Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Locks&Keys

Besterdring 225A, 5014 HK Tilburg, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Locks&Keys

Escape room Boshut 17

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: mei 2017
Minimale leeftijd: 18
Thema’s: Eng

Tilburg – 1982

Lea en Bram Brouwer woonde aan de rand van de stad. Samen hebben zij twee dochters, Thirza (9) en Lydia (12). Thirza en Lydia zijn 2 handen op 1 buik. Samen zetten zij zich af tegen de religieuze opvoeding van hun ouders.
Lea en Bram leefden samen met hun dochters een teruggetrokken bestaan. Ze hadden geen behoefte aan contact met de rest van de buurt. Hetzelfde gold voor beide dochters. Ze trokken voornamelijk met elkaar op en hadden op school geen vrienden. Ze werden vaak gepest waardoor ze in de loop der tijd steeds meer tot zichzelf zijn geraakt.
Op 2 december 1982 werden zij op school niet meer gezien. Nadat beide dochters een week niet op school zijn geweest, besluit het bestuur van de school bij het ouderlijk huis langs te gaan. Er blijkt niemand thuis te zijn. Er gaan nog twee volle weken voorbij, voordat op 16 december 1982 de politie ingelicht wordt door het schoolbestuur.
Ga niet naar binnen bij Boshut 17…

Er wordt een flinke zoekactie op touw gezet. De zoekactie gaat 3 lange slopende maanden door en wordt uiteindelijk zonder succes gestaakt.
Meer dan een half jaar later stuiten twee jongens per toeval op een boshut diep in de bossen in Tilburg. De boshut is gebouwd van grote boomstammen en valt compleet weg tegen de achtergrond. Het complete gezin wordt dood aangetroffen in de boshut. Naast de deur hangt een bordje met nummer 17
Alle 4 de gezinsleden lagen roerloos rondom een ouijabord in de hut. De politie startte direct een onderzoek naar de dood van het gehele gezin. Tot op heden is echter nooit naar buiten gebracht hoe en waarom het gezin is gestorven.

Na anderhalf jaar werd het onderzoek stopgezet en de boshut weer vrijgegeven. De bizarre dood van familie de Brouwer blijft een macabere onopgeloste zaak.

Ga niet naar binnen bij Boshut 17…!

Om de kamer te betreden moet je 18 jaar of ouder zijn, geen hartklachten, epilepsie of PTSS hebben of zwanger zijn, ook voor mensen met claustrofobie niet aan te raden. 

Escape room Het geheim van Schrobbelèr

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: juli 2015
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Mysterie

Schrobbelèr, een Brabantse traditie, die in de jaren ’70 ontstond in de oude werkkamer van Jan Wassing. Als maagpatiënt kon Jan niet goed tegen sterke drank. Op eigen initiatief mengde hij bestaande dranken, aangevuld met homeopathische middelen en kruiden, tot hij iets vond dat zijn maag kon verdragen. En het bleek nog lekker ook. Vanuit zijn befaamde oude werkkamer, ontstond de kruidenlikeur zoals wij die nu kennen. Trots als Jan was op zijn recept wilde hij het recept met niemand delen, bang dat het werd nagemaakt. Helaas is Jan overleden zonder ooit zijn recept te delen. Het recept is omhuld in mysterie en er wordt beweerd dat het recept nog altijd ergens in zijn werkkamer verstopt ligt. Treed binnen in zijn oude werkkamer en ontrafel het geheim van Schrobbelèr.

Escape room De Bank

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: augustus 2015
Minimale leeftijd: 12
Thema’s: Bank, Kluis

De bank is beveiligd met een high-tech beveiligingssysteem. Er gaan geruchten dat deze zwaar beveiligde bank vol geladen ligt met allerlei rijkdommen. Dit gerucht is als een lokroep voor gelukszoekers en al vele groepen hebben een aanval op de kluis gewaagd. Denk je dat jij het met jouw team beter kan? Kunnen jullie het beveiligingssysteem omzeilen en zo veel mogelijk buit maken? Boek snel en overval deze bank.

Naast de highscore bevat deze escaperoom een jackpot. Deze loopt steeds verder en verder op totdat deze eruit is gehaald. Dus jij kunt met jouw groep escapers met geld de escaperoom weer verlaten. Uniek in Nederland. Er is nog een ander origineel iets aan deze escaperoom. Als je niet met succes de bank hebt overvallen en hebt kunnen ontsnappen zonder de buit, dan kun je het altijd nogmaals proberen. Deze escaperoom is vaker te spelen.

Informatie over Escape Room Locks&Keys

Locks&Keys heeft sinds juli 2015 een escape room in Tilburg geopend. Errol Gevers en Bob Huijbregts hebben hier hard gewerkt om met Het geheim van Schrobbeler een echte merkbeleving neer te zetten. Volgens de bouwers is Locks&Keys de enige (Nederlandse) escape room die een merkbeleving neerzet.

De Bank is een unieke escaperoom waarbij je een jackpot kunt winnen. Dus niet alleen kun je ontsnappen, je kunt ook nog eens met geld de deur uit lopen. Lukt het jou en je team denk je?

Boshut 17 is de nieuwste escape room van Locks&Keys. Dit is niet zomaar een escape room, de eigenaren zeggen dat dit is de engste escape room van Nederland is! Om de kamer te betreden moet je 18 jaar of ouder zijn, geen hartklachten, epilepsie of PTSS hebben of zwanger zijn, ook voor mensen met claustrofobie is de kamer niet aan te raden.  Mocht je ondanks onze waarschuwing Boshut 17 zelf willen ervaren? Boek dan snel..

De kamers zijn te boeken op donderdag tot en met zondag van 10:00u tot 22:00u op elk heel even uur. Dus om 10:00u, 12:00u, 14:00u, 16:00u, 18:00u, 20:00u, 22:00u.

Prijzen

Kosten voor een kamer / game voor 2 personen € 31,pp ( totaal € 62,-)
Kosten voor een kamer / game voor 3 personen € 26, pp ( totaal € 78,-)
Kosten voor een kamer / game voor 4 personen € 21, pp ( totaal € 84,-)
Kosten voor een kamer / game voor 5 personen € 18,50 pp ( totaal € 92,50 )
Kosten voor een kamer / game voor 6 personen € 18,50 pp ( totaal € 111,- )
Kosten voor een kamer / game voor 7 personen € 18,50 pp ( totaal € 129,50 )
Kosten voor een kamer / game voor 8 personen € 18,50 pp ( totaal € 148,- )

Minimumleeftijd is 12 jaar. Onder begeleiding van een ouder/verzorger is het ook mogelijk voor jongere kinderen om de escape room te betreden.

Escape Room Locks&Keys Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Locks&Keys? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Wat een vervrissende nieuwe escaperoom hebben ze hier

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 mei Vivienne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
2

Niet spannend, nauwelijks puzzels. Effect van een handeling kwam soms met vertraging leek het. Verhaal is onbegrijpelijk en was ineens klaar. Echt een afknapper na de positieve reviews.
Geen klap aan…

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Uitstekend
2 november 2019 Arjen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Wat een leuke escape room! Wij zijn erg enthousiast. De aankleding is mooi en de sfeer wordt goed neergezet. De puzzels waren goed en afwisselend. Voor ons gevoel waren de puzzels op een fijn niveau; goed te doen, maar wel uitdagend. We waren met z’n drieën en vonden dit een fijn aantal voor deze kamer. Natuurlijk waren we ook erg trots op onze recordtijd, maar wel jammer dat we niet langer hebben kunnen genieten van deze kamer. We hebben de kamer in 28:03 gehaald. Zeker een aanrader deze kamer! We waren in twee groepen en konden meekijken met de groep na ons op een tablet. Erg leuk vonden we dat.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
11 mei 2019 Charlotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
7

De boshut en schrobbelèr waren leuk. Verhaal en de puzzels goed op elkaar afgestemd, echte aanraders.

De bank, niet zo ons ding. Er lopen verschillende spellen door elkaar. Een ongelofelijke hoeveelheid puzzeltjes waar wij niet blij van werden. En omdat je rr een jackpot kan winnen word logischerwijs de kamer naar afloop niet uitgelegd.

Service was top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
6 april 2019 Silvia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

De verschillende leden van de groep hebben samen ervaring met 10-15 escape rooms. Het geheim van Schrobbeler is een van de best opgezette en goed afgewerkte kamers die wij zijn tegen gekomen. Goede puzzels en goed gebruik gemaakt van de ruimte. Welke daar daarnaast erg sfeervol was ingericht. Ook de muziek was hier goed op afgestemd. De diepgang en beleving van deze kamer is iets minder omdat er geen sprake is van een opsluiting en een gevoel van tijdsdruk. Dit is echter niet per se nadelig, zeker voor mensen die niet graag opgesloten zitten of een ‘enge’ kamer willen maar wel een escape spel willen spelen.

Al met al zeker de moeite waard!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
18 augustus 2018 K. Hermes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Het geheim van Schobbelér: Hij was best leuk. Het is een vrij basic kamer met redelijk wat slotjes maar dat was niet heel storend. Voor een beginnende escape groep een goed begin, voor de ervaren escapers is hij wel leuk maar net te weinig uitdaging. Anti-Climax einde…
De Bank: Wat een spanning! Al meteen heel anders dan andere escape rooms: Je moet inbreken en je kan een echt geldbedrag stelen! Er zitten heeeeel veel puzzels in die allemaal super waren om te doen. De kamer ziet er ook heel leuk uit. Geweldige spanning ook in de laatste minuten met 3 dames in een bank haha! Met de buit van €40.517 op het nippertje ontsnapt!
Boshut 17: Leuke creepy kamer met uitdagende en verrassende puzzels! Goed gebruik gemaakt van geluid en licht. Ik heb me zeer vermaakt met de diversiteit aan puzzels. De schrikeffecten zijn goed geplaatst maar het enige minpuntje voor mij was het einde.  Anti-Climax…

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
27 mei 2018 Tamara Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

Echt een gave originele escaperoom. Niet alleen maar sloten en sleutels;) maar juist originele puzzels

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
3 maart 2018 Eva Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Wij deden als vriendengroep de kamer Schrobbeler. Een goed verhaal met originele puzzels en gaaf in elkaar gezet. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het is een kamer van 75 minuten, wat ook leuk is voor de verandering. Uiteindelijk hebben we er net iets langer dan dat over gedaan, maar kregen we wel de mogelijkheid om het af te maken.Door de hoeveelheid puzzels is het aantal van 3 mensen wel een minimum voor deze kamer naar mijn mening.
Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 maart 2018 Elma Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Een erg originele escape room, waarbij het draait om zoveel mogelijk geld te stelen van de bank. Dit gaf een extra dimensie waarbij de ook nog de puzzels erg tof waren. Super ervaring!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2018 Rick Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Leuke escaperoom met veel leuke en uitdagende puzzels

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2018 walter Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Deze escape room is anders dan een ‘normale’ escape room. In plaats van ontsnappen uit een kamer moet je nu eerst inbreken in de bank, en zorgen dat je binnen een uur weer buiten bent met zoveel mogelijk geld. Samenwerking is erg belangrijk, zo moet je een opdracht puur o.b.v. communicatie uitvoeren. Al met al erg veel plezier gehad met z’n zevenen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 februari 2018 Tim Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

De escaperoom was ontzettend leuk! Het was een keer iets anders dan de meeste escaperooms. Daarnaast moest je met elkaar samenwerken om een zo hoog mogelijke score te behalen wat goed was voor de teamspirit. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2018 Naomi Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

de Bank: Uitdagende kamer met een oneindig aantal spellen. In plaats van uit te breken moet je inbreken en zoveel mogelijk geld proberen te stelen. Leuk voor teambuilding. Samenwerken en stressbestendigheid is nodig, zeker richting het eind!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2018 Marjolein  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Other
9

Met 7 personen hebben we de escape room De Bank gespeeld. In deze escape room is het niet de bedoeling dat je ontsnapt, maar juist door het oplossen van raadsels zoveel mogelijk punten behaald. Dit was een keer iets anders dan de gebruikelijke escape rooms, wat mij erg goed beviel. Deze escape room is zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
26 februari 2018 Michelle Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Erg leuke kamer en goed te spelen met meerdere personen. Een klein gemis was dat *spoiler, Maar leuk verhaal, leuke puzzels makkelijk tot heel moeilijk en leuke sfeer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2018 Denise  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

We hebben deze kamer met zijn 7e gespeeld, in plaats van ontsnappen moet je eerst de bank zien binnen te komen. Er wordt veel samenwerkingsvermogen van je gevraagd en dit houdt het spannend. Al met al een hele geslaagde avond en zeker een aanrader

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 februari 2018 Babette Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

We hebben met twee personen het geheim van Schrobbelèr ontrafelt en ik moet eerlijk bekennen: het was aanpoten met z’n tweeën.

Sterke punten: leuke, gezellige escaperoom met een diversiteit aan puzzels;
Minder sterke punten: wat minder geavanceerde techniek en de algehele verhaallijn vonden wij niet echt meeslepend.
Algemeen: We zijn erg te spreken over de algehele flow van de room, die voor ons zonder aanwijzingen te volgen was met niet teveel onderdelen tegelijkertijd. Daardoor is deze kamer ook te doen met minder personen.
Ook complimenten aan de logistiek en medewerkers: enthousiast, vriendelijk en ze hebben blijkbaar vertrouwen in hun eigen werk waardoor ze niet te snel aanwijzingen gaven; we hadden dan ook niet het gevoel de hele tijd bekeken te worden.

Conclusie: Deze kamer is zeker een aanrader, vooral voor de puzzelliefhebbers, hoewel echte thrillseekers misschien eerder voor een andere kamer van Locks & Keys zouden kiezen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 februari 2018 Gijs Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Geweldig! Goed in elkaar gezet en uniek! Jullie onderscheiden jezelf echt vergeleken met andere kamers! Super positief! De bank is gewoon verslavend haha!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 februari 2018 Laurie Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Klantvriendelijkheid was top. Boshut 17 was goed spannend. Ben me een aantal keer laveloos geschrokken 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 februari 2018 Esther Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Super duidelijke uitleg, vriendelijke service gehad en spannende escape room. Verders leuke puzzels, spannend en stiekem best eng.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 februari 2018 Maggie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Spannende en leuke ervaring! Eerste keer voor mij en zeker geslaagd.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 februari 2018 Michelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Zeker spannend, heb stiekem ook wel echt gelachen. Heel vriendelijk personeel. Ga nog eens terug om de andere escape rooms te proberen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 februari 2018 Karlijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Absolute aanrader. Zeer spannend en stiekem best eng. Leuke puzzels en vriendelijk personeel

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 februari 2018 Esmee Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Hele leuke escape room met een geweldig thema en verhaal! Goede puzzels met moeilijkheidsgraad die goed bij onze groep aansloot. Er hadden nog iets meer schrikmomenten voor ons in mogen zitten maar dat is puur persoonlijk en wij zijn ook nogal van het horror thema, dus de meeste mensen vinden dit waarschijnlijk al genoeg schrikmomenten 😉 Heel vriendelijk en gezellig personeel, Marnix was gastvrij en we hebben nog met hem kunnen napraten over de puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 februari 2018 Fleur Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Boshut 17 was een enge maar leuke escape room. Veel beleving maar iets minder puzzels. Toch een hele leuke escape room

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
1 februari 2018 Elle  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Goede ambiance en sfeer. Prima geluidseffecten. Uitstekende timing v.w.b. de hints.
Verhaal mag duidelijker/clou niet helemaal helder

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
29 januari 2018 Cora Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Boshut 17, gespeeld! Puzzels waren pittig maar toch binnen het uur weten te ontsnappen. Vooral het eind vd escape room is erg goed bedacht!
2 leuke gasten hebben ons het spel uitgelegd en naderhand nog een leuke praat mee gehad. Ja ik zou deze escape room zeker aanbevelen! ??

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 januari 2018 Gabri  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

De room was boven verwachting goed! De puzzels waren zeer uitdagend en goed opgezet door gebruik te maken van technische snufjes. Ook het personeel een dikke plus door naar de room toe te werken meteen geloofwaardig verhaal.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 januari 2018 Kasper Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

De kamer die we hadden gespeeld, boshut17 was heel erg goed doordacht en aangekleed waardoor de thematiek heel sterk aanwezig was. Ook het spelverloop met de schrikeffecten was erg tof, we waren iedere seconde alert en op onze hoede. Het was een hele leuke ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 november 2017 marnix Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Met vier man hebben wij escaperoom De Bank gespeeld bij Locks&Keys in Tilburg. Eén van ons had hem al een keer gespeeld, maar vond hem zo leuk dat hij hem nog een keer wilde doen met ons. Het was inderdaad een hele positieve ervaring, van begin tot eind! Wat mij het meeste beviel was de mogelijkheid om de kamer nog een keer te spelen, zelfs als je hem al een keer gespeeld hebt. Er zijn namelijk zoveel spellen dat je ze nooit allemaal tegelijkertijd kan spelen. Ook is het extra uitdagend om te spelen wetende dat er een echte jackpot met echt geld te winnen is. Helaas is het ons niet gelukt deze kluis te kraken, maar wij zullen het in de toekomst zeker nog eens proberen!! Al met al was het duidelijk één van de betere kwaliteit escaperooms in Nederland!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 november 2017 Naomi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Nadat wij escape room De Bank bij Locks&Keys hadden gespeeld, besloten wij om later ook de andere kamers, waaronder Boshut 17, te spelen. Boshut 17 zit vol met spannende opdrachten en vergt veel samenwerking. Als horrorliefhebber zijnde heb ik genoten van deze kamer en de anderen waarmee ik de kamer heb gespeeld, hebben deze kamer ook als zeer uitdagend ervaren! De effecten en manier van spelen ben ik nog nergens anders tegengekomen en ik zou deze kamer dan ook aan iedereen aanraden. Qua kwaliteit ben ik weer erg te spreken over Locks&Keys en wij komen zeker nog een keer terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 november 2017 Naomi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Het geheim van Schrobbelèr is de derde kamer die we bij Locks&Keys in Tilburg gespeeld hebben. Wat ons vooral aan deze kamer beviel, is de sfeer die door alle spellen en het interieur wordt overgebracht. Het is weer een hele andere kamer dan Boshut 17 en De Bank, maar dat maakt de kamer des te leuker. Samenwerking is hier zeker vereist en het is mooi te zien dat uiteindelijk samen naar de oplossing wordt toe gewerkt. Ook deze kamer is een grote aanrader voor jong en oud!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 november 2017 Naomi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Met een groep van 4 hebben wij de Boshut gespeeld. Deze was erg spannend, en goed in elkaar gezet. Het leuke vond ik de manier waarop het verhaal je tijdens het spelen wordt uitgelegd. Zeker leuk voor mensen die naast het oplossen van puzzels een extra element van spanning leuk vinden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 november 2017 Noa Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Locks&Keys heeft met zijn drie kamers een hele goede en uitgebreid aanbod. De kamers zijn stuk voor stuk briljant in elkaar gezet, met gebruik van vindingrijke en spannende puzzels die perfect samen gaan met het verhaal. Vooral de Bank vindt ik een erg leuk concept, waarbij het mogelijk is om meerdere malen terug te komen en nog steeds verrast te zijn van wat er allemaal te doen is. Schrobbeler is een ontzettend gezellige kamer, waarbij je verbluft wordt van zowel de aankleding als het spelverloop. Voor de Boshut heb je stalen zenuwen nodig en ook heel wat lef, want deze kamer is ontzettend spannend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 november 2017 Bart Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Mooi opgebouwd verhaal waar je jezelf onderdeel van voelt. Spannende kamer met spannende effecten. Sfeer was goed en de puzzels waren lastig te kraken. Dikke aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 juli 2017 J-Rone Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Super leuke escape room, heel leuk ontvangst en mensen die er echt met passie en plezier werken! Zeker een aanrader vooral door de spannende schrik effecten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 juli 2017 Anne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Was erg verrassend! En je blijft geïnteresseerd in alles te willen ontdekken. Was leuk om te doen. Ook een leuk onderwerp.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 oktober 2016 Desiree Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Enorm leuke ervaring! Veel geheimen die leiden tot spannende ontdekkingen! Zeker een aanrader! Enorm vriendelijk personeel ook.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 juli 2016 Merel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Dit was onze eerste ervaring met een escape room en het was meteen een geweldige! We werden goed ontvangen door het personeel, er werd zelfs moeite gedaan om ons nog last minute in te plannen. Duidelijke instructies, creatieve kamers en heel veel spanning. Zo veel spanning zelfs, dat we na onze 1e kamer meteen besloten om een paar uur later de 2e kamer te boeken! Wederom was dit een succes. Beide kamers zijn totaal anders, zeker allebei doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 juni 2016 Shalini Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

De ontvangst was heel erg leuk, je voelt je meteen welkom. De kamers waren heel erg leuk en erg verrassend.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
10 juni 2016 Gert-Jan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Ik heb bij Locks en Keys beide kamers gespeeld. Zowel de schrobbeler en de bank zitten super in elkaar. Je verveelt je geen moment. De kamers zijn (vind ik persoonlijk) onderscheidend vergeleken met de andere kamers die ik heb gespeeld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 mei 2016 Max Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Geweldige ervaring. Anders dan andere escaperooms doordat het doel niet echt ontsnappen is, maar het doel in de kamer zelf zit. Je komt veel verrassende dingen tegen en de puzzels zitten geniaal in elkaar. Doordat er in beide kamers veel aandacht is besteed aan het decor, klopt de sfeer volledig met het spel. Personeel is erg enthousiast en vriendelijk. Kortom; een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2016 Julie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wij hebben de bank gedaan en het leuke hieraan was dat het meer een break-in room is dan een break-out room. Je bent echt zo goed als een uur bezig en iedereen heeft wat te doen. Samenwerken is een must! Erg gaaf en spannend.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 april 2016 Noortje Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Geweldige escaperoom! Wij speelden de Schrobbelèr kamer en dat was qua puzzels de leukste escaperoom so far! Personeel bestond duidelijk uit liefhebbers en het napraten na de escaperoom was ook de moeite. Daar waar je normaal vaak zo weg bent, bleven we hier even hangen. Echt een aanrader en we komen zeker terug voor de bank!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 april 2016 Pim Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super goed en aardig ontvangst! Top uitleg en service!
Zeer leuke en goede kamers, vooral De Bank!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 april 2016 Rick Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

We hebben hier het geheim van Schrobbeler gespeeld. Een mooi afgewerkte kamer met verrassende wendingen. Er zaten diverse “wow” momenten in, vooral voor de mensen in onze groep die nog nooit eerder een escape room bezocht hadden. Mooie afwisseling van traditionele en verassende puzzels, waarbij alles heel keurig in elkaar overvloeit zonder het idee te hebben dat het gemaakt is. Een echt avontuur! Je krijgt de tijd om de kamer af te puzzelen en dat maakt het een hele plezierige ervaring waar het nog lang van nagenieten is. Natuurlijk onder het genot van een kruidenbittertje.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
26 maart 2016 Martin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Met carnaval hebben ik en mijn zussen het geheime recept van schrobbelér proberen te vinden! met enig wat kater hebben we enorm veel plezier gehad, goeie puzzels en mooie aankleding. je waant je meteen in een ander tijdperk!

Top Room!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 februari 2016 aukje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wat was dit een gave escape ervaring. Je zit helemaal in de spannende bankroof door geluid, uiterlijk van de kamer en de verschillende obstakels die je door moet komen. De puzzels zijn daarnaast uitdagend en origineel. Wat ik ook super vind is dat je deze kamer eigenlijk onbeperkt kan spelen omdat het gaat over het geldbedrag wat je steelt en niet de daadwerkelijke ontsnapping en omdat er een jackpot te winnen is natuurlijk! Tot slot is het personeel heel erg gezellig en enthousiast!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 februari 2016 Lotte Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Super spannend en echt Tilburgs. Het was onze eerste ervaring en meteen helemaal goed. Het bleef spannend tot het eind.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 januari 2016 Bregje van Goethem Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige escape ervaring, en is deze tot nu toe die het meest indruk heeft gemaakt. De eigenaren en medewerkers zijn zo gemotiveerd en gedreven, dit is in de kamer (Schrobbelér) terug te vinden, maar ook zeer zeker de gastvrijheid en uitleg echt zeer prettig. Gericht op de gasten! en krijg je ook langer de tijd om de kamer uit te kunnen spelen, 3/4 uur extra tijd. Wij 1 uur en 10 nodig.
Schrobbelér Zeer verrassende kamer, met zeer leuke verschillende puzzel elementen, echt van alles, geweldig! Gelukkig Niet zoals in diverse andere escape rooms : slotjes, slotjes en nog meer “cijfer”slotjes met een wir war aan code’s en onduidelijk of en met name hoeveel hints je mag vragen. ( het zou toch een limiet of een maximaal aantal of bepaalde tussentijd moeten zijn, hoe kan het anders duidelijk zijn wie vrijwel niets vraagt en wie regelmatig hints vraagt, maar dit in algemeenheid diverse escape rooms)
Locks&Keys moet je echt gaan beleven, Aanrader..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 januari 2016 Kaat Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Bijzonder leuke ervaring, mooie kamer (Schrobbeler), helemaal gemaakt in de stijl van de betreffende tijd. Knappe en leuke puzzels, niet makkelijk, maar goed te doen, zeker als er weer een ander met een frisse blik naar kijkt. Wij hadden anderhalf uur nodig, maar voor bijna allemaal was het de eerste keer, het kan waarschijnlijk wel sneller bij meer ervaring. Met 6 personen kun je het zoeken en het oplossen goed verdelen en je loopt elkaar niet in de weg. Erg leuk als groepsgebeuren.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2015 Nelke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

De Bank gespeeld. In plaats van alleen ontsnappen moesten we onze inbrekersskills laten zien. Erg leuk en origineel bedacht. Moeilijke puzzels en leuke spelelementen. Helemaal tof is het dat je er ook echt geld uit kunt halen! Helaas was dat voor ons iets te veel van het goede…..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 december 2015 Geoffrey Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Beide kamers zijn geweldig! Super goed uitgedacht en afwerking van hetzelfde niveau. Allebei de kamers vol onverwachte wendingen en de ‘Bank’ kan je meerdere malen spelen en dan nog kom je naar buiten met een hoop vragen. Buiten de kamers is het ontvangst ook super, de keren dat we er geweest waren bleven we zonder dat we het door hadden langer dan een uur napraten

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 november 2015 Daan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Een erg unieke ervaring met veel verrassingen. Door de diepgang word je zelf onderdeel van het verhaal. De puzzels waren erg origineel en leuk om samen te werken. Het ontvangst was erg vriendelijk en de uitleg erg fijn. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2015 Marieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Eerste keer Escape Room, maar zeker voor herhaling vatbaar!
Wij hadden ‘de Bank’; leuke ruimte met uitdagende puzzels en opdrachten; wel iets lastiger dan gedacht (maar misschien kwam dit door onze onervarenheid). Wel heel leuk om te doen dus wil zeker nog vaker Escape Room bezoeken 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 oktober 2015 Tanja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wauw! Ik heb al veel rooms gespeeld, maar dit is de beste! Gave puzzels, sfeer is uniek/erg goed, prijs/kwaliteit verhouding is goed en gastvrijheid staat voorop bij de eigenaren en dat merk je aan alles! Jammer dat ze niet nog meer kamers hebben, maar mochten jullie uitbreiden kom ik graag nog eens!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2015 Mara Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De Schrobbeler kamer hebben wij gedaan met 2 teams. Wat deze escape room extra leuk maakt, is dat er geen tijdlimiet was. Zo kun je met twee team echt strijden om de beste tijd. Ben heel benieuwd naar de nieuwe kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 september 2015 Guusje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg gave room. Goede sfeer, leuke puzzels en verassingen. Goede service. Super!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juli 2015 Pim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Erg mooi gebouwde kamers waar niet alles lijkt zoals het er op het eerste gezicht uit ziet. Een lust voor oog en oor. Veel gave verassingen! Puzzels zitten goed in elkaar en passen bij het verhaal van de kamers.
Een echte “must do” voor iedereen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 juli 2015 Michael van Oers Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest