Escape Room Outstanding Events

Reyndersweg 2, 1951 LB Velsen-Noord, Nederland

Provincie Noord-Holland | Regio Haarlem

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Outstanding Events

Reyndersweg 2, 1951 LB Velsen-Noord, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Outstanding Events

Escape room Escape The Truck

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 tot 5 spelers
Open sinds: mei 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Recherche

Wit, Walter de Wit is de naam. Een ondergewaardeerde scheikunde leraar op het Kennemer College te Beverwijk. Jaren lang zet ik mij in voor die school maar zonder enkele erkenning…. Ik ben het zat!

Gedreven door hevige geldnood ben ik mijn scheikunde kennis op een andere manier gaan gebruiken. Het maken van drugs gaat mij heel goed af. Samen met mijn oud leerling begin ik een handeltje. Het moet sneller, groter en meer dus we besluiten drugs te gaan leveren aan ene Meneer Fring. Ik maak de drugs en Meneer Fring verkoop het. Heel Europa gaat hard op mijn drugs!

Het plan was zo goed. Achterin een oud pakketbezorg truck heb ik een mobiel laboratorium gebouwd. De afgelopen maanden heb ik er in gewoond, op de vlucht voor de politie. Die zitten mij al een tijdje op de hielen.

Vandaag ben ik er achter gekomen dat Meneer Fring een dubbele agenda heeft. Hij zegt dat hij straks langs komt om zaken te bespreken. Van een vriend heb ik gehoord dat hij mij uit de weg wil ruimen Het wordt mij te heet onder de voeten, zowel de politie als Meneer Fring zitten achter mij aan.

Informatie over Escape Room Outstanding Events

Het is de bedoeling om binnen 60 minuten, uit de escape room, te ontsnappen. De escape room wordt uiteraard begeleid door een ervaren instructeur, deze geeft je waar nodig aanwijzingen. De escape room is geschikt voor jong (vanaf 16 jaar) en oud. Uiteraard zitten er wel wat spannende elementen in de escaperoom. Een team bestaat uit 2 t/m 5 personen.

Prijzen

2 personen € 39,50 pp
3 personen € 27,50 pp
4 personen € 24,50 pp
5 personen € 21,50 pp

Escape room in een truck

De escaperoom is gemaakt achterin een vrachtwagentje. De escaperoom is dus mobiel en valt dan ook onder de mobiele escaperooms. Het is dus ook mogelijk om bij Outstanding Events de escaperoom jouw kant op te laten komen.

Hoe is deze escape room ontstaan?

Geïnspireerd op de hit serie Breaking Bad hebben wij deze Escape room ontwikkeld. Uiteraard net zo leuk als je nog nooit de serie gezien hebt. Ondanks zijn formaat, een volwaardige Escape room vol onverwachte wendingen. Tot in de details uitgewerkt. Professioneel, super spannend en op een top locatie!

Locatie op de kaartEscape Room Outstanding Events

Reyndersweg 2, 1951 LB Velsen-Noord, Nederland

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest