Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Twente Diepenheim

Hengevelderweg 3, 7478 PE Diepenheim, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Twente Diepenheim

Escape room Freules van Beckum

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 tot 8 spelers
Open sinds: mei 2015
Minimale leeftijd: 16

In deze escape room ga je een paar eeuwen terug in de tijd. Je reist naar het jaar 1544. Het jaar dat er flink jacht werd gemaakt op ketters: burgers die geen aanhangers waren van het katholieke geloof in die tijd. In Diepenheim werd in dat jaar ook iemand opgepakt voor ketterij: Freules van Beckum. De straf voor ketterij was de brandstapel en zo kwam Freules ook aan zijn einde. Nog steeds gaan er geruchten rond dat zijn veroordeling niet een fout van de adel was. Het lijkt hier te gaan om een complot. Een complot dat jij en je teamleden moeten zien te ontrafelen. Lukt het jullie om achter de waarheid te komen binnen 60 minuten?

Je speelt het spel met minimaal 4 en maximaal 8 personen tegelijk. Spelen met een grotere groep? Reserveer dan 2 aansluitende tijdsloten. De groep wordt dan gesplitst in 2 teams die apart van elkaar op een ander tijdstip spelen. De wachtende groep kan een drankje nuttigen aan de bar in het clubhuis of deelnemen aan een activiteit van Pitch & Putt Twente. De minimumleeftijd voor het spel is 16 jaar. Ontdek het ware verhaal achter de dood van Freules van Beckum!

Met korting een arrangement boeken? In de maanden december t/m maart geldt bij Escape Room Twente Diepenheim een speciale actie: groepen van minimaal 10 personen kunnen het escape room spel spelen en voetgolven voor maar €20,- per persoon! Je kunt dit arrangement ook combineren met een stamppotbuffet voor €10,- per persoon extra. Boek voordelig een arrangement bij Escape Room Twente Diepenheim!

Escape Room Twente Diepenheim video

Informatie over Escape Room Twente Diepenheim

Escape Room Twente Diepenheim is de eerste escape room van Diepenheim. De escape room is onderdeel van Pitch & Putt Twente en bevindt zich op hetzelfde terrein. Hierdoor kun je naast het spelen van het spannende spel bij Escape Room Twente Diepenheim ook Pitch & Pull Golf of Voetgolf spelen of deelnemen aan 1 van de andere activiteiten. Extra leuk voor groepen groter dan 8 personen. Grote groepen worden namelijk opgesplitst in 2 teams die elk op een ander tijdslot spelen. Tijdens het wachten kan het wachtende team bijvoorbeeld Pitch & Pull Golf spelen. Maak van je escape room avontuur een dagje uit en kies voor een van de arrangementen!

Escape Room Twente Diepenheim bevindt zich aan Hengevelderweg 3 in Diepenheim. De escape room is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Om die reden wordt aangeraden om met eigen vervoer te komen. Je speelt het spel met minimaal 4 en maximaal 8 personen tegelijk. Hoe meer personen per team, hoe lager de prijs per persoon. Zo kost een tijdslot voor een team van 4 personen €20,- per persoon en voor een team van 8 personen maar €15,- per persoon! Escape Room Twente Diepenheim is van dinsdag t/m donderdag geopend van 13:00 uur tot 20:30 uur, op vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 22:00 uur en op zondag van 10:00 uur tot 20:30 uur. Ontrafel het mysterie rondom Freules van Beckum!

Locatie op de kaartEscape Room Twente Diepenheim

Hengevelderweg 3, 7478 PE Diepenheim, Nederland

Escape Room Twente Diepenheim Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Twente Diepenheim? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Deze escaperoom is geweldig! Super. De puzzels zijn uitdagend. Leuke spannende sfeer. Heel goed in elkaar gezet en leuke intro. Een geslaagd gezinsuitje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 november 2016 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Erg vriendelijke ontvangst en goed introductieverhaal.
Redelijk ingenieuze puzzels, hoewel er wel wat veel standaard materialen werden gebruikt.
We waren maar met z’n drieën…, maar de kamer toch kunnen halen.

Erg leuke verrassingen ook tussendoor! FX waren ook aanwezig 🙂

Tip voor deze Escaperoom: vertel ook iets over wat te doen in geval van nood / brand!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 oktober 2016 Stijn Janssen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Uitdagende, vernieuwende en spannende escaperoom. Goed doordachte puzzels! Je wordt goed ontvangen en de introductie is leuk bedacht. Meerdere vernieuwende elementen. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2016 MS Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Goed verhaal! Kamer klopte met het verhaal met goede en verschillende soorten puzzels. Ook goed en vriendelijk ontvangst. Je krijgt ook tips te horen als je toch vast loopt, soms wel wat aan de snelle kant.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 augustus 2016 Elipeli Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Het geheel zit goed in elkaar, leuk inleidend filmpje met plaatselijk bekende toneelspelers, geheel past goed in het verhaal en de tijd waarin het speelt, de begeleiding was ook goed

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 augustus 2016 Henk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuk om te doen! Aanrader voor een gezellig uitje. Erg gastvrij ontvangen.fijn om aan het eind de evaluatie te horen. Gastheer en personeel erg enthiousast.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juli 2016 Geja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Een avondje uit gehad met heel veel plezier, spanning en adrenaline! Alles is in de puntjes uitgewerkt, erg professioneel en netjes. De evaluatie na die tijd is van zeer toegevoegde waarde.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 juli 2016 Emmelie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Professioneel aangepakte kamer. Goed verhaal en versassende wending aan het eind van het spel. De opdrachten en puzzels zijn goed doordacht. Er is veel aandacht aan de uitstraling van de kamer besteed. Na 2 kamers in Enschede en 1 in Harderwijk is deze kamer het beste tot nu toe.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juni 2016 Bart Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Zeer leuke avond gehad.was de eerste keer, codes zaten goed verborgen,aanbevolen voor anderen.Wij zijn er uitgekomen in 56 mim en dat voor de 1e keer.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 juni 2016 Appie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuke introductie en met name leuk dat we ook uitleg kregen achteraf! introductie met audiovisuele presentatie maakt dat je helemaal in het verhaal komt voordat je begint.

Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 mei 2016 Joost Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Super goede escape room! Bij binnenkomst wordt je al in sfeer ontvangen, wat ervoor zorgt dat je al helemaal in het verhaal komt. Puzzels zijn goed en uitdagend en ruimte is goed voor 7-8 pers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
15 april 2016 lisanne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

De puzzels waren uitdagend en divers. De details van het verhaal kwamen mooi terug in de escape room zelf. Erg goed uitgewerkt. Leuke technieken gebruikt.
Na afloop van de escape room werd het hele proces nog een keer geëvalueerd. Dit is een mooie afsluiting omdat iedereen zijn eigen bijdrage levert en je hierdoor niet altijd meekrijgt waar de anderen zich mee bezig hebben gehouden.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 maart 2016 Marieke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Leuke professionele kamer met uitdagende puzzels. Communicatie zeer goed geregeld vanuit de controle kamer en vriendelijk ontvangst. Net binnen de tijd gehaald. Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari 2016 bianca Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

prachtige, professionele escape room, veel variatie in de spellen en goed te doen. Hebben het net gehaald! Zou deze escape room iedereen aanraden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 december 2015 Sandra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Gister samen met vier vriendinnen, net binnen de tijd, weten te ontsnappen uit deze originele, veelzijdige Escaperoom. Een goed verhaal en een passende sfeer bij deze mooie locatie. Grote variëteit aan uitdagende puzzels en opdrachten, alles vergt van je vermogen om samen te werken als team! Kortom; een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2015 Sam Molendijk Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Deze escaperoom was bijzonder mooi ontworpen en ingericht. De ontvangst en uitleg was perfect geregeld. Ik kan het iedereen aanraden om deze escaperoom te bezoeken!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
18 september 2015 Carlijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest