Escape Room Westland ‘s-Gravenzande

Het Louwtje 10, 2691 KR, 's-Gravenzande

Provincie Zuid-Holland | Regio Delft, Den Haag, Naaldwijk, Rotterdam, Zoetermeer

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Westland ‘s-Gravenzande

Het Louwtje 10, 2691 KR, 's-Gravenzande

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Westland ‘s-Gravenzande

Escape room De Vliegende Hollander

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: april 2017
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk

Ken je de legende van De Vliegende Hollander? Al eeuwenlang dwaalt dit spookschip rond in de omgeving van Kaap de Goede Hoop.

Het VOC-schip raakte tijdens een reis naar Oost-Indië door zéér slechte weersomstandigheden in de problemen. Net toen de Hollandse kapitein, genaamd Willem van der Decken, en zijn bemanning het landenpunt wilden passeren bij de Kaap. De bemanning smeekte de kapitein om terug te keren naar de Tafelbaai. Maar die weigerde en werd zelfs kwaad. Zó kwaad dat hij de stuurman overboord gooide en riep: “God of de duivel… de Kaap vaar ik om, al moet ik varen tot het laatste oordeel.” Vanaf dat moment was het schip in de macht van de duivel en was de kapitein voor eeuwig overgeleverd aan de zee.

Nog nooit is het de kapitein óf de bemanning gelukt om te ontsnappen van dit duivelse schip. Nu is het jouw beurt. In Escape Room Westland breek je hoofd op moeilijke raadsels en lastige aanwijzingen. Alleen door deze op te lossen kun jij de deur ontgrendelen en de kapitein voor altijd bevrijden van zijn vloek… Je hebt 60 minuten de tijd. Durf jij deze uitdaging aan?

Escape Room Westland ‘s-Gravenzande video

Informatie over Escape Room Westland ‘s-Gravenzande

Unieke spellen in een origineel thema, een mooie kamer met veel verrassingseffecten, deze escaperoom bevindt zich op een unieke locatie, namelijk het strand!

De Escape Room is een kamer waarin jij je – letterlijk – op laat sluiten. Met behulp van cryptische aanwijzingen en lastige puzzels moeten jij en je mede-escapers binnen 60 minuten uit de kamer zien te ontsnappen. En daarin slaagt lang niet iedereen. Lukt het jou wel?

Tijdens je verblijf in de kamer word je enorm op de proef gesteld. Heb jij stalen zenuwen of bezwijk je onder de druk? Gedurende 60 minuten heb jij maar één doel voor ogen. Maar kijk uit dat je de tijd en de realiteit niet uit het oog verliest. Escape Room Westland is geschikt voor deelnemers vanaf 14 jaar. Jongere deelnemers zijn eventueel toegestaan in overleg. In elk geval onder begeleiding van een volwassene. Bij twijfel wordt altijd om ID gevraagd.

Escape Room Westland is geschikt voor groepen van 2 tot 6 personen en is onderdeel van andere activiteiten van Wato Events, waardoor er ook arrangementen mogelijk zijn.

Prijzen

Kamerprijs: €100,00 (te spelen met maximaal 6 personen).

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest