is mogelijk.
2 rooms gehaald en een super leuke middag gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 augustus 2017 A. Evers Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Na onze vorige ervaring in de ‘gemiddeld moeilijke’ kamer begonnen we met iets meer vertrouwen dan voorheen aan de moeilijkste kamer met een slaagpercentage van slechts 28%. Met 4 personen was dit echter geen makkelijke opgave. Door de taken goed te verdelen en diep door te denken slaagden we er bijna in aan de kamer te ontsnappen. Met een paar minuutjes extra hadden we de laatste stappen misschien nog kunnen doorlopen, maar helaas! Dit is net de moeilijkheid van een escaperoom uiteraard.
Deze escaperoom is absoluut een aanrader, met zowel beginnende kamers als moeilijke kamers is er voor ieder wat wils. Allen daarheen is dus de boodschap!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 augustus 2017 Louis Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Zeer goed uitgewerkte escape room, we hebben er zeker van genoten! Super vriendelijke ontvangst en een goede uitleg vooraf.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 augustus 2017 Lauren Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Heel erg leuk in elkaar gezet! Een van de betere escape rooms die we gespeeld hebben!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 augustus 2017 Michelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Hele leuke room om te doen, ook de kinderversie van de room. Spannend om te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
31 juli 2017 Patricia Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Het thema waarbij je moest zoeken waar de moordenaar ging toeslaan was perfect voor een escape room. Je werd helemaal meegezogen in het verhaal waardoor je als team nog meer vastberaden was om alle puzzels op te lossen en de ‘moordenaar’ te vangen. Zeker een aanrader om eens met vrienden, familie of collega’s te doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 juli 2017 Valerie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Tijdens ons vriendenweekend in Limburg (wij komen zelf uit Amsterdam) hebben wij deze super escape room gespeeld! Onze begeleider had er veel zin in, zijn humor was fantastisch tijdens de cryptische hints! We waren met een groepje van 14 personen en hadden in 2 teams 2 dezelfde escape rooms. Wij waren wel binnen de tijd ontsnapt, het andere team niet gelukkig haha. Wij gaan zeker ene keertje terug als de nieuwe escape room klaar is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juli 2017 Linsey Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Hele leuke ervaring, jammer dat we het net niet hebben gered?.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 juli 2017 Monique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Wij hadden de Egyptische escaperoom gehad. Deze was super leuk. Met veel leuke puzzels en geheime * en *. We waren met z’n 5en en we hebben het gehaald met 6 seconden op de teller. De mensen zijn erg vriendelijk en helpen je als je even vastzit of niet weet wat je moet doen maar ze hoeden het spannend door niet meteen de oplossing te vertellen. Ook was de escaperoom goed verzorgd met veel leuke details. We zijn weer een super leuke ervaring rijker!!!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juli 2017 Van Uden Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

we hebben gisteren de CSI Escape Room gespeeld. De begeleiding was top en wat een leuke humor. Cryptische hints zorgden toch wel echt voor een super beleving. Nu zeker met de actie die ze doen, wij willen zeker die gratis Escaperoom winnen om eens terug te gaan. Jongens namens ons voetbalteam enorm bedankt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 juli 2017 Johan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Afgelopen zaterdag met onze voetbalvereniging de CSI escape room gespeeld! We waren met 15 personen en we hadden 2 escape rooms (identiek in spiegelbeeld). 1 groep kwam er binnen het uur uit, de andere helaas net niet. Onze begeleiding gaf af en toe een cryptische hint maar ze waren wel leuk! Wij gaan zeker nog een keertje terug want we kregen te horen dat ze weer een nieuwe kamer openen eind augustus. Wij zijn benieuwd. Gr. Johan

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juli 2017 Johan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Met twee gezinnen, waaronder drie jongeren van 12 tot 15, de CSI room gespeeld, geweldig. Voor 1 gezin was het de eerste keer en rekening houdend met de leeftijden was het toch mogelijk om allemaal een bijdrage te leveren, iedereen deed wel een ontdekking, leverde een bijdrage aan de zoektocht, aan de oplossing. Een aanrader !!! Het was heel nipt, maar die paar tips en excellente begeleiding (met een vleugje humor) waren net genoeg. Reservatie (last minute) en ontvangst waren perfect. Volgende keer wat vroeger gaan en wat meer genieten van de bar. Wij gaan zeker terug, ze hebben immers nog een paar kamers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 april 2017 Patrick Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Geweldige Battle gehad in Night at the Museum. Echter gingen niet alle puzzels zoals het hoorde. Het zwaard kregen we er niet uit (zelfs het personeel niet)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 maart 2017 Bas Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
7

Leuk thema. Voor de afwisseling geen sloten en sleutels. Door gebrek aan raadsels helaas een iets kinderlijk karakter. Kamer (1 puzzel) is niet geschikt voor 2 personen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
12 februari 2017 Daan Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Met mijn collega’s op 5 december de csi room gespeeld.
Het was voor ons de beste kamer die we tot nu toe gedaan hebben. Kamer zit goed in elkaar. leuke uitdagende puzzels. Omdat we deze room in battle vorm konden spelen was hij nog leuker.
Natuurlijk wonnen wij van de dames!!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 december 2016 Peter van de Voort uit Belgie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Erg leuk gedaan. Sommige atributen konden wel wat onderhoud gebruiken. Slotjes die zonder code al open gingen, een brief die afgebladderd was en daardoor soms niet leesbaar.
Wel heel leuk en afwisselende opdrachten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
4 december 2016 Anouska Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Alles op en topgoed geregeld!
Super leuke battle gespeeld in The Night at the museum.
Leuke puzzels, aansluitend heerlijk gegeten, vriendelijk personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 oktober 2016 Eric v Dijk Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Nog niet eerder een escaperoom gedaan, nu met het gehele gezin. Van jong tot oud genoten in de Egyptische kamer!
Het is prachtig gemaakt met meerdere ruimtes, het is een bijzondere kamer die geweldig in elkaar is gezet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 september 2016 Iris Vercoelen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
7

Wij hebben de escape room uitgevoerd in 52 minuten met de 4 personen (2 ouders / 2 zonen van 15 en 9 jaar).
Het was goed te doen. Er waren diverse kamers bij de Egypte room waar we doorheen moesten. Voor de jongens leuk qua leeftijd.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
1 mei 2016 Cynthia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Het leuke aan deze escape room (de CSI kamer) is dat er twee identieke kamers zijn, zodat we uiteindelijk met 12 man hebben kunnen spelen (6 vs 6). Er zijn veel puzzels in de kamer, waardoor iedereen bijna continu bezig is met puzzelen. Ik vond het thema niet echt aansluiten bij de kamer (er was géén crime scene), maar er zitten een paar erg leuke elementen in de kamer. Beide groepen zijn ontsnapt met zeer weinig hints. Een aanrader om te doen met grote groepen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
20 maart 2016 Stefan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wij hebben de CSI kamer gedaan. Dit is een erg leuke en uitdagende escape room waar we alle 6 continu bezig waren. Het personeel was vriendelijk en professioneel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 januari 2016 Freek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Leuk in diverse ruimtes

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
30 december 2015 Inge Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Ik wist van mezelf niet dat ik zoooo fanatiek zou kunnen zijn! Puzzelen is niet mijn sterkste kant. Maar vanaf minuut 1 word je in het verhaal gezogen en gaan je zintuigen op tilt. Alles lijkt verdacht en je weet niet waar je moet beginnen. Voor ons beginners was het dan ook één groot avontuur wat na een uur het gevoel had dat we nog maar tien minuten binnen waren. We waren met 9 personen dus werden we over wee kamers verdeeld. Dit geeft een extra dimensie omdat je niet alleen tegen de klok maar ook tegen je collega’s strijd. Ik ben nu dus officieel besmet met het escaperoom virus en sta te popelen om de nieuwe kamer uit te proberen. Tot snel!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2015 Karin verhagen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Super leuke ervaring, we hebben echt genoten, wisten niet dat het zo leuk was en dat deze room zo goed in elkaar zat. De spanning bleef van de eerste minuut yot het moment waarop wij ontsnapte, 3 minuten voor het uur om was.. aansluitend nog lekker gegeten.
Een aanrader voor iedereen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 oktober 2015 Susan van Dijck Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Marnix Swerts
8 oktober 23:00
Hallo
Bedankt voor de leuke avond!
Wij, van Moveoo, hebben ons prima vermaakt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 oktober 2015 Paul van Dijk Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Onze vriendengroep werd in twee groepen verdeeld en in twee afzonderlijke kamers opgesloten. In het begin wisten we niet goed wat we het moesten doen, maar al snel waren we op zoek in alle hoeken en gaten. De ecape room is werkelijk erg goed opgezet vol met spannende en leuke verrassingen. Je moet met zes personen vol gas geven om de code voor het openen van de deur te achterhalen. Ons is het helaas op een paar minuten na niet gelukt. Mocht je de kans hebben om naar de escape room te gaan, doe het.

22 september 2015 William Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Vanmiddag vrijwillig laten opsluiten bij Escape Room Limburg. Hartelijk ontvangst, goede uitleg. Tijdens het uur kregen we af en toe persoonlijke aanwijzingen of opmerkingen via het televisiescherm. Dus ze kunnen ook echt inspelen op dingen die je doet (of niet doet). We hebben het net gehaald en wat hebben we een leuke tijd gehad. Echt een aanrader!

30 augustus 2015 Ellen Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Een erg leuke ochtend gehad hier. Veel gelachen. We hebben met de familie de CSI kamer bezocht. De opdrachten waren nog vrij moeilijk maar dit maakte het ook extra uitdagend. Erg leuk in elkaar gezet.
Ook is er een erg gezellige en leuke eetgelegenheid. Zeker de moeite waard om een keer een kijkje te nemen.

26 juni 2015 Eefje Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest