Escape Rooms Nederland logo
The Escape Room Roermond

Minderbroedersstraat 19, 6041JV, Roermond

Beschikbare escape rooms bij The Escape Room Roermond

Escape room 696 Black Forest Lane

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 15 spelers
Open sinds: september 2015
Minimale leeftijd: 13
Moeilijkheid: Moeilijk

In het najaar van 2007 wordt op een verlaten bospad het lijk gevonden van de gepensioneerde rechercheur Jim Dover. Hij is vermoord en zit nog achter het stuur van zijn auto. Zijn schoudertas met laptop en persoonlijke bezittingen zijn ontvreemd.
Op een regenachtige avond verdwijnt de 20 jarige studente Kelly Thompson spoorloos als ze op weg is naar haar kamer op de campus van een niet nader te noemen universiteit .
De zaak is tot op de dag van vandaag onopgelost gebleven.

Een aantal maanden voor de verdwijning van Kelly ontsnapt de voor moord veroordeelde Trevor Lopez uit een psychiatrische inrichting op zo’n 30 kilometer afstand van de campus.
Hij weet uit handen te blijven van de autoriteiten die hem dicht op de hielen zitten.
Op zijn vlucht komt hij via omwegen terecht in een klein gehucht, ca. honderd kilometer verderop.
Daar trekt hij zich terug in een verlaten jagershut in het bos…..

Je speelt dit spel met minimaal 3 en maximaal 15 personen tegelijk. Is de groep groter? Dan wordt de groep gesplitst en spelen de groep na elkaar. Vanaf 13 jaar onder begeleiding en vanaf 16 jaar zelfstandig.

Informatie over The Escape Room Roermond

The Escape Room Roermond heeft op dit moment één escape room: 696 Black Forest Lane. De escape room van The Escape Room Roermond is geschikt voor kleinere maar ook grotere groepen. Er kunnen namelijk minimaal 3 en maximaal 15 mensen tegelijk spelen. Kunnen jullie binnen 60 minuten ontsnappen uit de kamer ‘696 Black Forest Lane’?

Locatie en route

The Escape Room Roermond bevindt zich aan Maalbroekweg 1 in Roermond. Met de auto kunt u het beste naar Roermond rijden via de snelwegen A73 (afrit 19) en A2 (afrit 40). Volg in Roermond de borden Roermond Oost en Asenray, u rijdt na verlaten van de St.Wirosingel de snelweg A73 over via het viaduct, hier Boukoul aanhouden, onder viaduct Maalbroek door en u bent op de Maalbroekweg. Vanuit richting Venlo kunt u de afslag 19-Roermond nemen, volg de borden Asenray en Boukoul.

Leeftijd

Bij deze escape room in Roermond mogen kinderen vanaf 13 jaar naar binnen onder begeleiding van een volwassene. Zelfstandig de Escape Room bezoeken kan vanaf 16 jaar. Tijdens het spel kijkt er een medewerker van The Escape Room mee. Hierdoor kan hij/zij hints geven als jij en je team vast komen zitten. Mocht er iets misgaan of iemand in paniek raken, dan zal hij/zij je komen helpen.

Zorg ervoor dat je 15 á 10 minuten van tevoren aanwezig bent voor de uitleg van het spel. Kom je te laat, dan gaat die tijd helaas van je speeltijd af. Je krijgt 60 minuten de tijd. Zal het jou en je team lukken om binnen die tijd de raadsels op te lossen?

The Escape Room Roermond Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over The Escape Room Roermond? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Voor de meesten was dit de eerste escaperoom en iedereen was erg enthousiast. De puzzels waren origineel en goed bedacht. De ontvangst was erg vriendelijk. Wij raden dit zeker aan als familieuitje en gaan het zeker vaker doen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2017 Ward Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

WoW! Knap gemaakt!!! We did it!!! Een aanrader!!!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 oktober 2017 Hanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Mijn eerste ervaring met een Escape Room was super! De reservering via de website ging vlot en prima, kreeg meteen bevestiging binnen 1 dag. Wist niet wat ik moest verwachten. 3 personen hadden wel al eerder een andere Escape Room gedaan.

Wij waren met een vriendengroep van 13 personen en moesten ons verdelen in 3 groepen voor de opdrachten. Was een beetje chaotisch hierdoor ( veel personen), maar wel erg leuk! Ontvangst uitstekend, goede uitleg van de gastheer en we hebben ons erg vermaakt. Betaling kan ter plaatse zowel contant als met de pin wat erg prettig is.

Zowel de mensen die al eerder een escape room ervaring hadden als de beginnelingen zijn erg te spreken over deze escape room die wij zeker kunnen aanbevelen, zeker doen!!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 oktober 2017 Jeanette Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

We hebben nu beide kamers gespeeld en deze zat nog beter in elkaar qua verhaal en de puzzels liepen goed in elkaar over. Zelfs nog een extra opdracht toegevoegd gekregen om de moeilijkheidsgraad wat te verhogen. Was weer spannend tot het einde!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 april 2017 Elena Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Briljant!
We hebben de nieuwe kamer “696 Black Forest Lane” gespeeld.
Zeer mooie en uitdagende kamer met een goede verhaallijn en daarnaast erg innovatief met vernieuwende puzzels. Goede ontvangst en vriendelijk personeel. We hebben al meerdere escape rooms gespeeld, en deze kamer staat voor ons met stip op nr. 1.
M.a.w. Absoluut een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 maart 2017 Marc Janssen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Moeilijke maar hele leuke kamer om te spelen. Goede samenhang tussen de opdrachten. Grote kamer maar door de speciale opzet ook met 4 personen te spelen. Af en toe subtiele hints om de voortgang van het spel te bevorderen.
Ontvangst was super met een kopje thee/ koffie. We waren zeker half uur te vroeg maar dat was geen probleem.
Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 januari 2017 Elena Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Zeer prettige ontvangst, mooie kamer en veel puzzels. Af en toe een subtiele hint gekregen, maar meer dan genoeg tijd om het spel zelf te beleven.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 januari 2017 Evie en Jeroen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
1

Wij hadden al veel verhalen gehoord van andere mensen , maar na die verhalen viel deze escape room tegen.
Het was in een schuur die omgebouwd was, waar je je nog steeds in waant als het spel begonnen is.. de attributen waren wel leuk en passend maar de aankleding verder had veel beter gekund.. het was zo moeilijk dat je het wel van de hints moest hebben.
Kortom Het was de prijs niet waard..

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
21 januari 2017 Aaj Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Vorige week met mijn medestudenten de uitdaging aangegaan bij The Escape Room Roermond, dit was onze 8ste kamer, wat ontzettend gaaf opgezet! We speelden allemaal een gedeelte van het verhaal en door goed met elkaar te communiceren ontvouwde zich het grotere plaatje. Gave opdrachten en leuke puzzels met een verrassend eindspel… Vooral voor de meer ‘ervaren’ escapers een geweldige uitdaging. Spontane ontvangst (met kop koffie) op een bijzondere locatie. We komen zeker terug voor de nieuwe kamer!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 januari 2017 Tess Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
2

Wij hebben de laatste maanden een vijftal escape rooms gedaan. Deze was voor veruit de minste. Het was een onsamenhangend verhaal, waardoor er minder inleving was. Er staat veel mooi en aantrekkelijk materiaal in de kamer, waardoor je veel verwacht van de puzzels. Helaas werden deze verwachtingen niet ingelost. tips horen deels bij een escape room, maar nu kwamen ze te snel waardoor we het gevoel hadden dat je de kans niet kreeg om zelf na te denken en iets op te lossen. Er zijn heel wat leukere escape rooms, wij zouden deze niet aanraden.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Slecht Service: Goed
3 januari 2017 Han Wink Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Goed verzorgd. Een leuke ontvangst en een goede uitleg vooraf. Er is zoveel om in de gaten te houden dat je bijna vergeet dat je het binnen 60 minuten moet oplossen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 december 2016 Bert-Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Heel erg leuk zelfs met een grote groep. Dit had ik niet verwacht. Je moet samenwerken wat dit een mooie teambuilding maakt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 november 2016 Eline Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
9

Uitstekende en vriendelijke ontvangst. Waren te vroeg maar mochten eerder beginnen. Super mooi opgezet. Voor ons te groot (waren met zijn 2en) waardoor we overzicht kwijt raakten en achteraf geen voldaan gevoel (wel gehaald) hadden. Echt aan te bevelen met minimaal 4 deelnemers te doen. Locatie ook mooi.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 oktober 2016 Brecht Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Te gekke middag gehad! Leuk en aardig personeel! Een te gekke activiteit! Spannend tot op de laatste minuut! Ik zeg… doen!

26 september 2015 Roy Janssen  5-6 personen | Escape Room First timer
9

Erg leuk om te doen, zo met elkaar de code proberen te ontrafelen. Niet gemakkelijk. De ontvangst was erg vriendelijk. Zeker een aanrader.

6 september 2015 Ank Jeucken  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super leuk om te doen! En de eigenaren zijn heel vriendelijk en gelukkig behulpzaam met wat hints.

5 september 2015 Debbie Bours  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Heel leuk om een keer mee te maken. Je komt in een bepaalde scenario te zitten waarbij je de mysterie moet oplossen om uit de kamer te kunnen komen. Eigenaren waren heel lief en hartelijk, zeker een aanrader!

31 augustus 2015 Senem Onay-Köse  5-6 personen | Escape Room First timer
9

Een hele leuke ervaring. Zat goed in elkaar!

14 augustus 2015 Marie-Louise Ponjee  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Twee fantastische kamers! De tijd vliegt echt voorbij en voor je het weet is het uur al om. Heerlijk om zo mee gezogen te worden in alle puzzels en raadsels. Absoluut een aanrader voor vriendengroepen, team uitjes, etc.!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2015 Guy Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Heel erg leuk, moeilijk en niet onbelangrijk; zeer hartelijke eigenaren!

25 juli 2015 Sabrina Claus-Zwamborn  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Great escape room. Language is available in Dutch, German or English. Requires teamwork!

3 juni 2015 Etienne Duda  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest