Escape Room Westland

Het Louwtje 10, 2691 KR, 's-Gravenzande

Provincie Zuid-Holland | Regio Delft, Den Haag, Naaldwijk, Rotterdam, Zoetermeer

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Westland

Het Louwtje 10, 2691 KR, 's-Gravenzande

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Westland

Escape room De Vliegende Hollander

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: april 2017
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Moeilijk

Straks betreden jullie de houten planken van het ooit zo malicieuze schip; De Vliegende Hollander. Het schip had één belangrijke missie en dat was het binnenhalen van een schat in Oost-Indië. Daar ligt een ontelbare hoeveelheid aan goudstaven en diamanten van schrikbarende grootte. Maar toen, nog ver voor de kust van Kaap de Goede hoop, brak er een immense storm uit. De storm verwoestte alles wat op zijn pad kwam. Met zo’n storm wil je helemaal niet buiten zijn, laat staan op een schip waar de golven 8 meter hoog reiken. De kracht van de zee kan je het gevoel geven dat je héél klein en weerloos bent. Echter de kapitein wilde geen weerwoord van zijn bemanning en bleef stug doorvaren met zijn oog op de schat. Jullie als bemanning zitten vast en kunnen geen kant op. Het schip begint aan alle
kanten te piepen en te kraken. Jullie moeten je uiterste best doen om rechtop te blijven staan. Zodat jullie niet worden meegetrokken door een grote golf de donkere
oceaan in.
Het enige wat jullie kunnen doen is de koppen bij elkaar steken en kijken hoe jullie de juist koers kunnen terugvinden. Verschillende ingewikkelde puzzels en cryptische clous moeten jullie zien te doorgronden om binnen één uur weer te kunnen ontsnappen.

Durven jouw zeebenen het aan?

Escape Room Westland video

Informatie over Escape Room Westland

De Escape Room Westland biedt een unieke ervaring met een origineel thema. Het is een mooie kamer met veel verrassingseffecten en zenuwslopende puzzels. De opzet van het spel vereist goede communicatie en coördinatie tussen de gehele groep van deelnemers. Het leent zich uitstekend voor een vermakelijke teambuilding of vrienden ervaring.

Unieke locatie
De escaperoom bevindt zich op een unieke locatie, namelijk pal tegen de duinen op steenworp afstand van het strand! Mocht je erin slagen om te ontsnappen, dan is het natuurlijk heel lekker om even bij te komen met een strandwandeling en wat frisse
lucht.
Zenuwslopende ontsnapping
Laat jezelf opsluiten in De Vliegende Hollander. Wanneer je de houten planken van het schip betreedt gaan de 60 minuten in. Tijdens je verblijf in de kamer word je enorm op de proef gesteld. Heb jij stalen zenuwen of bezwijk je onder de druk? Let
goed op de tijd en dat je de realiteit niet uit het oog verliest. Gedurende het uur hebben jullie maar één doel en dat is niet verpletterd worden met schip en al. En daarin slaagt lang niet iedereen. Lukt het jou wel?
Drankje achteraf
Toe aan een dorstlesser na het ontsnappen? Escape Room Westland is onderdeel van Vakantiepark Vlugtenburg. Waardoor er ook arrangementen mogelijk zijn met het aangrenzende restaurant Hé Pannenkoek.

Prijzen
Escape Room Westland is geschikt voor groepen van 2 tot 6 personen. Toegankelijk voor deelnemers vanaf 14 jaar. De prijs is afhankelijk van het aantal personen.

2 personen €55,-

3-4 personen €85,-

5-6 personen €105,-

Escape Room Westland Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Westland? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Met twee personen was het wel even doorwerken, maar deze escape room is goed voor eventuele beginners. Leuke geluidseffecten, mooie nautisch accessories. Soms samenwerken maar soms kunnen puzzels los van elkaar opgelost worden.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 december 2019 Joske Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest