Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Wageningen

Nude 28 e-1 - ingang 3, 6702DL, Wageningen

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Wageningen

Escape room The Final Battle

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 3 t/m 6 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 3 tot 12 spelers
Open sinds: oktober 2020
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Battle

We leven in het jaar 2159. De wereld is veranderd. Iedereen leeft in grote armoede. Heel de wereld? Nee, er is één plek op aarde waar je wil leven, maar waar bijna niemand kán wonen. Een selecte groep bevoorrechte personen heeft een Utopia gecreëerd, waar je in alle luxe leeft. Een jaarlijkse, strenge selectieprocedure bepaalt wie de nieuwe bewoners worden. Jullie zijn doorgedrongen tot de laatste ronde en gaan uitmaken wie toegang krijgt tot Utopia.

Leven jullie voortaan in Utopia of blijven jullie voor altijd achter in armoede?

Escape room Crazy Farmer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: oktober 2016
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Boerderij

Tip: lees de officiële review van de Keuringsdienst van Kamers over Crazy Farmer.

Een boerderij met een verhaal. Jaren geleden was dit de woonplaats van een trotse professor, wereldberoemd geworden met de ontwikkeling van een middeltje waardoor overal ter wereld eten verbouwd kan worden. Totdat bleek, dat de stof een gevaar voor de mens kon vormen. De professor werd niet meer vertrouwd, verbannen en niemand kwam meer langs. Totdat jullie langskomen en het mysterie ontdekken.

Ruimte is weer gelinkt aan een Wagenings thema, deze keer aan de universiteit (of de landbouw hogeschool, zoals hij in de regio nog steeds bekend staat).

Escape room Prisoner of War

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 7 spelers
Open sinds: juni 2015
Minimale leeftijd: 14
Thema’s: Bunker, Oorlog

Tip: lees de officiële review van de Keuringsdienst van Kamers over Prisoner of War.

In de kamer van Escape Room Wageningen duik je terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Het is oorlog in Wageningen. Je bent gevangen genomen in de bunker van de vijand. Opgesloten in een cel met enkel water en brood. De bewakers zijn niet erg vriendelijk en je krijgt steeds minder te eten. Je hoop op vrijlating is verdwenen. Dan krijg je ineens bericht dat de geallieerden in de regio zijn gearriveerd. Er is een kans op ontsnapping als je via de radio contact met hen kan maken en je positie door kan geven. Hiervoor moet je wel flink puzzelen, want ze laten je niet zomaar ontsnappen.

Lukt het jullie om de bunker te ontvluchten?

 

Informatie over Escape Room Wageningen

Sinds 1 juni 2015 heeft de Gelderse stad Wageningen een eigen escaperoom. Escape Room Wageningen is gehuisvest in een oude sigarenfabriek, op loopafstand van het centrum van de stad. Wageningen is een belangrijke stad in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Hotel De Wereld in Wageningen was namelijk het decor voor het overleg waarin de Duitse bezetters zich overgaven en Nederland weer vrij was. De eerste escaperoom, Prisoner of War, speelt zich daarom ook af in een oorlog-setting.

De plaatselijke universiteit is de inspiratiebron geweest voor de Crazy Farmer, waar ze qua oppervlak en technologie een grote stap voorwaarts hebben gezet. Ze hebben geprobeerd met vernieuwende spellen een uitdaging te creëren voor alle type spelers.

The Final Battle is weer een stap verder, waarbij je in twee teams de strijd met elkaar aangaat om dat ene ticket voor jouw toegang tot het paradijs. Het speelt zich af in de arena van de toekomst, volop spanning, uitdagende puzzels en rechtstreekse duels!

Aantal spelers

Je speelt met 3 – 7 personen tegelijk in de ‘Prisoner of War’ of de ‘Crazy Farmer’. ‘The Final Battle’ is geschikt voor 6 – 14 personen (3 tot 6 personen kunnen de ‘Single Room’-versie spelen).
Tegelijkertijd kunnen er dus max. 28 personen spelen. Komen jullie met meer, reserveer dan meerdere tijdsloten.

Leeftijd

De minimumleeftijd voor het spel is 14 jaar. Bij aanwezigheid van min. 1 volwassene, kunnen ook kinderen jonger dan 14 mee naar binnen.

Zorg ervoor dat je 10 minuten voor aanvang van het spel aanwezig bent bij de escaperoom.

Locatie en parkeergelegenheid

Escape Room Wageningen bevindt zich aan Nude 28 (ingang 3 of achterom) in Wageningen. Kom je met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Veenendaal, Rhenen of Ede-Wageningen en neem daar een van de diverse bussen die naar halte Hof van Gelderland rijden. Vanaf daar is het 3 minuten lopen naar de escape room.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Escape Room Wageningen.

Prijzen

Prisoner of War

Personen
Tarief p.p.
2
€ 40,-
3
€ 29,-
4
€ 24,-
5
€ 20,-
6
€ 18,-
7
€ 17,-

 

Crazy Farmer

Personen
Tarief p.p.
2
€ 40,-
3
€ 29,-
4
€ 24,-
5
€ 20,-
6
€ 18,-
7
€ 17,-

 

The Final Battle

Personen
Tarief p.p.
10-14
€ 20,-
8-9
€ 22,-
6-7
€ 25,-

Openingstijden

Escape Room Wageningen is 7 dagen per week geopend. Het eerste spel start om 10:00 uur en het laatste om 22:00.

Escape Room Wageningen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Wageningen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

6

Onnodige dingen die blijkbaar eerder wel werden gebruikt, maar nu buiten gebruik zijn, zijn nog wel aanwezig, wordt vaak op verkeerde been gezet, slot met letters was versleten, je begint in het donker en je krijgt maar 3 zaklampen, zonder zaklamp sta je buiten spel. Een attribuut die essentieel was deed het slecht.
Het speelt zich af in 1944, maar er zijn bv kranten uit 1945.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Neutraal
4 mei Caroline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Voor mijn verjaardag de Crazy Farmer geboekt met mijn familie. De leeftijd van onze groep varieerde van 33 tot 80 jaar, maar iedereen had een bijdrage om tot oplossingen te komen en dat maakte het een geweldig leuke ervaring. De escaperoom is zo opgezet dat je leuk samen kan werken en heeft ook leuke verrassende effecten. We kwamen vol (positieve) energie weer uit de kamer. Heerlijk! Daarna kan je heerlijk lopen naar centrum van Wageningen om gezellig na te genieten met een etentje/drankje. Goede locatie dus ook!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
8 oktober 2023 Annemiek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Prisoner of War was een leuke kamer met goede puzzels. Je waande je echt in 1945. De medewerkers waren heel vriendelijk en behulpzaam. We komen zeker terug voor een andere kamer.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2023 Antoinette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

We hebben crazy farmer gespeeld. Wat een leuke escaperoom! We werden vriendelijk ontvangen en kregen goede instructies. De kamer zat goed in elkaar, we werden regelmatig verrast.
De puzzels waren afwisselend en voor iedereen was er genoeg te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 april 2023 Janneke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Voor sommigen was dit de eerste escaperoom. Echt een superleuke ervaring! Leuke puzzels en ons regelmatig tot geschrokken

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 oktober 2022 Sophie Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

We hadden een beetje pech bij het boeken en boekten per ongeluk op een verkeerde datum, gelukkig kon dat worden gecorrigeerd door de hosts, waarvoor onze dank.
Ontvangst is prima, in een oude fabriek. De host was super communicatief, aardig en attent en we kregen meteen veel zin in deze kamer na de uitleg. Wat een kamer zeg! Er wordt goed gebruik gemaakt van het thema en gaandeweg kom je steeds meer in het verhaal en wordt je van boer tot waanzinnig wetenschapper door het verhaal geleid. We waren met zijn drietjes en ondanks dat het aanpoten was vonden we de kamer prima te doen. De host gaf ons maar een paar hints op momenten dat het er echt om ging, we hebben er zelf ook om twee gevraagd. Deze kamer is prima in sfeer en een aanrader om te doen. Voor beginners is drie te weinig denken wij maar als je al wat meer ervaren bent dan moet dat best wel lukken. De lineaire puzzels waren van eenvoudig tot ook wel hier en daar pittig met een twist. Helemaal goed in de “Wageningse sfeer’,

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 mei 2022 Team vlaflip Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Hele leuke escape room met verschillende soorten puzzels. De room verraste me zeker en was erg leuk bedacht. Wij waren met zijn vijfen en er is genoeg te doen wat niet altijd het geval is bij sommige rooms. Kan niet wachten pm de andere kamer te proberen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 maart 2018 Rivka Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

we waren er met een kinderfeestje (leeftijd 13-14 jaar(5) een 16-jarige en 1 volwassene) De kinderen wilden allemaal zoveel mogelijk oplossen en waren heel fanatiek. Er zijn veel opdrachten te doen. Je valt van de ene verbazing in de andere. Heel knap neergezet. Een mysterie die je moet oplossen. Echt een aanrader! Met nog 4 minuten op de teller gehaald! Ook dankzij een paar hints. Bedankt voor de leuke middag.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 februari 2018 Edith Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Children
9

Met 4 vrienden (geen tot weinig Escape room ervaring) heb ik de escape room Crazy Farmer gedaan. We werden hartelijk ontvangen in de ontvangstruimte met een korte uitleg over wat ons te wachten stond. Het verhaal is goed verteld, meteen na de introductie zit de spanning (+stress) en sfeer er goed in en waren we allen heel gemotiveerd om het mysterie van de Crazy Farmer te ontrafelen. De omgeving en opdrachten zijn goed afgestemd op het verhaal en daarnaast past het thema ook uitstekend bij de stad Wageningen. Sommige opdrachten waren wat uitdagend maar niet onmogelijk om op te lossen. Na verloop van tijd worden er nuttige hints gegeven en eventueel is het ook mogelijk om de hints op te vragen. Wij hadden hiervan een paar nodig en wisten hiermee een paar minuten binnen de tijd te ontsnappen. Het was een hele leuke ervaring en daarom raad ik deze escape room iedereen aan. Ook voor onervaren spelers is deze escape room goed te doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 december 2017 Rosaline Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Beide escaperooms gespeeld (verdeeld over 2 teams).
Mooi en complexe kamers en goed verhaal. De puzzles zijn divers en goed bedacht.

De ontvangst kan beter.. daar is meer mee te doen! Wel hartelijk maar kan beter.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
5 november 2017 Stef Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Erg leuke ervaring. De hele groep was enthousiast en erg onder de indruk:)

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 november 2017 Eline Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Erg leuke ervaring. Origineel verhaal met mooi aangeklede entourage, passend bij het thema. Moeilijke puzzels. Echt een aanrader ! Wij waren met drie volwassenen en drie pubers.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 oktober 2017 S.Westra Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Hele verrassende escape room! Met zorg aangekleed. Uitdagende room, maar gelukkig met zo nu en dan een hint kwamen we er uiteindelijk uit. Dolenthousiast hebben we nog uren nagepraat.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
22 juni 2017 Patricia Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
1

Wij vonden het een flop. Geen enthousiaste ontvangst. En de room was rommelig met geen logische puzzels.
Hiervoor al 4 bezocht waren allemaal veeeeeel beter. Sorry maar dit was niet voor herhaling vatbaar.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
20 mei 2017 Corry Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Wij hebben een ontzettend leuke ervaring gehad bij deze escape room!
Zelfs met de weinige ervaring die wij hadden, werden we helemaal het verhaal ingezogen.
We vonden het spannend en zijn echt een uur actief geweest om alle raadsels en puzzels op te lossen.
De moeilijkheidsgraad lag voor ons newbies, misschien iets te hoog maar gelukkig kregen we fijne tips en zijn we daardoor toch best ver gekomen.
Deze escape room is heel origineel en de ontvangst en begeleiding was heel prettig.
Wij vinden het zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
20 mei 2017 Madelon Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Leuke Escape Room! Puzzels waren vernieuwend ten opzichte van de rooms die ik al eens gedaan had.
Het was wel koud binnen! In de winter is een jas zeker aan te raden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 januari 2017 Loes Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het was echt super leuk om te doen! Ik zat met 4 andere mensen bij de prisoner of war en de andere mensen van onze groep zaten bij crazy farmer. Prisoner of war was echt leuk en gelukkig niet onmogelijk. Van de andere hebben we gehoord dat crazy farmer ook echt heel leuk was, dus ik ga zeker nog een keer terugkomen om die te proberen!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 januari 2017 Maaike Linsen Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

De Escape Room Wageningen biedt een tweetal leuke en uitdagende kamers met variatie in de puzzels en opdrachten. Je wordt gedwongen out-of-the-box te denken en te handelen, maar op een manier waardoor de lol erin blijft. De thema’s (Crazy Farmer & Prisoner of War) zijn goed uitgewerkt in het beeldmateriaal en de rooms zelf. Beide hebben ook relevantie met Wageningen zelf, waardoor het nog wat authentieker aanvoelt.
De uitdaging om binnen een uur (al dan niet met hints) te ontsnappen is hoog, maar gelukkig wel te doen.
De mensen van de Escape Room zijn attent en leveren op de goede moment raadsels om je verder te helpen met de puzzel.
Dus als je in Wageningen nog een leuk uitje zoekt, denk dan vooral aan de Escape Room.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 januari 2017 Freek van Tongeren Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Het was leuk en uitdagend. Jammer dat het er enorm koud was. We kwamen er ondanks de winterjassen aan verkleumd uit.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend
20 januari 2017 Carla Mulder Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Als teamuitje hadden we 2 rooms geboekt. Beide groepen waren super enthousiast over de rooms.

We hadden alleen geen enkele ervaring en hadden de hints hard nodig. Helaas uiteindelijk niet ontsnapt. Maar desondanks is de drang alleen maar groter om de rooms nogmaals te gaan doen en dan zonder hints.

We’ll be back 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 januari 2017 Epco Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Crazy farmer. Leuke escape room, hoewel ik hem niet kan vergelijken. Een mooi geheel (tot zover we gekomen zijn ;)). Leuke en afwisselende puzzels. Vriendelijke ontvangst en afronding. Prettige hints en timing van de hints. Ruimte is wel wat koud, maar met jas geen probleem (ontvangst is wel warm). Veel plezier gehad. Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2017 José Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Heel gezellig uitje om te doen als groep! Deze Escape Room is leuk en uitdagend met veel verschillende puzzelelementen. Hebben veel gelachen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 januari 2017 Karlijn Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wij waren met z’n 3en en hadden gekozen voor de Crazy Farmer, best lastig, maar Super leuk!!! We gaan zeker nog een keer terug om de andere kamer te proberen. Echt een aanrader!!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
12 januari 2017 Helma Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Fantastisch! Wat een boel verschillende soorten puzzels en vondsten: praktische uitdagingen, denkpuzzels. En vooral ook erg mooi gebouwd alles, heel sfeervol. Geweldige verrassingen. Naar het einde toe steeds spannender en gekker. Verhaal is wat simpel en beetje cliché, maar zo goed uitgewerkt in het bouwen en de puzzels en bijzonder leuke details, dat we er met een grote grijns en veel “wow, wat gaaf!” uitroepen doorheen renden van de ene verrassing in de andere. Ook de technische snufjes waren verbazingwekkend goed; hoe alles echt interactief was, niet alleen maar sleutels maar allerlei manieren om deuren te openen die ik niet verwacht had. Met humor en veel plezier gemaakt, met misschien wel nóg meer plezier gespeeld. Jammer dat ik het niet nog een keer voor de eerste keer kan spelen! Dank, het was geweldig jongens. Ik ben trots op zo’n leuke escape room in Wageningen. En bijzondere locatie, vanaf de ingang al een interessante ervaring.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 januari 2017 Remco de Kluizenaar Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
9

Heb inmiddels al meerdere escape rooms bezocht maar de Crazy Farmer was zeker de moeite waard. Leuk thema met goed oog voor detail. Veel verrassende elementen, geen minuut verveeld. Kortom is het zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
6 januari 2017 Johannes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Leuke escape room met een paar originele puzzels. In deze escape room is niet alles wat het lijkt en dat zorgt voor verrassingen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
5 januari 2017 Inge Rijnbeek Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Crazy farmer is een super leuke escape room. Veel variatie aan puzzels, uitdagend, ziet er goed uit en leuk verhaal. Een onderdeel functioneerde even niet, maar dit werd snel opgelost en we kregen de verloren minuten bij de tijd erbij. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 december 2016 Teunke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wij zijn afgelopen zaterdag de kamer ‘Crazy Farmer’ geweest . Het was een zeer leuke en spannende ervaring. Wij waren met een groep van 7 man en hebben het allemaal als zeer positief ervaren. De kamer was lastig, maar dit maakte het ook wel een uitdaging!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 november 2016 Melanie Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

Ons M-Visio team hebben we in twee ploegen verdeeld over beide kamers; prisoner of war en crazy farmer.
Het was super leuk om te doen, verhaal en puzzels zaten goed in elkaar. Beide teams willen graag nog een keer terug komen om de andere kamer te proberen!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
17 november 2016 Kathinka Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Prisoner of War was geweldig! Het voelde echt alsof je terug ging in de tijd naar de tweede wereldoorlog en in een bunkercel opgesloten zat! De kamer had diverse attributen die je terugnamen in de tijd (maar waar lang niet altijd een puzzelstukje in te vinden was, leuk! we moesten dus goed speuren!) en de puzzels en sloten waren heel divers en zaten goed in elkaar. Wat voelt het geweldig als je als team zonder hints een aantal puzzels opgelost hebt! Tegen het eind werd het wel spannend of we het gingen halen, dankzij een paar kleine hints van de spelleider en een enorme rush in de laatste minuten waartijdens iedereen vol energie hielp met alles ontrafelen konden we net op tijd ontsnappen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 november 2016 Suzanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Prisoner of War was erg leuk om te doen. Zeker niet makkelijk. Het zat goed in elkaar al heb ik er al nog mooier gezien. Niettemin een aanrader!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 november 2016 Bart Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Wij zijn hier geweest met ons team van 6 mensen. Erg goed uitgevoerde room. De Prisoner of war hier ook al gedaan en diverse andere Escape Rooms. Deze kamer is erg goed uitgevoerd! Goede afwisseling in puzzels, veel verschillende soorten, meerdere ruimtes. Echt één van de leukere kamers die ik gespeeld heb. Zowel mensen die al eerder escape rooms gedaan hebben, als mensen die nog nooit eerder gespeeld hebben vonden dit een erg leuke ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
3 november 2016 Deborah Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Ik zou deze escape room zonder twijfel aanraden aan iedereen. Toch zijn er nog wat verbeterpunten. Op het gebied van ontvangst is het misschien fijn om drinken aangeboden te krijgen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
19 oktober 2016 Jason Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Goed uitgedacht. Techniek is goed. Prima interactie met ‘centrale’ om iedereen gemotiveerd te houden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
19 oktober 2016 Cor Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Als bedrijfsuitje naar de escaperoom in Wageningen geweest. Sterk aanbevolen! Mooie ontvangst in een oud pand, de ontvangstruimte draagt al meteen bij aan de sfeer. En dat is meteen een heel groot pluspunt, want ook in de ruimte ‘prisoner of war’ is de sfeer heel goed neergezet. Moeilijke puzzels, heel gevarieerd, waardoor de bijdrage van iedereen in het team nodig was. Ideaal teamuitje! Iedereen was het er al over eens, wij komen volgend jaar terug om dan in de andere ruimte te spelen 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
14 oktober 2016 Moniek Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Ik vond de puzzels uitdagend en het verhaal is goed opgebouwd. We hebben het ternauwernood gehaald binnen het uur, een erg geslaagde middag!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
29 september 2016 Celine Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
6

Een aardige escaperoom met een aantal originele puzzels, maar kan zich zeker niet meten met de toppers.
Aankleding verdient nog wel wat aandacht, zowel binnen de kamer als daarbuiten. Dit doet afbreuk aan de spelbeleving. Ook stonden er een emmer water en een aantal jerrycans in de kamer. Wij dachten een leuk spelelement ontdekt te hebben, maar helaas… er was gewoon sprake van lekkage.
Is dit je eerste escaperoom en zoek je er één in de buurt, dan is deze kamer wel een aanrader. Heb je echter al wat meer ervaring en heb je al wat mooie kamers bezocht (bijv. Bunschoten, Delft of Zwolle) dan valt de kamer wellicht tegen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
27 augustus 2016 Bosman Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
9

Wij speelden dit met 4 personen en dat was een perfect aantal. Het was erg leuk, spannend, leuke puzzels en goeie effecten. Goed passend bij het thema. Ook de ontvangst was super. Wij hebben een erg leuke avond gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 juli 2016 Joyce Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

kei mooi gemaakt en aangekleed. Wel jammer dat het zeer lineair is. Dit heeft zowel voordelen als nadelen je kan daardoor gericht werken maar als je er dan een niet uitgevogeld krijgt kun je niet even naar een andere puzzel gaan om deze op te lossen. service was goed. de ambiance was ook mooi duidelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 juni 2016 Johan Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
9

Leuke variatie in puzzels (bv. niet alleen maar hangsloten met 4-cijferige codes), waarvan je met goed nadenken achter de oplossing kon komen (= niet maar trial and error). Voor drie personen is het wel iets teveel. Ontvangst kon beter; niks te drinken aangeboden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Neutraal
10 juni 2016 Herman Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
9

De escaperoom in Wageningen is een aanrader! De kamer ziet er prachtig uit, waardoor je snel in het spel komt. De spellen zijn niet te ingewikkeld en lopen mooi in elkaar over. Veel leuke verassingen en een spetterend einde.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
10 februari 2016 Irene Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Echt super leuke escape room. Het ontvangst was ook leuk. De puzzels waren heel verschillend en leuk

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 oktober 2015 Femke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Een heel gezellig, spannend en leuk uitje! Zeker een aanrader voor een huisuitje of gewoon gezellig met vrienden en vriendinnen! 🙂

12 oktober 2015 Karlijn van der Linden  5-6 personen | Escape Room First timer
10

Het was super spannend doordat je ook in het donker te werk gaat!

30 september 2015 Naomi Gevers  5-6 personen | Escape Room First timer
10

We zijn aangenaam verrast door het spel; ingenieus in elkaar gezet en vooral leuk! De opdrachten waren best lastig maar een echte uitdaging! Super leuk; doen dus!!!

20 september 2015 Nicole Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Spannende Escape Room. Er zat een mooi verhaal in wat me boeide tot het eind. Verder waren het goede opdrachten in combinatie met de omgeving. Dat wij de klus vlak voor het einde wisten te klaren gaf een mooie kick!

12 september 2015 Rob Hovens  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Heel gaaf gedaan! Was mijn eerste ervaring met een escaperoom, maar was superleuk om te doen! Top!

5 september 2015 Joyce Zwartkruis  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Dit was mijn eerste ervaring met een escape room en ik vond het echt geweldig! De spellen waren uitdagend en verrassend, de aankleding van de kamer erg mooi en goed doordacht en het personeel zeer vriendelijk.

1 september 2015 Nadine Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Gave uitdagende Escape Room. Er wordt een sfeer gecreëerd die precies bij het thema past. Zeker een aanrader!

27 augustus 2015 Merijn Moerland  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Ok ik heb nog nooit een escape room gedaan en ik moet zeggen dat ik echt een saaie pessimist ben. Maar dit was echt **** leuk! Ik wil natuurlijk niks verklappen maar het is geen saaie zoektocht naar voorwerp A en sleutelgat B. Er zitten leuke verrassingen in en het is heel erg leuk aangekleed. We waren niet heel erg goed maar als het niet zo heel goed gaat kan je via een beeldscherm hints krijgen. Ik kan dit echt met volle overtuiging aanraden, ik zou er zelf graag nog een paar keer heen gaan maar ik ken de puzzels al!

14 augustus 2015 Bas Kroeze  3-4 personen | Escape Room First timer
9

Voor ons was het de eerste keer dat we naar een escape room zijn geweest. Wat was het leuk! Spannend, best lastig, verrassend. Zeer zeker een aanrader om te doen!

13 augustus 2015 Wortel Via Tripadvisor 3-4 personen | Escape Room First timer
10

I went there with some of my collegues and my thesis supervisors. This is one of the few things that gave us the opportunity to bond outside university. It was a truly escape in this sense. We had a lot of fun and everyone agreed that we should do this again. I hope they’ll open more themes soon. The other guys in my group have never been to an escape Room before, but I did. I went there with the smug smile of someone who knows all the tricks, but this room managed to wipe it rather fast as all clues where new and unique. Maybe that’s why we also failed to escape (only by one clue), since I probably spent about 10 minutes looking for clues that weren’t there. I am glad they didn’t put our Dutch skills to test at all. In our group of 6, we did have one Dutch guy, just in case, but the fact that he’s a PhD probably mattered a lot more than his Dutch. It was an awesome adventure that I wish I could repeat.

3 augustus 2015 Andrei Mirt  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Uitdagend, spannend, verrassend! Derde escape room die ik heb gedaan en zeer de moeite waard. Moeilijke spellen, maar met goed teamwork kom je er uit. Gespeeld in het Engels, prima begeleiding daarbij.

19 juli 2015 Jorik Van de Laar  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Top. Met groep vrienden geweest. Waar voor je geld en vriendelijke leiding. Mooie ervaring; aanrader!!!

20 juni 2015 Gerbert Via Tripadvisor 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Ik heb ‘m mogen testen en deze Escape room is ontzettend gaaf! Uitdagende opdrachten, spannende effecten en mooie details… Snel uitproberen zou ik zeggen!

1 juni 2015 Elske Lenis  3-4 personen | Escape Room First timer
10

Heel uitdagend en spannend, deze escape room moet je zeker op je lijstje hebben staan!

25 mei 2015 Caren Krul  3-4 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest