Escape Rooms Nederland logo
Operation Exit Den Haag

Stationsweg 137, 2515 BM Den Haag, Netherlands

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Operation Exit Den Haag

Escape room The Mansion

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Open sinds: oktober 2015
Minimale leeftijd: 8

Baron van Hagesteijn is een man die leeft in weelde, de hele wereld over reist, kunst verzamelt en graag jaagt. Er gaan geruchten dat hij daarnaast ook graag vrouwenharten verovert. In het bijzonder het hart van Alexandra Feodorovna, de laatste Tsarin van Rusland. Zij zouden al lang een affaire hebben. De laatste roddels zouden gaan over een cadeau dat zij hem gegeven zou hebben: een kostbaar juweel. Het ligt hoogstwaarschijnlijk in het landhuis van de Baron. Jij en je teamleden moeten dat juweel vinden voordat de baron terug is. 60 minuten tikken sneller voorbij dan je denkt…

Je speelt het spel met minimaal 2 en maximaal 8 personen tegelijk. Spelen met een grotere groep? Boek dan 2 aansluitende tijdsloten. De groep speelt dan verspreid over 2 teams. Het wachtende team kan zich tijdens het spel van het andere team vermaken met spellen, puzzels en een drankje in de ontvangstruimte. Deze escape room is geschikt voor alle leeftijden. Er dient wel minstens 1 speler 18 jaar of ouder te zijn. Helaas zijn Operation Exit en The Mansion niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Vind het juweel binnen de tijd!

Informatie over Operation Exit Den Haag

Midden in Den Haag staat sinds oktober dit jaar een nieuwe escape room: Operation Exit Den Haag. De escape room is ook gelijk de tweede escape room van Den Haag. De huisvesting van Operation Exit Den Haag is prachtig. Het is een oud gebouw dat een beetje doet denken aan een kerk en heeft grote glas-in-lood-ramen. In dit mooie gebouw komen jij en je teamleden terecht in een chique landhuis. Het huis is van Baron van Hagesteijn en er zou ergens een schat verstopt liggen. Waar die schat ligt, daar kom je natuurlijk pas achter als je de puzzels en raadsels oplost. Zoek de schat voordat de Baron terug is!

Operation Exit Den Haag bevindt zich aan stationsweg 137 in Den Haag. De escape room is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: station Den Haag Hollands Spoor ligt op 1 minuut loopafstand. Betaald parkeren in omliggende straten mogelijk, het tarief is €1,70 per uur. Achter het station in parkeergarage Laakhaven is ook genoeg parkeergelegenheid. Je speelt het spel met minimaal 2 en maximaal 8 personen tegelijk. Hoe meer personen per team, hoe lager de prijs per persoon. Zo kost een tijdslot voor een team van 2 personen €45,- per persoon en voor een team van 7 of 8 personen maar €19,- per persoon! Operation Exit Den Haag is van dinsdag t/m zondag geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Op maandag is de escape room gesloten. Ontdek het landhuis en vind de schat!

Operation Exit Den Haag Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Operation Exit Den Haag? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

I went with two other friends and we all had an awesome experience. It was the first escape room for two of us and I think we made a great choice. The room is built in a unique location, very close to Den Haag HS, and the room itself is very genuine, decorated with old furniture and decorations (the story of which I will not spoil). The riddles are really fun and challenging, and each of them is unique in its own way. We managed to complete the room in 3 people with 1 minute on the clock. There was one point at which we found ourselves a bit stuck, but the host eventually left us a small hint to move on and to be able to just finish the room! It is possible to go out of the room at any time, making it nice for people who are a bit claustrophobic. Finally, the host was very kind and friendly, and he gave us a nice intro with the challenge and objective of the room, as well as some interesting information about the room and its history. Overall, highly recommended experience!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2023 Rubén Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Mooie kamer met meerdere, voor ons beginners, wat lastigere puzzels. De hints hielpen ons verder en we zijn toch op tijd ontsnapt. Mijn jongste van 9, bijna 10, kon goed meekomen en loste 2 cruciale punten op. Een aanrader als gezin. Denk voor de meer ervaren puzzelaars dat er net wat te weinig gebeurt. Ontvangst erg hartelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
18 augustus 2023 Amber Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super toffe escape! Veel gevarieerde en originele puzzels, mooie aangekleding en hele vriendelijke eigenaar.
We hebben al veel kamers gespeeld, maar deze was toch weer verrassend. We hebben ervan genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 maart 2023 Sabine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat een leuke eerste ervaring met een escaperoom voor ons alle 5! Wat te drinken terwijl je wacht en een goede uitleg. hele leuke ruimte, sfeervol ingericht met hele diverse puzzels om op te lossen. Door wat hulp d.m.v hints in de goede richting hebben we het met nog 11 seconden op de teller gered het *** te bemachtigen.
Omdat je nergens ingesloten word en dus zo terug naar buiten kan is deze escaperoom ook geschikt voor mensen die wat claustrofobisch zijn. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2022 Michèle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Prachtige, sfeervolle escape room in een bijpassend oud pand. Leuke, gevarieerde puzzels en een zeer vriendelijke host. Absoluut een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2022 Jim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Leuke kamer, gastvriendelijke host. Puzzels voor een ervaren groep niet super moeilijk. Wij zijn net binnen de tijd ontsnapt, hadden 2 voorwerpen niet gevonden wat ons veel tijd kostte.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 juli 2022 Michael Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

De vijf volwassenen in onze groep hebben eerder escape rooms gedaan, de twee tieners van 17 en 15 gingen voor het eerst mee. En het was voor iedereen super! Goed verhaal, mooi gemaakt, leuke puzzels. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 maart 2022 Irene Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wat een ontzettend leuke escape room. Goede puzzels en een leuk achterliggend verhaal. Het is een prachtige ruimte waar je in speelt. We werden ontzettend vriendelijk ontvangen door de meneer van de escape room. Ik zou deze escape room iedereen aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2021 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wij 2 gezinnen van 4 volwassenen en 4 kinderen van 9/9/10/11 hebben een top ervaring gehad in deze escape room. Zowel voor de volwassenen als de kinderen was er voldoende uitdaging en iedereen ging er helemaal in op. We werden hartelijk ontvangen en kregen een goede inleiding en uitleg over de escape room. Tips kwamen er alleen wanneer we echt een tijdje vast zaten en niet verder kwamen. Ook waren deze tips niet helemaal uitgespeld maar in een cryptische omschrijving. Het werd nog spannend op het laatst maar ook wij hebben het gehaald.!!!!! Niet eng of enorm spannend maar wel echt LEUK !!!!!!!!!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
19 oktober 2021 esther Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Deze escape room is uitermate geschikt voor kinderfeestjes (kinderen tussen de 9 en 12 jaar). De kinderversie biedt veel uitdaging en spanning. De begeleiding was super en was een groot feest. Hopelijk komt er nog snel een extra escaperoom bij.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juli 2021 Pieter Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Erg mooi uitgewerkt thema. De puzzels zijn afwisselend en goed te spelen. Het personeel is zeer vriendelijk en weten wanneer ze hints moeten geven en wanneer vooral niet. Met nog 7 minuten op de klok ontsnapt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 november 2020 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Echt een hele leuke escape room, veel variatie in puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2020 M. Vis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

Leuke ontvangst en gastheer. We waren met kinderen van 11/10/7 en 4 volwassenen. Voor het hele gezelschap was het erg leuk. Veel plezier gehad en maar 5 seconde over. Echte aanrader voor de beginner als de wat gevorderde.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 augustus 2020 Laurens buijt Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Mooie escape room in een gaaf oud pand, met gastvrije host! Net op tijd waren we er uit. Kwalitatief erg goed.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 augustus 2020 Christine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Wat een goed in elkaar gezet verhaal! Zelf heb ik meerdere escaperooms gedaan, maar vond dit toch wel een van de leukste. Er zit een gezonde dosis uitdaging in de puzzels en raadsels. Achteraf nog een leuk gesprek gehad met het personeel. Je ziet echt terug dat de kamer met veel plezier en aandacht in elkaar gezet/bedacht is. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juli 2020 Eline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuke kamer, uitdagend ook, laatste seconde er toch uitgekomen. Ook is de escaperoom makkelijk bereikbaar. Vriendelijk personeel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juli 2020 gulcin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

De escaperoom is gebouwd in een statig pand in Den Haag. De puzzels zijn afwisselend met een goed verhaal erachter. Wij hebben de kamer met 4 personen gespeeld en we hadden nog 30 seconden over 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 februari 2020 Arthur  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Heel positief en welkom ontvangst toen we aankwamen bij de escape room. De escape room zat met hele gave en originele puzzels in elkaar. Zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Service: Uitstekend
14 december 2019 E V Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
8

Lache! Nog niet eerder een escape room gedaan maar dit was een mooie ervaring

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
23 november 2019 Joris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Hele mooie, leuke, verrassende escaperoom. Er is genoeg uitdaging, maar het is zeker niet onmogelijk om eruit te komen. Tot slot was de ontvangst was heel vriendelijk. Top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 oktober 2019 Stephanie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Echt een aanrader, zowel voor de ervaren escaper als voor de onervaren. Een hele mooie kamer met leuke, originele en logische puzzels. Doordat er veel te doen is, hoeft niemand stil te staan. Je hebt elkaar echt nodig als team.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
6 juli 2019 Eline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Perfecte locatie als je afhankelijk bent van het OV. Slechts op 1 minuut loopafstand van Den Haag Holland Spoor.
Mooi en sfeervol pand. Prima ontvangst en indien nodig een wachtruimte. Opdracht en puzzels boden voldoende uitdaging. Van 23 tot 59 jaar hebben wij ons prima vermaakt. Tip voor de organisatie; kruip zelf in de rol van de butler.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart 2019 Jaklien  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Top ga zo door. Nog een kap over de *** zou perfectie zijn. Kids dachten dat een aanwijzing was.
Maar bovenal TOP ervaring.
We want more.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend
1 maart 2019 A jurgens Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Heel erg coole escaperoom! Leuke puzzels en zit goed in elkaar. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 februari 2019 Gabriëlla Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Met z,n vijfen (waarvan 2 meiden van 10 jaar) een heel spannend uur beleefd en nog maar net op tijd het mysterie weten op te lossen. Gelukkig kregen we op het moment dat we echt vastliepen een aantal hints waardoor we elke keer weer een stap verder kwamen. Een hele leuke ervaring en echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2018 Machteld  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Awesome story, puzzles, room with surprise surprise effect! Definitely worth 5 stars. 4 minutes left! 🙂
We went out as 4 satisfied people with of course the treasure in our hands!
Thank you for the creative minds behind the Mansion!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 december 2018 Brenda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Om mijn 75e verjaardag te vieren speelde ik met familie en vriendinnen deze escape room. Wat hebben we genoten, de meesten hadden geen eerdere ervaring. De ontvangst door Berend, de entourage , de puzzels en aan het einde 2 minuten voor tijd de oplossing hebben ons ontzettend veel plezier bezorgd! Dus een aanrader voor elke leeftijd!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 december 2018 Marijke  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Other
10

Samen met mijn vriendin de escape room gespeeld. Het is een perfect totaal plaatje van klantenservice tot de details in de kamer. Door de complete setting ga je helemaal in het verhaal op. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 september 2018 Gerard Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
10

Een mooie en heel goede escaperoom. Wij deden het met het gezin (kinderen 10 en 12 jaar) en iedereen kon fijn meedoen en oplossingen aandragen. Ook de service eromheen was uitstekend. Bij ons viel helaas de stroom uit (overmacht, waar ze niets aan konden doen) en dat werd creatief en zeer klantvriendelijk opgelost. Zelf zo, dat we de kamer af konden maken!
In de kamer zijn hele leuke vondsten. Het enige minpuntje is dat sommige puzzelattributen niet in de sfeer van het verhaal pasten. Maar dat is het enige, want deze break-in en break-out is een absolute aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 augustus 2018 Sanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Op het nippertje de kluis weten te kraken. Voor onze groep de eerste keer dat we de uitdaging van een Escape Room aangingen. Zonder referentie materiaal kan ik er het volgende over zeggen:
De kamer is volledig in sfeer van het verhaal en motiveert je om het einddoel te halen. Door de uitdagende puzzels en het oplossen hiervan werd de groep steeds enthousiaster, leuk om te zien.
Het was wel erg donker, wat krap en wat schemerig, dus degene met minder goede ogen hadden wat moeite. Heb je een leesbril, vergeet deze dan niet. Deze heb je echt nodig!
De ontvangst was prima, maar de ruimte kan beter. Er is gratis koffie, thee of water, maar het gewenste biertje voor een vrijgezellenfeest ontbreekt. Verder zijn er wat kleine spelletjes om je zoet te houden, alsof je bij je oma op visite komt. Kom dus niet veel te vroeg, maar gewoon op tijd 😉
Dit zijn uiteraard maar randzaken.
Het was echt een leuke ervaring en zeer geslaagde Escape Room!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2018 Danny Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Bachelor
10

Vriendelijke ontvangst, medewerker vertelde erg leuk en gepassioneerd. Puzzels waren uitdagend maar niet onmogelijk. We kregen ook hints als we ergens echt op vastliepen. Zeker aan te raden

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 mei 2018 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Erg leuke ervaring, tweede escape room voor ons en de eerste die we gehaald hebben (al was het op het eind nog even spannend).

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 april 2018 Eric Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
8

We zijn hier geweest voor de 10e verjaardag van mijn dochter! Ondanks dat het toch nog best een beetje spannend was, vonden ze het geweldig om de puzzels op te lossen! Moeilijke puzzels maar toch gelukt dankzij de tips van Berend!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
21 april 2018 Nicole Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Een mooie escaperoom. Je waant je echt in een oud herenhuis. De sfeer en het verhaal komt goed tot zijn recht.
Met 3 man (waarvan er 2 nog nooit een escaperoom hebben bezocht) zijn we het avontuur aangegaan. Een betere samenstelling is 4 tot 5 man. De puzzels waren uitdagend. Met enkele cryptische hints, wat leuker is dan recht toe recht aan hints, hebben we het net gered.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 maart 2018 Jeroen  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Dit is de leukste en vetste escaperoom die ik tot nu toe gedaan heb! Ik was voor mijn verjaardag met een groep van 8 vriend(in)en naar OPERATION EXIT gegaan. We werden heel vriendelijk ontvangen door Tara en kregen duidelijk uitleg over het verhaal en de escape room. Nu was het tijd om te beginnen! Nadat we door de deuren naar binnen gingen kwamen we echt in een andere wereld!! Ik heb zelf niet eerder zo in het verhaal gezetten! Het verhaal is overtuigend en heeft veel diepgang! Daarnaast zijn de puzzels uitdagend, maar er is van het begin ook wel duidelijk wat er wordt verwacht. Wij hebben geen hints hoeven gebruiken en we hebben een nieuw record van 30 minuten en 49 seconden kunnen halen! Bedankt voor de leuke beleving!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 maart 2018 Sebastiaan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

De escape-room met acht jongens van tien jaar uit groep 6 gedaan. Het was echt superspannend en leuk om te doen. Iedereen zocht mee. Dynamisch, iedereen deed mee en precies op het goede moment een tip als we er niet uitkwamen. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 maart 2018 Rob  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Deze escape room zit prachtig in elkaar. Er is gelet op detail en de puzzels zijn uitdagend. Het pand sluit aan bij de puzzels en het verhaal. Leuke ontvangst en goed begeleid. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 februari 2018 Maud en Noor Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wij zijn met 2 gezinnen naar binnen gegaan. Waarvan 1 gezin al eerder een escaperoom had bezocht. Het andere gezin had geen idee wat ze konden verwachten.
Super leuke ervaring vol verrassingen en leuke puzzels. Omdat we met 8 personen waren hadden we wel het idee soms iets gemist te hebben. Een volgende escaperoom zou ik eerder met een kleiner gezelschap doen, alhoewel we het erg leuk vonden dit met elkaar te delen en te zien dat de kinderen (12-18 jr) ieder een eigen bijdrage konden leveren. Aanrader dus!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 februari 2018 Thea Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Other
9

Leuke escape room, veel verrassingen, dingen die je niet verwacht. Met mooie spullen, je zit echt in de sfeer. Ik raad aan om er met z’n 5-en heen te gaan. We zijn net op tijd ontsnapt!
(kinderfeestje: allemaal rond de 12 jaar)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 februari 2018 Elodie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
9

Hele leuke ervaring. Niveau werd iets aangepast op basis van de leeftijd (12/13 jaar) van de kids en dat bleek precies goed te zijn. Niet te makkelijk en met een paar kleine hints waren de puzzels heel goed op te lossen! Mooie kamer, geheel in stijl, en dat maakt de beleving wel heel echt (ook te horen aan het gegil van de meiden). Kortom, top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 februari 2018 Albert Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Absolute aanrader! Mooi pand, goeie uitdaging en leuk thema. Doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 februari 2018 Carlijn Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
6

Prima escape room, maar weinig bijzonders. Vooral leuk voor beginners.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
9 februari 2018 Marieke  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Vond het een geweldige ervaring en dan samen met mijn kinderen de ontvangt
Was ook super,zeker voor herhaling vatbaar

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 januari 2018 Vera  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

We hebben deze escape room gedaan met een kinderfeestje met 5 kinderen en 1 volwassene. De sfeer van de escape room en het verhaal waren precies goed: spannend, maar niet eng. De kinderen vonden de puzzels erg leuk en waren goed binnen de tijd klaar, maar mijn zoon vond het aantal cijferpuzzels wel aan de hoge kant. De puzzels waarbij je een combinatie van handelingen moet doen om verder te komen en het dus vooral handigheid en inzicht kost om ze op te lossen vonden ze het leukst. Verder is het gebouw prachtig en mooi uitgewerkt in de escape room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 januari 2018 Familie Dersjant Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Children
10

We hadden een kinderfeestje met 6 kinderen van 10 jaar. We gingen met de kinderen en 2 volwassenen naar binnen. Het was een escape room vol verrassingen. De kinderen hebben genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2018 Marlou Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
8

Als gezin met kinderen tussen 9 en 16. Duidelijke uitleg. Goed teamwerk nodig voor oplossing. Net op tijd door tactische tips. Aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2018 P de Witt Hamer Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Het was gewoon superleuk, veel plezier gehad. Binnen de groep kun je ook als individu puzzels oplossen dat maakt het geheel heel leuk. Heel afwisselend en verassend.Leuk verhaal.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2017 Linda Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Super leuke escaperoom. Grote diversiteit aan puzzels. Je moet samenwerken, maar je kunt ook dingen alleen doen. 4-5 lijkt ons de ideale hoeveelheid personen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2017 Familie Jans Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Heel leuk! Ook met drie generaties familie. Mooi pand, leuke puzzels en redelijk origineel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 december 2017 Jouko Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Goede ontvangst. Prima zitruimte/wachtruimte met gratis (nespresso) koffie. Andere consumpties tegen betaling. Prachtig pand en ruimte waarin de escaperoom zich bevindt. Hele leuke, zeer originele en vindingrijke puzzels en opdrachten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 november 2017 Heijkoop Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Bachelor
10

Met gezin met kinderen tussen 13 en 20 geweest en allemaal genoten, zowel de studiebollen als de sportfreaks. Lekker samengewerkt. Het was heel leuk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 november 2017 J. Slagveer Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Een hele gastvrije gastheer.
Super toffe room met een leuk concept dat vrij lastig te onrafelen is. Verder een leuke ervaring en zeker aan te raden aan de rest!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 november 2017 Hamza Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
9

Eerste keer escape room ervaring. Hele vriendelijke ontvangst, mooie inrichting en leuke puzzels. (gelukkig) werden waar nodig goede hints gegeven. Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 november 2017 Roger Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
9

Een vooral erg mooie eacaperoom met leuke puzzels en een goeie sfeer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 november 2017 Ties Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
8

Leuke kamer, mooi decor. Puzzels afwisselend en origineel. Kamer was voor 8 ervaren escapers iets te makkelijk (met 17 minuten over ontsnapt) maar desalniettemin de moeite waard.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 oktober 2017 Tanya Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Children
8

Mooi plekje, erg goede puzzels, scherpe waarneming nodig!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
15 september 2017 mar Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Deze escaperoom is een absolute aanrader. Al bij het openen van de poort naar de kamer viel de mooie vormgeving op. Het decor is tot in de details uitgewerkt. De statige meubels, de lampen en het hertengewei roepen de sfeer van een oud herenhuis op, waardoor je in het verhaal gezogen wordt. De puzzels zijn erg gevarieerd, wat ik zeker kan smaken. Nergens is de oplossing vergezocht. De ontvangst was hartelijk en correct. De spelleider zorgde voor een vlot verloop van het spel: hij strooide gelukkig niet met tips, maar gaf er wanneer deze nodig waren of we vastzaten. Kortom, we hebben ons zonder twijfel geamuseerd en komen zeker terug als er een tweede kamer opent.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 september 2017 Joakim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

De vormgeving van de room is erg mooi en de puzzels zijn erg leuk! Het past allemaal echt bij elkaar en vormt daardoor een ultieme beleving! Echt een topper!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 augustus 2017 David Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Zeer mooi aangeklede kamer en het verhaal zit er heel goed in verwerkt. Met zn 7en gespeeld en dat was in tegenstelling tot andere sommige andere kamers niet te veel. De kamer is groot genoeg en er zijn genoeg dingen te doen. Iedereen heeft zijn eigen belangrijke bijdrage kunnen doen, ook degenen die het voor het eerst deden. Erg leuke puzzels die goed op te lossen zijn als je ze eenmaal door hebt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
22 juli 2017 Koen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Wij waren met 6 meiden van 12 jaar in deze mooi verzorgde escape room. Ontvangst was gemoedelijk en heel vriendelijk. Het verhaal was spannend, en de escape room had een mooie spannende sfeer met verrassende elementen. De meiden hadden een paar zetjes nodig maar waren. maar net, op tijd klaar. De roes van de overwinning maakte het feest compleet. Deze escape room is een aanrader!
Dank Berend voor de gastvrijheid.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 juni 2017 Anita Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Children
10

Wij hebben deze escape room met ons gezin bezocht. We werden vriendelijk ontvangen. We konden zelfs iets te drinken pakken in de wachtruimte. Daar waren ook spelletjes aanwezig. Wij vonden de escape room alle 4 geweldig. De puzzels zaten geniaal in elkaar. Operation Exit is echt een aanrader. We zaten helemaal in het spel en vonden het best spannend. Het was voor ons de eerste keer dat we een escape room bezochten, maar we zijn met het virus besmet. We gaan zeker nog andere escape rooms bezoeken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 juni 2017 Sylviana Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Met acht meiden van 13 jaar hebben we ontzettend genoten van deze escaperoom. De puzzels zijn gevarieerd, inventief en uitdagend. Het ‘huis’ ziet er mooi uit en spannende muziek maakt de beleving compleet. Een aanrader!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2017 Annemieke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Eind mei nog even een familiedag voor ons gezin regelen. Vorig jaar ook een escaperoom gedaan, dus nu is dat een traditie. Puur op de gok deze room gekozen; de kroonluchter, jachttrofee en het verhaal spraken mij aan. In een soort huiskamer konden we het ons zelf gemakkelijk maken. Zelf een bakkie inschenken, even zitten, we voelden ons al snel op ons gemak. Dan de uitleg van de eigenaar van deze room; kende zoonlief Baron van Hagesteijn? Dit was voor ons pas de 2de of 3de Escaperoom. Jezus, wat ging dat stroef, wie houdt overzicht, lege flessen, nog niks opgelost? Paniek! Wat? nog maar 6 minuten!? Gaan we dat nog halen? Samengevat: dit is een geweldige escape room! Alles tot op de puntjes verzorgd en klopt als een bus. Met oog voor detail past alles in het verhaal. Voor ons is deze escaperoom onvergetelijk en zullen we Baron Van Hagesteijn nooit vergeten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 juni 2017 Gert Jan Horzelenberg Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super mooie setting, met oog voor detail ontworpen. Met een team van vijf vrouwen kwamen we net op tijd het huis uit! Orginele en creatieve puzzels, welke elk weer op een ander soort manier moesten worden opgelost. Wel eens eerder een escape room gedaan, maar die vond ik niet zo uitdagend als deze! 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 mei 2017 Mischa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Nadat we een goede en enthousiaste uitleg hadden gekregen van onze gastheer stortten 8 kids van 10 jaar zich in een top avontuur waarbij ze uitgedaagd werden en waarbij de spanning langzaam maar zeker – op een nog steeds leuke manier – werd opgevoerd om uiteindelijk te slagen voor de missie. Voor de kinderen was dit de eerste keer in een escape room en ze raakten er niet over uitgepraat. Mijn zoontje had het over het beste partijtje ‘ever’. Veel dank voor deze fantastische ervaring !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 mei 2017 Ard Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Zeer sympathieke, vriendelijke ontvangst. De room zelf is geweldig en het blijft een wonder dat we het op tijd hebben gehaald met een aantal behoorlijk gave en moeilijke raadsels. We hebben de hele dag nog nagenoten en daarnaast een van de weinige mogelijkheden voor ‘alle’ leeftijden. Aanrader!!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
5 mei 2017 Michel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Ontzettend leuke ervaring !! Met ons gezin 3 kids (10-14 jr) voor t eerst een escaperoom gedaan. We hebben wel de nodige aanwijzingen gekregen maar echt genoten. Wij gaan dit vaker doen en vinden dit zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
28 april 2017 Nicolette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Voor mij was het de eerste keer dat ik een escape room deed, maar na deze heb ik de smaak te pakken gekregen.
De ontvangst was leuk, de escape room zat goed in elkaar, het verhaal was leuk, de opdrachten uitdagend, maar toch zodanig dat ze binnen de tijd op te lossen zijn.
Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 april 2017 Renate Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super leuke escape! Grote aanrader, deze escaperoom staat echt in onze top 3. Fijne ontvangst, hoop dat de maker zich laat verleiden tot een extra escape, dan boeken we meteen weer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 april 2017 Danielle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Met kinderfeestje geweest, 8 jongens. Super geduldige ontvangst en uitleg. Kids vonden het fantastisch! Ook echt goed te doen voor de leeftijd 10 jaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 april 2017 Kathelijne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
8

Leuk verhaal. Niet heel spannend gemaakt met effecten, dus ook geschikt voor jong en oud.
Leuke puzzels en leuke verrassingen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 april 2017 Lucia Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Gelijk vanaf het moment dat we binnen kwamen merkte we dat de maker van de room die ons ontving, zelf enorm enthousiast was en dat enthousiasme wist hij ook goed over te brengen op ons. In de room sloot alles heel mooi op elkaar aan en was het verhaal ook de rode draad. De kamer is mooi ingericht en neemt je helemaal mee in de sfeer. Ik zou hem zeker aanraden aan mensen die nog aan het twijfelen zijn.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 maart 2017 Rick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Deze escape room was een authentieke ervaring, zo hoort een Escape Room te zijn. Deze kamer zat vol met leuke uitdagende puzzels en had een duidelijke verhaallijn. De kamer was mooi aangekleed en plaatste je direct in het beschreven verhaal. Wij hebben deze room met 2 personen gespeeld, zijn ontsnapt binnen de 60 minuten en vonden het geweldig.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 maart 2017 Max Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

In twee groepen van 5 kinderen van 10 en 11 jaar oud The Mansion gespeeld. De puzzels waren uitdagend, de kinderen gingen helemaal op in het verhaal. Er werd een beroep gedaan op samenwerken. Dat ging niet altijd even goed in de zin dat het resultaat wel sneller had kunnen worden bereikt. Enkelen vonden het wat eng (de gedachte dat je in een ruimte zonder daglicht bent ‘opgesloten’, maar ze gingen zo snel op in de zoektocht dat dat geen enkele belemmering was. De nieuwsgierigheid overwon eventuele angst. Al met al een groot succes, volgens de jarige het leukste feestje ooit.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2017 Saskia Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Children
10

Super leuke escape room. Veel puzzelen, uitdagend en leuk om te doen met z’n tweeën. Begeleiding was goed. Nuttige hints op de juiste momenten. We hebben heel veel lol gehad !

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 maart 2017 Sigrid Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Ik heb deze Escape Room geboekt, omdat die hier zo goed staat aangeschreven. Dit was mijn eerste Escape Room en heeft de lat zeker hoog gelegd voor toekomstige Escape Rooms. Sommige van mijn vrienden hebben al eerder Escape Rooms gedaan en dit was volgens hen één van de beste. Een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2017 Chris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Uitdagend, heel leuk, verrassend in een bijzonder pand en zeer goed georganiseerd. Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2017 Annemerle Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

De eerste keer in een Escape Room en ik vond het gaaf! Ik was samen met mijn klas en iedereen was enthousiast. Goede service door Berend die geweldig vertelde over de Baron. Leuk dat we op het laatst konden zien via de geheime camera’s hoe groep 3 toch iets meer moeite had met de puzzels 🙂 Ik heb het al aan meerdere mensen aangeraden. Ik vind het jammer dat ik ‘m zelf niet nog een keer kan doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 maart 2017 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
10

We werden heel leuk en gezellig ontvangen. Door een hele aardige jonge man. Na een onwijs leuke uitleg. Hebben we de escaperoom gedaan en gehaald. Er waren personen mee die nog nooit een escape hadden gedaan. En personen die er meerdere hadden gedaan. Maar ze waren allemaal reuze enthousiast. En was het een super leuke ervaring! Ik zou deze aan iedereen aanraden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 maart 2017 Rachel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Deze room gedaan met mijn kinderen van 13 en 8 jaar. Ontzettend leuk, kinderen gingen helemaal in hun rol op. Zijn net op tijd ontsnapt met de schat. Enthousiast onthaald, goede verhaallijn, af een toe een tip als we op een dood spoor zaten. TE GEK!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 maart 2017 Mike Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Van begin tot eind te gek! Behalve dat het spel echt goed in elkaar zit was de ontvangst ook echt top.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 februari 2017 Mirjam Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Het lijkt stug, maar ik heb / wij hebben alleen maar pluspunten te melden. De locatie is perfect (m.b.t. OV) en ook makkelijk te vinden. De Escape Room zelf zit goed in elkaar, alle puzzels e.d. zijn goed gemaakt en werken ook (vallen niet van veel gebruik bijna uit elkaar), alles klopt, het verhaal is leuk, de sfeer is super, het spel is haalbaar en toch ook uitdagend voor mensen die al vaker een Escape Room hebben gedaan. Ook klantvriendelijk en we hebben door dit alles echt een heel leuke avond gehad! Een echte aanrader, niet overdreven!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2017 Stefan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Deze eerste ervaring met een escapeRoom was erg leuk! Verbazingwekkend hoe het allemaal in elkaar is gezet en gemaakt! Ruimte en puzzels zijn erg goed! Super dit!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
19 februari 2017 Raymond Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Super leuke escape room! De puzzels zitten heel goed in elkaar waardoor alles met elkaar te maken heeft en je je hersens goed kunt laten kraken. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 februari 2017 Jan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wij waren er voor het kinderfeestje van mijn dochter. Zeven meiden dus van 10/11 jaar en vader ging mee. Ze vonden het werkelijk geweldig! Vooral door de erg persoonlijke benadering en kleinschalig karakter is deze escaperoom ook uitermate geschikt voor kinderen. De hints worden zeer nauwkeurig op het juiste moment gegeven en zijn afgestemd op het niveau van de kinderen. Echt nog nooit zo’n leuk kinderfeestje gehad, en we hebben toch al heel wat gedaan de afgelopen jaren. De meiden waren super enthousiast!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 januari 2017 Jacqueline Steentjes Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Leuk en goede puzzels met name voor kinderen. Zijn vaak slimmer dan volwassenen. hulp was altijd goed en op tijd. Fantastische ervaring.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 januari 2017 wilfried Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Wij kwamen met 5 personen en vonden het alle 5 een te gekke escaperoom. Erg leuk gedaan allemaal , sommige delen zijn lekker uitdagend ! De hints kwamen op het juiste moment , de ontvangst was prima , de locatie prima te bereiken zo dicht bij station Hollands spoor. Een aanrader !!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2017 Astrid Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Hele gave eerste ervaring met een Escape Room! Het verhaal sloot goed aan op de puzzels die erg uitdagend waren waardoor het gelukkig niet te makkelijk was. De aankleding van de kamer was erg mooi en authentiek wat de geloofwaardigheid van het verhaal versterkte. Ook de service was super!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2016 Paco Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Supergave ervaring! Deze escape room heeft veel oude attributen, is (gelukkig) niet eng, heeft veel verschillende soorten puzzels en is dus erg divers. Wij waren met 3 personen en dat is net iets te weinig (dat zei de begeleidster ook). We kregen veel hints zodat we bijna het hele spel (op 1 puzzel na) af kregen. Deze escape room is erg leuk en geschikt voor alle leeftijden. De kamer is heel stijlvol en heeft goede muziek. Eén medespeelster had al eerder een escape room gedaan en vond deze veel leuker en afwisselender. We vonden het erg fijn dat je in de ontvangstruimte koffie/thee kunt pakken en rustig kunt wachten. Verder zijn de toiletten netjes en zijn er lockers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2016 Irene Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Was goed qua inlichting! Leuke puzzels, super qua denk niveau, voor herhaling vatbaar! Het was een hele leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 november 2016 Sjak Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Heel vet! We werden leuk ontvangen met een verhaal over de kamer. Kamer was erg professioneel en sfeervol ingericht, goed gebruik van licht en geluid. En de puzzels zelf zaten goed in elkaar, uitdagend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 november 2016 Paul Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Hele leuke en spannende escape room!! De kamer is een echte uitdaging en je moet af en toe je hersens laten kraken. Complimenten voor de gamehost, het is heel leuk en mooi inelkaar gezet. We hebben met ons team veel plezier gehad!! Bedankt

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2016 Rona Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Het verhaal van de Baron, zijn geliefde en de verborgen schat zit goed in elkaar, is geloofwaardig en bevat een leuke twist.
De kamer ‘The mansion’ is prachtig ingericht. Alles in de koloniale stijl met mooie attributen.
Ook de muziek droeg bij aan de sfeer hoewel je die op een gegeven moment wel een beetje zat bent.
De puzzels zijn uitdagend, divers, maar ook pittig. We hebben redelijk wat tips nodig gehad om uiteindelijk te kunnen ontsnappen.
Achteraf zagen we dat men (waarschijnlijk) iedereen uit deze kamer laat ontsnappen. Gelukkig wisten wij dit niet van tevoren, want dat zou het voor mij wel minder spannend maken.
Na afloop zat de volgende groep al klaar. Daardoor stonden we voor ons gevoel vrij abrupt op straat.

+
Schitterende inrichting
Goed verhaal
Grote diversiteit aan puzzels


Weinig parkeerplek
Ontsnappingspercentage 100%?
Muziekje na een tijdje irritant
Geen nabespreking.

Al met al is deze escape room een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
22 oktober 2016 MG Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wat een prachtige creatieve kamer, mooie attributen en geweldige puzzels. Alles hing zo mooi met elkaar samen en was zo bijzonder bedacht. Leuk verhaal ook! Geweldig om met een stel vrienden of met je gezin te doen.
Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 oktober 2016 Daphne Pappot-Zwijsen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super gave ervaring!!! Als verjaardags-verrassingsuitje voor 65-jarige toffe tante, zeer geslaagd. We kregen een hartelijk ontvangst. Mooie en sfeervolle escaperoom met gave puzzels en leuke verrassingen en spannende muziek…en net aan ontsnapt… fantastisch van begin tot eind… een echte aanrader !!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 september 2016 Karin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Mooie locatie met een authentieke sfeer in de kamer. Er is voldoende ruimte voor de aangegeven groepsgrootte. De puzzels zijn goed te doen, maar geven genoeg voldoening na oplossen. De kamer is niet eng en daardoor ook prima te doen voor een gezin.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 september 2016 Guus Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

De kamer “The Mansion” is erg mooi ingericht, het is alsof je je werkelijk in een oud huis bevindt. Door deze beleving zit je erg goed in het verhaal. Er waren veel opdrachten van allerlei soorten. In het begin weet je niet zo goed waar je moet beginnen, maar de opdrachten waren goed op elkaar afgestemd. Hierdoor kwam je stapje voor stapje dichter bij de schat. De tijd vloog voorbij! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 september 2016 Nina en Amira Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Wauw, wat een escape room! The Mansion van Operation Exit is moeilijk te overtreffen: een werkelijk prachtig decor, een passend en interessant verhaal, spannende muziek, een toplocatie (steenworp van Den Haag HS), en een enthousiaste ontvangst. Bovendien de slimste en origineelste puzzels die wij tot nu toe hebben gezien. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 september 2016 Daniël en Laura Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Inmiddels zo’n 15 Escape Rooms meegemaakt, en The Mansion is één van mijn topfavorieten. Vanaf moment van ontvangst (de host is een enthousiasteling met passie voor het Escape Room vak) tot het moment dat we juichend uit de Escape Room ontsnapten, hebben we ons enorm geamuseerd. Deze Escape Room was de eerste waar mijn teamleden en ik zonder hints uitkwamen. Vergis je niet, dat betekent niet dat deze Escape Room makkelijk is! De Escape Room biedt een uitdaging ook voor doorgewinterde Escape Roomers, en het fijne aan deze kamer vond ik dat er logische puzzels in zaten. Ik kan me andere Escape Room ervaringen voor de geest halen waarvan sommige puzzels erg frustrerend waren. Gelukkig is daar geen sprake van bij deze Escape Room, en het op eigen kracht uit deze kamer komen is des te bevredigender. Er is veel tijd, creativiteit en moeite in de opbouw van de puzzels en de aankleding van de ruimte besteed. Het mysterieuze verhaal en de spannende muziek maken de experience compleet.

27 augustus 2016 Rowan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Een geweldige ervaring. Al veel over escape rooms gehoord.
Het was een enerverend uur. Ontvangst prima. Kamers zagen er perfect verzorgd uit. Heel veel cijfersloten 🙂 🙂
Voor iedereen aan te bevelen.
Op naar de volgende room…..

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 augustus 2016 Frans Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Wij hebben deze escape room met 6 personen gespeeld en het was echt geweldig. Tijdens het spel sloegen de zenuwen wel toe, maar met nog 2 minuten op de klok waren we toch nog ontsnapt. Het is een onwijs mooie kamer met leuke en uitdagende puzzels. Een echte aanrader om met je gezin te proberen. 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 augustus 2016 Youri Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Te gekke Escape Room die niet gekocht is uit het buitenland, maar echt creatief in elkaar gezet is.
Met drie personen hadden wij wat tijd verloren in het begin, maar uiteindelijk netjes binnen de tijd ontsnapt.
10/10 aan te raden aan iedereen!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 augustus 2016 Josbell Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Dit was volgens mij mijn 8ste Escape Room en naar mijn mening de beste die ik tot nu toe heb gedaan! De aankleding van de kamers en de sfeer was echt goed gedaan. De puzzels sloten ook erg goed aan bij het thema en het verhaal. De puzzels waren ook echt goed. Doordenkers maar dan niet zo frustrerend dat je totaal geen idee hebt wat je ermee aan moet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 augustus 2016 Roland Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Heel mooi afgewerkte escape room, vanaf het eerste moment waan je je in de efteling. Alle materialen zijn mooi, puzzels zijn heel sterk, en het verhaal blijft ook als lijn overal doorheen lopen. Het hout aan de muren geeft het echt een super mooie sfeer. Ook werden we heel vriendelijk ontvangen! Tot slot werd aan het eind de muziek ook steeds spannender naarmate de tijd verder doortikt. Gelukkig kregen we een paar cryptische hints die ons net dat kleine beetje verder hielpen. Die werden gegeven via duidelijke monitoren aan de muur waar ook een aftellende klok op werd getoond. Een mooi en duidelijk systeem!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 augustus 2016 Sander Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Super spannend en leuk. Er zijn mooie attributen gebruikt, met oog voor detail. Het verhaal sluit mooi aan op de kamer en bijpassende muziek maakt de belevenis compleet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
30 juli 2016 Linda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Zeer leuk opgezet en erg mooie aankleding in de kamer.
We waren met een twee talige groep (engels/nederlands) en de kamer was zeer geschikt voor deze twee talen.
Erg vriendelijke ontvangst en leuke puzzels.
Ondanks onze beperkte ervaring in escaperooms toch met 19 seconde op de teller weten te ontsnappen
Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 juli 2016 Daniella Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

We hebben een ontzettend leuke middag gehad. Was voor ons de eerste escape room en het heeft onze verwachtingen overtroffen. Voor zowel iemand van 9 jaar tot 1 iemand in de groep die Engels spreekt, is het leuk om mee te doen. Verwacht geen ontvangst met receptie, maar bel gewoon aan en dan komt alles goed. Goed verzorgde kamers met een leuk verrassingselement. Kortom voor iedereen een leuke middag uit!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
15 juli 2016 Anne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wat een prachtige Escaperoom! Alles is zo goed op elkaar afgestemd waardoor je je echt in een andere ‘wereld’ begeeft en weer staat te knipperen met je ogen als je de voordeur na een uur weer uitloopt! De ontvangst is zeer gastvrij, de opdrachten wisselend (wat wij erg prettig vinden) en goed te doen, de kamer erg sfeervol en er zat voor ons een leuke verrassing in!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2016 Amanda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Met het gezin deze escape room gedaan, dochter van 11, (vond het vooraf wel eng) en dochter van 13 die er helemaal in zat. Wat een leuke escaperoom ! Samen zijn we tot het einde gekomen ! !
Nog een keer !!!!

25 juni 2016 SvH Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Ontzettend goed gemaakt! Zeker een aanrader. Jammer dat je het spel maar 1x kan spelen. Leuk voor jong en oud. Prettig ontvangen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 juni 2016 Alexandra Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Super fun and challenging at the same time. Was fun from beginning till end. The room and puzzels were really well done. Really recomend this escape room. Would do it again!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2016 Stephanie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige kamer met hele goede puzzels. De kamer is van zeer goede kwaliteit en heeft een sterk verhaal. Steven maakte het verhaal erg spannend en geeft je echt het gevoel als of je een hoofdrol speler in een film bent.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2016 Demi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

By far the most sophisticated looking escape room!! The quality of the antique furniture is incredible as well as the puzzles within the room. Steven was a great host and knows how to add that extra touch to the mystery of the room without revealing too much of what is to come. Overall an excellent experience!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2016 Mateo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Erg leuke escape room! Zeker een aanrader. Leuke puzzels, veel spanning. Op loopafstand van Den Haag HS, dus zeer goed bereikbaar

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
12 juni 2016 Joey Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

De puzzels waren erg leuk en een echte uitdaging. De service is ook top. Zeer vriendelijk. We gaan er zeker eens naar terug. We horen graag wanneer de 2e kamer klaar is! Een fantastische ervaring die ik iedereen zou willen aanraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 mei 2016 Victoria Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Een geweldig, mooi samengestelde en gemaakte escape room. Deze escape room is van een zeer hoog niveau met enorm veel detail, sfeer en prachtige ambiance. Steven is een geweldige gastheer die er voor zorgt dat je een geweldige tijd beleeft. Deze escape room is één van de beste in Nederland en is daarom een absolute aanrader. Het is moeilijk om niet meer in detail te treden over deze room echter kan ik je één ding beloven; je zult er versteld van staan. Het verhaal is HEEL goed samengesteld en de kamers zijn PRACHTIG. Echt een experience!!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 april 2016 Micha Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Mooi sfeervol pand en ‘room’. Gastheer heel vriendelijk met goede uitleg en voorzieningen. Onze jongste van 8 kon ook heel leuk meedoen. Er werden tijdig hints gegeven, zo blijf je lekker bezig. Hele leuke puzzels, best pittig soms. Aanrader met kinderen, teambuilding voor gezinnen!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 april 2016 Inge Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super gave escape room. Veel leuke, uitdagende puzzels, er gebeurt van alles waardoor je creatief moet zijn. Zit top in elkaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 april 2016 Marjolein Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Een super beleving! Vanaf het eerste begin word je er meteen ingezogen en ben je een uur lang 100% gefocused bezig. Een uur nadat we weer buiten waren stond ik nog steeds met een glimlach op mijn gezicht na te genieten. Het was mijn eerste escape room ervaring, maar ik ben meteen verkocht aan het concept.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 april 2016 Bas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Leuke ervaring! Na een zeer vriendelijk ontvangst werden we begeleid naar de ingang van de Escape Room. Met het verhaal vooraf, ter inleiding, wordt gelijk al een leuk sfeertje neergezet. Het enthousiasme van de verteller draagt daar zeker aan bij 🙂
De puzzels zijn gevarieerd en inventief en passen goed in verhaal. Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 maart 2016 M M M J M Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Dit was onze eerste escaperoom en zeker niet de laatste. Erg leuk ingericht en uitdagend qua puzzles.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2016 femke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

We zijn goed ontvangen met koffie en thee. De Escape room zit goed in elkaar. Overal mag je aankomen (geen afblijf stickers) en genoeg verrassingen. Goede moeilijkheidsgraad. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 maart 2016 Naomi Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wat een ervaring! Zo goed gedaan. Ik ben fan! Zelfs voor iemand die eigenlijk niet van spelletjes houdt, is dit fantastisch! Onwijs goed bedacht, mijn complimenten hiervoor. Een absolute aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 februari 2016 Lot Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

De oplossing vergt lekker veel creativiteit, hier een daar is omdenken vereist, en technisch inzicht is soms ook wel handig. De puzzels zijn veelzijdig en inventief, en passen goed in het tijdsbeeld van het verhaal. Een echte aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 februari 2016 Martijn Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Operation exit brengt je naar the next level van samen op zoek naar de uitgang. Waar zit die en hoe komen we daar? Niets is wat hel lijkt of toch wel? Zestig minuten de gelegenheid om de daarvoor benodigde losse puzzel stukjes te verzamelen om vervolgens de complete puzzel te kraken. Ieders talent wordt getest en komt hierbij van pas. Zestig minuten spanning en sensatie met als beloning….The Exit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 februari 2016 Erik Kampstra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

We waren met z’n vieren waarvan twee nog nooit een escape room hadden gedaan. Super leuke ervaring. Alles heel mooi uitgewerkt en veel uitdaging. Tot op het laatste moment spannend. Hele mooie setting met veel details. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 januari 2016 Susanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

De beste escape room die we hebben gedaan! Geweldige opbouw van het verhaal, coole sfeer, en uitdagende puzzels. Absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 januari 2016 Anneke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Our first time in an escape room. and we managed to fail to solve it (despite the host’s best efforts to help us). was super fun though – great atmosphere and amazing puzzles. looking forward to coming back to give it another try soon!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2015 ieva Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Hele mooie escape room, uitdagende puzzels ,vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg.
Dit was onze eerste ervaring met escape rooms maar als ze allemaal zo zijn als deze ga ik morgen weer !!!

25 december 2015 Anja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

This room is different with a lot of details, a fairly new one in the hague, definitely worth a visit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2015 Jasper Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

In 1 woord Geweldig, zeker een ervaring rijker. En een aanrader om dit te doen, tevens ligt het op een locatie waar je van alles en nog wat kan doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2015 Waranthi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

was voor ons eerste keer maar was gewoon absoluut leuke beleving.
Ik wilde er verder niks aan toevoegen maar de site verlangd dat ik nog meer tekens opmaak hieraan

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
24 december 2015 martijn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige tot in detail uitgewerkte kamer. Het prachtige gebouw is vanaf het begin een interessant decor. Eigenaar is een enthousiaste gastheer die prettig in het contact is. Vertelde bezig te zijn met een tweede kamer in hetzelfde gebouw. Als die af is konen we zeker terug!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 december 2015 Marius Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een hele leuke ervaring, wij waren met ons gezin, 2 volw. en 2 kinderen van 11 en 13 jaar oud.
Ook zij hebben heel erg enthousiast meegeholpen. De gastheer was erg aardig en legde alles goed uit. Hij vertelde dat hij misschien in 2016 nog een escape room gaat bouwen, nou dan komen wij terug…. leuk.
De aankleding van de kamer is mooi en mysterieus. Gave puzzels. Kortom een aanrader… Top

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 december 2015 Simone Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Prachtige gedetailleerde aankleding. Dit zorgt ervoor dat je helemaal in het verhaal komt. Puzzels zijn origineel omdat de oprichter ervaring opgedaan heeft bij verschillende internationale escape rooms. Hartelijke ontvangst, prima wachtruimte. Alles klopt aan deze escape room. Wij kijken uit naar zijn volgende kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 december 2015 Lisanne, Adinda en Zep Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Vriendelijke ontvangst met goede service, we hadden wat problemen met een zieke en iemand met treinvertraging. Dit werd uitstekend opgelost.
Aan het decor was veel aandacht besteed en zeer mooi samengesteld en afgewerkt.
De puzzels zaten goed in elkaar en er waren redelijk uitdagend, had misschien nog wel iets moeilijker gemogen.

Overal een mooi verzorgde escape room met een eigenaar die er echt wat van heeft gemaakt.
Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 december 2015 Wouter Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Absolutely amazing experience! It was my first escape room experience, Me and all my friends have really enjoyed all the puzzles and the way how the rooms are designed. You will love it too! Have a try!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2015 Ruby Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Mooi decor, leuke persoonlijke service, bevlogen medewerker en leuke puzzels! Weer lekker uitgedaagd en een tijdsrecord gevestigd!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 december 2015 Robert Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Al meerdere escape rooms bezocht en dit was absoluut de beste van allen. Erg veelzijdig en goed opgezet.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 november 2015 marina Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

PAS OP ….dit is het pareltje van de ecsape rooms. Alles klopt ontvangst, inrichting en puzzels. 15 kamers erna gedaan en deze staat bij mijn nog steeds op 1.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 november 2015 Anja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Zeker waard om te boeken! Het is geweldig gedaan tot in de details toe. Maar dat is het hem nou juist, vele van die details zijn allemaal om je te misleiden, hierdoor denk je dat je nog zo veel te doen hebt in de tijd die echt snel voorbijgaat.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
20 november 2015 Yvar Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Eerste keer samen escape room. Ontzettend leuk en spannend om te doen. Goed verhaal, oog voor details, goed uitgewerkt en spannend tot de laatste seconden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 november 2015 Sonja Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Dit was de eerste keer dat wij naar een escape room zijn geweest en het was super leuk! De puzzels waren uitdagend, wij hadden uiteindelijk nog maar een paar minuutjes over. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 november 2015 Tanja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Dit is mijn eerste escape room en ik wist niet goed wat ik er van moest verwachten. Ik was aangenaam verrast door alle diepgang er was duidelijk veel aandacht en liefde aan besteed. Zonder in detail te gaan vond ik het volgende allemaal super goed! :
– Veel (verschillende) type puzzels.
– Moeilijkheidsniveau op maat door middel van meer of minder hints.
– Enorm mooi gedaan decor (Zie ook al een beetje foto’s op de site).
– Veel verrassingen in de kamer 😉
– Aardige eigenaar en gezellig wachtruimte met puzzels, uiteraard.
Ik ga deze zeker aanraden bij vrienden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 oktober 2015 Vincent Slieker Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Enthousiaste ontvangst; vervolgens in de rooms:Spanning, saamhorigheid. De drive om binnen de tijd de oplossing te vinden. Voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 oktober 2015 Paul Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super locatie, verzorging was goed en was echt spannend en realistisch!! We hebben binnen de tijd de schat kunnen vinden en het was super!!!! Aanrader voor iedereen! Een uitdaging voor jong vanaf 12 jaar denk ik zo en oud!! Top!! Zeker gaan!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2015 Mira Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Hele gave Escape room. Je wordt meegenomen in het verhaal en komt te staan voor spannende en uitdagende puzzels. De kamer ziet er zeer goed uit en is uitstekend ingericht voor het spel. Gister een andere Escape room bezocht, die niet te vergelijken was met deze. De moeite waard om naar toe te gaan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2015 Els Visser Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Heel leuk opgezet, vriendelijke ontvangst, handig te bereiken naast station Den Haag HS. We hadden net de pech dat de treinen niet reden, dus snel met de auto gegaan. Omdat het verkeer vastzat na het schenkviaduct hebben we gelijk geparkeerd en het laatste stuk gelopen. Mbt het spel vond ik leuk dat we de 2de groep via de camera’s konden volgen, als je dat leuk vond.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
24 oktober 2015 Catherine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Hele goede ervaring! Sfeer en attributen van hoge kwaliteit.

Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
24 oktober 2015 Bram Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Fraaie inrichting. leuke puzzels!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2015 Wim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Prachtige escape room met zeer uitdagende, creatief verzonnen puzzels die met veel oog voor detail zijn uitgewerkt en goed passen binnen het verhaal… en niet altijd direct als puzzel te herkennen zijn. De antieke meubels (zware gordijnen, schrijfkabinet, wandornamenten, kandelaars, etc…) en met name de ‘schat’ die je al redelijk snel ziet (maar waar je nog niet bij kunt) maken dat je helemaal opgaat in het verhaal. De organisator kijkt mee, en geeft – naar horen zeggen – hints als een groep er alleen niet uit mocht komen: voor alle doelgroepen geschikt dus, een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 oktober 2015 Arend Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Top

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 oktober 2015 Els Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Was echt een super ervaring echt erg goed bedacht en super spannend echt een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 oktober 2015 Nick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Het zijn erg goeie niet voor de hand liggende puzzels met veel inventiviteit. Er zit ook nog een leuk verhaal in verwerkt. Verder is de service heel relaxed en met 2 groepen kan groep 1 de 2e groep bezig zien. Erg vermakelijk. Een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 oktober 2015 Chris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Mooi opgebouwde ruimte, leuke puzzels

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 oktober 2015 Chantal Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Operation Exit is een escape room zoals een escape room hoort te zijn. Je vind hier geen systeemplafond, een doorsnee escape room setting of een bij elkaar geraapt zooitje puzzles. Dit is een waar pareltje, alles is tot in de fijnste details georchestreerd. Maar dat mag je allemaal zelf beleven!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 oktober 2015 DHG Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Een ontzettend leuk commissie uitje gehad! De ligging van de escaperoom is erg centraal dus prima te bereiken met het OV. De kamer is tot in de details ingericht, wat in combinatie met de achtergrondmuziek ervoor zorgt dat je de spanning het hele uur voelt. De puzzels en vraagstukken zijn goed doordacht waardoor het echt als een overwinning voelt als je ze ontdekt. Gelukkig verschijnen er zo nu en dan hints op het scherm van de organisator, waardoor de zoektocht naar de schat ons is gelukt. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 oktober 2015 Priya Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Meine 2 Freunde und ich waren zum ersten Mal in einem Escape Room. Das Personal dort war sehr nett und humorvoll. Wenn man das Zimmer betritt, dann taucht man sofort in eine andere Welt ein und vergisst komplett wo man eigentlich ist. Die Einrichtung des Zimmers hat sehr viel Atmoshäre und ist mit Liebe zum Detail gestaltet. Wie wir später erfahren haben wurde die Musik für Operation Exit extra komponiert. Die Aufgaben die wir lösen mussten um die Juwelen zu finden hatten einen guten Schwierigkeitsgrad: wenn man ein bisschen nachdenkt, aufmerksam ist und jeder aus dem Team seine Ideen einbringt bekommt man das hin in der vorgesehenen Zeit von 60 Minuten :-). Es ist auf jeden Fall ein spannendes Teamgame. Ich würde jedem empfehlen das Spiel mit mindestens 3 oder 4 Leuten zu spielen, dann macht es denke ich am meisten Spaß. Die Lage ist auch sehr gut. Mit dem Zug kann man bis Den Haag Hollands Spoor fahren und dan braucht man nur noch ein kurzes Stück zu laufen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 september 2015 Annekathrin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

De eigenaar van deze kamer wist het verhaal van de kamer geweldig aan te kleden. Na het prettige ontvangst konden we de kamer in. Van deze kamer is echt werk gemaakt. Helemaal in het thema aangekleed. De kamer is voldoende uitdagend en wij hopen op een nieuwe kamer van deze eigenaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juli 2015 Maarten van Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest