Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Venlo Team Trapped

Peperstraat 6A,, 5911 HA, Venlo

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Venlo Team Trapped

Escape room The Attic

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 16
Thema’s: Avontuur, Magie

Joseph beter bekend als ‘Ancum the Great’ gaat de wereld wederom verbazen. Afgezonderd op zijn zolderatelier werkt de illusionist in het uiterst geheim aan zijn nieuwste en grootste truc ooit. Niemand weet wat ze kunnen verwachten en zelfs zijn lieftallige assistente tast volledig in het duister. Een ding is zeker! Deze truc gaat hen allen verzekeren van een comfortabele toekomst of betekent de definitieve ondergang van ‘Ancum the Great’ en al zijn naasten.

Deze escaperoom is te spelen in het Nederland, Engels en Duits en kost €99 – €109 per spel.

Escape room The Blind Tiger

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 6 spelers
Open sinds: september 2015
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk

In het van Gogh psychiatrisch centrum is er gisteren iets vreemds gebeurd. Een man die jarenlang niet gesproken had, begon vlak voor zijn dood ineens te spreken. Hij vertelde over zijn vroegere lidmaatschap van een groep hoog intelligente mensen. Die groep zou op het punt hebben gestaan een grote ontdekking te doen. Wat verder raar was, was dat hij vertelde dat hij geboren was in de 19de eeuw. De uitslag van de eerste autopsie lijkt dit te bevestigen: hij was inderdaad bovenmenselijk oud. Met zijn laatste adem sprak hij deze raadselachtige woorden uit: ‘Waar kan de Gouden Tijger zijn, zonder ogen kan hij niet zien. Wat voor de straat verborgen wordt gehouden, maakt je leven compleet.’ Vele mensen hebben al onderzoek gedaan naar deze mogelijke ontdekking, zonder enig resultaat. Jij en je teamleden gaan het ook proberen. Lukt het jullie om deze cryptische woorden te ontrafelen?

Je speelt met minimaal 3 en maximaal 6 personen tegelijk in deze kamer. Is de groep groter? Dan wordt de groep opgesplitst in meerdere teams. Er is geen minimumleeftijd, maar de aanbeveling is dat minstens 1 teamlid 16 jaar of ouder is. Je krijgt in deze kamer 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Ben jij ervan overtuigd dat jouw team dit gaat lukken? Speel dan in deze kamer!

Escape Room Venlo Team Trapped video

Informatie over Escape Room Venlo Team Trapped

Escape Room Venlo Team Trapped is de tweede escape room van Venlo. In het centrum van de stad en vlakbij de rivier de Maas ligt deze escape room. Dankzij de centrale ligging van Escape Room Venlo Team Trapped zijn er veel mogelijkheden voor een hapje of drankje in de buurt. Escape Room Team Trapped heeft op dit moment 1 escape room. Dit zullen er later meer worden, want volgens de makers is het creëren van nieuwe mysteries ‘verslavend’. Wij zijn al erg benieuwd naar de nieuwe kamer(s) maar totdat er een nieuwe kamer opent, kun je in de eerste kamer het mysterie van ‘The Blind Tiger’ ontrafelen.

Escape Room Team Trapped bevindt zich aan Peperstraat 6A in Venlo. Vanaf station Venlo is het ongeveer 9 minuten lopen naar de escape room. Je kunt ook bus 2 of 83 nemen en uitstappen bij halte Mgr. Nolensplein. Parkeren kan bij de parkeergarages Maaskade, Q-park Centrum Maasboulevard en bij Arsenaal. Escape Room Team Trapped is geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 01:00 uur. Het laatste spel begint om 23:20 uur. Op dinsdag t/m donderdag betaal je per team, ongeacht het aantal spelers, €99. Op vrijdag en in het weekend betaal je €109. Ontdek het geheim achter The Blind Tiger en ontsnap binnen 60 minuten!

Locatie op de kaartEscape Room Venlo Team Trapped

Peperstraat 6A,, 5911 HA, Venlo

Escape Room Venlo Team Trapped Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Venlo Team Trapped? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Na de Blind Tiger te hebben gespeeld stond nu The Attic op de planning. Verwachtingen waren hooggespannen maar zijn zeker waargemaakt.
The Attic heeft nog een paar puntjes op de i nodig die er zeker aankomen.. verder een uitdagende en mooie kamer!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 november 2017 M. Jacobs Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Inmiddels zowel the Blind Tiger als the Attic gedaan. Allebei absolute aanraders! Mooie special effects, originele en uitdagende puzzels (niet te makkelijk!), mooie aankleding en een goed verhaal. Verder ook een fijne ontvangst en er werd tijd genomen om na te praten over puzzels ed.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 augustus 2017 Petra Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

We werden vriendelijk ontvangen. Na een kleine uitleg en het filmpje mochten we beginnen. Pluspunten voor het filmpje. Zit goed in elkaar.

In de kamer is alles in de juiste sfeer aangekleed. Het hoort er allemaal bij. Wij vonden niet alle puzzels even leuk en bleven soms zeer gefrustreerd een tijd hangen. Maar de technieken zijn er zeker ! Zelfs technieken die ik nog niet eerder gezien had.
Zelf voelde ik me niet echt in het verhaal gezogen worden. Ik had niet echt het idee waarvoor we nou aan het ontsnappen waren.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
3 augustus 2017 Nicole Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Kan niks anders zeggen dan: Geweldig! Blind Tiger gedaan en wat een fantastische kamer. Puzzels zaten goed in elkaar, en de gebruikte spullen voelden authentiek met het verhaal. Dikke duim omhoog!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juli 2017 Bakerstreet Gang Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Super escaperoom! Leuke uitdaging en blijft gekoppeld aan het verhaal. Mooi opgezet met mooi/passend decor en leuke puzzels. Een aanrader voor iedereen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 mei 2017 Jenneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Prachtige kamer! Deze staat zeker in mijn top 3! Persoonlijk vind ik presentatie, variatie en dat iedereen iets kan doen heel belangrijk. Deze kamer krijgt van mij een dikke 10!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2017 Veerle Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
10

Supergaaf! Vanaf start tot einde. Je wordt meteen betrokken in het verhaal door vooraf een film te kijken ter intro van het verhaal. Vervolgens zelf aan de slag in de ruimte. Mooie ruimte met wisselende uitdagende puzzels. Na goed zoeken, nadenken, puzzelen, rekenen, uitproberen etc. Zijn we uit de ruimte gekomen na 42 minuten!

Erg leuk en een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
30 maart 2017 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Voor ons was het de 1ste keer in een escape room en we hadden doordat we later aankwamen geen introductie meer kunnen krijgen, maar wel een vriendelijk ontvangst. Maar ondanks dat was het alleen maar spannender en interessant. Als je echt vast liep werdt je toch nog beetje geholpen d.m.v. hints. Ik vondt deze escape room echt voor herhaling vatbaar en erg gezellig. we zijn er dan niet uitgekomen ( toch maar een keer terug )…!!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
25 maart 2017 Janneke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Voor het eerst in lange tijd samen iets met het gezin gedaan, jullie escaperoom! Wat een leuke ervaring, hele mooie escaperoom in elkaar gezet, ook hele leuke begeleiding gekregen, alles klopte! Dagenlang hebben we erna er nog over nagepraat en gedacht, hopelijk de volgende keer weer bij jullie.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
19 februari 2017 Denise Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ik vond echt een geweldig concept. Heel mysterieus. Het was wel moeilijk maar dat is wel fijn want anders was het al veel te snel voorbij. Deze escape room is zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 februari 2017 Gideon de Groot Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

het was onze eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar. Leuk om onze dochter Marieke in de film te zien en met haar ook de escaperoom te beleven.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 januari 2017 Carola van der Meulen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Erg goede escape room. Leuke sfeer, goed filmpje en uitdagende puzzels. Zeker een aanrader! De hele entree een meer mysterieuze stijl geven zou nog meer sfeerverhogend kunnen werken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2017 Rick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

de escape room was leuk, mooie kamer en leuke varierende puzzels. De kamer zelf was leuk om te doen en zal ik zeker aanraden. Wat ook belangrijk is voor zo’n uitje is dat we ons welkom voelen. Dit miste ik hier wel. Vooraf geen kopje koffie/thee en de gastheren waren ook niet echt enthousiast. Na afloop van het spel wilde we nog graag wat uitleg van een puzzel, maar door tijdgebrek moesten we snel weer kamer uit omdat ze deze moesten klaarmaken voor de volgende groep. Jammer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
10 december 2016 Frank Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Voor mij zelf was het de eerste keer.
Echter enkele mensen van de groep zijn al meer ervaren en zij vonden de moeilijkheidsgraad vrij hoog en het geheel goed in elkaar zitten.
persoonlijk vond ik de sfeer in de kamer erg goed, niet in de minste plaats vanwege de hoge kwaliteit van de intro film die je bij de ontvangst krijgt te zien. Voor lokale mensen heeft het pand ook nog eens een bijzondere historische waarde.
De puzzles zijn goed, divers van aard en dragen allemaal bij aan het verhaal en de oplossing.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
5 december 2016 Peter Lenders Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Getipt door een échte puzzelaar hebben wij deze eerste escaperoom ervaring op gedaan. Deze was erg leuk om te doen en de speciale effecten zorgden ervoor dat onze 12-jarige het zelfs eng spannend vond enkele keren. We hebben enkele hints moeten krijgen en hebben veel plezier gehad in de puzzels onder tijdsdruk.
Onze tweede groep heeft De Illusionist gedaan en had een soortgelijk positieve ervaring (we hebben elkaar niet de puzzels verklap, we kunnen beter nog een keer terugkomen 😉

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 november 2016 Marieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Erg goed verhaal, uitdagende puzzels, spannende locatie en vriendelijk personeel. Was top! Zeker een aanrader om deze escaperoom te bezoeken.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 november 2016 Michiel Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Echt een super goede escaperoom, best wel moeilijk, vergt veel concentratie. Er zit ook een mooi verhaal in. Je moet echt goed redeneren. Ook super mooie effecten, zoals rook en luiken. Ik ben er met mijn vrienden geweest en die vonden het ook echt super leuk. Is een leuke activiteit voor een feestje.
Alleen niet schrikken van de telefoon…

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 november 2016 spelletjes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Een uitdagende escape room op loopafstand van het station. Het interieur zag er goed uit, de puzzels waren leuk, het was alleen een beetje stil binnen. Het was een leuke uitdaging, die we niet hebben gehaald, maar het was toch een van de betere escape room ervaringen die ik heb gehad. Ik kom zeker terug als ze een tweede kamer hebben.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 oktober 2016 Deborah Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Erg mooie Escape room! Mooie kamer en leuke puzzels! We hebben ‘m met 5 personen gespeeld en helaas net wat te lastig gehad met 1 specifieke puzzel waardoor we er niet uit zijn gekomen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
13 augustus 2016 Boy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Introductie van de room middels mooie trailer, die overigens ook deels online te zien is. De sfeer en het decor in de kamer sluiten perfect aan op het verhaal en dragen bij aan de ervaring. De opbouw is zeer goed en de puzzels lijken moeilijker te worden naarmate de tijd afloopt. De puzzeltypes zijn zéér divers. Begeleiding door de organisatie is top. Het is ons niet gelukt het raadsel op te lossen, maar we hebben het er nog steeds over. Ik raad deze kamer aan voor zowel beginnende als gevorderde teams.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
17 juli 2016 Rianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We hebben echt genoten van een spannend uur bij Escaperoom Team Trapped in Venlo.
Mooie ambiance met zeer goede riddles en puzzles ; zat perfect in elkaar !!
Samen tot een oplossing komen in teamverband in een bepaalde tijd !
Deze escaperoom is zeer aan te bevelen ! Check it out ! 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 april 2016 Margriet Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Super! Erg mooi en heel erg tof om te doen. We praten er uren later nog over. Erg vernuftig, en ook heel mooi afgewerkt.. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 november 2015 Joost Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Super aankleding; toffe achtergrondmuziek; leuke puzzels; verrassende wendingen. Er is ook goed nagedacht over de spanningsopbouw. Begeleiding zorgt voor voldoende begeleiding om het geheel tot een goed einde te brengen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 november 2015 Rob Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Een Uitdagende, goed aangeklede ruimte! Waarin je vanaf het begin wordt meegesleept in het verhaal en de dingen die je moet ondernemen om de ruimte succesvol te verlaten! Voor mij was dit een eerste ervaring die ervoor zorgt dat ik zeker nog meerdere ga spelen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 november 2015 Jeroen Westheim Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Het pand en de inrichting zorgen ervoor dat je gelijk in het verhaal zit. Het niveau van de details is ontzettend hoog, wat weer bijdraagt aan de inleving. Puzzels zitten zeer goed in elkaar, ook technisch dik in orde. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 november 2015 Roel Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

In het afgelopen jaar zeven andere escaperooms in Nederland gespeeld en dit was een van de betere. Qua sfeer en details kan het zich zeker meten met de bekendere die ik gespeeld heb zoals Sherlocked, Amsterdam en De Laboratoriumkamer, Bunschoten. En waar je veel puzzels vaker tegenkomt bij verschillende escaperooms zitten hier een paar hele originele puzzels in en bijna geen cijfersloten! En er is me verteld dat deze paar cijfersloten er binnenkort ook uit gaan. Aanrader dus!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
31 oktober 2015 Beerd Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Ook voor ons de eerste keer een escaperoom bezocht, geen idee wat ons te wachten stond. We vonden het super tof, vol verrassingen en spannende effecten! Echt een uitdaging en aanrader voor iedereen die graag een leuke activiteit wil beleven. Team Trapped, bedankt en veel succes!

27 oktober 2015 Karin Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Hele toffe avond gehad! Eerste escape room voor mij maar zeer geslaagd!

26 oktober 2015 André Botman  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Had a blast with my colleagues! The escape room looks great and the story was really cool as well! Definitely one of the better escape rooms I have seen!

26 oktober 2015 André Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Leuke escaperoom, vooral met goede special effects! Zelfs voor een groep meiden die allemaal slecht zijn in Engels, was het te doen 😉 goed georganiseerd, mooie kamer, echt een aanrader!

23 oktober 2015 Janine Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
9

Mijn eerste escape room maar enorm veel plezier gehad met mijn collega’s! Mooi afgewerkt en een mooie locatie in Venlo. Ik begreep van collega’s dat dit een van de betere escape rooms is!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 oktober 2015 André Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Gave escape room! Zeker een aanrader! Leuk verhaal en spannende wendingen!

22 oktober 2015 Koen Belemans  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Dit was mijn 2e escape room. Ik ben erg onder de indruk, top afgewerkt! Verassende elementen. Gebouwd / bedacht door enthousiastelingen, dat merk en voel je aan alles!

21 oktober 2015 Remy Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Super leuke ervaring! Top teamuitje!

20 oktober 2015 Jolijn Grooten  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Was erg leuk om te doen en een hele mooie kamer. Een echte aanrader.

20 oktober 2015 Floor Eilering  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Helemaal super, alles was af! We hebben ons kostelijk geamuseerd, hopelijk gauw uitbreiding

19 oktober 2015 Joyce Schrombges-Bontenbal  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Een heel tof, verrassend en uniek uitje met vrienden, team of familie. Wij hebben deze escape room met 4 man gedaan, wat voor ons ideaal was. De kamer is prachtig afgewerkt in de stijl en tijd van het verhaal en al zoekende werk je langzamerhand toe naar de uitweg.

18 oktober 2015 Robin Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Aanrader! Tof verhaal en alles prachtig afgewerkt.

18 oktober 2015 Robin Nagelmaeker  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Wat een gave escaperoom zeg! We werden hartelijk ontvangen door de eigenaars van de room. De room zat echt geweldig in elkaar, met leuke special effects. En je ziet niet meteen wat een puzzel is, of alleen maar slotjes. Je moet goed op zoek! Erg tof. De room uitgespeeld binnen de tijd. Enige puntje van aandacht, we konden nergens zien hoeveel tijd we nog hadden, dit was prettig geweest.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 oktober 2015 Sanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Dit was mijn eerste ervaring met een Escape Room. Ik had dus niet echt een idee wat ik moest verwachten. Maar ik was positief verrast! De ruimte was prachtig aangekleed en je voelde echt de sfeer hangen van de tijd waarin het verhaal zich afspeelt. Helaas hebben we de escape room niet uitgespeeld, maar dat deed de pret niet drukken 😉 Door deze ervaring zal ik zeker nogmaals een escape room gaan bezoeken!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2015 Remco Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Zelfs als “niet spelletjes persoon” heeft mijn eerste ervaring met een Escape Room mij weten te prikkelen. Chapeau Team Trapped!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2015 Tom Canters Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Heel erg mooi afgewerkt, ik was erg onder de indruk, top afgewerkt. Mijn 2e escape room. Verassende elementen. Gebouwd / bedacht door enthousiastelingen, dat merk en voel je aan alles!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 oktober 2015 Remy Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Leuke activiteit in een prachtig opgezette escape room. Aanrader!!

10 oktober 2015 Tim van der Vorst  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Echt gave escape room. Verrassend! Leuk verhaal

6 oktober 2015 Irene Vissers  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Een van de meest unieke escape rooms die ik gespeeld heb. Tot nu meer dan 30 kamers in Nederland gespeeld. Vooral het feit dat je niet direct ziet wat een puzzel is, alles ziet er enorm gelikt uit, is een grote plus voor mij. We hebben de kamer met zijn tweeen gespeeld. Erg hoge kwaliteit kamer. De locatie is aan de Markt in Venlo, dus dat is een grote plus. Een van de betere kamers van Nederland! Aanrader om te spelen!

1 oktober 2015 Mike van Hoenselaar Via Tripadvisor 1-2 personen
10

Dit was mijn tweede escape room. Deze room is heel erg goed afgewerkt, heeft verassende elementen en hele gave puzzels. Zeker de moeite waard om te bezoeken, zoek en aantal personen en ga deze mege vette uitdaging aan!

29 september 2015 Fido, Venlo Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Een hele toffe activiteit om te doen met vrienden, familie, collega’s of wie dan ook. Voor ons was het onze eerste ervaring in een escape room! Wij zijn volgens mij meteen met de neus in de boter gevallen met deze toffe escape room van Team Trapped. Gave entourage met hele coole spelelementen. Enjoy!

28 september 2015 Kim Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
7

Kamer is heel mooi afgewerkt. Puzzels waren in onze ogen iets te gemakkelijk. Beginpraatje kon nog iets gelikter (maar we waren ook in de eerste week na opening daar).

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
19 september 2015 Lieke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest