Escape Room Plasmolen

Rijksweg 205, 6586 AA, Plasmolen

Provincie Limburg | Regio Cuijk, Nijmegen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Plasmolen

Rijksweg 205, 6586 AA, Plasmolen

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Plasmolen

Escape room Romeinse schatkamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 9 spelers
Open sinds: september 2016
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Geschiedenis

Op de Sint Jansberg zijn de archeologische resten van een Romeinse villa opgegraven en zijn de contouren ervan bovengronds weer teruggebracht. De villa had een enorme omtrek waarmee het de grootste Romeinse woning in Nederland was. Ook was de villa van alle rijkdommen voorzien. De heer des huizes moet bijzonder belangrijk zijn geweest: maar wie was hij?

Archeologische onderzoekers hebben het gebied in de vorige eeuw volledig omgewoeld. Zij waren echter niet de enige… ook schatzoekers waren uit op de rijkdommen in en rondom de villa. Één schat in het bijzonder. Maar die hebben ze nooit gevonden. Wanneer je de kamer betreedt, weet je waarom!

Laat je niet afleiden door deze schat. Het ontdekken wat daadwerkelijk de grootste rijkdom voor deze man was, leid je naar de oplossing. Lukt het jullie te ontsnappen voordat de ruimte instort?

Vanaf 10 personen is de escape room te combineren met een lunch arrangement bij het Golfhuisje: Golfhuisje

Informatie over Escape Room Plasmolen

Nieuwste escape room in de provincie Limburg. Mogelijkheid om de escape room te spelen in combinatie met arrangementen. Ook is het mogelijk om de escape room te spelen en daarna na te borrelen met collega’s, vrienden of familie.

Openingstijden

Het gele jaar geopend
11:00 t/m 22:00 uur
’s Maandags gesloten

Prijzen

De escape room is € 15,- per persoon
Groepen groter dan 25 personen krijgen 20% korting

Escape Room Plasmolen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Plasmolen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

De vergeten Romeinse schatkamer was de derde escaperoom die ik deed. Met nog 2 minuten op de klok wisten wij met vier personen te ontsnappen, maar de kamer is zeker niet makkelijk! De puzzels zijn leuk en origineel, samenwerken is bij sommigen echt essentieel. Één puzzel was een beetje kapot gegaan, dit maakte het erg lastig om hierbij verder te komen. Afgezien daarvan, zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 september 2018 Manouk Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Dit is een vrij nieuwe escape room die ik samen met collega’s heb gedaan. De puzzels zijn pittig, maar ontzettend leuk om te doen. Het was ons net niet gelukt om eruit te komen, we kwamen een paar minuten te kort voor de laatste puzzel. De escape room is ondergebracht bij de midgetgolfbaan ‘het Golfhuisje’ in Plasmolen, waar je allerlei andere activiteiten kunt doen, zoals boogschieten, steppen, uiteraard midgetgolfen en andere activiteiten. De accommodatie is verder voorzien van een leuk horeca gedeelte met een verrassende bierkaart.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 september 2016 Niels Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest