Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Race to Escape Groningen

Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Race to Escape Groningen

Escape room Race to Escape: Het Wilde Noorden

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 5 spelers
Aantal kamers (kopieën): 5
Totale capaciteit: 2 tot 25 spelers
Open sinds: januari 2017
Minimale leeftijd: 18

Het verhaal speelt zich af in Tolbert, 1913. De Nederlandse Tram Maatschappij heeft dit jaar een nieuwe spoorlijn aangelegd, dwars door Tolbert. De lijn is bedoeld om passagiers te vervoeren, maar er gebeurt iets anders: criminele cowboys smokkelen via de trams kostbare bodemschatten en dure drank uit Groningen naar steden in het Westen! De bikkelharde sheriff Dirty Derk en enkele van zijn corrupte collega’s werken hier vrolijk aan mee, in ruil voor een deel van het smokkelwaar.

De indiaan Patser Ponto wil de smokkelaars stoppen en schakelt jullie hulp in voor een riskante missie, waar we niks over mogen verklappen. Ponto zal jullie namelijk zelf een persoonlijk bericht sturen met zijn geheime plan. Een plan dat niet zonder gevaar is. Er gaat niets boven Groningen is een bekende slogan, maar de nieuwste escape rooms zijn echt wel next level! Dankzij boeiende thematisering en storytelling word je samen met je collega’s, vrienden of familie meegesleurd in een spannend en legendarisch verhaal: Het Wilde Noorden. Jullie vormen zelf een belangrijk hoofdstuk!

Meer dan ooit wordt jullie samenwerking bij deze escape room op de proef gesteld. Kunnen jullie omgaan met de harde feiten die op jullie weg komen? Zijn jullie in staat om snel te opereren? Gaan jullie de geschiedenis in als ware helden? Of kwijnen jullie weg als rotte appels in de oh zo trotse historie van het Noorden? Jullie hebben het zelf in de hand.

Informatie over Escape Room Race to Escape Groningen

Sinds januari 2017 een compleet nieuwe escape room. Race to Escape: Het Wilde Noorden!

Ben je met een grote groep en wil je spelen bij een escape room? Dan worden vaak de teams opgesplitst en moet je op elkaar wachten. Dit pakken ze bij Escape Room Race to Escape héél anders aan. Escape Room Race to Escape heeft namelijk maar liefst 5 identieke escape rooms. Hierdoor kun je met maximaal 25 mensen tegelijk het spel spelen. Ben jij beter in ontsnappen dan je collega’s, vrienden of familieleden? Ga de uitdaging aan en test het in 1 van de 5 escape rooms!

Escape Room Race to Escape bevindt zich in Partycentrum de Postwagen aan Hoofdstraat 53 in Tolbert.
Reizen met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Groningen hoofdstation en pak daar bus 3 richting Leek-Tolbert. Stap uit bij halte Auwemalaan in Tolbert. Vanaf daar is het ongeveer 6 minuten (550 m) lopen naar de escape room.
Er is gratis parkeergelegenheid bij het partycentrum.

Prijzen:
14,75 p.p. (vanaf 5 personen)
16,75 p.p. (4 personen)
19,75 p.p. (3 personen)
24,75 p.p. (2 personen)

 

 

Escape Room Race to Escape Groningen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Race to Escape Groningen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Ideale escaperoom voor grote groepen. Er zijn meerdere dezelfde rooms, waardoor je met veel personen tegelijk kunt spelen. Het begint al in het restaurant, waar je door ***. Goed materiaal en leuke puzzels. Alle rooms zijn hetzelfde, dat heeft als nadeel dat je minder snel voor hetzelfde bedrijf kiest. De escape rooms worden wel regelmatig vernieuwd met andere puzzels, waardoor het mogelijk is om nog eens terug te komen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
20 september 2019 Baukje Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
6

Bij de aankomst receptie was het ontvangst ‘lauw’, je bent er, je bestelling wordt opgenomen en dan wachten. Niet echt het hospitality gevoel gekregen dat het gewaardeerd worst dat jij als klant er bent. Bij de start kregen we *** Te eenvoudig vonden wij. In de escaperoom kwam je direct met *** in aanraking om ***. Er waren zeker wel leuke puzzels maar als je vaker in een escaperoom komt waren deze puzzels goed op te lossen.
De gamemaster gaf te eenvoudig de hints weg en heeft ons niet echt in het verhaal meegezogen. De beleving was al met al minder. De locatie, afwerking en mogelijkheden zijn goed en aanwezig.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
13 januari 2019 Andy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Hele leuke ervaring, vooral voor de eerste keer. Leuke en spontane personeelsleden!!! De puzzels waren soms wat lastig maar met behulp van het personeel hebben we het in 54.30min gehaald. Ik zal deze escape room zeker aanraden. Ook leuk om daarna in het restaurant wat te nuttigen.

Ik zeg een dikke 10!!!! Hebben jullie zeker verdient.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 juni 2018 Sam Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Ik vond het een leuke ervaring, de kamer was goed te doen met 3 mensen. Meer mensen dan 4 zou ik afraden. Alle puzzels klopten. De staf was vriendelijk en behulpzaam. Ik had meer valse sporen verwacht, bijna alles wat er was, was ook nodig voor het oplossen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 mei 2018 Annette  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Leuke puzzels en leuke technische snufjes. Het begon al in het restaurant, en het verhaal loop door de hele puzzel heen. Al met al een leuke Escaperoom!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 februari 2018 Peter en Joyce Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
4

De puzzels klopten niet of deden het niet. We zijn weten te ontsnappen terwijl we 2 puzzels nog niet eens opgelost hadden, maar we toch de code konden weten. Er ging van aes mis, maar achteraf werd ik netjes gebeld door een medewerker die dit door had gekregen, werd er excuses aangeboden en hebben we ons geld netjes terug gekregen, want dat puzzels het niet deden, was voor hen overmacht. Goed opgelost.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
3 februari 2018 Pennings Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Na hele slechte recensies gelezen te hebben gingen we wat sceptisch naar deze locatie.
Al gauw bleek dat de kamer een ander thema had gekregen namelijk: Het Wilde Noorden
Dit is voor ons 1 van de leukste kamers tot nu toe! Spul zat goed in elkaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2018 Henk  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
3

Leuk spel, maar dan moet je er wel voor zorgen dat de puzzels kloppen. Als je bij de eerste puzzel de puzzel niet compleet hebt dan kom je niet verder. Als je dit organiseert moet je er ook voor zorgen dat het perfect klopt. En dat was niet het geval. Daarnaast lopen er 2 verhaallijnen door elkaar, escape 1 en 2. Als je een kist opent dan zitten daar voorwerpen in die bij beide verhalen horen, dus is het niet duidelijk wat waar bij hoort. Als je vervolgens na de escape daar iets over zegt, krijg je als commentaar “oh, dan heeft mijn voorganger er een verkeerd puzzelstukje neergelegd”. En thats it. Kortom leuk idee, maar een tip voor het personeel in Tolbert, doe even een 3 dubbele check zodat je weet dat het klopt. Er wordt niet gevraagd naar een review na afloop, vandaar dat ik het hier post !

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
23 december 2016 Carla Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
2

Na meerdere escape rooms gedaan te hebben was dit een flinke tegenvaller. (Te) makkelijke puzzels, weinig spanning. We waren na een kleine 40 minuten buiten en vroegen ons af waar de volgende kamer was. We waren er al. Een teleurstelling helaas.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
4 november 2016 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
4

Saaie kamer, makkelijke oninteressante puzzels. Geen leuke beleving. De kamer zou beter worden gesloten en met hun andere activiteiten bezig kunnen houden

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
15 september 2016 Karel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
1

We werden al in de escaperoom gelaten tijdens de instructies. Kamer heeft geen thema/verhaal en ook geen spanning. Er zijn een paar leuke puzzels, maar veel te weinig, met 5 personen staat een aantal mensen dus buiten spel.

Het kamerrecord stond op 20 minuten vertelden ze. We waren met twee groepen en met gemak ook beide in half uurtje klaar. Dit is absoluut geen aanrader.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
2 april 2016 Lotte Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
1

Het viel ons erg tegen! Op de site van de postwagen wordt geadverteerd met het ontmantelen van een bom & spectaculaire foto’s erbij van kamers. Helaas,is dit niet het geval. Ontvangst was dikke prima, maar de raadsels en de bekleding van de kamer viel ons erg tegen. We waren er binnen 26 minuten uit en zaten er juist net in! Beetje bedroefd weer naar huis gegaan zonder een adrenaline kick. Ik zou een andere kiezen om te gaan doen! Deze is het je geld niet waard.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Niet zo goed
17 februari 2016 Marthe Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
4

Een redelijk simpele escape room. Het is snel duidelijk welke attributen er nodig zijn om te ontsnappen. Ook valt de aankleding tegen. Er niet echt een verhaal/thema, het beginfilmpje voegt bijvoorbeeld niets toe. Het was wel leuk dat er meerdere (dezelfde) kamers waren, waardoor wij met een grote groep tegelijk konden spelen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
28 november 2015 Roy Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
7

Leuke escaperoom waar nog wel meer uit te halen is mbt aankleding van de kamers en beleving. Verder prima ervaring

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
6 november 2015 K.top Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Een erg leuke ervaring. Voor ons mocht het nog wel wat uitdagender cq moeilijker. We waren eruit in 26 min.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 oktober 2015 Ria Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Wij hebben gebruik gemaakt van de Escape room. De raadsels zijn leuk en goed te doen voor jong en oud.

11 oktober 2015 Prees Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Erg leuk evenementencentrum waar je van alles kan doen!

1 oktober 2015 Marten van der Haar Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest