Escape Room Pico Plan speciaal voor kinderen

De Isselt, Chromiumweg 7, 3812 NL Amersfoort, Nederland

Provincie Utrecht | Regio Amersfoort

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Pico Plan speciaal voor kinderen

De Isselt, Chromiumweg 7, 3812 NL Amersfoort, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Pico Plan speciaal voor kinderen

Escape Room Pico plan voor kinderen

Escape room Pico Plan

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: max 10 spelers
Minimale leeftijd: 9

De kinderen moeten in de escape room puzzels oplossen en gekke opdrachten uitvoeren. Als dit gelukt is, kun ze weer een slot openen en uiteindelijk vinden ze dan de ‘vluchtweg’. Tot op het laatste moment blijft het spannend of dit zal lukken, want ze hebben maar 60 minuten de tijd.

Escape Room Pico Plan is leuk voor een bijzonder verjaardagsfeestje voor kinderen. De kinderen krijgen veel hulp van een begeleider tijdens het spel. Ouders helpen de kinderen ook mee in de kamer dus stiekem spelen de ouders ook het spel mee.

Informatie over Escape Room Pico Plan speciaal voor kinderen

De ouders konden in de gemeente Utrecht al terecht bij meerdere escape rooms zoals Escape Room Bunschoten en Escaping Utrecht. Nu is er ook een mogelijkheid voor kinderen vanaf 9 jaar om een escape room spel te spelen. Dit kan bij Escape Room Pico Plan in Amersfoort.

Het spel is bedoeld voor kinderen vanaf 9 jaar maar hoe moeilijk het spel is het hangt af van de leeftijd van het kind. Gelukkig kunnen de ouders de kinderen helpen als dit nodig is. In tegenstelling tot ‘volwassenen’ escape rooms is deze room helemaal niet eng of gevaarlijk. Het is juist een uur lang veel plezier en pret hebben!

De medewerkers van Escape Room Pico Plan kunnen op verzoek limonade en taart serveren voor € 3,95 per persoon. De prijs voor 10 kinderen is €100,-. Willen meer kinderen meedoen, dan is het noodzakelijk om dit te overleggen met Pico Plan. Dit in verband met de ruimte. Veel speelplezier!

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest