Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Sevenum (gesloten)

Middenpeelweg 1, 5975 MZ, Sevenum

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Sevenum (gesloten)

Escape room Movie Museum

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 7 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 16

Een nieuwe escaperoom bij Escape Room Sevenum. Vanaf 31 maart te spelen. Minimum leeftijd is 16 jaar, jonger evt onder begeleiding van een volwassene. Over het verhaal is nog niet veel bekend. Alles zal draaien om films.

Betreed de wereld van de films in de nieuwste escape room en ontsnap als James Bond uit deze kamer. Vanaf 24 maart 2017 geopend. Alles is in het Engels (zeer basis, voor iedereen te begrijpen).

Notitie voor de doorgewinterde escaper
Uit ervaringen van gasten weten ze dat ze leuke en gevarieerde kamers hebben. De puzzels en sfeer zijn leuk.
Maar als je een hypermoderne kamer zoekt met alleen maar technische snufjes, dan ben je niet op de juiste plek.
Dus als je een “verslaafde” escaper bent, dan zul je de kamers zeker leuk kunnen vinden, maar wellicht zijn er dan toch kamers die je beter kunt doen. Je bent natuurlijk altijd van harte welkom om de kamers te komen spelen.

Escape room The Hangover Room

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 7 spelers
Open sinds: maart 2016
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 20%
Thema’s: Film

In deze escape room stap je in de wereld van de film de Hangover oftewel Las Vegas. Door het oplossen van puzzels en raadsels probeer je erachter te komen waar je gisteren allemaal bent geweest. Durf jij een gokje te wagen om hier zo snel mogelijk uit te komen?

Vanaf 12 maart 2016 beschikbaar.

Escape room Pirate Room

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 7 spelers
Open sinds: maart 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 20%

Deze escape room is groter dan de andere kamer, The Clowns Room. Je voelt je in deze kamer bijna een personage uit Pirates of The Caribbean. Alles is volledig in piratenstijl ingericht. Dit is inclusief grote schatkisten met sterke sloten waardoor het spel je niet makkelijk wordt gemaakt. Jij en je team krijgen 60 minuten om dit piratenhol te ontvluchten. Gaat dit jullie lukken?

Dit spel speel je met minimaal 4 en maximaal 7 personen tegelijk. Het spel is Engelstalig dus geschikt voor de spelers die geen Nederlands spreken. Er is een noodsleutel aanwezig zodat iemand in het team altijd het spel kan verlaten. Dit geldt ook voor als je claustrofobisch wordt en even uit de kamer wilt. Als je binnen die 60 minuten ontsnapt, krijgen jij en je team een prijs. Voel je samen met je team even piraat in deze kamer en open die schatkisten!

Informatie over Escape Room Sevenum (gesloten)

Aan de buitenkant lijkt Escape Room Sevenum een hele rustieke escape room maar de kamers zelf zijn dit niet. Je kunt bij X-Room Sevenum kiezen uit verschillende kamers. Eng? Dit is niet het geval: de minimale leeftijd voor het spelen in de kamers is wel 16 jaar. De kamers zijn moeilijker dan op het eerste gezicht lijkt met die thema’s. Voor welke escaperoom ga jij?

X-Room Sevenum is te vinden aan de Middenpeelweg 1 in Sevenum. Het ligt aan de afslag Helden van de A67 en is te bereiken met openbaar vervoer (5 minuutjes lopen) Je kunt gratis parkeren bij de locatie. Je speelt met minimaal 4 en maximaal 7 personen tegelijk het spel. Bij grotere groepen wordt de groep gesplitst en spelen de groepen elk in 1 van de 4 kamers. Zorg ervoor dat je 10 minuten voor de speeltijd aanwezig bent.

Kom je later, dan gaat die tijd van je speeltijd af. Er kijkt een medewerker van Escape Room Sevenum mee met behulp van camera’s. Hij/zij kan bijvoorbeeld een hint geven of helpen als het misgaat. Hoe meer mensen het spel spelen, hoe lager de prijs voor het spel. Er zijn meerdere arrangementen mogelijk op deze locatie van Limburgs Uitje.

Escape Room Sevenum (gesloten) Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Sevenum (gesloten)? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Zowel de Pirates Room als de Clowns Room gespeeld. Allebei leuk en mooi aangekleed, en allebei met leuke aha-momenten die het verrassend maken. In de beschrijving van beide kamers staat dat je voor of na het spel gratis kunt eten en drinken aan de bar: dat was bij ons beide keren niet!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
22 februari 2016 Karin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7.5

Mooi aangekleden piratenkamer. Je moet goed zoeken naar de vele puzzels en sleutels. Puzzels zijn op niveau, dus niet gemakkelijk op te lossen. Goed zoek- en denkwerk vereist. Helaas geen verhaal, maar uitleg en direct gaat de timer aan.

24 januari 2016 Loes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Wij hebben de Piratenkamer gespeeld. Voor mij de eerste room. Erg tof om te doen, sommige puzzels moeilijk te vinden, maar komt denk ik vooral door gebrek aan ervaring. Ik miste wel een verhaal. Verder echt een toffe aankleding, waardoor je wel in de sfeer terecht kwam.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
17 juli 2015 Sanne Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
7
Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
12 juli 2015 Freek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen
10

5 sterren!

1 maart 2015 Sarah Berden  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Zeker een aanrader… Kei leuk als groepsactiviteit! Zijn twee super toffe kamers, leuk en uitdagend!

1 maart 2015 Ankie Willemssen  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Ik vond het een hele leuke ervaring. Denk alleen dat deze escape room voor een eerste keer iets te hoog gegrepen was. We hebben namelijk lang niet alles op kunnen lossen waardoor we niet binnen het uur ging.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Neutraal
12 juli 1970 Lilian Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest