Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Veluwe Nunspeet

Galvaniweg 10F, 8071 SC, Nunspeet

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Veluwe Nunspeet

Escape room Aandacht

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 1 t/m 6 spelers
Open sinds: mei 2015
Minimale leeftijd: 8
Thema’s: Boerderij

Het verhaal van deze escape room speelt zich af in een oude, geheimzinnige boerderij. De vorige bewoner was een boer uit Nunspeet. Hij was dol op schilderen en op het bedenken van ingewikkelde raadsels waar hij vaak zijn hoofd over brak. Jullie moeten zien te ontsnappen uit de boerderij. Daarvoor moeten jullie eerst zijn raadsels oplossen. Ze zijn lastiger dan je denkt en de 60 minuten tijd vliegen snel voorbij. Gaat het jullie lukken om de oplossing van de raadsels te vinden? Je gaat het zien in de ‘Aandacht’!

Je speelt het spel met maximaal 6 personen tegelijk. Ben je met een grotere groep? Dan wordt de groep opgesplitst in meerdere teams. Terwijl team 1 het spel speelt, wacht team 2 in de wachtruimte. Het wachtende team kan ondertussen iets drinken, gamen, een bordspel spelen of een van de activiteiten op de Veluwe ondernemen. De minimumleeftijd voor dit spel is 8 jaar, mits onder begeleiding van een volwassene. Vanaf 13 jaar mogen kinderen zonder begeleiding spelen. Zorg ervoor dat je minstens 15 minuten voor aanvang van het spel aanwezig bent. Kom je te laat, dan kun je helaas niet meer deelnemen aan het spel. Niet kunnen ontsnappen? Na afloop van het spel krijg je uitleg over hoe je wél had kunnen ontsnappen. Denk out of the box en werk goed samen om de boerderij op tijd te kunnen verlaten!

Escape Room Veluwe Nunspeet video

Informatie over Escape Room Veluwe Nunspeet

Escape Room Veluwe Nunspeet is 1 van de 2 escape rooms in het prachtige natuurgebied de Veluwe. Door de ligging van de escape room biedt Escape Room Veluwe Nunspeet nog veel meer dan alleen een escape room spel. Zo kun je bijvoorbeeld een gps-tocht maken door de Veluwe. Ooit op een Trikke gereden? Je kunt bij Escape Room Veluwe Nunspeet een arrangement boeken met een Trikke tocht. Je rijdt dan door de bosrijke omgeving van Nunspeet. Kies voor een arrangement bij Escape Room Veluwe Nunspeet en ontdek na je escape room spel wat de Veluwe te bieden heeft!

Escape Room Veluwe Nunspeet bevindt zich aan Brinkersweg 13 in Nunspeet. Station Nunspeet ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand. Je kunt bij de escape room gratis parkeren. Hiervoor heb je wel een parkeerschijf nodig. Deze kun je eventueel lenen bij Escape Room Veluwe Nunspeet. Je speelt het spel met maximaal 6 personen. In je eentje spelen is mogelijk, maar er wordt geadviseerd om met minimaal 2 personen te spelen.

Escape Room Veluwe Nunspeet is van maandag t/m zondag geopend van 10:00 tot 22:00 uur. Het laatste spel start om 22:00 uur. Voor de escape room geldt een vast tarief, ongeacht het aantal spelers. Een escape room spel kost op maandag tot donderdag €75,- en op vrijdag t/m zondag €95,-. Geniet van het spel en de schoonheid van de Veluwe!

Escape Room Veluwe Nunspeet Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Veluwe Nunspeet? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Heb met 5 collega’s de escape room aandacht gedaan.
Veel lol en plezier gehad, en een leuke foto ontvangen.
Echt een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari Anneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
9

Super leuk om te doen met een vriendengroep! Er zijn twee escaperooms dus we splitsen ons op.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
27 september 2022 Nathalie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Zeer leuk opgezet, leuke puzzels goede sevice, we mochten 5 minuten langer doorgaan zodat we de escape room konden oplossen. Perfect geregeld.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
20 september 2022 Petra en Rob Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Other
10

Dit is echt een traditionele escape room waar steeds een code moet worden gevonden voor het volgende slot. De diversiteit van de puzzels is heel groot en het ziet er allemaal keurig verzorgd en aangekleed uit. Er is goed nagedacht over het hintsysteem zodat je nooit te vroeg of te laat een hint krijgt maar daar zelf voor kunt kiezen.

De puzzels zelf zijn uitdagend maar nooit vergezocht. Een hele leuke kamer, zeker voor de beginnende escapist.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 juli 2021 Midas Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Fantastisch

Deze escaperoom is echt een aanrader! De puzzels zijn origineel, ook na het spelen van vele andere escaperooms. Om de puzzels op te lossen moet je je aandacht verleggen en omdenken. De eigenaren zijn enthousiast en zeer vriendelijk. Wij hebben genoten!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 augustus 2019 Louise Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
2

Na alle enthousiaste reviews de kamer geprobeerd, maar het was een teleurstelling. Het intro filmpje is niets zeggend en er zat geen verhaal in de puzzels en kamers. Je kunt maar 1 puzzel tegelijk doen. Een groot deel van de tijd sta je dus te wachten op andere spelers. Verder was er 1 slot al open en was er 1 ander attribuut die door eerdere spelers ontzet was, zodat je ook die al kon inzien. Het was mager aangekleed en na het oplossen van die ene puzzel daar was de escape room afgelopen en riep de eigenaar van de room dat dat de laatste puzzel was en het klaar was –> anticlimax.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
6 april 2018 Gerlien Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Dit was onze eerste escape room.
Niet gehaald, maar toch heel enthousiast!
We gaan zeker nog meer escape rooms bezoeken!

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 oktober 2017 Agéke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

We hebben de kamer ‘aandacht’ gedaan. Is een erg leuke escaperoom. Onze 5e of 6e keer dat we dit gedaan hebben. Hele leuke puzzels. Helaas op 2 minuten na niet gehaald. We kwamen in het begin iets te laat op gang. Deze is zeker aan te bevelen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 januari 2017 Gerard Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Leuke escape room met afwisselende puzzels. Dit was onze eerste keer, we vonden het allemaal leuk om te doen. Verder hele vriendelijke ontvangst en een goeie sfeer. Aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
28 maart 2016 Jasper Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Wat een super leuke eerste ervaring met de escape room! Wij zijn helemaal om! Heel hartelijk ontvangen, super leuk sfeertje. Een grote mindfuck wat het echt geweldig maakte. Voor iedereen een aanrader en tot de volgende keer!

2 oktober 2015 Monique van Dijk  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Je denkt wellicht die meneer Henk is druk, maar wij waren NOG drukker. HA… De AKA-club heeft met geducht teamwork hun eerste escape-room met verve gemeesterd!! En onderschat de AKA niet, we hadden nog bijna 9 minuten op de teller!! En ja, er is bewijs, de foto verschijnt binnenkort hier op de FB-page van Escape Veluwe. Top uitje voor ons meidenweekend.

20 september 2015 Heidi Penders  5-6 personen | Escape Room First timer
8

Leuk en enthousiast ontvangen. Leuke Escape Room met leuke kamers. Leuke afwisselende puzzels, die soms je hersenen laten kraken. Zeker een aanrader!

8 september 2015 Mariella Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Eindelijk een evenement dat niet alleen voor groepen maar ook eens voor 3 of 4 personen is. De Escape room in Nunspeet biedt deze mogelijkheid. We kregen een warme ontvangst en de gelegenheid iets te drinken. Er is een goede uitleg voor en na het spel. De puzzels zijn best wel pittig maar met wat hulp via een scherm en met onze speurhond, die soms uit schaamte de poten voor de ogen sloeg, lukte het ons toch wel aardig. Onze vriendin heeft het er nog over en wij zullen jullie zeker bij iedereen aanbevelen. Bravo, ga zo door!!!

30 juli 2015 Ruud Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Vanmiddag geweest, leuk en enthousiast ontvangen. Het zat goed en gelikt in elkaar. De puzzels waren soms best lastig maar en dat is altijd achteraf erg logisch. Kortom een aanrader zeker wanneer je in de buurt bent!

29 juli 2015 Geert Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Vanmiddag geweest, leuk en enthousiast ontvangen. Het zat goed in elkaar, puzzels waren soms lastig maar eigenlijk en dat is altijd achteraf best logisch. Een aanrader als je in de buurt bent.

29 juli 2015 Geert Reitzema  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Toffe Escape Room! Veel afwisselende puzzels, meerdere kamers!! Enthousiaste ontvangst, uitleg én nabespreking….(ont)spanning op de Veluwe, smaakt naar meer!!!

23 juni 2015 Fred Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Voor de denkers en puzzelaars onder ons is dit een super spel! Als team zie je op deze kanoër ook dat een ieder anders denkt. Leuk voor vrijgezellenfeesten maar ook als team uitje of bewoon lekker met vrienden! Het is een lekker spannend spel met uitdaging en tijdsdruk.

22 juni 2015 Romy Meyer Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Na de escape room in Harderwijk voltooid te hebben leek het mij leuk om mijn schoonvader voor Vaderdag te verrassen met een uitje naar de escape room. Het was even zoeken welke het ging worden omdat we kort van te voren wilden reserveren en met iemand van 13 jaar in de groep zitten. Via Google kan je gelukkig eenvoudig zoeken. Al gauw kwamen we op de escape room in Nunspeet uit. Deze is namelijk vanaf 8 jaar en er stond bij dat je het mag proberen om kort van te voren te reserveren. Helemaal compleet met 06-nummer. Na een duidelijk en aangenaam telefoontje met de eigenaar was de reservering al snel gemaakt. De bevestiging volgde snel. Later stonden we alweer voor de deur. De voordeur was duidelijk gelabeld met escape room Veluwe. Het was dus goed te vinden. Eenmaal binnen konden we plaatsnemen in de relax-room en ging de eigenaar de kamer nog snel even herstellen na het bezoek van de vorige groep. Een korte en duidelijk uitleg volgde waarna we onze waardevolle spullen in een kistje konden stoppen. Toen we er klaar voor waren begonnen we. In de escape room hing een heel mooi scherm waarop constant de tijd weergegeven werd. Af en toe werden op dit scherm ook hints gegeven. Daarna werden we in de escape room door de eigenaar begeleid door meer of minder licht te geven op de locatie waar we moesten puzzelen. We hebben hem natuurlijk gehaald. Anders was ik nu niet deze mooie recensie aan het schrijven. De meeste puzzels waren vrij snel duidelijk en anders kregen we hints via het schermpje wat in de kamer hing. Eenmaal uitgepuzzeld, kwam de man ons enthousiast tegemoet en wilde ons nog helpen alle onduidelijkheden over de kamer te verduidelijken. Net buiten de escape room zit een pin automaat. Je zou dus kunnen zeggen dat je bij deze escape room ook kan pinnen. Het was een uitermate leuke ervaring en ik wil hem ten zeerste aanraden. Het enige wat je zou kunnen noemen als minpunt bij deze escape room is dat er geen schrik reacties zijn. Maar deze kamer profileert zichzelf als één van de twee escape rooms in Nederland die niet eng zijn. Ik wil ze daar dus niet op afrekenen. Met alle campings in de buurt kan ik me voorstellen dat er ook veel kinderen over de vloer komen. Ze komen dus uit de test met een tien met een griffel.

22 juni 2015 Bart Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Gisteren een erg leuk avontuur gehad met een groep dames.veel lol gehad en leuke begeleiding! Zeker aan te raden 🙂

21 juni 2015 Luci Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Vanmiddag met vrijgezellenfeest feest geweest en het was erg geslaagd. Met een groep vrouwen erg veel lol gehad en leuke begeleiding! Zeker aan te raden..

20 juni 2015 Lucy Magré Docter  3-4 personen | Escape Room First timer
7

Erg leuke escape room. na een hartelijk ontvangst een leuk spel gespeeld. Escape room is zeer uitdagend en bestaat uit het nodige rekenwerk naast de verschillende originele puzzels. Sfeermatig klopt de escape room compleet! ik kan niet wachten tot de tweede kamer dicht gaat!

20 mei 2015 Matthijs Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Net mijn eerste escape room gedaan hier en het was geweldig! Met slechts één minuut op de teller de kamer uitgekomen. Absoluut een aanrader!

18 mei 2015 Rob van der Leek  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Erg leuk en spannend, met nog maar 6 minuten op de klok is het ons gelukt te ontsnappen door het oplossen van een aantal pittige puzzels.. zeker een aanrader!

7 mei 2015 Michel Schoenmaker  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Gisteren deze escape room gedaan met vrienden. Voor mij de eerste keer en beviel hartstikke goed. Erg leuk raadsels die je moet zien te ontcijferen. Een aanrader om is met een groep te proberen.

5 mei 2015 Wesley Hanekamp  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Wat een geweldige ervaring! De eerste keer dat ik een Escape Room ervaring had, maar wel meteen een goede. Puzzels waren pittig maar alsnog goed te doen. Nog 1.10 minuten over dus het was spanning en sensatie!!

5 mei 2015 Martijn Biersteker  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Helemaal te gek! Ontzettend mooi gemaakt en je weet echt niet wat je overkomt. Hersenspinsels en spanning en een hele hoop plezier!!

1 mei 2015 Anne Zegikniet  5-6 personen | Escape Room First timer
9

Gisteren de Escape Room Veluwe gedaan in Nunspeet. Wat een uitdaging om alle puzzels, codes en raadsels binnen de tijd te ontrafelen! De titel aandacht is passend bij de escape room, dus houd je aandacht erbij!

29 april 2015 Hanneke Tichelaar  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Think out of the box!! Zeker uitdagend en de adrenaline stroomt om het op tijd te redden! Laat je verstand je verrassen! Zeker een aanrader!!!!

28 april 2015 Simone Pluim  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Net terug van mijn eerste escape room ervaring en dat was zeker voor herhaling vatbaar! Best trots op ons groepje dat we het gewoon gehaald hebben met nog 2 min. op de klok. Veel verschillende puzzels, waardoor ik denk dat het echt handig is om dit met een wat grotere groep te doen: je denkt allemaal toch net op een andere manier waardoor je er uiteindelijk wel uit komt. Veel succes Rianne en Henk!

28 april 2015 Mirjan Bultman-Wessel  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Net de Escape room gedaan met z’n 6-en. Het is voor een ieder die van puzzels houdt zeker een aanrader om te doen. Zelfs na het spelen blijf je nog de hele avond er over nadenken smile emoticon. Bedankt Rianne en Henk

28 april 2015 Johan Tichelaar  5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Net thuis van een try-out van deze nieuwe Escape Room. Erg leuke ontvangstruimte, kamers zien er goed uit en waar het allemaal om draait.. De puzzels zijn leuk, afwisselend en vaak erg uitdagend. Uiteindelijk hadden we nog maar 32 seconden over. Nog wat kleine verbeterpunten doorvoeren en dan hebben jullie iets heel moois staan. Bedankt en succes Henk en Rianne.

27 april 2015 Arco Van Den Broek  3-4 personen | Escape Room First timer
7

De derde escape room voor mij. Deze was best lastig! Zeker de moeite waard als je in de buurt van Nunspeet bent.

27 april 2015 Dennis Seuren  3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Erg leuke, redelijk pittige escape room. Dit was mijn aller eerste escape room, en het zal zeker niet mijn laatste zijn. Na deze gedaan te hebben snap ik dat dit een rage aan het worden is. Echt een aanbeveling om deze eens te gaan doen!

27 april 2015 Matthijs van den Brink  3-4 personen | Escape Room First timer
8

Net een try-out gehad! Indruk: goed! Leuke en zelfs moeilijke puzzels! Leuke kamers en ik vond het een dikke 8! Succes verder en ga zo door!

26 april 2015 Sanne Woertman  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest