Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Ravenstein

Langestraat 14, 5371 KD Ravenstein, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Ravenstein

Escape room XXL Speld in een hooiberg

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 15 t/m 24 spelers
Aantal kamers (kopieën): 1
Totale capaciteit: 15 tot 24 spelers
Open sinds: mei 2016
Thema’s: Battle

Het draait bij deze escape room om competitie. In zo kort mogelijke tijd de ‘speld in de hooiberg’ vinden. Ga in groepen van 15 tot maar liefst 24 personen de houten hooihuisjes binnen. De groep wordt verdeeld over de 4 gelijke hooihuisjes. Maar eerst nomet je de eerste code zien te bemachtigen om het huisje te kunnen betreden. Je speelt dus tegen elkaar en probeert de snelste tijd neer te zetten. Je kunt het elkaar ook moeilijk maken door een time-out te geven aan een ander team. Wil je weten hoe ver de andere teams zijn? Dat kan! In de kamers zie je hoe ver de andere teams zijn, wat de spanning nog een beetje extra zal opvoeren.

Escape room Boerenstal

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: juni 2015
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Virus

Vroeger was deze escape room een melkstal. In deze stal werkte een boer die een nogal rare aandoening opliep door de ammoniakgassen uit de koeienmest. Hij moest de hele tijd lachen en niemand wist wat daarvan precies de oorzaak was. Nadat de boer was overleden, gingen er geruchten dat zijn geest nog steeds in de stal aanwezig was. Jij en je team kunnen ook besmet raken met dit lachvirus als jullie niet binnen 60 minuten ontsnappen. Zorg ervoor dat je gevlucht bent voordat jij ook voor altijd moet lachen! In deze escape room kom je terecht in een oude boerenstal uit 1800. Er ligt oud gereedschap, hooi en er is een kamertje waar de boer altijd zat.

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk. Is jouw groep groter? Dan kun je meerdere tijdstippen reserveren of alle twee de kamers. Kom je met een nog grotere groep, dan kun je ook o.a. Solex rijden of met zijn allen pizza’s eten. De prijs van het spel hangt af van het aantal spelers. Zo betaal je voor 2 personen € 45,00 per persoon en voor een groep van 6 personen € 15,00 per persoon. De escape room is 7 dagen per week geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Er zit een noodknop op de deur zodat je in noodgevallen de deur kunt openen. Zoek de sleutel en vlucht voor het lachvirus!

Escape room Wijnkelder

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: januari 2015
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Kelder

In 1916 werden 200 flessen champagne uit de Heidsieck wijngaard verscheept naar Rusland voor een Russische familie. Het schip zonk helaas voor de kust van Finland en de champagne werd nooit afgeleverd. In 1996 werd het wrak ontdekt en ook de 200 champagneflessen die verwonderlijk het schipbreuk hadden overleefd. De gevonden flessen zijn nu € 275.000 per fles waard en verspreid over de hele wereld. Met je team kom je terecht in een wijnkelder. Deze wijnkelder is van Baron Teutlich von der Strassen von Dieden. Het gerucht gaat dat ook hij een van die 200 dure flessen in zijn wijnkelder heeft liggen. Je moet die fles binnen 60 minuten vinden, want na die tijd arriveert de politie en worden jullie opgepakt. Lukt het om de fles te vinden voordat de sirenes afgaan en jullie gepakt worden door de politie?

Je speelt dit spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk. Is jouw groep groter? Dan kun je meerdere tijdstippen reserveren of alle twee de kamers. Kom je met een nog grotere groep, dan kun je ook o.a. Solex rijden of met zijn allen pizza’s eten. De prijs van het spel hangt af van het aantal spelers. Zo betaal je voor 2 personen € 45,00 per persoon en voor een groep van 6 personen € 15,00 per persoon. De escape room is 7 dagen per week geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Vind die fles en vlucht voor de politie!

Informatie over Escape Room Ravenstein

Escape Room Ravenstein ligt vlakbij de grens van Noord-Brabant en Gelderland. 7 dagen per week kun je terecht bij deze escape room. Escape Room Ravenstein heeft 2 escape rooms: De Wijnkelder en De Boerenstal. Erg bijzonder is dat bij De Wijnkelder de deur niet op slot gaat, terwijl dit bij vrijwel alle escape rooms wel het geval is. Bij de Boerenstal word je wel echt opgesloten en moet je binnen 60 minuten de sleutel vinden. Ondanks dat De Wijnkelder niet afgesloten wordt, blijft het een spannend spel en moet je binnen 60 minuten een opdracht voltooien. Jij en je teamleden worden flink aan het werk gezet!

Escape Room Ravenstein is te vinden aan Langestraat 14 in Ravenstein. De escape room is onderdeel van In Alle St(r)aten. Vanaf station Oss of Ravenstein neem je bus 294 richting Dieden. Je stapt uit bij halte Voorstraat, Dieden en dan is het nog 6 minuten lopen. Er wordt geen minimumleeftijd gehanteerd maar de escape room is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Je speelt het spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk. Met behulp van camera’s kijkt een medewerker van Escape Room Ravenstein mee. Hierdoor kun je als je het wilt de kamer verlaten. Het plafond van De Wijnkelder is niet hoger dan 1.60 meter. Heb je last van rugklachten? Dan is het een beter idee om te kiezen voor De Boerenstal. Hier kun je namelijk wel rechtop staan. Voor bedrijven zijn er verschillende vergadermogelijkheden waaronder een vergadering met overnachting. Vóór en na het spel kunnen jij en je teamleden voorbereiden op het spel of even napraten. Veel plezier bij Escape Room Ravenstein!

Escape Room Ravenstein Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Ravenstein? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Ik had deze escaperoom al eerder aan anderen aangeraden. Nu werd ik op mijn verjaardag verrast om deze escaperoom zelf te gaan doen. Mooi volledig in stijl gebouwde escaperoom met diverse vertrekken. Unieke puzzels welke niet opvallend aanwezig zijn. Het eind is super!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 november 2019 Hans Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

De Boerenstal gespeeld, een mooi vormgegeven room, helemaal in stijl, met leuke puzzels. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 januari 2019 Yvonne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Het concept is fantastisch alleen geen aanrader om voor de wijnkelder te kiezen. Deze is 1.60m hoog waardoor je constant gebukt loopt. Dit gaat tenkoste van de beleving.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 januari 2018 Tax Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Samen met 20 collega’s hebben we 12 januari tegelijkertijd in 4 ruimtes hetzelfde escapeverhaal /room gespeeld. Alles is zeer professioneel opgezet en na afloop was iedereen super entousiast; dit smaakt naar meer! Gastvrije ontvangst en begeleiding ook. Aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
12 januari 2017 Sharon Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Wij bezochten de “XXL speld in een hooiberg”
Je brein wordt aardig op de proef gesteld in deze hooiberg. Leuk is ook dat je tegen één of meerdere andere groepen kunt spelen. Dit voor mij eerste bezoek vond ik verrassend leuk!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2016 Corien Rokx Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

De sfeer en het verhaal van deze XXL escaperoom is top.
Vooral heel gaaf dat je tegen andere teams kunt spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2016 Marieke Megens Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Leuk dat je met een grote groep dezelfde escape room doet, waarbij iedereen is verdeeld over 4 huisjes. Daarbij zie je de voortgang van de andere huisjes wat extra motivatie (en stress ;-)) oplevert om snel verder te puzzelen! En gelukkig kun je de snelste groep even stilzetten met een time out.
Erg goed verzorgd!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 oktober 2016 Karlijne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Super ervaring om met 28 man tegelijk te kunnen spelen. Ook het feit dat je een ander team tijdens het spel een time-out kunt geven (en andersom) geeft een extra dimensie aan het geheel. Los van de snelste tijd wordt ook de manier van spelen beloond met een geldbedrag, wat beide telt voor de einduitslag.

Heel professioneel opgezet en super verzorgd.

Bedankt Arthur en Kim!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2016 Arjan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Het was echt een super leuke ervaring!
Zit leuk in elkaar!
Erg leuk dat je ook echt tegen elkaar speelt!
Wij raden hem iedereen aan!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2016 Judith Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Een erg leuke escaperoom, waarbij het gelijktijdig spelen in verschillende rooms nieuw voor mij was. Op deze wijze is een leuk beeld te krijgen van elkaars voortgang!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2016 Sjors Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Super Leuke uitdagende escaperoom! Leuke opdrachten, doordacht. Wijnkelder alleen niet geschikt voor mensen met rug problemen. We werden goed ontvangen, duidelijke uitleg en tussendoor ook geholpen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2016 Jenny Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super leuke avond gehad. Gezellig ontvangst met koffie. Leuke uitdagende kamers.

Echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 september 2016 Paul Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Of je nu de Wijnkelder pakt of de Boerenschuur, het klopt van A tot Z. Beide escaperooms hebben we binnen de tijd gered, maar we hebben wel een paar summiere hints gehad. Een aanrader, net als de borrelhapjes in de pauze.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 september 2016 Rean Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Erg leuk! De omschrijving van sommige aanwijzingen zijn op verschillende manieren te interpreteren. Daardoor kwamen wij er niet uit. Maar we hadden dan ook duidelijk nog geen escaperoom denkwijze….Volgende keer beter.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
16 september 2016 Floor Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

De wijnkelder is een heel mooie en leuke escape room. Leuke puzzels en gericht op samenwerking.
Voor mensen die rugklachten hebben, is deze room minder geschikt vanwege de hoogte. Je moet voortdurend gebukt staan en lopen.
Wat ik jammer vond is dat de eigenaresse al 1 minuut VOOR het aflopen van de tijd binnenkwam en dingen op ging ruimen. Sowieso niet fijn. En daarnaast waren we op dat moment bezig met de allerlaatste handeling.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
30 december 2015 Patricia Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super mooie aankleding en leuke plots en puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend
10 oktober 2015 Rianne Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Een heel mooi aangeklede kamer waardoor de sfeer meteen goed zit als je binnenkomt. Verhaal zit goed in elkaar. De helm die je meekrijgt heb je ook zeker nodig want je gaat geheid je hoofd stoten. 🙂 Het was aardig aanpoten met z’n tweeën maar het is gelukt!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 juli 2015 Anne Jan Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest