Escape Rooms Nederland logo
Escape room The Loophole Utrecht

Arkansasdreef 20, 3565 AR Utrecht, Netherlands

Beschikbare escape rooms bij Escape room The Loophole Utrecht

Escape room The Maniac

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Open sinds: december 2017
Minimale leeftijd: 18
Thema’s: Psychologie, Spannend

Je gaat terug naar de jaren ’50 en bent opgesloten in een psychiatrische inrichting. Je komt op het spoor van een duister onderzoek naar Prof. Dr. Alexander Slovski. Maar of iedereen het beste met je voorheeft? En kan je je eigen teamgenoten wel kan vertrouwen of zijn ze echt gek geworden?

Een duistere kamer voor echte die-hard escapers. Bijzonder: je kan hem al vanaf twee personen spelen.

Escape room First Choice

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Avontuur

*VERNIEUWD* Mijn familie heeft me niet alles verteld. Wie ben ik? En wat is er gebeurd toen ik klein was? Duik in het persoonlijke verhaal van S. en ontdek het mysterie. Het doel is om de familie weer compleet te maken. Jullie hebben de afloop zelf in de hand. Kan jij het veranderen? Ontdek het in First Choice.

Bijzonder aan deze escape room is dat je een gedeelte van de tijd aan twee aparte kanten van het verhaal werkt in twee teams. Hierdoor is het mogelijk een kleine competitie te houden en zijn er opdrachten die specifiek werken op communicatie en samenwerking. Deze kamer is niet eng en kan dus goed worden gespeeld door mensen die spannende verhaallijnen minder leuk vinden.

Escape room The Break-in – Another Story

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: augustus 2018
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Boeken, Spannend
De populaire thriller-schrijfster Jessica heeft haar fans achtergelaten met slechts twee delen uit een trilogie. Fans wachten al maanden wanhopig op het bericht dat het derde deel uitgebracht zal worden, maar de schrijfster geeft geen gehoor. Het gerucht gaat dat het derde deel al wel geschreven is en dat ze in het huis van Jessica ligt. Een groot fan, benadert jullie met de vraag of jullie willen helpen met het zoeken naar dit verstopte derde deel. Jullie spreken af om een kijkje te gaan nemen in Jessica’s huis…

The Loophole heeft geluisterd naar feedback die ze kreeg van haar fans over de heropende ‘The Break-in: Another Story’ en is weer aan het werk gegaan om de kamer te veranderen. De ervaring is teruggebracht naar zijn originele escape-vorm, zoals spelers het altijd gewend zijn geweest en zit vol met nieuwe uitdagingen en puzzels.

De kamer is nog steeds compleet anders dan de aloude ‘The Break-in’. We hebben de puzzels, het verhaal en zelfs de muren anders gemaakt. Je kan hem dus met een gerust hart komen spelen als je ooit al bij ons hebt ingebroken. (Zelfs spelers die de hernieuwde ‘The Break-in:Another Story voor 1 december 2018 hebben gespeeld, kunnen opnieuw deze kamer betreden, al zul je wat meer bekende elementen gaan tegenkomen.)

Informatie over Escape room The Loophole Utrecht

THE LOOPHOLE | More than the escape

De eigenaren van The Loophole houden van escape rooms! Ze weten waar ze van houden en wensen diezelfde ervaring toe aan al hun gasten. Daarom doen ze je een aantal beloftes waarin je hun liefde voor escape games kunt terugzien. Ze zien graag iedereen met een grote glimlach naar buiten lopen en nog weken lang met plezier terugdenken. De beloftes:

Persoonlijke ervaring
Een missie met een twist
Meer dan 60 min fun
Multi-room puzzels

Kies je favoriet of kom tot 16 personen tegelijk spelen!

Prijzen:
Wo-do €55 + €10 per persoon
Vr-zo €65 + €10 per persoon

Openingstijden:
Wo   15:00 – 21:00
Do   15:00 – 21:00
Vr     15:00 – 21:00
Za    11:00 – 21:00
Zo    11:00 – 21:00

 

Escape room The Loophole Utrecht Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape room The Loophole Utrecht? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Erg leuke kamer, ook voor grotere groepen. Je wordt goed meegenomen in het verhaal! Ook al hebben we de kamer niet gehaald, het was toch erg leuk om te spelen! De service voor-en na het spelen was super! Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 december 2018 Marloes Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

We hebben the Maniac gedaan. We vonden het concept erg leuk en sommige onderdelen waren erg creatief. De aankleding zag er goed uit. We hadden wel het gevoel dat we veel moesten wachten op volgende stappen en we baalden van een technisch dingetje dat niet werkte. Over het algemeen waren we dus wel enthousiast, maar er zaten wel wat haken en ogen aan.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed
7 juli 2018 Charlotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

We hadden nog 6 minute over! Gelukkig gehaald, maar het was wel spannend!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 juni 2018 Rhani Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Met zijn tweeën een zenuwslopende escaperoom gedaan. Hierbij werd de nodige spanning opgebouwd en wist je niet meer of je partner echt te vertrouwen was of niet. Het was een pure sensatie, waarbij je 60 minuten (en zelfs daarvoor al) lang met een hoge hartslag zit en het zweet je uitbreekt! Erg positief verrast.
Erg leuk gedaan ook door het personeel 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 juni 2018 Tanja Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Leuke, spannende maar niet enge escaperoom met een goed niveau aan puzzels. Het was wel wat warm, maar het was een super goed vermakelijk uurtje waardoor je dat soort ongemakken snel vergeet.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 mei 2018 Jeanine Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Uitdagende Escape room met leuke puzzels en daarnaast een goed uitgewerkt verhaallijn, aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 mei 2018 Eline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
8

Heel erg leuk! Goed opgezet! Spontaan en erg leuk personeel! Leuke en spannende puzzels (die achteraf echt wel te doen waren 🙂
Enige opmerking: het geluid van de “voice-over” was vaak onduidelijk (voor ons dan).

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 april 2018 Marie-jose  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Een super leuke avond gehad!!
Lastig dat het verhaal in het Engels was, daardoor moesten we wel even in het verhaal komen. Het was onze eerste keer, misschien daarom ook even wennen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 maart 2018 Iris  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Leuke ervaring en zeker de moeite waard.
We nog nooit zoiets gedaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 maart 2018 J Post Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
10

Ik ben een paar weken geleden bij ‘the break in’ geweest en nu dus ook ‘the maniac’ beide kamers zijn ontzettend gaaf om te spelen. Het verhaal eromheen klopt, en je wordt helemaal in de verhalen meegezogen door special effects en de kamer zelf. De puzzels zijn leuk en passen bij de concepten. Ik heb niets meer dan lof voor beide kamers, en kom zeker terug voor ‘the right choice’!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2018 Kelany  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Een erg leuke escaperoom met een heel leuke twist. De ‘ontvangst’ was al erg bijzonder en je werd meteen meegenomen in het verhaal.

Verwacht geen kamer met high-tech snufjes en switches, maar het verhaal, de beleving en bepaalde elementen maakte het écht de moeite waard deze kamer te spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2018 Bart  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

We hebben deze escaperoom met collega’s gespeeld. Zowel de break-in als first choise. Eerst speelde de ene groep de ene kamer en de andere helft de andere en daarna wisselden we. De break-in begon heel spannend, eigenlijk al voordat je binnen was. Je voelt je een echte inbreker. Leuke puzzels. Het was af en toe heel stressvol maar we zijn natuurlijk ook niet gewend om in te breken. Helaas waren we net niet op tijd klaar maar dat maakte het alleen maar extra spannend. De first choise was ook heel gaaf.  Je hoort de anderen wel maar die kunnen je niet helpen. Was heel gaaf om te spelen.
Na afloop hebben we daar ook gegeten. Als je dus wilt kan er na afloop voor een hapje en een drankje gezorgd worden. Handig dat in overleg dus veel mogelijk is. Absoluut dus een leuke escaperoom.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2018 Marielle Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Origineel concept en dat je van tevoren via mail al meegenomen wordt in het verhaal!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 december 2017 Hebdrina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
3

We vonden het personeel niet enthousiast. We werden niet gemotiveerd. We misten een uitleg. Niet iedereen kon meedenken waardoor de helft niets kon doen. Hét zou leuk zijn als we ook samen konden doen. We vonden de communicatie heel gek voor het vragen van een hint. Puzzels waren niet altijd duidelijk, veel was vies, niet duidelijk was welke spullen we konden gebruiken en of we het van de muur mochten halen, het filmpje vooraf vonden we heel naar. Zonder filmpje zou het beter zijn. Te weinig variatie in de puzzels. Het eind filmpje vinden we overbodig. De strategie vooraf was niet van toepassing en daar hadden we ons op gefocust.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed
16 december 2017 Manon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuk! Was de eerste keer dus we wisten niet precies wat we moesten verwachten. Maar was spannend en met wat hints goed te doen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 november 2017 Marianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

wij deden met ons team 2 kamers.
Ik zelf was ingedeeld in de kamer The First choice. Wij vonden het een erg leuke kamer. Veel opdrachten en de samenwerking die vereist werd omdat de groep weer opgedeeld in 2 subgroepjes is erg leuk. Toen we uiteindelijk waren ontsnapt vroegen we ons wel af, wat we nu eigenlijk hadden opgelost. Het verhaal was voor ons niet helemaal duidelijk. Maar desalniettemin was het erg goed opgezet. Erg leuk!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 november 2017 Risette Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Ik vond het helemaal geweldig. Spannend en divers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 november 2017 Gerrie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
6

Goed verhaal met aantal inventieve vindingen in de kamer. Puzzels zijn eenzijdig.
Afloop bij ons was slecht: we werden uitgenodigd om nog even na te praten met een drankje. Bleek dat we dat drankje zelf moesten betalen. Nog duur ook, AH Basic 2 literflessen waar de prik uit was voor 2 euro per glas. Dat was jammer!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
4 november 2017 Catherine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

The break-in heeft een bijzondere start, wat het ook wel bijzonder maakt.
De room op zich leuk, maar veel bekende soort puzzels. We waren met 8 maar dat is eigenlijk teveel.
Een week eerder met 6 personen naar first choice geweest. In tweeen opgesplitst en uiteindelijk kwamen we als groep en het verhaal samen. Erg warm aan het einde. Leuke kamer.
Beide zijn ze leuk om te doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
28 oktober 2017 Wendy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
9

Geweldige ervaring, dat je in twee teams naar elkaar toe werkt is echt een tof avontuur. Genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 oktober 2017 Simone Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Erg leuke kamer! Je moet samenwerken met twee teams zonder dat je elkaar ziet. Dat maakt het moeilijker, maar ook weer leuker! Luisteren de andere naar je, ja of nee? Geven ze wel de juiste info, ja of nee? Erg leuk!! Al eerder bij twee escaperooms geweest, maar vond deze de leukste en beste tot nu toe! Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 oktober 2017 Jenny Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
7

De start is zeer origineel! Als het je 1ste room is kan die start wel verwarrend zijn. Sommige dingen in de kamer zijn aan vervanging toe, want lastig te lezen of zien er gewoon niet meer zo mooi uit. Wij kregen per ongeluk Engelse versie, jammer! Toch vonden wij t heel leuk en kwamen helemaal hyper naar buiten!

Diepgang/beleving: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
22 oktober 2017 Chantal Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Right choice is niet zo puzzelig. Break in is GE-WEL-DIG

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
22 oktober 2017 Claudia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
8

Leuke escaperoom met verschillende soorten puzzels. Ook de start van het spel en de sfeer die werd gecreëerd was leuk. Ik vond het alleen jammer dat sommige aanwijzingen moeilijk doorkwamen doordat het geluid niet altijd even goed was.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 oktober 2017 Evelien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Hele toffe escape room waarbij je echt helemaal op gaat in het verhaal en het gave is, alles begint al meteen nog voor je in een kamer zit. Vooral leuk om te doen als het buiten ook al donker is. Verder zijn de puzzels ook lekker divers, wat het ook leuk maakt.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 september 2017 Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuke escaperoom, doordat je in twee teams naar elkaar toe moet werken! Dit geeft ook nog een kleine onderlinge strijd! Puzzels zijn uitdagend en waren uniek voor mij! Erg leuk uurtje gehad!

Vriendelijk en goed geholpen door de aanwezige mannen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 september 2017 Lilian Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuke interactieve Escape Room. We zijn vanaf het begin meegenomen in het verhaal zelfs voordat de klok ging lopen. Dat was heel er erg leuk gedaan. Ook leuk dat het verhaal zich aanpast aan de groep mensen zodat er extra elementen in komen zoals een te luidruchtige groep. 😉 Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2017 Joy Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Other
9

Eerste ervaring met Escape Room was geweldig, zeer geslaagde middag! Leuk verhaal en verhaal en puzzels zaten goed in elkaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
19 augustus 2017 Robin Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Voor ons was de escape room de eerste keer.
Super aanrader. Leuke, maar ook lastige raadsels en puzzels en vooral ook veel spanning naarmate de tijd nadert.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Service: Goed
15 augustus 2017 B. Mook Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
7

Prima escaperoom. Niet de beste en niet de minste. Paar goede originele puzzels. Uitstekend origineel verhaal.
Verbeterpuntjes: de hints zijn bijna niet te verstaan en een paar puzzels functioneerden niet.
Goed om te weten: je speelt de hele tijd afgezonderd van de andere groep (prima als je met je schoonfamilie bent natuurlijk), erg warm op een zomerdag, locatie is een saai bedrijventerrein, ontvangst kan beter.
Conclusie: zeker een keer doen deze room. Is het je eerste dan ben je verslaafd, is het je 7e dan is ie ok.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
8 juli 2017 Kimo Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Het was een leuke escape room en een gave ervaring!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
3 juli 2017 Famke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Originele room met een leuk verhaal en veel spannende momenten. Vriendelijke hosts die prima uitleg geven voor en na het spelen van de rooms. Lekker relaxte sfeer. Het was +30 graden, maar er was met ventilators voldoende koeling. Kortom, enorm leuk uitje gehad.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 juni 2017 Laurens Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
8

beide escaperooms gedaan. twee groepen en een leuke ervaring. was moeilijk maar zeer vermakelijk. ga absoluut meer doen. verrassende verhaal lijnen en goed doordacht.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 juni 2017 lennard Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Company
8

Echt een hele leuke ervaring. Wij zijn ontsnapt met nog maar 4 minuten over! Ook een heel leuk begin voordat je de echte room in gaat. Een leuk bedacht verhaal. Zeker een aanrader. Niet makkelijk maar zeker te doen, al hadden we wel wat hints nodig ;).

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
17 april 2017 Maayke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Na meer dan 30 escape rooms gespeeld te hebben schrijf ik niet elke keer meer een review. Na gisteravond zelf de First Choice kamer gespeeld te hebben en de lage score van de first choice kamer op deze site gezien te hebben, besloot ik er toch een te schrijven. Ik weet dat de kamer pas aangepast is, maar de kamer verdient echt wat meer credits! Na afgelopen december al The break-in gespeeld te hebben zijn we gister terug gekomen voor de First Choice. Onze ervaring; een onzettend leuke en vrolijke ‘doe-kamer’. Als team wordt je aan het begin gesplist (staat al op de site) en dat zorgt voor een leuke twist. Je bent nu afhankelijk van een kleinere groep om door de spellen te komen en tegelijkertijd heb je elkaar weer nodig om verder te komen. De puzzels hebben een grote funfactor; de ene keer wat makkelijker op te lossen en de andere keer wat meer een hersenkraker. Wij vonden de kamer erg leuk, anders dan andere kamers en we kwamen er vol energie ruim op tijd uit!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2017 Kim Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
4

Het idee van de first choice room is aardig, echter de uitvoering liet te wensen over: briefing schoot tekort, communicatie via walkie talkies liep niet, sloten gingen (met goede code) niet open. Al met al kwam het wat knullig over.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
25 maart 2017 Joris Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Deze escape-room is zeker het bezoeken waard, maar bevat heel veel gepuzzel en weinig tot geen fysieke opdrachten die ik van andere rooms wel wat meer gewend ben. Je moet echt samenwerken, anders zit je op de helft vast en kom je absoluut niet verder. We hadden best wat aanwijzingen nodig en hebben het niet gered. Je kunt deze kamer nog een keer in andere situatie spelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 februari 2017 Dennis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wij waren erg onder de indruk van de sfeer die van begin tot eind wordt neergezet. Het avontuur is precies zo spannend en moeilijk dat je wilt blijven doorgaan en alles uit de kast moet halen. Het decor is tot in de puntjes uitgewerkt en heeft bijzonder creatieve details. Een absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 februari 2017 Yuri Villa Rikkers Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
3

Ik zou willen dat ik de Escaperoom hoger kon beoordelen maar deze room was beduidend minder dan alle anderen die ik bezocht heb. Wellicht is het deels mijn voorkeur voor puzzles. Over de service van het personeel is niets te zeggen maar buiten dat kan ik helaas weinig positiefs kwijt inhoudelijk over deze room.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Slecht Service: Uitstekend
13 januari 2017 Dani Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Het begint al nadat je geboekt hebt, je krijgt een mail waarmee je avontuur eigenlijk al begint. Wanneer je aankomt bij de escape room is er meteen actie. Het geheel zit goed in elkaar en vooral de beleving is top. Ons team bestond uit mensen die vaker een escape room hadden gedaan en beginners en voor iedereen was het leuk. Op het eind werd het bij ons nog spannend, maar met nog 1 minuut te gaan hebben we ‘m toch gehaald en dat geeft natuurlijk altijd een kick. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
13 januari 2017 Inge Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Een top beleving van A-Z! Al vanaf de mails die vooraf gestuurd worden, zit je mee in het verhaal. Bij aankomst aan de locatie begint het ook meteen! Leuke kamers, verborgen doorgangen en goed opgezette puzzels, kortom zeker een aanrader. Wij gaan in ieder geval op zoek naar meer van dit!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 november 2016 Sophie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Geweldige ervaring en super doordacht allemaal! We gaan zeker nog een keer terug naar een andere escaperoom van de Loophole.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 november 2016 Esther Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Wij, vijf mannelijke studenten uit een bestuur, met nagenoeg nul escape-room ervaring, hadden ‘de Roof’ geboekt, niet wetende wat ons te wachten stond. Vanaf het moment arriveerden werden we meteen het verhaal in gesleurd. Actie vanaf de eerste minuut. Fantastisch. Puzzels, de verhaallijn, alles sloot naadloos op elkaar aan. Hier en daar kregen we een kleine tip van de dief op afstand, dat hadden we ook zeker nodig. Ons teamwork kon beter.

Volgens de een vloog de tijd voorbij, een ander had het gevoel dat hij uren gespeeld had. Uiteindelijk hebben we nog vijf minuten over toen we de roof voltooid hadden, en daarmee waren onze ego’s weer gered.

Bekaf waren we in ieder geval allemaal. Daarna nog lekker wat gedronken en bijgepraat, zodat we een beetje beter doorkregen wie wat gedaan had.

Al bij al een prachtige middag, zeker een aanrader. Bedankt!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 november 2016 Floris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

The Break-In gespeeld. Spannende escape room met uitdagende puzzels. Zit intelligent in elkaar. Je kunt verschillende puzzels parallel oplossen, wat het voor iedereen leuk houdt. Teamwork wordt gestimuleerd. En de setting is cool. Erg leuke ervaring, prettige service. Voor beginners is prettig dat je op een geloofwaardige manier kleine hints krijgt. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 november 2016 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Dit was mijn eerste ervaring met een escape room, en het was super! Voorafgaand aan de escape room wordt je al meegesleurd in het verhaal en kan je al een rol aan nemen. Eenmaal aangekomen bij de locatie wordt de spanning nog even goed opgebouwd en pakt de missie je helemaal in. Al puzzelend kom je achter het verhaal en het blijft een uur lang uitdagend. De kamers zijn goed en spannend, de puzzels zijn van een goed niveau (vooral als je eenmaal in het spel bent gekomen), en de hele sfeer eromheen is fantastisch. Ik raad iedereen deze kamer aan!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 oktober 2016 Melissa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
8

Het was onze allereerste Escape Room en hij beviel heel goed. De medewerkers zijn hartstikke leuk en de sfeer was al (voordat we überhaupt waren begonnen) erg fijn. De kamer (First Choice) zelf was ook leuk, origineel en uitdagend. Leuke verhaallijn om te ontdekken tijdens de ontsnapping (wat ons nét op tijd gelukt is). Hierdoor willen we zeker vaker meedoen aan een Escape Room en we willen ook vooral de andere kamer bij The Loophole uitproberen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 oktober 2016 Petra Leferink Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

In tegenstelling tot andere escape rooms begint het spel direct bij ontvangst. Dit maakt het mysterieus en zorgt ervoor dat je in het verhaal wordt meegenomen. De puzzels zitten goed in elkaar. Als je denkt dat je de laatste puzzel hebt opgelost kom je alsnog voor een laatste uitdaging te staan!
De voorbereiding via mail was erg origineel. Van de 7 escape rooms die wij hebben gespeeld behoort deze tot onze top 3!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 oktober 2016 Pascal Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Wij vonden het verhaal van deze escape room erg leuk. En ook de briefing vooraf via e-mail was goed. Het grootste deel van deze escape room is in het donker, wat het soms lastig maakte om het complete plaatje te zien, maar dit gaf wel een toffe extra moeilijkheidsgraad aan de escape room. Het enig wat wij jammer vonden was dat een redelijk veel van de puzzels leidde naar een cijfercombinatie. Hier had misschien iets meer variatie in mogen zijn. De service achteraf was top!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 september 2016 Charlotte Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Erg leuk en uitdagend. Verschillende puzzels die je niet lineair op hoeft te lossen. Veel verschillende ruimtes en ook nog wat leuke verrassingseffecten. We hebben ontzettend van deze ruimte genoten, goede ontvangst en genoeg uitdaging. Enige minpuntje was dat niet alles een bestemming heeft en je tijd kwijt kan raken aan attributen waar je niks mee hoeft.

17 september 2016 Jiska Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De Roof is een fantastisch verhaal. De spanning wordt naarmate het verhaal verstrijkt steeds groter. Vanaf de eerste ontmoeting tot het einde lijkt het alsof je je in “The Game” bevindt. De puzzels zijn slim opgebouwd en er is veel aandacht besteed aan de belangrijke objecten en rekwisieten. Voor mij is dit de beste escaperoom tot nu toe.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 september 2016 Jos Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Erg leuk, mysterieus. Mooi dat het spel gelijk begint, geen mondelinge uitleg en betaling maar gelijk vol er in. Voorbereiding via mail. Met name het begin erg origineel. Vond het mooi in elkaar gezet!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
6 augustus 2016 Esther Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wat een toffe escape room!! Van begin tot eind is het spannend en word je helemaal mee in het verhaal gezogen. Er zijn 4 kamers met uitdagende spellen voor iedereen! De klantenservice was top en het is van begin tot eind goed geregeld! We kunnen niet wachten op de nieuwe escape room!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 augustus 2016 Vera Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Geweldig ingericht, alles was verbonden met veel verschillende puzzels, een ontzettend originele verhaallijn en ook nog iets wat steeds doorliep. Ik vond het echt de beste escaperoom waar ik tot nu toe geweest ben en zeker een aanrader dus!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juli 2016 Adriaan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Deze escape room doet zijn naam eer aan!
Van begin tot eind bevonden wij ons middenin ‘De Roof’.
De verhaallijn, inrichting(en) en puzzels vormen 1 geheel, wat zorgt voor een echte totaal beleving.
Het was nogal warm op de dag waarop we speelden – Na afloop kregen we waterijsjes en drinken aangeboden. Super gastvrij!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juli 2016 Frank Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Deze escape room heeft een streepje voor op de rest door haar aankleding en verhaallijn met al haar plottwist en karakters. Dat maakt dat deze escaperoom ideaal is voor mensen die al wel vaker een escaperoom hebben gedaan en wel een ongeveer weten wat ze kunnen verwachten. Deze Escaperoom geeft door het verhaal een heel andere dimensie aan het concept escaperoom. Al voor dat een extra kamer open ging kon ik doordat ik het verhaal volgde al schreeuwen let op dit en/of dat. Mijn vriend die zich altijd alleen maar op de puzzels stort en niet naar details of setting kijkt was daarover zeer verbaasd. Maar wel dankbaar want anders hadden we het mogelijk niet gered. In de auto terug heb ik hem moeten uitleggen wie ik door deductie dacht dat T was en waarom we nou eigenlijk inbraken. XD

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
20 juli 2016 Lisanne Schoneveld Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

1 keer eerder een escaperoom gedaan en toen al enthouasiast over het concept. The Loophole gaat nog verder door een enorm gaaf verhaal wat mooi geintegreerd is met de kamer. Een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juli 2016 Matthijs Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Erg leuk dat het verhaal erachter goed in elkaar zat, er zat meer in dan we tijd voor hadden, zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juli 2016 Tim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
1

De puzzels stroken niet met de verhaallijn en de kamer ging kapot tijdens het spelen door een technische denkfout van de makers. De eigenaresse gaf ons de schuld van het technische mankement en begon te zeuren dat zij het nu moest gaan oplossen in plaats van dat zij haar excuses aanbood! Niet klantvriendelijk! Ook zouden wij een gratis drankje krijgen omdat we een van de eerste klanten waren, gek genoeg moesten wij die toch afrekenen achteraf. Kortom een slechte ervaring.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
13 juli 2016 Jouke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het is een leuk onderwerp, meerdere ruimtes. Hebben het leuk in elkaar gezet. Ik vind het zeker een aanrader voor andere mensen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 juli 2016 Mariska Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Deze escaperoom is er eentje die zeker de moeite waard is om een keertje te proberen voor een leuk feestje/bedrijfsuitje/vrijgezellenfeestje!

De escaperoom is duidelijk nog jong. De afwerking is hier en daar nog wat ruw, maar qua sfeer is ‘ie in ieder geval meer dan goed! Het spel heeft ook een perfecte moeilijkheidsgraad. Het is dus zeker niet zo dat je hem per definitie uitspeelt, maar dat maakt het juist extra spannend!

Er wordt bovendien heel goed gebruik gemaakt van alle beschikbare middelen: alles heeft wel een betekenis. Iets wat ook een blijk is van de doordachtheid van het spel.

Aangezien wij hebben deelgenomen in het kader van een vrijgezellenfeest, hebben wij gekozen voor het vrijgezellenarrangement, waarbij er zelfs gepersonaliseerde vragen en verhaallijn zijn toegevoegd.

Conclusie: een topper van een escaperoom, met hier en daar nog wat ruwe randjes, maar door de spannende sfeer, persoonlijke draai en uitmuntende doordachtheid absoluut de moeite waard!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juli 2016 Filip Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super leuk! Uitdagende escaperoom met spannend verhaal! Zit goed in elkaar met verrassende oplossingen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 mei 2016 Gwenda Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest