Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Vuurlinie Beverwijk

Noorderweg 13a, 1948 PJ, Beverwijk

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Vuurlinie Beverwijk

Escape room La Casa De Dinero

Maximale tijd: 90 minuten
Capaciteit: 2 t/m 12 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld

In de derde kamer van Escape Room Beverwijk waan je je in een ware Netflix serie! Werk samen en ontrafel uitdagende puzzels in real life én in een virtuele wereld door middel van een VR bril! Werk samen, los de puzzels op en beroof het Spaanse Muntgebouw.

Fysieke kracht en een goede conditie gaan je in deze escape room niet helpen… je zult moeten samenwerken en de Virtual Reality beelden combineren met de real life puzzels, om zo de antwoorden te vinden. Een unieke escape ervaring!

Kunnen jullie de spanning aan? Zijn jullie in staat de virtuele opdrachten goed aan elkaar over te dragen? Boek dan nu deze kamer van Escape Room Beverwijk! En blijf uit handen van de politie!

Deze escaperoom is ook te boeken in combinatie met andere arrangementen en/of eten en drinken.

Prijzen:
Deze Escape Room is te boeken voor € 102,- op woensdag en donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag bedragen de kosten €129,- per boeking. De escape room is in overleg ook op maandag en dinsdag te boeken.

Het La Casa de Dinero spel is ook te boeken als VR diner bij Gasterij Vuurland.

Escape room The Black Room By Tony Haris

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: oktober 2018
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk

Tony Haris, hoofd ICT, van een multinational, is ontslagen en moet per direct het gebouw verlaten. De reden voor zijn ontslag: Tony verkocht vertrouwelijke bedrijfsinformatie aan concurrenten en partners waar hij mee samenwerkte.

Hoe kan hij dit hebben gedaan?!
Tony is zeer getalenteerd als het gaat om computers en hij was verantwoordelijk voor vele IT oplossingen binnen het bedrijf. Maar het bedrijf zag geen andere keus dan zijn ontslag op staande voet.

Er is een deadline…
Haris is het totaal oneens met deze beslissing en heeft het bedrijf een mail gestuurd. Hij eist een grote som geld, anders zal hij de computer server decoderen en alle toekomstplannen
openbaar maken.
Natuurlijk heeft het bedrijf dit geweigerd, waarop Haris begonnen is met het downloaden van de documenten. Maar het is nog niet te laat…. Er is nog tijd om het downloaden stop te zetten, maar hoe? Het enige aanknopingspunt is zijn koffer die op kantoor is blijven staan.

Deze Escape Room is te boeken voor € 102,- op woensdag en donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag bedragen de kosten €129,- per boeking. De escape room is in overleg ook op maandag en dinsdag te boeken.

Escape room The Play Ground: Het mysterie van de broncode

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: maart 2016
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Avontuur, Recherche

Vanmorgen klokslag 08:30 uur: De directeur van de nationale veiligheidsdienst kijkt met verschikte ogen de minister president aan. Zijn stem trilt… “Minister, er is ingebroken in het militaire netwerk van Defensie.. De broncode is gestolen en wij zijn als overheid volledig buitengesloten.”

Op iedere computer verbonden met het internet was een groene broncode verschenen gevolgd door een zwart scherm. Vervolgens hebben computers zichzelf uitgeschakeld. De handel op de beursvloer is volledig stil komen te liggen, pinautomaten staan in storing, dammen, sluizen en tunnels zijn automatisch overgeschakeld op de noodstand. Door het gehele land zijn lange files ontstaan. Volgens de eerste schattingen loopt de schade op tot in de miljoenen.

Op het kantoor van de Premier is een spoedvergadering ingelast. Premier Mark Rutte slaat met zijn vuist op tafel “Hoe heeft dit in vredesnaam kunnen gebeuren!?” Op datzelfde moment ontvangt de directeur van de nationale inlichtingendienst een telefoontje. Zijn gezicht trekt lijkbleek weg; de rode plekken verdwijnen van zijn wangen en dan, na een paar seconden, glijdt de telefoon uit zijn handen…

Minister, president stottert hij… Het is nog niet bevestigd, maar wij vrezen dat de dreiging uit de hoek van een geheim project genaamd “The Play Ground” komt.

Vijf jaar geleden is er een militair experiment uitgevoerd met als codenaam “The Play Ground”. Het experiment heeft als doel het vergroten van iemands intelligentie. Er werd gedacht dat dit experiment gefaald had, totdat één van proefpersonen steeds beter werd in het oplossen van wiskundig opgaven. Zo goed zelfs, dat hij de strenge veiligheidsprotocollen wist te omzeilen…

Benieuwd hoe dit heeft kunnen gebeuren? Maak onderdeel uit van het SWAT team om dit mysterie op te lossen! Vinden jullie de gestolen Broncode terug? Boek dan nu deze spannende Escape Room van Vuurlinie Beverwijk en red Nederland van de zwaarste dreiging ooit! Het minimum aantal personen benodigd om het mysterie op te lossen is 2, het maximum is 6 personen.

Deze escaperoom is te boeken voor € 79,- op woensdag en donderdag. Op vrijdag, zaterdag en zondag bedragen de kosten € 99,- per boeking. De escape room is in overleg ook op maandag en dinsdag te boeken.

Escape Room Vuurlinie Beverwijk video

Informatie over Escape Room Vuurlinie Beverwijk

Escape Room Beverwijk heeft met “The Playground – Het Mysterie van de Broncode” zijn eerste Escape Room te pakken. Ontrafel jij, samen met vrienden, familie of collega’s binnen een uur het geheim van de broncode? De spanning, sensatie en flinke dosis adrenaline die samen komen in deze nieuwe escape room zorgen voor een onvergetelijke ervaring! Geen simpele zoekspelletjes naar sleutels, maar échte puzzels!

Vanaf 1 oktober 2018 heeft locatie Beverwijk een tweede escaperoom erbij. The Black Room By Tony Haris. Zijn jullie stressbestendig? Kunnen jullie samenwerken onder extreme omstandigheden en lukt het jullie het downloaden te stoppen? Boek dan nu deze kamer van Escape Room Beverwijk! Veel tijd hebben jullie niet. Er is een deadline…

Escape Room Vuurlinie Beverwijk Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Vuurlinie Beverwijk? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

6

Qua inrichting netjes maar veel bijzaken die erg af kunnen leiden.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
6 april 2019 J Kramer Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
4

We werden zeker hartelijk ontvangen en het personeel was erg vriendelijk. Ook het verhaal was via de schermen mooi in elkaar gezet. Alleen de escaperoom zelf had weinig diepgang. Er was weinig actie om tot de oplossing te komen alleen een paar puzzelplaten was de moeilijkheid. Daarom is de escaperoom ook niet leuk om met meerder te spelen. Ik zou meer actieonderdelen erin verwerken,

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
29 april 2018 Gijs Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Wij vonden het een leuke escaperoom met afwisselende puzzeltjes. Met een paar kleine aanwijzingen wisten wij de kamer op tijd te verlaten. De begeleiding door het personeel was prima. Vooral de uitleg na afloop was hilarisch. Voor ons een geslaagd gezinsuitje als afsluiting van de voorjaarsvakantie.
Voor de inrichting van de kamer was inderdaad bij Ikea ingekocht maar welke kinderkamer heeft tegenwoordig geen Ikea spulletjes? Wij vonden dat niet storend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 maart 2018 Sylvia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Leuke Escaperoom die voor iedereen zeker te doen is! Vriendelijk personeel en een super leuke locatie.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 februari 2018 Martijn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Een leuke en laagdrempelige Escaperoom voor jong en oud. Er zitten verschillende verrassende effecten in, die goed op elkaar aansluiten. Verder was een goede ontvangst en wordt er ruim de tijd voor je genomen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 februari 2018 Tygo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Erg leuke en uitdagende escape room dit was onze eerste en echt een top ervaring ook goede begeleiding en vriendelijk personeel.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 december 2017 Thimo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
4

Deze escape room heeft weinig indruk gemaakt. De inrichting van de kamer, doet erg aan Ikea denken. Het verhaal werd via een scherm verteld, wat op zich goed was. De beleving was echter door de indeling/inrichting minimaal. De puzzels/opdrachten waren gelijk zichtbaar op de muren. Wij waren met 6 personen, veel te veel voor een kamer als deze. Soms keek je “letterlijk” toe bij een opdracht. Ook omdat je niet meerdere opdrachten tegelijk kon doen. Ook was er een opdracht stuk. De ontvangst was ok, op zich prima. Maar al met al zal (zullen wij) deze Escape room niet aanraden bij anderen. Jammer!

Het kan beter!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
17 juni 2017 Angelique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
3

Deze escape room is niet geschikt voor meerdere mensen. De escape room voelde niet professioneel aan.
Wat ik zelf heel belangrijk vind, is dat iedereen een bijdrage heeft in een escape room. Dat had je in deze escape room niet. Een aantal deelnemers keken een beetje toe. Voor mij was deze escape room erg teleurstellend. De minste leuke escape room die ik tot nu toe gespeeld heb. Deze escape room zou ik nooit met meer dan 3 personen spelen. Jammer.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
6 mei 2017 Angelique Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
10

Wij vonden het een zeer geslaagd uitje. We vonden het een uitdaging om deze escape tot een succes te brengen. Zeker een aanrader. En bedankt voor de borrel

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 februari 2017 Tony Sijo Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Moeilijke en uitdagende room voor de gevorderde escape room speler.
Ook de begeleiding voor en na het spel is goed en professioneel!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 februari 2017 Daphne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Superleuke ochtend gehad, spannende puzzels. Uiteraard ook heel blij dat we de beste tijd ooit hebben neergezet. De SEH van het ZMC daagt jullie uit onze tijd te verbeteren!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 februari 2017 SEH ZMC Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
1

Ik heb deze escaperoom samen gedaan met mijn broer, we zijn ervaren (al meer dan 10 gedaan) en deze escaperoom was écht geen €99,- waard. Toen wij de kamer binnen kwamen stond de doorgang al open (deze was kapot), dus konden zo naar de tweede kamer. Daarnaast wisten we niet goed waar we moesten beginnen. Bij alle escaperooms (tot nu toe) krijg je een aanwijzing waar je zou moeten beginnen, of je vind puzzelstukjes, sleutels etc. En via die weg ga je dan van puzzel naar puzzel, tot het einde. Hier hingen er puzzels aan de muur die je gewoon moest oplossen en bijv de code hard moest roepen…. we zijn er uitgekomen met tijd over. Maar zeker geen aanrader voor dat geld.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
29 januari 2017 Kelly Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Super leuk! Moeilijke sommen, een hele uitdaging. Absoluut een bezoek waard. Het is een leuk pakkende verhaallijn. Ook top service!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 juli 2016 Commune escaperoomclub Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Voor de eerste keer een escape room bezocht. Even wennen aan het begin maar zodra we oplossingen vonden en hierdoor de slotjes open konden maken werden we steeds fanatieker. Heel prettig dat we af en toe geholpen werden zodat we niet te lang bleven “hangen” bij een onderdeel wat niet makkelijk lukte. Hierdoor bleef iedereen meedoen en konden we de “taken” beter verdelen. Erg leuk om te doen en zeker voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 mei 2016 Saranda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Leuke puzzels, geinige snufjes. Met 1 seconde op de klok gered! Door een foutje in een puzzel, de puzzel opnieuw moeten doen waardoor we 5 minuten verloren. Al met al zeker een aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 mei 2016 Aris Ren Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Vanavond voor het eerst een escape room gedaan en net op tijd ontsnapt. We waren met een wisselend gezelschap en iedereen kwam aan bod. Zit leuk in elkaar, een lekker avondje eruit!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2016 Marloes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Waanzinnig, wat een super gave beleving, en verrassend. Ik vind het ongelooflijk dat je dit weet te bedenken, dit smaakt naar meer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 april 2016 Anja Burger Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Onwijs gaaf in elkaar gezet met heel veel mooie details, had het nog nooit eerder gedaan maar volgens mij had ik gelijk een goede te pakken! Vanaf moment 1 zit je in een verhaal en dat maakt het leuk en spannend! Absolute aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 april 2016 Koen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Heel gaaf in elkaar gezet, echt net even anders dan andere kamers. Zitten goeie puzzels in, en een spannend einde!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
2 april 2016 Paul Klomp Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Mijn eerste ervaring met een escape room en ik vond deze echt tegek! Je hebt elkaar echt nodig om hem samen op te lossen (teambuilding) en je gezond verstand wordt goed uitgedaagd. De escape room begeleiding is goed en de uitleg is duidelijk. Ook tijdens het spel kijken ze goed naar de spelbeleving met evt. Tips. Kortom een aanrader voor elk niveau qua escape room ervaring en vooral heel verrassend!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 april 2016 Rutger Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Na het introductiefimpje, werden we direct meegenomen in het mysterieuze verhaal van de escaperoom. Aan de hand van goed verborgen aanwijzingen en goed teamwork hebben we enkele ‘puzzels’ correct kunnen oplossen, waarna we uiteindelijk de broncode hebben kunnen ontrafelen.

Al met al een escaperoom met een goede verhaallijn , waarbij teamwork en beleving hoog in het vaandel staan. Zeker een aanrader!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2016 Bob Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest