Escape Room Meppel

Bleekerseiland 13, 7941BT, Meppel

Provincie Drenthe | Regio Meppel

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Meppel

Bleekerseiland 13, 7941BT, Meppel

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Meppel

Escape room Collision Course

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open vanaf: mei 2024
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Schip

Geen sterveling zou deze reis aanvaarden. Waarom ik wel? Waarom ik wel? Ik kan het niet meer. Ik wil het niet meer.
Ik kap ermee! Ik zie het niet meer zitten. Waarom heb ik hier dit schip gesaboteerd? Waarom, vraag je je nu af, waarom? Ik ben van boord en begonnen aan mijn laatste reis. En voor jullie, dit schip gaat hoe dan ook naar de haaien. Stuurloos, kapot, gesloopt door mij. En jullie mijn bemanning, mijn mannen. Zitten hier aan boord je laatste oordeel,je laatste uur heeft geslagen. Over een uur slaan we te pletter tegen de voet van de Meppeler toren. Redden wie er te redden valt! Je hebt een uur, een uur om je te redden…

Eigenaren van deze locatie: “We zijn trots op onze escape room vanwege de unieke uitstraling, attributen en uitdagende puzzels.”

Informatie over Escape Room Meppel

Wij zijn met onze Escape Room begonnen omdat we graag mensen verrassen en een leuke tijd willen bezorgen. Onze escape room is een samenwerking tussen verschillende mensen uit en bedrijven uit de event, entertainment, communicatie en facilitaire branche. Onze escape room heeft door deze verschillende disciplines een uniek karakter gekregen. Een zeer uitdagende Escape room met verrassende puzzels die aansluit bij de waterrijke omgeving van Meppel.

Route en parkeren

Collision Course bevindt zich in de binnenstad van Meppel. Meppel ligt aan de A28 en A32 en is dus gemakkelijk te bereiken. Op ma/za is het betaald parkeren van 9:00 tot 18:00, op vrijdag tot 21:00. Er zijn rondom de escaperoom verschillende parkeergelegenheden.

Prijzen

100 euro per groep.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest