Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Nistelrode

Laar 35, 5288 HC, Nistelrode

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Nistelrode

Escape room Sprookjesijsfabriek

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 6 t/m 10 spelers
Open sinds: februari 2016
Minimale leeftijd: 8
Ontsnappingspercentage: 27%
Thema’s: Sprookje

Heel vroeger was er een heuse ijsfabriek in ons mooie dorp Nistelrode. Hier werd het allerlekkerste ijs van de wereld gemaakt volgens een geheim recept, in de volksmond het “Sprookjesijs” genoemd. Helaas, tijden veranderen en de fabriek is niet meer. Maar speciaal voor jullie hebben wij hem weer tot leven geroepen. Of is het niet echt? Is het dan toch allemaal een sprookje? Maar sprookjes lopen toch altijd goed af? Misschien is het alleen een nare droom en wil je er uit, en wel zo snel mogelijk! Denk je dat het jou en je team zal lukken om dankzij de geheimen van het sprookjesijs de oplossing te vinden voor jullie vrijheid?

‘De romkanne leeg, ’t hurt tot ’t verleje en ’t Nisselrois boerke uit goei hout gesneje die strekt zunne rug, hij moet vort nie mer trug, zunne strijd me ’t fabriek is gestreje.’

Escape room De keuken

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: februari 2016
Minimale leeftijd: 8
Ontsnappingspercentage: 37%
Thema’s: Keuken

Je kent het wel: Op vakantie in het buitenland met vrienden, paar biertjes op, misschien eentje te veel. Dan krijg je trek in een vette hap en al lallend duik je met zijn allen de eerste de beste eetgelegenheid in. Fout: wel de eerste, zeker niet de beste. Van het eten word je op zijn zachtst gezegd “niet blij”. En daar de grenzen van fatsoen door de iets te hoge alcoholinname wat vervaagd zijn “eisen” jullie een kijkje in de keuken, niet goedschiks dan toch! De eigenaar is razend en BAM…de deur valt achter jullie in het slot! Je hoort nog net roepen…”Policia”!

Enigszins ontnuchterd dringt het pas door…hier moeten jullie zo snel mogelijk vandaan. Maar dat lukt alleen met de juiste “ingrediënten” om de uitgang te vinden. Gebruik je een verkeerd ingrediënt dan ben je de klos. Durf jij het samen met je team aan om de keukengeheimen te ontrafelen? Of wordt het jullie laatste avondmaal? Opschieten, in de verte klinkt de sirene al!

Informatie over Escape Room Nistelrode

In een afgesloten kamer bij Escape Room Nistelrode start jouw avontuur. Gedurende 1 uur zul je samen met je teamleden tal van vragen moeten oplossen voordat je je vrijheid herwint.

De Sprookjesijsfabriek kost € 15,- p.p. (bij minimaal 10 personen).

Grotere groepen

Ook voor grotere groepsuitjes is Escape room Nistelrode een echte aanrader. Alle Escape rooms zijn namelijk te combineren met nagenoeg al de andere activiteiten zoals bowlen, Bubble Ball, Dodgebow, kanovaren, GPS tandemtocht, 2CV rijden, Solexrijden, streetgolf enz.

Escape room voor kinderen

Voor de Kids Escape richten ze op bepaalde dagen een van onze kamers in voor kinderen. De Kids Escape Party is voor kinderen van circa 8-12 jaar. Vraag bij de escape room naar alle mogelijkheden.

Escape Room Nistelrode Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Nistelrode? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

1

Wij hebben hier de keuken gespeeld, het viel helaas erg tegen. Weinig diepgang, verrassingen of uitdagende puzzels. Bij aankomst werd ons verteld dat we de deur van de kamer zelfs open mochten laten staan als we wilden, dat draagt ook niet bepaald bij aan de escape ervaring. Al met al geen kamer die met passie in elkaar is gezet, het kwam eerder over alsof ze toevallig een kamer over hadden in het complex (waar meerdere activiteiten worden aangeboden) en er wat puzzels in hebben gelegd.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
28 april 2017 Sabrina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

zeer klantgericht, gastvrije, prima service.

mooie kamers, voor diverse leeftijden & gezelschappen geschikt

puzzels goed doordacht.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2017 Anja Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Goede klantenservice, goed persoonlijk contact en prima service.
Gastvrije ontvangst en heldere uitleg door de dames controlroom, mooi ingerichte kamers, voor vele leeftijden en zowel voor familie&vrienden als voor een uitje met collega’s leuk om te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2017 Anja Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Het was een boeiende ervaring onze eerste escaperoom. We werden hartelijk ontvangen en voelden ons meteen welkom. We wisten niet goed wat te verwachten en dat maakte het extra spannend. In de mooi opgezette escaperoom stonden we telkens voor nieuwe verrassingen. In de uitdagende puzzels met een goede logische samenhang zat het hem telkens diep in de details. Het was pittig en uitdagend. We hebben het maar net gered om binnen de tijd de oplossing te vinden en te ontsnappen uit de escaperoom. Wat een triomf, een unieke ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 januari 2017 Tiny van Duijnhoven Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Een spannende beleving en heel erg leuk om samen te doen! De sprookjes kamer was super leuk! Het was erg spannend en we waren net op tijd klaar! Volgende keer gaan we naar de andere kamer. Reuze benieuwd wat we daar allemaal gaan oplossen. We hebben daarna nog gezellig wat gedronken in de vintage café. Ook gezellig en heel leuk personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2017 Coot Smits Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Hier zijn 2 kamers, deze keer de Keuken gespeeld. Erg naar ons zin gehad, spannend en toch ook veel gelachen met ons geklungel, na 48 minuten ontsnapt.
Wij komen graag nog eens terug voor de andere kamer, de Sprookjesijsfabriek.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 januari 2017 Joanna Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

We hebben deze escaperoom met ons bedrijf gedaan, en ik moet zeggen erg leuk bedacht allemaal! Vanaf de eerste minuut was de spanning om te snijden en we hebben het op het nippertje gehaald.. Jammer dat er geen ruimte is voor spoiler alerts want er gebeurde wel wat dingen die we niet aan zagen komen … Al met al was het zeker de moeite waard om het bezoekje aan Nistelrode te brengen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 januari 2017 Koen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
2

We hebben de sprookjesijsfabriek gespeeld. De escape room heeft weinig thema, wat losstaande opdrachten die niet veel met sprookjesijs of melkfabriek te maken hebben. Bestaat hoofdzakelijk uit het oplossen van een rebus en wat rekenopdrachten. Geen special effects. Aangezien er nog geen recensies waren toch geprobeerd, zeker geen aanrader…

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Neutraal
11 december 2016 Karen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Erg leuk! Net niet gered maar was een behoorlijke klus voor 6 personen. Goed te doen met meer personen! Puzzels goed verstopt op verschillende manieren.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 september 2016 Jamy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Leuke toegankelijke escaperoom. We hebben ze allebei gespeeld, leuk dat ze beide zo verschillend zijn.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 maart 2016 Daniël Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest