Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Winterswijk

Laan van Hilbelink 6, 7101 WG, Winterswijk

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Winterswijk

Escape room Après-Ski

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit per kamer: 2 t/m 7 spelers
Aantal kamers (kopieën): 2
Totale capaciteit: 2 tot 14 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Gemiddeld
Ontsnappingspercentage: 40%

Beleef nu je meest ultieme escape room-ervaring in onze allernieuwste escape room in samenwerking met Flügel Nederland: de Après-Ski Escape Room – THE BATTLE.

Een sensationele escape room, waarbij al je zintuigen geprikkeld worden én waarbij je -als enige in de regio- met 2 teams tegen elkaar kunt strijden om de winst! Durf jij het aan?! The battle is on!

Tijdens een gezellige avond in de kroeg winnen jullie met radje draaien de geheime hoofdprijs. Jullie worden vervolgens op een onbekende locatie in de sneeuw gedropt, met als doel deze ultieme hoofdprijs als eerste te bemachtigen. Volgens de geruchten zou deze verstopt zijn in een geheime Après-Ski bar, maar.. dan zullen jullie deze wel eerst moeten zien te vinden.. Jullie hebben nog 60 minuten tot de laatste lift teruggaat, zorg dat je ‘m niet mist.. Een uniek, zenuwslopend spel in een verrassende omgeving, waarbij twee teams tegen elkaar strijden om de winst! In deze escape room zul je al je zintuigen moeten gebruiken om de zichtbare én onzichtbare puzzels en sloten te kraken en is samenwerking een vereiste. Denk jij dat je het red binnen een uur?! Bewijs het ons en boek snel dit onvergetelijke Après-Ski-avontuur.

Tarieven
Maandag t/m donderdag 
3-7 personen € 99,-
8 – 14 personen € 198,-
Vrijdag t/m zondag 
3-7 personen € 119,-
8-14 personen € 238,-

Escape room Het mysterie van Mondriaan

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 7 spelers
Open sinds: april 2017
Minimale leeftijd: 14
Thema’s: Museum

In deze spannende en verrassende escape room die inmiddels al door duizenden mensen uit binnen- én buitenland gespeeld is, maak je een tijdreis door het leven van de wereldberoemde kunstenaar Piet Mondriaan. Wetenschappers hebben ontdekt dat Piet Mondriaan zijn hele leven lang een groot geheim met zich mee heeft gedragen. Ze hebben alleen géén idee wat dat geheim is.. Wereldwijd is er nu een klopjacht gestart, omdat iedereen als eerste het Mysterie van Mondriaan wil ontrafelen. Gedurende zijn leven heeft hij namelijk aanwijzingen achter gelaten voor hen die hem het beste kennen. Jouw team krijgt de unieke kans om terug in de tijd te gaan en Mondriaans leven her te beleven. Wie weet vinden jullie de aanwijzingen die leiden tot zijn grote geheim.. Maar, let op, je krijgt deze kans maar één keer en je hebt maar 60 minuten. Verpest het niet, want voor je het weet gaat een ander er met de primeur vandoor.

Achtergrond info

Het Mysterie van Mondriaan is een fictief verhaal, gebaseerd op de feiten die bekend zijn over het leven van Piet Mondriaan. Voor mensen die geen interesse in Mondriaan hebben zal dit gewoon een onwijs gave, uitdagende escape room zijn; kennis van of interesse in Mondriaan is absoluut niet nodig. Mensen die wél interesse hebben in Mondriaan zal het een feest der herkenning zijn, door verschillende elementen uit zijn leven die terugkomen in de escape room. Deze escape room heeft de binnenlandse én buitenlandse pers meermaals gehaald -door de unieke samenwerking met Museum Villa Mondriaan in het themajaar ‘De Stijl: Mondriaan to Dutch Design’, met als hoogtepunt de presentatie die we hebben mogen verzorgen op de internationale museumconferentie “Museum Connections” in Parijs in januari 2018.

Tarieven ‘Het Mysterie van Mondriaan’
Maandag t/m donderdag
3 – 7 personen € 99,-
8 – 14 personen € 198,-

Informatie over Escape Room Winterswijk

Escape Room zijn HOT! Laat je met een groep vrienden, familie of collega’s opsluiten in een ruimte en probeer daar binnen een uur uit te ontsnappen door het oplossen van puzzels en raadsels. Goede communicatie en samenwerken zijn essentieel! Deze escape rooms zijn mysterieus, uitdagend en verrassend door de unieke thema’s én vele verschillende ruimtes.

Daarnaast beschikken zij ook over 2 kids-escape rooms die veel geboekt worden voor kinderfeestjes. Ze hebben een grote lounge waar je voor en na je escape room avontuur gezellig kunt borrelen. Deze locatie is ook erg geschikt voor grote groepen tot 65 personen. Neem contact met ze op voor de mogelijkheden en speciale arrangementen.

Escape Room Winterswijk Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Winterswijk? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

4

De sfeer en klantenservice van deze escaperoom was goed en we hebben een gezellige avond gehad. Toch was de kwaliteit, puzzels en verloop van de kamer een teleurstelling. Zo’n 75% van de puzzels die we oplosten bleken te horen bij de kidsvariant, en droegen uiteindelijk niet bij aan de oplossing. Dit zorgde ervoor dat we uiteindelijk veel tijd kwijt waren aan een dood spoor. We streden met 2 teams tegen elkaar en de voorbereiding van de kamer zorgde ervoor dat het ene team een voorsprong had, omdat een slot niet goed dicht zat. Veel dingen in de kamer waren kapot. Het was wel een leuke toevoeging dat er bij het andere team gespiekt kon worden. Een leuke escaperoom, maar alleen als je straalbezopen bent.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
9 augustus 2023 Ruth Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Wat een mooie ervaring, 3 van ons waren voor de eerste keer in een Escape room, fanatiek dat ze waren.
We vonden het ontzettend knap in elkaar gezet, en gaaf om te doen, en we hebben het binnen het uur gered
Echt een aanrader om te gaan doen, wij hebben alle 6 de smaak te pakken

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 februari 2020 W. Nienhuis Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
9

Leuke avond met de vriendjes gehad. De knappe begeleider gaf een goede uitleg over het spel en het was erg indrukwekkend. Vol verbazing gekeken naar de mogelijkheden van de room. Zeker aan te raden!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 mei 2019 De vriendjes Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Zeer leuke escaperoom. De -ski gedaan en genoten van alle verassende onderdelen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 januari 2019 Rosalie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Super leuke escaperoom! Thema is goed doorgevoerd en het is extra spannend om niet alleen tegen de klok maar ook tegen een ander team te strijden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 januari 2019 Annemarie Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

De escaperoom is mooi vormgegeven. De puzzels zijn goed bedacht, veel variatie. Je zit middenin het verhaal. Een goed spel om samenwerking te bevorderen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 januari 2019 Monique Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
10

Super, super leuk. Gewoon doen. Geweest met Winspel (spellen club) Winterswijk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
6 augustus 2018 Ineke  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Other
9

Dit was mijn eerste escaperoom. Het was een hele leuke ervaring met uitdagende puzzels. Een aantal oplossingen hebben mij erg verast (op een positieve manier) en laat een grote creativiteit zien. Wat ik ook erg prettig vond was dat er een samenhangend verhaal was. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 augustus 2018 Marieke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Other
7

Heel erg leuk en een goede escape room.
120 euro is wel veel geld vind ik.
Voor 120 euro had ik ook naar een pretpark kunnen gaan de hele dag van plaats 1 uurtje in een escape room zitten.
Maar wij vonden het wel leuk.
Ik zou de prijs per persoon 15 euro maken.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 juli 2018 Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Zeer creatief opgezet. Een mooi avontuur. De puzzles waren goed te doen, maar we hadden wel wat hulp nodig. Die kwam steeds op het juiste moment.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 juli 2018 Arjan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
7

Erg leuke middag gehad! Gastvrij ontvangen en mooie escaperoom

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
9 juli 2018 Lisa Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Other
10

Was een superleuke eerste ervaring in een Escaperoom!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juli 2018 Jonathan Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Erg leuk hoe je in het verhaal gezogen wordt. Aantal zeer verrassende elementen. Zeker een aanrader!

8 juli 2018 Rosalie  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Na een vriendelijk ontvangst, hebben we als groep een leuke, verrassende, en mooi opgezette escaperoom gespeeld. Creatief nadenken en samenwerken werd van ons gevraagd, precies wat je verwacht bij een escaperoom. Daarnaast kwam het verhaal van Mondriaan dichterbij, echt leuk!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juli 2018 Anita Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Other
8

Het was een leuke Escape room. Die ik zeker een ander zou aanraden om te gaan doen

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
8 juli 2018 Sharon  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Other
9

De escape room is knap in elkaar gezet met verrassende elementen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 juli 2018 Jolanda Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Other
8

Een leuke escape room over Mondriaan…. gelukkig hoef je niets van hem af te weten verder om deze escape room tot een goed einde te brengen.
Aangezien we met 7 personen waren ging het snel……nog 11 minuten over en we stonden al weer buiten!!
Een leuke escape room met variatie….

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
8 juli 2018 Gabine Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Erg leuke escaperoom! Er zitten verrassende elementen in die ik nog niet in een andere escaperoom ben tegengekomen. Het geheel zit erg goed in elkaar, top!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 juni 2018 Anneke Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Echt een aanrader, de leukste escaperoom die ik tot nu toe heb gedaan! Origineel, mooi qua uitvoering en leuke puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 juni 2018 Ronald Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Erg leuk! Uitdagend en leuk bedacht. Mensen zijn erg vriendelijk en de kamer ziet er erg mooi uit.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 mei 2018 Eline  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Vanaf het moment dat we binnen kwamen was het al gezellig, de ontvangstruimte is leuk versierd en het personeel is erg aardig! De escape room zelf heeft creatieve puzzels, ziet er mooi uit en het Mondriaan concept is erg leuk! Ik zou iedereen die interesse heeft in een leuke escape room beleving deze in Winterswijk aanraden! Ook voor mezelf is hij voor herhaling vatbaar!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 mei 2018 Jolanda Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Mooie escape room, zeker een aanrader om met een gezellige groep te doen! Kijk uit naar de après ski escape room 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
12 mei 2018 Lisa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Een mooie escape room met leuke uitdagende puzzels.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 mei 2018 susan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
8

Super leuk om te doen! Leuk verhaal ook en mooi gemaakt! Echt een aanrader. Leuke activiteit als team

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 mei 2018 Paulien Halfman Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
10

Vele escaperooms al bezocht, maar deze was echt met stipt de leukste. Puzzels en opdrachten waren vernieuwend en je word meegenomen in t verhaal. Met 44 seconden over op de klok hebben wij t mysterie weten te ontrafelen.
Après ski thema zit er ook aan te komen. Dit word ons volgende uitje. Complimenten aan de baas!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 mei 2018 Remco Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

Super leuke, spannende spellen.
Eigenaresse is erg spontaan, deskundig en behulpzaam.
Zeer mooie accomodatie! Echt ds moeite waard!!
We zijn benieuwd naar de tweede escape room.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 mei 2018 Jolanda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
10

Super mooie, verzorgde escape room. Leuke puzzels en eigenaresse is zeer gastvrij en meegaand!
Echte aanrader!!
We zijn benieuwd naar de tweede escaperoom en gaan die zeker ook een keer bezoeken

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 mei 2018 Jolanda Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Met onze familie (leeftijd 9-52) hadden we een prachtige middag in deze escaperoom met vele verrassende elementen. Leuk voor jong en oud!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 mei 2018 Everdina  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
10

Ik vond de escape room super!! Absoluut een aanrader! Het was een uitdaging om eruit te komen en er zaten verrassende elementen in. De eigenaresse is lekker enthousiast en betrokken! Ik zou zeggen… Snel reserveren!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 mei 2018 Femke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
9

Ik vond het een zeer leuke escape room. Het was erg leuk om samen te peuzelen met mijn familie. De escape room zat goed in elkaar! Ik raad het zeker aan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 december 2017 Boris Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

Wij hebben de Mondriaan escape room gespeeld. Wat een toffe puzzels! En ookal zijn wij geen Mondriaan kenners, deze room was toch geweldig leuk! Aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2017 Maike Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Geweldig leuke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar! De eigenaresse was erg betrokken en enthousiast. De escaperoom was geweldig leuk, leuke uitdagingen en lekker afwisselend.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 oktober 2017 Inge Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
9

Een gezellige activiteit om net vrienden te doen! Wat een warm welkom in een superleuke escape room! We hebben flink moeten puzzelen om het raadsel te ontrafelen, maar met gebundelde krachten (en de nodige tips) zijn we ontsnapt Een aanrader om te doen, complimenten voor Lisanne en we zijn heel benieuwd naar de nieuwe escape room Après ski. …

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 september 2017 Janine Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest