Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Vechtdal

Zwolseweg 4, 7731 BC Ommen, Netherlands

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Vechtdal

Escape room Bush Battle

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 8 t/m 12 spelers
Open sinds: april 2019
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld

Dit is next level! Dit is de Escape Room Vechtdal 2.0. Heb jij altijd al eens aan Expeditie Robinson willen deelnemen? Of wil jij het liefst alle Escape Rooms spelen? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Speel onze nieuwe activiteit Bush Battle Vechtdal! Samen met jouw team ga je de strijd aan tegen een ander team of tegen de beste tijd! Een echte battle dus! Lukt het jullie om binnen 90 minuten de eindstreep te halen?

De naam zegt het al: een battle in het bos! Twee banen naast elkaar waar de strijd losbarst. Maar wees gerust, want bijna ieder spelelement wordt overdekt gespeeld. Dus dat ene regenbuitje of die veel te hete zonnestralen kunnen jullie niet tegenhouden. En je expeditie outfit mag je ook laten voor wat het is. Deze battle kan gewoon gespeeld worden in jouw casual look! Het is uiteraard wel verstandig om je comfortabele schoenen aan te trekken. Zijn alle voorbereidingen getroffen? Dan kan de battle beginnen!

Prijs: Bush Battle is €22.50 per persoon bij minimaal 8 personen.

Bush Battle Vechtdal vindt plaats op het terrein van Vechtdal Events in Ommen Overijssel. Ommen is een gezellig stadje dicht bij Zwolle. Het terrein van Vechtdal Events is een ware beleving en nog volop in ontwikkeling. Bush Battle Vechtdal is het eerste spel dat gerealiseerd is op dit terrein. De battle vindt plaats in een stukje bos op het terrein. Bush Battle Vechtdal kan met 2 groepen te gelijk gespeeld worden. Dus zijn jullie met een grote groep? Vraag naar de mogelijkheden en wie weet kunnen jullie tegen elkaar de battle aangaan! 

Escape room Semper Avanti

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 8 spelers
Open sinds: april 2016
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Geschiedenis, Schip

Het is 1963, de winter die al begon in november vorig jaar, zou later bekend worden als de koudste van de 20e eeuw. Deze hel van ’63 was niet alleen tijdens de Elfstedentocht in Friesland te voelen. Ook op de Overijsselse Vecht vond deze winter een drama plaats. Een ongelukkige aanvaring bij Ommen betekende het einde van de scheepvaart tussen Hardenberg en Zwolle.

Het in 1912 gebouwde vrachtschip Semper Avanti is het grootste vrachtschip op de Overijsselse Vecht. Er werd dagelijks meel en zand aan en afgevoerd vanuit de Coöperatie in Ommen (Coöperatieve Landbouwers Aan- en Verkoop Vereniging van Ommen en omstreken). Ondanks de strenge winter bleef de Semper Avanti als een van de weinige vrachtschepen actief op de Vecht in Overijssel. Maar het noodlot slaat toe, het kruiende ijs blijkt te sterk en de kapitein krijgt het schip niet meer onder controle. De altijd gevreesde angst wordt werkelijkheid: een aanvaring waardoor het schip zinkt. Met de verdrinkingsdood op de hielen worden de matrozen in het nauw gedreven en moeten een uitweg vinden uit het ruim van het zinkende schip. De prognose is dat het schip over een uur onder water verdwenen zal zijn. Kunnen de matrozen binnen deze zestig zenuwslopende minuten nog veilig aan wal komen?

Dit is de escaperoom van het Vechtdal Overijssel. Met een groep van 4 tot 8 personen betreed je het schip en probeer je in 60 spannende minuten te ontsnappen. Los codes en puzzels op, open sloten en vind oplossingen en ga samen met je team de uitdaging aan!

Informatie over Escape Room Vechtdal

Deze escape room is niet gevestigd in een gebouw, maar op een oud vrachtschip, uniek in Nederland! Met een groep van 4 tot 8 personen betreden jullie het schip en proberen jullie in 60 bloedstollende minuten te ontsnappen. Ontrafel codes en puzzels, open sloten, vind oplossingen en ga samen met je familie, vrienden of collega’s de uitdaging aan!

Escape Room Vechtdal is onderdeel van Rederij Peters in Ommen, gevestigd aan Zwolseweg 4. De rederij beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Naast gratis parkeren is Rederij Peters ook goed bereikbaar via het openbaar vervoer: het treinstation Ommen ligt op slechts 10 minuten loopafstand.

Arrangementen

Als je met meerdere mensen de escape room wilt spelen dan kun je op elkaar wachten of de escape room combineren met een reuzenkanotocht, een sloepentocht of met het spel geocaching ‘the Big Five van het Vechtdal’. Ook is het mogelijk om bij Rederij Peters heerlijk te barbecueën in een van de Finse Kota’s.

Prijzen

4 spelers: € 22,50 p.p.
5 spelers: € 18,00 p.p.
6 spelers: € 15,00 p.p.
7 spelers: € 15,00 p.p.
8 spelers: € 15,00 p.p.

Escape Room Vechtdal Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Vechtdal? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Wat zo fijn was, was dat alles werkte (we hadden wat andere ervaringen bij andere kamers). Het zat goed in elkaar ondanks dat we hem niet gered hebben, de laatste puzzel was er net een te veel. Het was gewoon een heel leuke beleving ook voor mensen die er nog nooit eentje gedaan hadden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
26 juli 2022 Bob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wat een leuke escaperoom! Originele puzzels, ondanks dat we er al best wat gezien hebben….
Erg tof om een keer op een boot te spelen. Leuk gedaan!! Direct aan veel mensen aangeraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 oktober 2019 Carola Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
2

Het idee van kamer op een boot is heel tof. De uitvoering echter totaal niet. Verschillende puzzels waren kapot, en doordat het personeel druk was met opruimen hadden ze niet door dat wij de kapotte puzzels al gemaakt hadden, waardoor we aanwijzingen misten. Om die reden een tijdlang vastgelopen, en niet gehaald.
Bij nabespreken hiervan weinig erkenning of oplossing.
Voor ons absoluut een enorme domper!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Slecht
25 augustus 2018 Sietske Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Super leuke escape room en echt goed opgesteld. Je waant je echt op een boot met allerlei special effects. Echt heel gaaf! Zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
28 december 2017 Annelin Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Samen met vriendinnen deze Escape Room bezocht.

Zeer verrast dat het ook daadwerkelijk op een boot was! Dit maakt het allemaal super echt! Ook binnen in het schip sloot de aankleding perfect op het thema aan.

We kregen duidelijke uitleg en goede begeleiding gedurende het spel.

Leuke elementen en puzzels in de Escape Room! Deze zorgde voor leuke onthullingen tijdens het spel!

Super leuke ervaring en zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
20 december 2016 Gaby Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Superleuke escape room! Het zinkende schip verhaal komt echt tot leven omdat je op een echte boot speelt! De medewerkers zijn erg behulpzaam en enthousiast en de puzzels zijn afwisselend en verassend!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 december 2016 Yvonne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Als teamuitje een erg geslaagde middag gehad! We hebben de Escape Room op het nippertje gehaald, vooral op het einde was het zenuwslopend spannend.

De puzzels zaten echt goed in elkaar, voor ons was het de eerste keer dus het deed even voor we op gang waren maar al snel kregen we de smaak te pakken.

Het feit dat het op een echt oud schip is zorgt ervoor dat het thema klopt (pompen of verzuipen)!

Voor het personeel een dikke pluim, klantvriendelijk en de uitleg was super.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 oktober 2016 Anneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Locatie is daadwerkelijk op een boot. Echt leuk en niet verwacht!
Wij hadden de pech dat op deze dag een aantal sloten/onderdelen niet goed werkten. Hiermee verloren we tijd maar daardoor mochten we het spel wel gewoon uitspelen 🙂 Echt tof!
Voor onze 1e escaperoom een overall goede ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 oktober 2016 Sabrina Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige ervaring!
Van vrienden te horen gekregen dat zij hier in de zomervakantie waren geweest en het helemaal te gek vonden. Naar mijn eerdere ervaring met een escaperoom ben ik dus ook naar deze geweest. Te gekke belevenis. Het decor van een oud schip is helemaal geweldig en de puzzels en dergelijke refereren hier ook weer aan. Leuk bedachte kamers. Zeker een aanrader !

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 oktober 2016 Timo van Laar Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
4

Leuke, unieke lokatie, aardige puzzels, helaas kwaliteit materiaal matig. Niet opgelost door slecht werkende puzzel(s). Dit moet beter kunnen!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
7 oktober 2016 Lems Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
4

Leuke lokatie, aardige puzzels, helaas kwaliteit materiaal matig. Niet opgelost door slecht werkende puzzel(s). Dit moet beter kunnen!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Slecht Service: Neutraal
7 oktober 2016 Lems Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Hij zat heel goed in elkaar, maar was wel erg lastig om er uit te komen. Vooral dat het thema heel erg goed terug kwam in de kamer, inclusief de verrassingen die je door de kamers heen tegenkwam.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 juni 2016 H. Beens Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest