Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Locked Tilburg (gesloten)

Oude Goirlese Weg 164, 5025 SC Tilburg, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Locked Tilburg (gesloten)

Escape room The Pink Panther

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: december 2014
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Break-In, Kluis

Volgens de oprichters van Locked Tilburg is deze escape room ‘een beetje zoals Ocean Eleven’. In The Pink Panther moeten jij en je teamleden namelijk een grote diamant stelen. Deze ligt tijdelijk in een Tilburgse kluis. Jullie krijgen een toolkit en zaklampen om dit te gaan doen. De bewakers lopen elk uur een rondje langs de kluis. Binnen 60 minuten moeten jullie dus die diamant gestolen hebben. Lukt dit niet, dan verdwijnen jullie achter de tralies. Veel succes gewenst…

Je speelt het spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen. Het is mogelijk om dit spel met kinderen onder de 12 jaar te spelen. Zij moeten dan wel onder begeleiding van een volwassene spelen. Vanaf 12 jaar mogen zij zelfstandig spelen. Veel kennis heb je niet per se nodig voor deze escape room. Aan een goede samenwerking en teamspirit heb je veel meer. Het spel is in het Nederlands en Engels. Het spel is niet eng maar wel spannend. Steel de diamant binnen 60 minuten zodat de bewakers jullie niet te pakken krijgen!

Escape room The Bomb

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: december 2014
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Bom

The bomb opende zijn deuren met kerst 2014. De naam zegt al voor een groot deel waar het in deze kamer om draait: een bom. Een psychopaat wil de stad Tilburg opblazen. Hij/zij heeft een bom neergelegd. Jij en je teamleden krijgen de taak om deze bom binnen 60 minuten te ontmantelen. Hierbij duik je in het brein van een psychopaat. Ontmantel de bom voordat hij ontploft en de stad Tilburg van de kaart wordt geveegd!

Je speelt het spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen. Kinderen onder de 12 jaar mogen meespelen, mits onder begeleiding van een volwassene. Kinderen van 12 jaar en ouder mogen zonder begeleiding spelen. Stel een goed team samen, want een goede samenwerking is erg belangrijk voor deze escape room. Het spel is niet eng en daarom voor iedereen geschikt. Houd je hoofd koel bij het ontmantelen van deze bom en red de stad Tilburg!

Escape room The Heineken Escape

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: december 2014
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Crimineel, Ontvoering

Het verhaal van deze escape room is gebaseerd op de ontvoering van Freddy Heineken in 1983. Freddy Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer werden door 5 criminelen ontvoerd. Heineken en Doderer werden opgesloten in een loods in het Amsterdamse havengebied. In de loods zaten zij in 2 geluidsdichte cellen. In The Heineken Escape zijn deze cellen nagebootst en worden jij en je teamleden daarin opgesloten. De 5 criminelen zijn het losgeld aan het halen. Terwijl zij dit doen, hebben jullie 60 minuten de tijd om te ontsnappen voor ze terugkomen. Dit zal niet gemakkelijk zijn, en voor flink wat adrenaline zorgen.

Je speelt het spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen. Vanaf 12 jaar mogen kinderen zonder begeleiding van een volwassene spelen. Onder de 12 spelen kinderen wel onder begeleiding. Voor deze kamer zijn er minimaal 2 volwassen spelers nodig. Uitzonderingen zijn mogelijk in overleg. Het escape room spel is tweetalig (Nederlands en Engels) dus ook geschikt voor spelers die geen Nederlands spreken. Het spel is niet moeilijk of eng, enthousiasme is veel belangrijker. Lukt het jullie om te vluchten voor de criminelen? Probeer het uit in deze kamer.

Escape Room Locked Tilburg (gesloten) video

Informatie over Escape Room Locked Tilburg (gesloten)

Het idee voor Locked Tilburg ontstond na verschillende bezoeken aan een escape room. Oprichters Karlijn Liebregts en Bas Oerlemans waren gek op escape rooms en deden mee aan een wedstrijd van een Rotterdamse escape room. Ze zijn ook naar Boedapest voor de nodige inspiratie. Deze stad heeft meer dan 100 escape rooms en Karlijn en Bas probeerden er veel uit. Hierdoor ontdekten ze wat een escape room ‘goed’ maakt en wat werkt. In Boedapest ontstond ook het idee voor Locked Tilburg. Ze bouwden 3 kamers met ieder een eigen verhaal. Locked Tilburg is de tweede escape room van Tilburg maar wel die met de meeste kamers. Na de start zijn we door de Rabobank genomineerd voor Starter van het Kwartaal. Daarna zijn ze ook nog genomineerd voor de JOST starter van het jaar award. Speel 1 escaperoom of gewoon alle 3!

Locked Tilburg is te vinden aan Oude Goirleseweg 164a. Recht tegenover zit Sociëteit Philharmonie. Vanaf station Tilburg rijden er meerdere bussen naar Locked Tilburg. Je kunt gratis parkeren bij de escape room. Er zijn 2 parkeerplaatsen voor de deur en in de straat zijn nog meer plekken. Zonder volwassene kunnen kinderen vanaf 12 jaar deelnemen. Jongere kinderen kunnen altijd onder begeleiding van een volwassene het spel spelen. Voor de Heineken Escape zijn twee volwassenen nodig. In overleg kunnen er altijd uitzonderingen gemaakt worden. Minimaal 2 en maximaal 6 personen kunnen een kamer tegelijk spelen. Is jouw groep groter dan 18 personen? Neem dan contact op met Locked Tilburg voor een passend programma. Je betaalt standaard €40 voor het spel met een team van 2. Spelen er meer mensen mee? Dan betaal je voor elk extra persoon €10. Je krijgt in elke kamer 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Last-minute reserveren is ook mogelijk: bel hiervoor Locked Tilburg. Locked Tilburg heeft wisselende openingstijden. Check hiervoor de website. Ontdek de verhalen achter de escape rooms van Locked Tilburg!

Escape Room Locked Tilburg (gesloten) Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Locked Tilburg (gesloten)? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Bij Locked inmiddels 2 escaperooms gedaan. Het leuke van Locked is dat we hier de escaperoom kunnen doen met het hele gezin (kinderen zijn 8, 10 en 12). De puzzels zijn voor ons volwassenen uitdagend, maar kinderen kunnen ook gewoon (nuttig) deelnemen. Ze hebben vaak een verrassende inbreng en bekijken puzzels van een hele andere kant. Uit The game hebben we binnen de tijd kunnen ontsnappen. Bij de Heineken Escape II hebben we wat extra tijd nodig gehad. Hier doen ze niet moeilijk over waardoor de succeservaring bij kinderen nog groter wordt. Onze kinderen zijn inmiddels fan en vragen bijna wekelijks of we een escaperoom kunnen doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2018 Natalie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

The Game, een nieuwe kamer die sindskort geopend is bij Locked!
Je komt in een ruime kamer terecht die vol staat en hangt met (bord)spelletjes van vroeger. En doormiddel van deze spelletjes moet je ontsnappen uit de kamer.
De kamer ziet er mooi uit, en de puzzels zijn ook weer goed bedacht, iets wat ik van Locked wel gewend ben.
Kortom een nieuwe leuke kamer om zeker te proberen!!
Wij waren in ieder geval optijd ontsnapt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2017 Patrick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
3

We werden ontvangen door een vriendelijke medewerker die ons en nog een andere groep de kamers uitlegde. Het feit dat je ook naar de uitleg van de andere kamer luistert zorgt er minder voor dat je in het verhaal van je eigen kamer terecht komt. Onze kamer was de bom en persoonlijk vond ik dat het niet echt spannend werd gemaakt voordat we de kamer in gingen. Eenmaal in de kamer miste ik vooral sfeer. Voor ons was het eigenlijk niet eens heel duidelijk dat er een bom was. Ondertussen hoorden we geluiden uit de andere kamer. Dit was erg afleidend.
Wat betreft de puzzels; Ik vond dat ze te weinig in het thema pasten. Het voegde geen sfeer toe aan de kamer, alleen een manier om bij de volgende stap te komen. Wel waren sommige codes creatief ‘verstopt’. Toen we de code hadden om te bom te ontmantelen, werkte de keypad niet. Hij was niet gereset. We kregen bevestiging dat we de kamer gehaald hadden, maar dat we de bom niet hebben kunnen uitschakelen was wel erg jammer.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
10 juni 2016 Lotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Voor de eerste keer een escape room gespeeld: The Pink Panther. Was erg leuk. Al snel bleek dat je verder moest kijken dan je neus lang was. Alleen de puzzels oplossen was niet genoeg, je moest meerdere aanwijzingen met elkaar combineren om tot de oplossing (de juiste code) te komen. Gelukkig kregen we, als het nodig was, een goede tip om iets verder door te zoeken. Een aanrader om te spelen. Vriendelijk personeel, erg behulpzaam.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 december 2015 Saskia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Vanavond The Pink Panther gedaan vanavond, en gehaald! Super leuk, enorm genoten. Echt een aanrader! Wij willen in ieder geval de andere twee kamers ook graag gaan uitproberen.

3 oktober 2015 Bregje Van de Vondervoort  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Echte een leuke avond gehad! Echt een aanrader op naar de anderen twee kamers.

23 september 2015 Thomas Baarslag  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Onwijs leuke avond gehad vanavond in THE bomb! Tot snel!!

11 juli 2015 Cimmy-lou Lapre  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Vandaag samen met mijn vrienden een nieuw recordtijd neergezet.

23 mei 2015 Eric de Bakker  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super leuke en goed in elkaar gezette escape room! Binnenkort terug om uit de andere 2 kamers te ontsnappen!

23 mei 2015 Silvia Knoben  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Echt een super escape room! Wij hebben de Pink Panther gedaan!

23 mei 2015 Nicky Caspers-Boeren  5-6 personen | Escape Room First timer
9

We hebben heel veel plezier gehad en het is werkelijk voor alle leeftijden!

22 mei 2015 Miriam Cools-van Riel  3-4 personen | Escape Room First timer
7

Een uur is zo voorbij! Heel leuk gedaan!

14 april 2015 Heilke Rosmulder  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wat gaat een uur snel voorbij! Erg leuk om te doen en te zien wie wat en hoe doet. Gaaf als familie – of vriendenactiviteit!

5 april 2015 Saskia Kuiper  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Erg leuk en een bijzondere ervaring / uitdaging. Originele puzzels en raadsels. Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg. Wij komen zeker nog eens terug!

2 april 2015 Femke Vos  3-4 personen | Escape Room First timer
8

Zaterdag voor het eerst een escape room gedaan. De Heineken room. We hebben enorm gelachen, vooral ook om het commentaar en de hints die gegeven werden soms. Erg leuk en spannend om te doen, hoewel we veel tijd kwijt waren met die kluis. Wel echt een aanrader. Ik ben in ieder geval verkocht!

22 maart 2015 Ellis Gielen  3-4 personen | Escape Room First timer
7

Leuk en zeer spannend!

21 maart 2015 Bas van Erven  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Een echte uitdaging✌

15 maart 2015 Geertje Braam  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuk bedacht! Je wordt helemaal meegezogen in het spel!

2 maart 2015 Steffie Kuijpers  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Super gastvrij en een geweldige beleving #dagvandebeleving Met nog 7 seconden over hebben wij ons eerste escaperoom avontuur overleefd. Aanrader!

21 februari 2015 Roxanne Riedijk  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Dit was echt heel origineel. Ook super lekker kopje koffie. Aanrader!

19 februari 2015 Bob Huijbregts  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super! Gisteren de Heineken escape gedaan en nu al zin om uit de andere kamers te ontsnappen!!

8 februari 2015 Lyke Hendriks  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Wat was dit super leuk met wat hints en extra tijd toch weten te ontsnappen met de diamant:-)

18 januari 2015 Sandra Van de Pas  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Gistermiddag met onze zoon zijn kinderfeestje gevierd. Het was superleuk !

12 januari 2015 Christel Pouwels  7-8 personen | Escape Room First timer
9

Door de verschillende thema’s van de kamers, zeer afwisselend en spannend. Puzzels soms wat pittig maar zeker te doen.  Mede door de enthousiaste medewerkers een top middag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!

11 januari 2015 Léon Van Opstal  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Mooie activiteit! Met zessen hebben we er van genoten.

7 januari 2015 Peter de Been  5-6 personen | Escape Room First timer
9

Heel gaaf om te spelen met familie of vrienden! Uitdagend voor jong en oud!

4 januari 2015 Aaron Lexmond  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Super leuk om te doen! Een hele leuke ervaring en lekker actief! Ik wil volgende week weer!!

4 januari 2015 Petra Heuvelmans  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Echt super leuk !! De Pink Panter Room is niet echt makkelijk, maar we hebben het gered !

4 januari 2015 Aldo van Lieshout  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Was helemaal top!!! In een super tijd de bom ontmanteld. Kom zeker terug voor de andere kamers. Bedankt.

2 januari 2015 Serge Pellikaan  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Supergaaf om te doen. Helaas deze keer niet de diamant kunnen jatten maar we komen zeker nog een keer terug!

21 december 2014 Emke Aarts  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Super gaaf om te doen!

21 december 2014 Edwin de Haas  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Superleuke ervaring! Voor iedereen een aanrader om goed samen te werken en je hersens te laten kraken:) was super!

21 december 2014 Jiska Van Riemsdijk  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Ook voor kinderen gaaf om te doen! 3 jongens van 12 jaar superenthousiast!!! En inventief in hun oplossingen..

13 december 2014 Leonique Rijnen  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Heinekenroom: check! Op naar de volgende want het smaakt absoluut naar meer!

13 december 2014 Margriet Den Bak  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super gaaf, echt een aanrader voor slimmeriken zoals ik natuurlijk. 🙂

11 december 2014 Rina Verschuuren  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Zojuist ontsnapt uit de Heinekenkamer van Locked, samen met Rina, Jan en Ruud. Het was geweldig. Veel gelachen onze hersenen gebruikt en meer voor elkaar gekregen dan ik had verwacht. Ik kan eigenlijk niet wachten om ook de volgende kamer te ontdekken. Geweldig ik kan me voorstellen dat jullie verslaafd zijn geraakt aan deze escape rooms.

9 december 2014 Carla Oerlemans van Oosterhout  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Afgelopen zondag beide kamers kunnen testen van locked. Ik was erg onder de indruk van de aankleding van allebei de kamers. 2 verschillende kamers met leuke en spannende opdrachten. Een echte aanrader om te doen!

8 december 2014 Ivo Flipse  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Vandaag ontzettend genoten van een proef game bij locked! Een ontzettende uitdaging! Puzzels, sloten, nog meer puzzels, teamwork, adrenaline, lachen, nog meer slotjes, logica en heel veel plezier. Het is ontzettend spannend! We kunnen nu even niet meer nadenken maar lachen nog om alles wat er gebeurt is!

7 december 2014 Leontien Den Boogert  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

NIEUW! Laat kinderen spelenderwijs leren door middel van (online) escaperoom avonturen! Circus Pief Paf!

Pin It on Pinterest