Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Veghel

Verlengde Noordkade 4a, 5462 EH, Veghel

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Veghel

Escape room Geheim achter de Noordkade

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Minimale leeftijd: 14

In Veghel in 1937 komen op een dag bij CHV op de Noordkade veel paniekerige telefoontjes en telegrammen binnen van boeren. Er is iets goed mis met hun vee. De varkens schuimbekken en er worden kalfjes geboren met ernstige afwijkingen. Niemand weet wat er aan de hand is en er komen steeds meer berichten binnen. Dan krijgt CHV afschuwelijk nieuws: een boer lijkt ook besmet te zijn geraakt en heeft zelfs 2 van zijn knechten om het leven gebracht. Jij en je teamleden worden ingezet om snel dit mysterie op te lossen voordat er meer slachtoffers vallen. Het lot van de boeren ligt in jullie handen dus werk samen om de ziekte te bestrijden!

Je speelt dit spel met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk. Spelen met een grotere groep? Neem dan voor een speciaal arrangement contact op met Escape Room Veghel. De minimumleeftijd voor het spel is 14 jaar. Na afloop van het spel kun je een hapje of drankje nuttigen bij bar ‘De Afzakkerij’ of kies voor een arrangement met diner of borrel! Stop deze levensgevaarlijke ziekte en red de boeren!

Escape Room Veghel video

Informatie over Escape Room Veghel

Escape Room Veghel is een spannende real-life experience op de Noordkade, die in 2016 nog uitgeroepen is geweest tot beste Escape Room van Nederland!

Ben je eraan toe om als team aan de slag te gaan, al je creativiteit in te zetten en kun je out-of-the-box denken? Ga dan met ons terug naar 1937, daal af in één van de oude fabrieksruimtes en ontrafel als echte rechercheurs in 60 minuten het mysterie.

Locatie en Parkeergelegenheid
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig, recht voor de deur. Volg P1, daar vind je de parkeerplekken. Op de Noordkade is van alles te beleven voor een dagje weg. Ga lekker lunchen of dineren bij het buurrestaurant Wittern of borrelen bij een van de andere leuke plekken zoals de Afzakkerij of HelloBier! Wanneer je op zoek bent naar een bruisende plek, waar kunst & cultuur, food en leisure samenkomen, ben je bij de Noordkade aan het juiste adres!

Prijzen
Afhankelijk van het aantal personen en arrangementen

Escape Room Veghel Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Veghel? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

6

Al een aantal escape rooms gespeeld. Dus vol verwachting naar Veghel. Het was leuk, goed in elkaar gezet. Wij waren met 8e dat is echt teveel. Soms stonden we te kijken hoe de anderen het deden. 5-6 is max. Beste escape room van Nederland …. voor mij niet, maar ieder zijn beleving is anders. Was een leuke escape room, had er meer van verwacht. Komend jaar komt daar in Veghel daar de grootste van Nederland, gaan toch zeker ook doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
20 februari 2017 v Vught Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
8

Aankomst was super. Erg mooi gebouw. Wel even moeilijk om te vinden.
Vriendelijk personeel.
Het verhaal zelf vond ik matig. Had niet echt het gevoel erin op te gaan.
Decor zelf was super aangekleed. Leuke gevarieerde puzzels die voor ons goed te doen waren.

Helaas hadden een kleine mechanisch probleem. Maar dit werd snel opgelost en daarna konden we weer gewoon verder.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 januari 2017 Nicole Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

De kamer was super leuk. Zeker een van de beste die we hebben gespeeld. De puzzels waren divers, er was gebruik gemaakt van licht en geluid en de aankleding was goed. Bij sommige objecten was het echter niet duidelijk of/dat we ze meerdere keren moesten gebruiken. De moeilijkheidsgraad was prima. Ik kijk er naar uit om hier een volgende kamer te gaan spelen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
7 januari 2017 Deborah Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Geheim achter de Noordkade, winnaar van de “Escape Room van het jaar 2016” verkiezing! Dat leek ons een goede reden om naar Veghel af te reizen. Na een behoorlijke zoektocht op het terrein zelf, wisten we de escape room uiteindelijk toch te vinden. Prachtige locatie in een oude fabriekshal. We werden uiterst vriendelijk en duidelijk geholpen door onze hosts. Jammer genoeg toch een walkie talkie in m’n hand geduwd gekregen (geen fan van, verstoord m’n beleving).. Eenmaal binnen was een mooi en realistisch ontworpen kamer terug te vinden. Heel af en toe leuke special effects, maar helaas veel te veel sleutels en slotjes, zeker voor de winnaar van 2016. Het blijft een prima escape room, maar ik had meer verwacht van een prijswinnende escape room.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
19 november 2016 Thomas Zielhorst Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Geweldige escaperoom in n prachtige oude locatie. Hierdoor zit je snel in ‘t spel. Goede uitdagende puzzels. Alles mooi aangekleed.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 augustus 2016 Marjolein Kuenen Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super leuke escape room. Het verhaal erachter zit goed in elkaar en komt ook goed terug in de kamer zelf. Goed in elkaar gezette puzzels en je wordt verrast. Smaakt naar meer!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 juli 2016 Christel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Onze eerste escape room en dat hebben we geweten. Het is een kamer met uitdagende puzzels die voor beginners misschien soms net iets te pittig over vergezocht zijn. Pas na 15 minuten en een aanwijzing viel het kwartje dat voor ervaren spelers waarschijnlijk veel eerder gevallen was. Ook maakten we de beginnersfout door allemaal als een gek individueel overal te gaan zoeken. In de haast en het enthousiasme zagen we daardoor ook iets over het hoofd dat het eigenlijk onmogelijk maakte om nog op tijd uit de ruimte te komen. Hoewel deze escape room qua succesvolle voltooiing niet heel erg afhangt van samenwerking zou het samen nadenken over enkele puzzels en meer focus zeker geholpen hebben. Ook de eindpuzzel is een complexe, maar zeker te doen als je goed blijft opletten.

De lokatie, het verhaal, het voorproefje per mail een dag van tevoren en de aankleding zijn heel leuk gedaan en de uitleg achteraf was ook boeiend. Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 juni 2016 Ed Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Heb al een aantal escape rooms bezocht maar deze was zeker de leukste! Mooie locatie met een verhaal wat er goed bij past, leuke elementen en alles was goed geregeld. Zeker een aanrader!!

2 mei 2016 Chantal Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super escaperoom, het thema afgestemd op de locatie en dat is in de kamer goed terug te zien. Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 april 2016 Emmy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Fantastische locatie, oude veevoederfabriek in Veghel. Thema is uitstekend gekozen. De faciliteiten in en om de escaperoom zijn uitstekend. Heerlijk gegeten bij nabijgelegen restaurant Wittern. Absoluut een aanrader!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 april 2016 Pascal Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Heb al verschillende kamers bezocht maar er is er geen een waar het thema en vormgeving zo goed op elkaar afgestemd zijn. Past perfect in de omgeving. De kamer zelf is echt een uitdaging voor de ervaren speler. Zeker een aanrader voor zowel ervaren als onervaren spelers!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2016 Rob Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een hele ervaring! Door de ligging zit je helemaal in het verhaal en tijdens het spel kom je steeds meer te weten, wat het spannend houdt. Er zit een groot verassings element in! Ik zou het zeker aanraden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
8 april 2016 Lieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Prachtige kamer!
Goede service, en een geweldige beleving, mooie plek ook.
Zeker een aanrader, het zit onderin een kelder van een oude fabriek. Alleen daarom al de moeite waard!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
4 april 2016 Bram Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Deze Escape Room moet je een keer geprobeerd hebben! Bij aankomst word je al verrast door de geweldige locatie, waar deze Escape Room zich bevindt. Daarna helpt spontaan personeel je om aan het grote mysterie te beginnen.
Het oplossen van het mysterie is een uitdaging waarmee elke groepslid van het begin tot het eind fanatiek mee bezig is.
Ook is het voordeel van deze Escape Room dat ze een uitgebreide keuze aan arrangementen hebben, hierdoor is er een mogelijkheid om meerdere activiteiten te doen. (Handig voor een vrijgezellenfeestje/personeelsuitje/familiedag/enz)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 maart 2016 Marijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Voor ons de eerste keer. Verrassend, leuke elementen in de room en ook de puzzels waren divers alleen jammer dat de tijd voorbij vliegt. Maximaal 6 personen is oke, anders loop je elkaar in de weg.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
13 maart 2016 Cathalijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Tot nu toe de beste Escape Room die ik heb mogen bezoeken. Prachtige locatie, goed verhaal en uitdagende puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2016 Rutger Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Deze escaperoom zit echt op een top locatie! Helemaal in de stijl van het verhaal, zelf de gebruikte attributen komen uit oude fabrieken. Het is wel een beetje zoeken maar dan heb je ook wat!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 februari 2016 Maartje Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Erg gave Escape Room! Het spel zit op een mooie locatie en het verhaal van de kamer past ook erg goed bij de locatie! De gehele kamer zit goed in elkaar, een echte belevenis!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 februari 2016 Pascalle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Hele leuke escaperoom, die mooi aansluit bij de historie van het gebouw. Leuke elementen/puzzels om op te lossen. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
24 januari 2016 Maris Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Heb al een paar rooms meer bezocht maar deze stak er toch wel echt bovenuit. Aankleding, puzzels, geluid. Alles was top! Echt een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 januari 2016 Niels Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Goed verhaal met spannende introductie ! Locatie is erg leuk en past bij de sfeer van de kamer zelf. Na de uitdaging is er ruimte voor een hapje en een drankje.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 oktober 2015 Kim Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Bijzonder mooie omgeving, die je helemaal in het spel trekt.
Ook een goed verhaal om de hele kamer heen waardoor je het nog intenser gaat meemaken.
Het was wel even zoeken waar de ingang zat, maar als je die eenmaal gevonden hebt wordt je ook driedubbel beloond.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 augustus 2015 Gert Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het was erg leuk! Met veel variaties in puzzels. De ruimte en muziek zorgde ervoor dat de beleving extra groot was.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
26 juli 2015 Natasja Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Geweldige locatie! Ook interessant voor grotere groepen… 10+.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 juli 2015 Roel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Prachtig opgezette escape room. Was voor mij de eerste keer en viel meten met de neus in de boter, zo mooi gemaakt alles en met de hele groep echt even moeten puzzelen voor we door mochten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 juli 2015 ROSMALEN Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

prima kamer met goede puzzels, die perfect in het thema passen. de locatie is uniek en ademt geheel de sfeer uit van de oude fabriek. In de escape room is het net of je terug in de tijd bent. Aanrader

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
8 juni 2015 stephan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Top ervaring oftewel een enorme aanrader! De diversiteit van de opdrachten/puzzels i.c.m. de moeilijkheidsgraad en de verassingdelementen maakt het tot een geslaagde uitdaging!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
29 april 2015 Mertin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest