Escape Room Maffia & Gijzeling

Hezelstraat 20, 5469 CE, Erp

Provincie Noord-Brabant | Regio Gemert, Veghel

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Maffia & Gijzeling

Hezelstraat 20, 5469 CE, Erp

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Maffia & Gijzeling

Escape room Maffia & gijzeling

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 8 t/m 300 spelers
Open sinds: januari 2015
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Maffia, Recherche

Deze escape room start op je eigen locatie. De groep zit nietsvermoedend in een vertrouwde omgeving. Plots komt een man met bivakmuts binnen. De muziek start en de groep blijkt te worden gegijzeld door de Italiaanse maffia. Kun jij binnen 60 minuten ontsnappen uit je eigen ruimte!?

Informatie over Escape Room Maffia & Gijzeling

Wat maakt deze escape room uniek?

Concept met real life actie, waarbij de groep wordt gegijzeld door een overvaller met bivakmuts. Dit begin effect, inclusief opzwepende muziek en rook zorgt voor een uniek begin van de escape room. Daarnaast is het mogelijk om tegen elkaar te strijden wanneer er meerdere ruimtes tegelijk kunnen worden opgebouwd. Speel met 1, 2 of misschien wel 10 teams tegen elkaar: welke groep weet wat échte teambuilding is? Ontsnap uit handen van de maffia!

Overal te spelen. Je kunt je kantine, kantoor, vergaderruimte, restaurant, groepsaccommodatie, kazerne, en veel meer om laten bouwen!

Ruimte op locatie

De ruimte wordt omgetoverd tot een maffiaruimte. Slimme aankleding in combinatie met de inboedel die al aanwezig is zorgt voor een unieke beleving. Ineens word je gegijzeld en blijk je je eigen ruimte te moeten onderzoeken om te ontsnappen. Is de klok wel een klok? En wat doet die cocaïne ineens in je kantoor?? Samen met je vrienden, collega’s of familieleden heb je 1 uur de tijd. En dat terwijl de muziek loopt, de recherche je berichten doorgeeft en de overvaller om de ruimte heen cirkelt…

Locatie op de kaartEscape Room Maffia & Gijzeling

Hezelstraat 20, 5469 CE, Erp

Escape Room Maffia & Gijzeling Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Maffia & Gijzeling? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

Filter op aantal personen

9

Wat een ervaring was dat, ze kwamen deze bij ons op het bedrijf opbouwen en ze maakten hier ook echt een grote beleving van, het was helemaal mooi aangekleed en ineens was de kamer een groot raadsel. Het was super hoe de begeleiding hiermee omging, ze wisten precies wat ze deden, en maakte er echt een top maffia escaperoom van!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 oktober 2017 Demi Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Wauw hoe cool is was dit! Niet in een vaste escape room maar op onze eigen locatie. We hebben de escape room bij ons op het kantoor gespeeld. De collega’s wisten niet dat dat ze een escape room gingen spelen en waren in de veronderstelling dat ze een vergadering hadden. Dat in combinatie met de live overval maakte het heel erg vet! We waren met 21 personen maar door de vele opdrachten was het met een grote groep super leuk om te spelen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2017 Mara Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Dit is serieus de gaafste escape room van Nederland!

Dikke pluspunten:

– Verrassingseffect (je hoeft de hele groep niet te vertellen dat ze een escape room gaan doen, en komen hier pas tijdens de ‘gijzeling’ achter)
– Acteur gedurende de hele escape room
– Gave intro
– Competitie element omdat ze bij ons meerdere ruimtes hebben ingericht en je allemaal tegelijk start

Voor de rest zit de escape room goed in elkaar. Het enige nadeel is dat je het pas kunt spelen met een groep van 10 personen of meer geloof ik. Meer iets voor bedrijven dus.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 juli 2017 Carlijn (Philips, personeelsuitje) Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
9

Te gek om dit op je eigen locatie te kunnen doen. Nietsvermoedend met z’n allen de skybox in en dan worden ‘overvallen’. Echt super gaaf!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 juni 2017 Lisa Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
10

Het leuke van deze escape room is dat je niet aan alle deelnemers hoeft te vertellen dat je een escape room gaat doen. Dat maakt het effect veel leuker met de ‘gijzeling/overval’ op het begin! Iedereen schrikt (niet te erg hoor, er staat gewoon escape room op het shirt) en voor je het weet begint de escape room. Erg leuk gedaan dus, ook de eerste keer dat ik het met zo’n grote groep heb gespeeld in competitie element (we speelden tegen een andere groep, die in het kantoor naast ons tegelijkertijd begonnen). Ik vind dit voornamelijk een aanrader voor grote groepen. Dus met meer dan 12 personen ofzo. Met minder zou ik een kleinere escaperoom pakken. Maar voor grote groepen is dit echt wel de leukste escape om te doen gok ik!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 december 2016 Otto Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest