Escape Room Venray

Grootdorp 73, 5815AN, Merselo

Provincie Limburg | Regio Deurne, Gemert, Horst, Venlo, Venray

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Venray

Grootdorp 73, 5815AN, Merselo

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Venray

Escape room Mysterie in het bos

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 7 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Bos

Je wordt gedwongen om een ​​onverwachte reis naar het bos te gaan ondernemen. Een zeer goede vriend, een journalist, die probeerde om het mysterie van een oude blokhut in het bos op te lossen lijkt te zijn verdwenen! Vind de mysterieuze blokhut, waar als je in legendes gelooft er enige zwarte magie beoefend werd. Zijn laatste boodschap was zeer verontrustend, en het lijkt alsof je weinig tijd hebt als je wilt hem nog in leven wilt zien. Weet jij de weg te vinden naar de blokhut in het bos aan de hand van de achtergelaten informatie?

Het is wel verplicht om minstens 1 volwassen persoon in je team te hebben.

Escape room Maya Tempel

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Na een lange wandeling door de jungle vind je eindelijk de locatie van de verborgen Maya tempel. Weet jij aan de hand van de oude Maya aanwijzingen de ingang van de tempel te vinden?  Er is een gerucht dat er een zeer kostbare gouden schat in de tempel te vinden is. Vind de weg naar de ingang van de tempel en steel de schat. De tijd dringt, het weer wordt steeds slechter en de kansen om te ontsnappen uit de jungle dalen.

Je hebt 60 minuten de tijd om de schat te stelen en je een weg te banen door de jungle naar de beschaving. Blijf jij het slechte weer voor?

Ook als kinderfeestje te boeken!

Maya Tempel als kinderfeestje? Je speelt samen met je vriendjes dezelfde versie als voor volwassenen, maar door meer aanwijzingen wordt het makkelijker om de puzzels op te lossen voor de kinderen.

Escape room Ark van Noach

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2017
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk

De wereld is aan het vergaan, jij en je team hebben 1 taak om iedereen aan boord te krijgen van de Ark van Noach. Een taak die niet voor iedereen is weggelegd! Verzamel aanwijzingen, los puzzels op en vind de weg naar jullie nieuwe beschaving. Lukt het jou om in 60 minuten de wereld te redden?

Escape Room Venray video

Informatie over Escape Room Venray

Al enkele jaren zijn de escape rooms een hit in Nederland. Maar wat is een escape room precies? Met 4-7 personen opgesloten worden  in een van de 3 kamers en je hebt 60 minuten de tijd om hieruit te ontsnappen. Om te ontsnappen dien je wel te bezitten over een dosis gezond verstand. Door verschillende opdrachten, raadsels, puzzels of leuke uitdagende spellen op te lossen kom je verder. Weet jij binnen 60 minuten de deur weer te openen? Ontsnap jij in een super snelle tijd word je uiteraard opgenomen in de Wall of Fame.

3 verschillende thema’s met elk een uniek thema. De afwerking is perfect. Een super gave ervaring. Vanaf de start met een film in thema tot alle spellen. Naast de escape rooms voor vrienden of familie is er ook de Maya Tempel die ook gespeeld kan worden door kinderen. Dat wordt een super vet kinderfeestje!

Na afloop lekker borrelen of een BBQ, dit is allemaal mogelijk. Escape Room Venray in Merselo heeft namelijk ook diverse horecamogelijkheden. Een uurtje lekker na borrelen kan prima in de tuinkamer.

Prijzen

  • 4 personen € 20,- p.p.
  • 5 personen € 18,- p.p.
  • 6 personen € 16,- p.p.
  • 7 personen € 14,50,- p.p.

Groepen groter dan 7 personen € 14,50 p.p.
Kinderfeestje € 12,50 per kind.

De kamers zijn te alle tijden van binnen uit te openen middels een noodknop.

Escape room Venray is onderdeel van Nika-actief BV daarmee bieden ze meerdere activiteiten als combinatie aan. Is je groep te groot, dan kan een gedeelte van de groep bijvoorbeeld een uur een pubquiz of lasershoot gaan doen.

 

 

 

Escape Room Venray Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Venray? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Als uitje met personeelsvereniging bij deze escape room geweest. Zelf in de Ark kamer geweest. Erg leuk opgezet, goeie puzzels die in elkaar overliepen en aansloten bij het thema. Erg netjes verzorgd, goeie uitleg en mooie materialen. Fijne locatie om met een grote groep naartoe te gaan door de drie naast elkaar liggende kamers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 november 2017 L. Keukens Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Deze locatie heeft 3 escape rooms. Wij waren met 10 personen en hebben 2 kamers met 5 personen geboekt. Deze locatie is vrij nieuw. Dat zie je ook aan het interieur, alles nog mooi en schoon. Leuke en originele puzzels. Niet te makkelijk, maar wel te doen. Aardig personeel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 oktober 2017 Nick Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
6

Gastvriendelijk ontvangen en voor de 2 newbies duidelijke uitleg gekregen. Daarna werden we opgesloten in de Maya tempel. Helaas was dit na onze eerdere escape rooms niet wat we ervan verwacht hadden. We kregen er geen gevoel bij klein, behang waardoor het echt als een kamer voelt en je zit met z’n allen op 1 ding te kijken. Je kreeg ook een beperkt aantal hints wilde je meer kost je dat minuten. De spelbegeleider voelde het spel aan en stuurde ons daar waarna we de weg compleet kwijt waren zonder de tijd te verminderen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Slecht Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 augustus 2017 Sander Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Goed verzorgde kamer met inrichting naar het thema. Leuke puzzels en gelukkig ook binnen een uur weer buiten. We waren totaal met 20 personen, die verdeeld over 3 kamer allemaal samen een escape room konden beleven. Leuk uitje!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
9 juni 2017 Daisy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest