Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Purmerend

Venediën 25, 1441 AK Purmerend, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Purmerend

Escape room The Classroom

Maximale tijd: 45 minuten
Capaciteit: 4 t/m 10 spelers
Open sinds: september 2015
Minimale leeftijd: 16

Het klaslokaal van ‘The Classroom’ lijkt een doodnormaal klaslokaal, maar schijn bedriegt. Er is iets gebeurd in dit lokaal. Wat precies, daar kom je achter als je het spel speelt. Een groot geheim, wat beter geheim had kunnen blijven. Door het oplossen van raadsels, puzzels en het vinden van hints en aanwijzingen kom je wellicht achter dit grote geheim. In de meeste escape rooms heb je 60 minuten de tijd. Bij ‘The Classroom’ is dit ietsjes minder: nadat de deur in het slot gevallen is, heb je 45 minuten de tijd. Een kortere tijd dus en daarom ook geschikt voor ervaren escape room spelers. Vind hints en kraak codes, maar vergeet de tikkende tijd niet!

Je speelt met minimaal 4 en maximaal 10 personen tegelijk. Grotere groepen kunnen 2 tijdsloten boeken en in 2 teams achter elkaar spelen. De wachtende groep kan ondertussen een drankje drinken, lunchen of spelletjes spelen. Lunch en borrelhapjes kunnen ook eventueel verzorgd worden door Escape Room Purmerend. De minimumleeftijd voor het spel is 16 jaar. De kamer is niet eng of bloederig, maar wel erg spannend. Veel plezier in het klaslokaal!

Informatie over Escape Room Purmerend

Escape Room Purmerend is pas sinds kort geopend. De eerste escapes waren namelijk op 28 september van dit jaar. De escape room is nog niet lang open, maar nu al een grote uitdaging voor de teams die er spelen. Tot nu toe wist slechts een derde van de teams te ontsnappen. De escape room van Escape Room Purmerend is ingericht als klaslokaal. Met team van minimaal 4 personen moet je zien te ontsnappen. Het is echter geen ‘normaal’ klaslokaal: het lokaal verbergt een groot geheim. Wat is er gebeurd in dit lokaal? Waar zijn de leerlingen? Allemaal vragen waarop je het antwoord gaat vinden in deze room. Succes!

Escape Room Purmerend bevindt zich aan Venediën 25A in Purmerend. Reizen met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Purmerend. Vanaf daar is het ongeveer 12 minuten (1,0 km) lopen naar de escape room. Gratis parkeren is mogelijk, mits je daarvoor je auto parkeert aan de Neckerstraat of in de Zuid-Oost Beemster. Op zondag is parkeren in het centrum gratis. Je speelt met minimaal 4 en maximaal 10 personen tegelijk. Hoe meer personen per team, hoe lager de prijs per persoon. Zo kost een tijdslot voor een team van 4 personen per persoon €21,25 en voor een team 10 personen maar €16,- per persoon. Escape Room Purmerend is geopend van maandag t/m woensdag van 10:00 tot 22:00 uur en op donderdag t/m zondag van 10:00 tot 23:00 uur.

Bij Escape Room Purmerend zijn binnenkort ook arrangementen (combideals) mogelijk. Zodra bekend is welke arrangementen mogelijk zijn, brengen we je daarvan op de hoogte. Ontrafel het geheim van het klaslokaal en ontsnap op tijd!

Escape Room Purmerend Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Purmerend? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Mooie doordachte escaperoom met verschillende puzzels. Erg gaaf en doordacht opgezet!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 februari Rick  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
4

Helaas, slechte ervaring gehad. Muziek was zeer hard, waardoor we de hints niet hoorde.
Aanwijzingen hints duurde te lang voordat we die kregen. Duurde al een half uur voordat we *** waren. Goedkoop opgezet. Zeker geen herhaling hier. Jammer hadden er meer van verwacht.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
12 juni 2018 Koeman Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
1

De escape room was veel te doordacht, hierdoor te moeilijk. Er zijn te weinig hints, hierdoor kwam wij niet vooruit. Er was ook geen introductie filmpje om in de stemming van de genius te komen. De escape room is ook niet echt geschikt voor forsere of kleinere personen.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
7 november 2017 Jessie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Het was een gezellige escaperoom, met leuke afwisselende puzzels, zodat er voor de hele groep voldoende is te doen. Het klaslokaal zag er ook echt uit als een klaslokaal waar ik vroeger nog heb gezeten. We hebben hier met 6 personen voldoende kunnen doen zonder dat er iemand niet verder kon tot een ander klaar was of zo.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
4 juni 2016 Mandy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Het was onze eerste ervaring. Iedereen was geboeid bezig met het oplossen van de puzzels en zocht naar aanwijzingen. Heel leuk om te ervaren. Het had van ons wel 60 minuten mogen duren ipv 45 minuten. We hadden de oplossing namelijk bijna… Een hele leuke ervaring. We hadden 2 meiden van 13 en 14 jaar mee, die vonden het ook heel leuk! Dus wat ons betreft; de moeite waard!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 maart 2016 Danielle Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
6

We waren veel tijd aan onnodige puzzels. Er werd niet tijdig ingegrepen om veel tijdverlies te voorkomen. Er was ook geen logische volgorde qua puzzels oplossen waardoor het erg rommelig was

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
12 maart 2016 Yin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
2

De kamer was leuk ingericht, en het introductiefilmpje en het idee achter het verhaal is echt leuk, maar de puzzels waren redelijk onsamengangend en twee puzzels klopten feitelijk niet helemaal, waardoor je niet echt in het verhaal werd gezogen. 45 minuten is ook wel iets te kort. De ontvangst kwam een beetje ongeïnteresseerd over omdat de hints die we doorkregen niet relevant waren en er uiteindelijk ook nog voor de aangeboden drankjes betaald moest worden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
31 januari 2016 Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Super leuk spel, alles in thema van een klaslokaal. Heel tof gedaan en super gastvrij.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 oktober 2015 Geovannie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest