Escape room Tot Slot Doesburg

Helmichstraat 4a, 6981 DM, Doesburg

Provincie Gelderland | Regio Arnhem, Doesburg, Doetinchem

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape room Tot Slot Doesburg

Helmichstraat 4a, 6981 DM, Doesburg

Beschikbare escape rooms bij Escape room Tot Slot Doesburg

Escape room Tot Slot

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 8

Jullie worden met een team (2 tot 8 personen) van vrienden, familie of collega’s opgesloten in een kamer; aan jullie de taak om binnen de gestelde tijd van 60 minuten de sleutel te vinden om te ontsnappen uit deze kamer. Het lijkt misschien simpel, maar deze sleutel is goed verstopt. Om de sleutel te vinden moeten jullie verborgen aanwijzingen, diverse puzzels en raadsels ontrafelen, geheime bergplaatsen vinden en sloten openen. Alleen dan zullen jullie kunnen ontsnappen. Maar wacht niet te lang, want in een Escape Room gaat de tijd sneller dan je denkt!

De tijd tikt weg. Al snel zullen jullie merken dat je hele andere beslissingen maakt als je onder druk staat. Een beetje logisch kunnen denken is mooi meegenomen maar waar het in dit spel om gaat is samenwerken met je team – in je eentje gaat het je in ieder geval niet lukken. Is jouw team tot het onmogelijke in staat en durven jullie de uitdaging aan?

Informatie over Escape room Tot Slot Doesburg

Escapen bij Escape Room Tot Slot is een spannend en onvoorspelbaar spel. Kinderen vanaf 8 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom onder begeleiding van een volwassene.

Prijzen:

2 personen3 personen4 personen5 personen6 personen7 personen8 personen
€ 27,50 p.p.€ 24,- p.p.€ 22,- p.p.€ 19,- p.p.€ 17,50 p.p.€ 16,- p.p.€ 15,- p.p.

 

Escapen bij Escape Room Tot Slot duurt 1 uur, maar u boekt per anderhalf uur: dit is inclusief een korte uitleg vooraf en 1 drankje per persoon (koffie/thee of fris).

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest