Escape Room Sneek

Smidsstraat 5, 8601 WJ, Sneek

Provincie Friesland

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Sneek

Smidsstraat 5, 8601 WJ, Sneek

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Sneek

Escape room The Deal

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: juli 2018
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Weten jullie een einde te maken aan de ontvoering van B. Houwer? De beruchte kunsthandelaar B. Houwer is verdwenen uit zijn huis. Zijn ontvoerders willen vóór middernacht in het bezit zijn van de waardevolle bloed-diamanten die B.Houwer in zijn collectie schijnt te hebben, pas dan laten ze hem vrij. Aan jullie de taak om binnen 60 minuten de diamanten te vinden in zijn huis! Lukt het jullie om de eisen van de ontvoerders in te willigen? Of zijn de laatste minuten van B.Houwer geslagen…

Escape room The Rush

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: juli 2018
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Weet jij met jouw teamgenoten Escape Room The Rush te ontvluchten?  We nemen jullie mee naar eind jaren ’70. De Koude Oorlog is in volle gang. De wereld staat in brand. Nucleaire dreigingen zijn aan de orde van de dag en De Verenigde Staten en de Sovjet Unie staan lijnrecht tegenover elkaar. Als spionnen van de CIA zijn jullie naar Moskou afgereisd om in het diepste geheim de coordinaten van de verscholen kernwapens van de Sovjets te achterhalen. De wereldvrede ligt in jullie handen. Helaas strandt jullie missie al snel in de cellen van een Russisch safe house. Betekent dit einde verhaal voor jullie? Of kunnen jullie binnen 60 minuten ontsnappen én met de coordinaten naar buiten komen? De tijd tikt…

Informatie over Escape Room Sneek

Deze locatie biedt drie Escape Rooms op één locatie. Stuk voor stuk zijn het leuke, uitdagende en spannende Escape Rooms.

Escape Rooms Sneek is gevestigd tegenover Partycentrum De Stolp, hiermee hebben ze een samenwerking. Dit maakt dat deze locatie geschikt is voor het ontvangen van grote groepen (>25). Hierdoor ben je voor een verrassend bedrijfsuitje, teamuitje of bijvoorbeeld vrijgezellenfeest bij hun aan het juiste adres!

Goed bereikbaar en een grote parkeerplaats voor de deur. Na het spelen van de Escape Rooms is er mogelijkheid tot eten en drinken bij De Stolp.

De makers van Escape Room Sneek hebben ook The Workout gemaakt.

Escape Room Sneek Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Sneek? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Samen met collega’s (werken allemaal bij een escape room) alle drie de kamers gespeeld. Mega veel lol gehad in het funhouse, zeker een aanrader voor mensen die veel ‘fun’ willen hebben. Een andere kamer ‘the rush’ is ook een aanrader! Super leuke puzzels en verassende elementen. Wij hebben genoten!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 juli 2019 Leonie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Met ons gezin al heel wat escaperooms gedaan. In Sneek The Deal gedaan, zeker een aanrader! Zit goed in elkaar, leuke, uitdagende puzzels, verrassende elementen. Daarnaast leuk en prettig ontvangst.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 januari 2019 Marieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest