Escape Room Mill

Hoogveldseweg 1, 5451 AA, Mill

Provincie Noord-Brabant | Regio Boxmeer, Gemert, Nijmegen, Uden

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

notification icon

Corona maatregelen in deze escaperoom locatie:

Veiligheid en gezondheid heeft de hoogste prioriteit, vandaar dat ook bij deelname aan een Escape room een aantal vragen gesteld zullen worden betreffende gezondheid en gezelschap. Na iedere ronde zal de gebruikte Escape room gereinigd worden. Verder rekenen wij erop dat u zelf de verantwoordelijkheid zult nemen. Indien gewenst kunt u zelf handschoentjes of een mondkapje meenemen voor tijdens het spel. Bij arrangementen met eten en drinken zal de gepaste afstand van 1,5 meter toegepast worden. Verder vragen wij u zoveel mogelijk met pin te betalen en de aangegeven looproutes in acht te nemen. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen.

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Mill

Hoogveldseweg 1, 5451 AA, Mill

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Mill

Escape room London

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 3 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

De metropool die door de enorme ontwikkeling van metrostations een doolhof is geworden op iedere hoek. Veel bekende gebouwen, unieke touringcars en een enorme hoeveelheid aan kroegen en winkels. Besef je wel voordat je deze kamer in gaat dat ontsnappen alleen kan als je kalm blijft en de variëteit aan puzzels op juiste wijze weet te koppelen. 12 miljoen inwoners zijn afhankelijk van jullie kunde! Alsof dat nog niet genoeg spanning geeft zal The Big Ben altijd een oogje in het zeil houden.

Escape room New York

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 2 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

NEW YORK CITY de grootste stad van Amerika, bekend om haar gele taxi’s en vele bezienswaardigheden. Wall street en het verschikkelijke drama van 9/11 laten dagelijks haar sporen na in deze stad. Lukt het jullie om vanuit een helicopterview te ontsnappen uit deze stad. Neem mee dat de mensen in The Bronx je daar echt niet bij gaan helpen, iedere toerist die het niet lukt betekend een potentiële kans op zakkenrollen.

Escape room The Pub

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 8
Moeilijkheid: Gemiddeld

Ook wel eens in een restaurant gezeten waar het lijkt of dat alles wat je doet niet deugt, welkom in de pub! Een kamer voor kleinere gezelschappen met veel onverwachte wendingen en uiteraard vreemde gewaarwordingen, is de wijn echt rood en is fooi nu een verplichting of een extraatje wat je geeft bij super service? Wij adviseren één ding, de Chef – Kok is niet te vertrouwen! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Escape room The Cruise

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Ai, iedereen kent het verhaal van de Titanic, maar dit is nog veel spannender! Ooit geweten dat er zoveel niet kan deugen aan een schip met een hoog relax level? Oog voor detail helpt je door deze waanzin te komen, waarbij het klasse verschil in de samenleving maar weer eens pijnlijk boven het spreekwoordelijke water komt. Kan je niet samenwerken, kies dan niet voor deze kamer want ontsnappen lukt je dan nooit. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Deze kamer is voorzien van airco.

Escape room Zomer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Iedereen kent het wel relaxen of juist heel actief zijn in de zomer! Enkel is hier niks wat het lijkt en zit er overal wel een addertje onder het spreekwoordelijke ‘gras’. Puzzelen tot dat de zon onder gaat, is je enige kans tot overleven in deze wirwar van zomerfacetten! Durven jullie de uitdaging aan. Deze kamer is voorzien van airco.

Escape room Winter

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Bizarre temperaturen, een natuur die wij niet kennen in ons kille kikkerlandje en tradities die vooral bekend
zijn in het hooggebergte! Lukt het jullie om binnen 60 minuten de juiste verbanden te koppelen en hier de uitgang
te vinden? Een combinatie van stressbestendig zijn en een hele goede samenwerking maken jullie slagingskans 100%,
lukt je dit niet rest enkel de vrieskist! Deze kamer is voorzien van airco.

Informatie over Escape Room Mill

Ieder voorwerp kan de sleutel tot je ontsnapping zijn….

Samen met je teamgenoten (van 2 tot 40 personen) word je opgesloten in een kamer en krijgen jullie 60 min. om door middel van aanwijzingen en het oplossen van verschillende raadsels te ontsnappen.

De sleutels tot succes zijn een goede communicatie, logisch en analytisch denkwerk en stalen zenuwen! Daarom is het een ideaal spel voor een unieke teambuilding ervaring. Je kunt het spel uiteraard ook met een vriendengroep of met het gezin/familie spelen.

Locatie

Zij zijn gevestigd in het pand van City Resort Mill. Er is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis.

Zijn de kamers ook geschikt voor minder validen?

Ja, de kamers zijn voor iedereen toegankelijk. Wel kan het zijn dat bepaalde puzzels hierdoor minder eenvoudig op te lossen zijn. Neem even contact met ons op indien je hier meer informatie over wilt hebben.

Escaperoom tarieven:

2 personen € 24,00 p.p
3 personen € 22,00 p.p.
4 personen € 20,00 p.p.
5 personen € 18,00 p.p.
6 personen € 16,00 p.p.
7 personen € 15,00 p.p.
8 personen of meer € 14,00 p.p.

9 personen of meer worden verdeeld over meerdere kamers.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest