Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Texel, Oudeschild

De Ruyterstraat 60, 1792 AK, Oudeschild

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Texel, Oudeschild

Escape room De VOC

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: juli 2016
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Schip

In een poging om jullie zorgen even te vergeten zijn jullie Herberg De Zeven Provinciën ingedoken. Zo goed als platzak, zoals altijd, kunnen jullie je maar 1 biertje veroorloven. Er zit echter een wat vreemde, maar wel heel vriendelijke, man in de Herberg die jullie maar al te graag op nog een rondje trakteert… en nog een… en nog een… en nog….

Als jullie de volgende ochtend wakker worden in een donkere cel en het zeewater horen klotsen beseffen jullie dat jullie je ziel verkocht hebben aan de ronselaar, vriendelijke man zeg, en aan boord van een schip van de VOC zijn. Jullie hebben 60 minuten de tijd voordat het schip afvaart en richting Ceylon gaat. Redden jullie je ziel van een gewisse dood?

Escape room De Professor

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: juli 2016
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Laboratorium

Professor Swartschaep haat Texel hartgrondig, al die rotschapen en die vervelende toeristen altijd! Helaas heeft de Professor een nogal explosief karakter en bijbehorend humeur en na de zoveelste keer volop op de rem voor een toerist die een, zogenaamd lief, lammetje in de wei ziet, is ze er helemaal klaar mee… Haar oplossing is dan ook om heel Texel maar van de kaart te vegen door het op te blazen. Met nog maar 60 minuten te gaan en duizenden mensen en schapen op het eiland ligt iedereen zijn lot in jullie handen. Redden jullie Texel?

Informatie over Escape Room Texel, Oudeschild

Wat maakt deze escape room uniek

Escape Room Texel biedt mensen een onvergetelijke ervaring waarbij je uitgedaagd wordt om het beste uit jezelf te halen. Door middel van teamwork, out-of-the-box- denken en doen en vooral door er gewoon 100% voor te gaan kan je binnen 60 minuten ontsnappen uit deze escape rooms, die gemaakt zijn voor groepen van 2 tot 6 personen.

Prijzen

Vaste prijs van 120 euro per spel.

Meerdere talen

De rooms zijn te spelen in het Nederlands, Engels en Duits.

Hapje en drankje

Escape Room Texel is gevestigd bij Herberg De Zeven Provincien, waar naast een restaurant ook een gezellig terras aanwezig is. Ze serveren veelal biologische en streekgebonden producten. Overdag is er een lunchkaart en voor de avond staan er lekkere hapjes op het menu.

Escape Room Texel, Oudeschild Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Texel, Oudeschild? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

4

Erg amateuristisch!
Van te voren werd aangegeven dat we niet aan een attribuut mochten komen omdat dan het spel niet meer zou kloppen. Vervolgens was de hele kamer donker, grote kans dat het verplaatst zou worden..
Na 35 min. waren we er uit. Spel element gemist omdat er een slotje openging door eraan te rommelen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
1 februari 2020 Diana Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
3

Een aantal van ons hebben ervaring met Escaperooms, deze is de enige op Texel dus we dachten ‘Leuk, gaan we doen!’
De ontvangst was prima, uitleg ook. Het filmpje vooraf komt wat amateuristisch over, het blijkt een zelfgemaakte escape room te zijn. Wat dat betreft, wij doen het ze niet na. Alleen is dat wel zichtbaar in de afwerking.
Tijdens het boekingsproces werd er niet vlot gereageerd op een e-mail, telefoon werd niet opgenomen bij bellen dus dan maar weer mailen waarbij we zelf om de bevestiging moesten vragen.
In de escape room werkte een onderdeel niet, dat kan echt niet.
Gemengde gevoelens dus, het was vermakelijk maar geen aanrader.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
30 mei 2019 Juut, Rens, Mirel en Mariek Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
1

Niet gaan! Gebeld, appje gestuurd en bericht ingesproken in de voicemail. Goed, wij zijn dit weekend hier op Texel en denken weetje wat we rijden even langs. We komen aan bij de locatie en vervolgens wordt er niet opengedaan. We zien mensen zitten en wenken of iemand die binnen zit even open wil doen. Een man komt naar de deur en doet de deur open en vraagt nors wat we komen doen. Wij vragen of de escape room die hier is open is en er wordt geantwoord helaas kom volgende week maar terug. Vervolgens leggen wij uit dat we hier het weekend zijn en het dus over gaat, voor ons is het hiermee goed en klaar. Vervolgens geven we nog aan van goh er wordt niet gereageerd op de voicemail en de appjes die we hebben gestuurd. Waarop de man reageert met jammer en de deur dicht doet. We vinden het ronduit belachelijk dat er nergens op de site of via de voicemail wordt aangegeven dat de escape room dicht is. Schande!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
10 februari 2018 laurens Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Super spannend en verrassend, Hints geeft het gevoel dat je op het juiste moment door kunt gaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 december 2017 Ria Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
7

De gekke professor is een leuke escape room. We werden vriendelijk ontvangen. De prijs is wel aan de hoge kant en ook aan de weg naar de kamer toe kan nog aangekleed worden. De puzzels zijn origineel en te doen in de gegeven tijd. Een tip: Voor het oplossen, neem de aanwijzigingen letterlijk ook al lijkt het onmogelijk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 december 2016 De dikke vrienden Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super kamer!
Ik had er al een paar gedaan maar deze vond ik echt het leukst. Echte goede doordenkers, briljant filmpje vooraf waardoor het gehele verhaal direct duidelijk is! Niets is ‘standaard’, alles net even anders. Ze zeggen het zelf gemaakt te hebben, maar dat zie er echt niet aan af. Echt super cool!
En wat me opviel (zeker beter als bij andere rooms), ze kijken met je mee. Dus als je eens een keer een hint nodig heb, krijg je er ook echt een waar je iets aan hebt. Niet zo’n standaard melding zoals je soms krijgt.
Echt een dikke vette aanrader!!! (Sorry, ben geloof ik echt nog een beetje in de adrenaline-rush, maar hij is echt vet!!!)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
16 augustus 2016 Mirjam Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Het was te gek om deze unieke kamer te spelen, handwerk opdrachten van hoge kwaliteit. Super leuk hoe alles ontdekt moet worden en alle raadsels en ontdekkingen op elkaar afgestemd zijn. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juli 2016 Carst Komdeur Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Je weet van te voren niet dat er zo een fanaat in je naar boven kan komen.
Het vindt plaats in een relatief kleine ruimte maar toch heb je een groot avontuur beleefd.
Extra leuk dat het thema zo bij Texel past.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 juli 2016 Monique Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest