Escape Room Politiebureau Zwolle

Luttekestraat 35, 8011 LP, Zwolle

Provincie Overijssel | Regio Kampen, Meppel, Zwolle

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Politiebureau Zwolle

Luttekestraat 35, 8011 LP, Zwolle

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Politiebureau Zwolle

Escape room Bankier van het Verzet

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 5 t/m 10 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Oorlog

Al 75 jaar zijn we op zoek naar de goudstaven van de bankier van het verzet. Is het team slim genoeg om de locatie te vinden en vanuit de kluis te ontsnappen. Verhaal: Verzetsstrijder Geert van Dijk was de bankier die op een listige manier goudstaven in handen kreeg om daarmee het verzet te financieren. De laatste maanden zat hij opgesloten in zijn eigen bankkluis. Hij wist te ontsnappen, maar is net voor de bevrijding geëxecuteerd. Hij wist dat de kans groot was dat hij gepakt zou worden, dus hij liet aanwijzingen achter in de bankkluis. Deze aanwijzingen brengen zijn ontsnapping in kaart en door listig te puzzelen kan het team ontsnappen en de goudstaven vinden.

Informatie over Escape Room Politiebureau Zwolle

Deze escaperoom bevindt zich in het centrum van Zwolle. Je beleeft hier hoe het was om opgesloten te zitten in de cellen van het voormalige politiebureau aan de Luttekestraat in het centrum van Zwolle. Het thema van de escaperoom is ‘Bankier van het Verzet’ en neemt je mee terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog.

Deze escaperoom is bovendien onderdeel van de City Escape Zwolle, een uitje voor grotere groepen, waarbij 3 escape locaties gecombineerd worden met het ontdekken van de mooie hanzestad Zwolle.

De eigenaren zijn begonnen met een escaperoom omdat zij gevestigd zijn met hun bootverhuur naast dit pand dat leeg stond. Zwollenaren kennen het als het oude politiebureau van Zwolle. Dat spreekt meteen tot de verbeelding.

Locatie:
Deze escaperoom is zeker niet gemakkelijk en ook niet ieder team zal het lukken de weg naar de vrijheid te vinden, maar ga de uitdaging aan! Deze unieke escaperoom bevindt zicht tegenover de steiger van Hiawatha Actief in het centrum van Zwolle.

Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar samen met volwassenen en vanaf 14 jaar zelfstandig.

Prijzen:
€ 140,-

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

NIEUW! Speel een escaperoom vanuit je huis! Ga voor een live video escaperoom!

Pin It on Pinterest