Escape Room Rozet Arnhem (gesloten)

Kortestraat 16, 6811 Arnhem, Nederland

Provincie Gelderland

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Rozet Arnhem (gesloten)

Kortestraat 16, 6811 Arnhem, Nederland

Informatie over Escape Room Rozet Arnhem (gesloten)

Deze tijdelijke escape room is inmiddels helaas gesloten. Reserveren is niet meer mogelijk.

De Rozet in Arnhem heeft binnen het gebouw een escape room gebouwd. Dit was een escape room met een tijdelijk thema. De Nederlandse Reisopera is de eerste partij waar Rozet mee heeft samengewerkt voor de escape room. Je kon alleen in de zomer van 2015 ontsnappen in operastijl tussen 27 juli en 12 september 2015. Ook voor deze escape room had je 60 minuten de tijd om te ontsnappen.

“Treed binnen in de wereld van de Opera. Ontmoet Madame Butterfly en achterhaal waarom ze zo diep ongelukkig is. Help haar te ontsnappen aan haar lot en zorg ervoor dat haar lot niet het jouwe wordt.”

De Escape Rozet met het opera thema is ontwikkeld rondom Puccini’s hartverscheurende opera Madama Butterfly. Madama Butterfly is een Japans meisje en ze trouwt met een Amerikaanse marinier. Wat begint als een sprookjeshuwelijk, krijgt een dramatische wending. Tijdens de verschillende spellen en puzzels kom je elke keer een beetje meer te weten over Madama Butterfly en haar tragische lot. Red Madama Butterfly en ontsnap!

De opera Madama Butterfly ging vanaf 3 september 2015 door het land en opende het nieuwe seizoen van het Stadstheater Arnhem. De escape room was een voorproevertje op wat er te zien was in de opera. Het was een hele unieke beleving voor game liefhebbers en opera fanaten. Voor dagjes mensen, families, vrienden en mensen uit het bedrijfsleven.

De Escape Room was geopend vanaf maandag 27 juli 2015 en was te boeken t/m 11 september 2015.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest