Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Twente Diepenheim

Hengevelderweg 3, 7478 PE Diepenheim, Nederland

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Twente Diepenheim

Escape room Brommerskiek’n

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 3 t/m 8 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 3 tot 16 spelers
Open sinds: maart 2018
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Battle

Op erve Bekkedam Brommerskiek’n verklapt al veel van de sfeer van de kamer.
Een thema dat doet denken aan crossbrommers op het maisland maar ook aan uitgaan en stappen, met een knipoog naar de meisjes:  goa’j met brommerskiek’n?
Lukt het jouw team om binnen de tijd te ontsnappen?
Of willen ze er juist niet uit?

Deze kamer kan enkel gespeeld worden maar ook als Battle Room. 

Prijzen:
3 pers. € 26,00p.p.
4 pers. € 20,00 p.p.
5 pers. € 18,00 p.p.
6 pers. € 17,00 p.p.
7 pers. € 16,00 p.p.
8 pers. € 15,00 p.p

Escape room Freules van Beckum

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: mei 2015
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Geschiedenis

In deze escape room ga je een paar eeuwen terug in de tijd. Je reist naar het jaar 1544. Het jaar dat er flink jacht werd gemaakt op ketters: burgers die geen aanhangers waren van het katholieke geloof in die tijd. In Diepenheim werd in dat jaar ook iemand opgepakt voor ketterij: Freules van Beckum. De straf voor ketterij was de brandstapel en zo kwam Freules ook aan zijn einde. Nog steeds gaan er geruchten rond dat zijn veroordeling niet een fout van de adel was. Het lijkt hier te gaan om een complot. Een complot dat jij en je teamleden moeten zien te ontrafelen. Lukt het jullie om achter de waarheid te komen binnen 60 minuten?

Je speelt het spel met minimaal 4 en maximaal 8 personen tegelijk. Spelen met een grotere groep? Reserveer dan 2 aansluitende tijdsloten. De groep wordt dan gesplitst in 2 teams die apart van elkaar op een ander tijdstip spelen. De wachtende groep kan een drankje nuttigen aan de bar in het clubhuis of deelnemen aan een activiteit van Pitch & Putt Twente. De minimumleeftijd voor het spel is 16 jaar. Ontdek het ware verhaal achter de dood van Freules van Beckum!

Met korting een arrangement boeken? In de maanden december t/m maart geldt bij Escape Room Twente Diepenheim een speciale actie: groepen van minimaal 10 personen kunnen het escape room spel spelen en voetgolven voor maar €20,- per persoon! Je kunt dit arrangement ook combineren met een stamppotbuffet voor €10,- per persoon extra. Boek voordelig een arrangement bij Escape Room Twente Diepenheim!

Escape Room Twente Diepenheim video

Informatie over Escape Room Twente Diepenheim

Escape Room Twente Diepenheim is de eerste escape room van Diepenheim. De escape room is onderdeel van Pitch & Putt Twente en bevindt zich op hetzelfde terrein. Hierdoor kun je naast het spelen van het spannende spel bij Escape Room Twente Diepenheim ook Pitch & Pull Golf of Voetgolf spelen of deelnemen aan 1 van de andere activiteiten. Extra leuk voor groepen groter dan 8 personen. Grote groepen worden namelijk opgesplitst in 2 teams die elk op een ander tijdslot spelen. Tijdens het wachten kan het wachtende team bijvoorbeeld Pitch & Pull Golf spelen. Maak van je escape room avontuur een dagje uit en kies voor een van de arrangementen!

Escape Room Twente Diepenheim bevindt zich aan Hengevelderweg 3 in Diepenheim. De escape room is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Om die reden wordt aangeraden om met eigen vervoer te komen. Je speelt het spel met minimaal 4 en maximaal 8 personen tegelijk. Hoe meer personen per team, hoe lager de prijs per persoon. Zo kost een tijdslot voor een team van 4 personen €20,- per persoon en voor een team van 8 personen maar €15,- per persoon! Escape Room Twente Diepenheim is van dinsdag t/m donderdag geopend van 13:00 uur tot 20:30 uur, op vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 22:00 uur en op zondag van 10:00 uur tot 20:30 uur. Ontrafel het mysterie rondom Freules van Beckum!

Het thema de Freules van Beckum bepaald al 3 jaar het spel in de Escaperoom.
Vanaf 16 maart 2018 zijn er twee nieuwe kamers bij met nieuwe spellen, een nieuwe beleving en een nieuw thema: Brommerskiek’n. In deze kamers kun je als groepen tegelijk, naast elkaar, gaan battelen om de snelste tijd.
Het is zelfs mogelijk om elkaars voortgang te zien en elkaar te gaan “beïnvloeden”!

Escape Room Twente Diepenheim Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Twente Diepenheim? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

De freules van Beckum is mijn favoriete escaperoom tot nu toe! Uitdagend en de escaperoom zat goed in elkaar, alles klopte! Bij aankomst zagen we pas op wat voor een mooie locatie de escaperoom zit. We werden door vriendelijk personeel ontvangen. We hadden de mogelijkheid om vooraf een hapje en drankje te doen.

De escaperoom is geweldig gemaakt. De kamer is mooi ingericht op het thema en de spellen sluiten hierbij ook aan. Leuke onverwachtse spelelementen, originele spellen en een fijne enthousiaste begeleider. Vooraf kregen we duidelijke uitleg en achteraf een fijne nabespreking. De mevrouw nam echt de tijd voor ons.

Zeker een aanrader om naar het mooie Twente te gaan voor deze escaperoom!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 augustus 2023 W. Jansen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Een leuke en goede escaperoom (Freules van Beckum).
Lekker ouderwets puzzelen, maar met leuke technische snufjes.

Zeer vriendelijk ontvangst en prettig dat na afloop een terugkoppeling werd gegeven op hoe hoe het ging.

Zeker een aanrader!
Met een ontsnapkans van 50% krijg je zo flink waar voor je geld.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2023 Marcel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Beide kamers gespeeld. Leuke gastheer/vrouw. Lekker enthousiast en duidelijke uitleg voorafgaand aan het spelen.

Beide kamers hebben meerdere spellen die tegelijkertijd gespeeld kunnen worden waardoor je met grotere groepen ook genoeg te doen hebt. Uitdagende puzzels en leuk uitgewerkt. Geen minpunten kunnen ontdekken.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 november 2020 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Vorig weekend de escaperoom “Freules van Beckum” gespeeld. Mooie locatie in het buitengebied waar meerdere activiteiten te doen waren. We werden enthousiast ontvangen en voorafgaand aan de escaperoom nog een drankje kunnen doen.

De escaperoom zat erg goed in elkaar. Mooie en originele spellen/puzzels en alles paste goed in het thema. Leuk filmpje vooraf om in de sfeer te komen. Dit is toch wel een van mijn meest favorite escaperooms die ik heb gespeeld. Complimenten voor de bedenkers! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 maart 2019 Anne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
5

Bij binnenkomst eerst 5 minuten moeten wachten voor er iemand kwam.
Vervolgens kregen wij een filmpje te zien wat totaal niet aansloot bij de beleving (zat ook geen goed doel in het filmpje) In de kamer lukte de spellen vrij goed, echter toch niet uit de kamer gekomen. Dit doordat het geluid te hard stond bij het communicatie spel en daardoor twee van de slechthorende niks konden doen en het zeer moeilijk werd.

Na de tijd werden alle opdrachten doorlopen, echter werden we fijn op onze fouten punten gewezen waardoor we met een niet fijn gevoel weer naar huis gingen.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Goed Service: Niet zo goed
24 december 2018 Marc Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Leuke kamers hebben ons prima vermaakt.
Zeker een keer gaan spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 augustus 2018 Tonnie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
6

Wij waren in de escaperoom Freules van Beckem. We kregen eerst een film te zien die er voor zou moeten zorgen dat je het verhaal snapt. De film voegt niets toe en ben je direct vergeten. Deze escaperoom heeft ontzettend veel cijfersloten (we hebben er nog nooit zoveel gehad), die niet altijd even makkelijk openen. Door de vele sloten zou ik deze kamer niet aanbevelen. De puzzels zijn ok, maar niet heel creatief.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
4 augustus 2018 Helene Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Wij hebben beide kamers gespeeld. Beide kamers waren origineel al hadden wij bij de freule kamer wel iets van : wat veel sloten!! Leuke puzzels niet al te moeilijk. In de brommer kamer kostte een hint je 5 minuten nou, dan denk je wel goed na voordat je om een hint gaat vragen. Wij waren met z’n 8 allen lekker bezig, dus genoeg te doen in de kamers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juli 2018 Bea  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Absolute aanrader, goede puzzels, spannend, zat allemaal erg goed in elkaar.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 maart 2018 Elke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Prima ontvangst op een mooie locatie. Goede uitleg over de kamer en het verhaal. Het thema is op alle fronten goed uitgewerkt. Spellen zijn erg verrassend en voor ons bijna allemaal uniek!
Mooi dat er achteraf nabesproken wordt.
Wij komen in 2018 zeker terug voor de nieuwe “battle-kamer”.!

16 december 2017 Anita Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Gastvrije ontvangst, goede inleiding, verrassende en veelzijdige puzzels/opgaven.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2017 Karin Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
9

Fantastisch mooie escape room met een goed onderwerp. De service en de uitleg was zeer goed.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2017 John Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Leuk verhaal. Prettig ontvangst door een dame in kleding passend bij het verhaal. Moeilijke en uitdagende puzzels. Netjes

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2017 Helma Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

omdat dit eerste Escaperoom was, weet je niet wat je te wachten staat, maar zat zo geraffineerd in elkaar, en technisch/beeld/geluid zo goed, complimenten voor bedenkers

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 november 2017 Gerrit  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

De escaperoom Twente is een leuke, uitdagende en toegankelijke escaperoom. Er zijn veel verschillende en uitdagende spellen en opdrachten. Het thema van de escaperoom vind ik uniek in Nederland en ook de horecagelegenheid is sfeervol. Gezellige locatie om voor en na de escaperoom bij elkaar te zijn. Deze escaperoom is zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 november 2017 Hilde Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuk en spannend, beetje verslavend. Leuk idee voor samenwerken en het napraten en evaluatie na het spel is ook zo leuk. Tips precies goed, wilde graag nog een keer, zo leuk!

17 augustus 2017 Janet Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super gaaf! Puzzels waren lastig maar niet perse berust op algemene kennis maar meer op inzicht. Bovendien waren de lichteffecten, de opmaak, de tweede kamer en het geluid super.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 mei 2017 Ruben Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Other
10

Een erg leuke kamer op een mooie locatie. We werden vriendelijk ontvangen en de horecagelegenheid is erg gezellig! De kamer zelf is een uitdaging en de puzzels waren erg leuk. De aankleding van de kamer is mooi en voorzien van leuke effecten. Zeker een aanrader voor een leuk dagje of avond uit!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 mei 2017 Hilde Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Erg leuke escape room, waarin je volledig meegesleurd. De ruimte gebruikt een groot aantal ‘echte’ puzzels om tot codes te komen, maar heeft daarnaast ook een aantal physieke barriers waar je door slim na te denken tot de volgende stap komt. Ook werd er rekening gehouden met specifieke omstandigheden; de ruimte is rolstoeltoegankelijk en met licht- en geluideffecten werden gedimt op verzoek. Ook de evaluatie naderhand werd erg gewaardeerd. Al met al een super leuke escape room met heel goede support, we hebben genoten!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 mei 2017 Esther Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Erg leuke ervaring. Prima ontvangst, leuk met een introductiefilmpje. De opdrachten en puzzels waren goed te doen en al snel zat de vaart erin. Soms maar zeker niet hinderlijk te snel werden we op weg geholpen. Ook als je dit nog nooit gedaan hebt, zoals wij, is het te doen en erg leuk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 april 2017 Wilfred Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Goed verhaal, mooie aankleding, uitdagende puzzels, gastvrij ontvangst, geen ongewenste bemoeienis van de spelleider, prachtige effecten. Kortom een prima uitje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 april 2017 Rouwhorst Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Een erg goede kamer! Ten eerste werd er vanaf het begin al een goede sfeer gecreëerd. Maar waar de kamer mij echt mee heeft gewonnen is de grote diversiteit van en uitdaging de puzzels. Ik raad Twente Diepenheim echt aan iedereen aan!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
16 april 2017 Tim Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuke escape room op een prachtige locatie.
Goed en mooi verhaal, de puzzels waren uitdagend en divers en het was vet spannend.
Wij hebben genoten met ons team, ook een aanrader voor een personeelsuitje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 maart 2017 Veronie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
10

Deze escaperoom is geweldig! Super. De puzzels zijn uitdagend. Leuke spannende sfeer. Heel goed in elkaar gezet en leuke intro. Een geslaagd gezinsuitje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 november 2016 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Erg vriendelijke ontvangst en goed introductieverhaal.
Redelijk ingenieuze puzzels, hoewel er wel wat veel standaard materialen werden gebruikt.
We waren maar met z’n drieën…, maar de kamer toch kunnen halen.

Erg leuke verrassingen ook tussendoor! FX waren ook aanwezig 🙂

Tip voor deze Escaperoom: vertel ook iets over wat te doen in geval van nood / brand!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 oktober 2016 Stijn Janssen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Uitdagende, vernieuwende en spannende escaperoom. Goed doordachte puzzels! Je wordt goed ontvangen en de introductie is leuk bedacht. Meerdere vernieuwende elementen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2016 MS Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Goed verhaal! Kamer klopte met het verhaal met goede en verschillende soorten puzzels. Ook goed en vriendelijk ontvangst. Je krijgt ook tips te horen als je toch vast loopt, soms wel wat aan de snelle kant.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 augustus 2016 Elipeli Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Het geheel zit goed in elkaar, leuk inleidend filmpje met plaatselijk bekende toneelspelers, geheel past goed in het verhaal en de tijd waarin het speelt, de begeleiding was ook goed

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2016 Henk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuk om te doen! Aanrader voor een gezellig uitje. Erg gastvrij ontvangen.fijn om aan het eind de evaluatie te horen. Gastheer en personeel erg enthiousast.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juli 2016 Geja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Een avondje uit gehad met heel veel plezier, spanning en adrenaline! Alles is in de puntjes uitgewerkt, erg professioneel en netjes. De evaluatie na die tijd is van zeer toegevoegde waarde.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2016 Emmelie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Professioneel aangepakte kamer. Goed verhaal en versassende wending aan het eind van het spel. De opdrachten en puzzels zijn goed doordacht. Er is veel aandacht aan de uitstraling van de kamer besteed. Na 2 kamers in Enschede en 1 in Harderwijk is deze kamer het beste tot nu toe.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juni 2016 Bart Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Zeer leuke avond gehad.was de eerste keer, codes zaten goed verborgen,aanbevolen voor anderen.Wij zijn er uitgekomen in 56 mim en dat voor de 1e keer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 juni 2016 Appie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuke introductie en met name leuk dat we ook uitleg kregen achteraf! introductie met audiovisuele presentatie maakt dat je helemaal in het verhaal komt voordat je begint.

Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 mei 2016 Joost Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Super goede escape room! Bij binnenkomst wordt je al in sfeer ontvangen, wat ervoor zorgt dat je al helemaal in het verhaal komt. Puzzels zijn goed en uitdagend en ruimte is goed voor 7-8 pers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 april 2016 lisanne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

De puzzels waren uitdagend en divers. De details van het verhaal kwamen mooi terug in de escape room zelf. Erg goed uitgewerkt. Leuke technieken gebruikt.
Na afloop van de escape room werd het hele proces nog een keer geëvalueerd. Dit is een mooie afsluiting omdat iedereen zijn eigen bijdrage levert en je hierdoor niet altijd meekrijgt waar de anderen zich mee bezig hebben gehouden.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 maart 2016 Marieke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Mooi onderbouwd thema en pittige puzzels en spannende ontknoping.
Veel samenwerking van de groep gevraagd.
Zeker een aanrader voor teams om elkaars sterke punten te vinden.
De room is heel mooi gemaakt met verrassende effecten.
Extra van deze room is een combi met pitch en putt, eten en de gezelligheid aan de bar met vriendelijk personeel.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Service: Uitstekend
10 maart 2016 R Holland Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
10

Leuke professionele kamer met uitdagende puzzels. Communicatie zeer goed geregeld vanuit de controle kamer en vriendelijk ontvangst. Net binnen de tijd gehaald. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari 2016 bianca Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

prachtige, professionele escape room, veel variatie in de spellen en goed te doen. Hebben het net gehaald! Zou deze escape room iedereen aanraden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2015 Sandra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Gister samen met vier vriendinnen, net binnen de tijd, weten te ontsnappen uit deze originele, veelzijdige Escaperoom. Een goed verhaal en een passende sfeer bij deze mooie locatie. Grote variëteit aan uitdagende puzzels en opdrachten, alles vergt van je vermogen om samen te werken als team! Kortom; een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2015 Sam Molendijk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Deze escaperoom was bijzonder mooi ontworpen en ingericht. De ontvangst en uitleg was perfect geregeld. Ik kan het iedereen aanraden om deze escaperoom te bezoeken!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
18 september 2015 Carlijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest