Escape Rooms Nederland logo
Escape room Wolvega Friesland

Grindweg 124, 8471 EM, Wolvega

Beschikbare escape rooms bij Escape room Wolvega Friesland

Escape room The Diamond ‘Jeugdige Criminelen’

Maximale tijd: 60 minuten
Minimale leeftijd: 1

HET SPANNENDSTE KINDERFEEST

Ben jij geschikt om de Diamant van de rijke broers te stelen met je criminele vriendjes?

Escape room The Diamond

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: oktober 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Crimineel, Kluis

Mogelijk de grootste kraak in de geschiedenis van Westellingwerf.

Een groep brutale rovers hebben hun zinnen gezet op de grootste buit van de regio: het fortuin van de familie Van der Valk. Men zegt dat ergens in het hotel, in een zwaar beveiligde en te niet kraken kluis een diamant ligt van onschatbare waarde. Dit gerucht doet menig crimineel hart sneller kloppen en vandaag is het zover. Jullie gaan proberen de diamant uit deze kluis te ontvreemden, zonder dat de hoteldirecteur dit door heeft.

Om deze klus te klaren moet je van goeden huize komen. Kruimeldieven, zakkenrollers en ander gepeupel kunnen thuis blijven. Dit is de champions league voor rovers, dit is het échte werk. Stel met zorg je team samen en wees zorgvuldig over wie je selecteert voor deze kraak. Jullie kunnen je geen misstappen veroorloven zodra je binnen bent. Wordt het een leven in de gevangenis op water en brood, of gaan jullie met pensioen naar een tropisch eiland?

Escape room The Piccolo

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: december 2017
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Detective, Hotel

De directeur van het Van der Valk hotel in Wolvega wordt geteisterd door klachten van verontruste gasten. Er belanden filmpjes en verhalen op straat van zaken die niets vermoedende gasten uitvoeren in en rondom het hotel. Mensen beweren te worden lastig gevallen en zeggen afgeperst te worden door een duister individu die zich tot op heden altijd schuil heeft weten te houden.

Er zijn sporen die in de richting van de piccolo van het hotel wijzen. Een rare maar op het oog ongevaarlijke snuiter, die zich zo nu en dan eigenaardig gedraagt. De directeur heeft hem al een tijdje op de korrel, maar kan zijn vermoedens niet staven met bewijs.

Ten einde raad schakelt hij een team van onverschrokken detectives in. Doorgewinterde speurneuzen die dit varkentje wel even zullen wassen. Hun taak? Bewijslast verzamelen tegen de piccolo.

De beste plek om bewijs te verzamelen lijkt de werkkamer van de piccolo. Om hier binnen te komen zal het team vindingrijk moeten zijn en stalen zenuwen moeten hebben. Voorzichtigheid is geboden..

Informatie over Escape room Wolvega Friesland

Deze escaperoom is gerealiseerd door de makers van Prison Break Paaslo en De slager van Oldemarkt.
Ze zijn gevestigd op de eerste etage van het Van der Valk hotel Wolvega – Heerenveen, aan de A32. Hierdoor is een combinatie met eten, drinken, vergaderen en zelfs overnachten goed mogelijk. Daarnaast werken ze nauw samen met restaurant ‘t Binnenhof in Paasloo. Samen bieden ze unieke arrangementen in combinatie met andere activiteiten in en rondom de Weerribben.

Bij de creatie van beide rooms hebben ze niet alleen gekeken naar de invloed van geluid en licht, maar hebben ze ook de puzzels en de thema’s perfect kunnen afstemmen op de locatie waarin zij gevestigd zijn. Daarnaast hebben ze alles uit de kast gehaald om op technisch gebied hun grenzen te verleggen en met vernieuwende escape rooms met originele puzzels te komen.

Op The Diamond zijn de eigenaren erg trots omdat ze deze ruimte hebben om weten te bouwen tot een high tech kluisruimte, waar je alles zult aantreffen wat je hoopt te zien.
Bij The Piccolo hebben ze een aantal vernieuwende en unieke puzzels gemaakt die het uiterste vragen van onze gasten.

Prijzen:
De escape rooms kosten €110,- per groep. Indien je beide rooms boekt betaal je €200,- in totaal.

Escape room Wolvega Friesland Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape room Wolvega Friesland? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

7

Super service en leuk toepasselijk verhaal voor deze locatie. De puzzels zaten goed in elkaar. Afwisselend en de begeleider deed geen onnodige hints

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2019 Agnes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

Het is ons vandaag gelukt de diamant te stelen uit de kluis van deze escape room. Dankzij goed uitgewerkte puzzels en mooie aankleding, licht en geluidseffecten wordt er een geweldige sfeer gecreëerd die je helemaal in het spel onderdompelt. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 augustus 2018 Michael Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
10

Ziet er heel strak uit, mooie technieken waardoor je echt verrassende dingen krijgt. Best pittig maar we wisten toch te ontsnappen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
10 augustus 2018 Sabina Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Spannende en uitdagende escape room. Wij hebben het op het nippertje gehaald. Het hotel thema is leuk uitgewerkt en er hangt een duister sfeertje. Absoluut een aanrader als je in de regio woont.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
9 augustus 2018 Pelle Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Company
10

Fantastisch ingerichte escaperoom met veel verrassende puzzels en een goed verhaal! Mooie manieren gevonden om de spanning goed op te bouwen. Genoeg ruimte om met een grote groep naar binnen te gaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 augustus 2018 Sylvana  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Company
9

topervaring! Je vergeet dat het een spel is en iedereen is tot het uiterste gemotiveerd om binnen een uur de zaak op te lossen. vereist goed nadenken en overzicht bewaren.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 augustus 2018 clemens Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer | Company
9

We werden erg vriendelijk ontvangen door een tweetal enthousiaste jongens. De uitleg was concreet en helder. De escape room is mooi aangekleed en ziet er professioneel uit. De details zijn mooi uitgedacht. Het is erg leuk om dit met collega’s te doen. Je leert een ieder op een andere manier kennen. Ik zou deze escape room zeker aanraden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
27 juli 2018 Charlotte  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Team/Colleague
9

Als je wilt lachen met een groep fanatieke vrienden dan is dit echt de place to be. Uniek verhaal waarbij je ***spoiler moet overmeesteren om de Piccolo te grazen te nemen! Heb al eerder escape rooms gespeeld, maar deze overtreft de rest: doen dus! 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 juli 2018 Lisan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Goed gebouwde escape room in het Van der Valk Hotel in Wolvega met uitdagende puzzels en een aantal creatieve en technische vernuftige vondsten. Ik zou zeker eens een kijkje nemen in deze kamer!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 juli 2018 Piet  Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Team/Colleague
9

Was top! Gave puzzels! We hadden wel wat hints nodig, maar dat lag meer aan ons gebrek aan scherpte. We stonden net op tijd weer buiten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
20 juli 2018 Rob Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Afgelopen zaterdag samen met vier vriendinnen escaperoom The Diamond gespeeld. Leuke spellen, leuke belevenis, enthousiast personeel en zeker knap ontworpen en gemaakt, een echte aanrader!! Helaas ging de tijd te snel, time flies when you’re having fun! 😉

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juni 2018 Gemma Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Afgelopen weekend met vriendinnen de escaperoom The Diamond in Wolvega gedaan. Wat een super gave room! Goed verhaal, goede puzzels en goed in elkaar gezet. Hele leuke ervaring!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
23 juni 2018 Marlies Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Zaterdag, 23 juni, met vriendinnen de escaperoom The Diamond in Wolvega gedaan te Wolvega. Dennis, één van de begeleiders, kan je goed enthousiasmeren waardoor je zin krijgt om het spel te spelen. Duidelijke uitleg en na afloop voldoende tijd om te evalueerden. Kortom een leuke ervaring. Ik zeg doen!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
23 juni 2018 Malou Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Deze escape room was echt heel erg leuk om te doen, mooi gemaakt en erg leuke puzzels! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 april 2018 Anke Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

De piccolo betreft een hele mooie kamer met een aantal unieke spelelementen. Verder zijn de puzzels die je hier tegen kan komen goed bedacht.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
15 april 2018 Niels Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Een room met een leuk thema, mooie uitvoering en met uitdagende puzzels! Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
1 april 2018 M. Jansen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

de piccolo was een pittige escape room. net niet gehaald. De diamond was voor de heren een ‘eitje’…
Hele goede escape rooms.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
24 februari 2018 c. vd akker Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Hartstikke leuk! Zou deze zeker aanraden aan vrienden. Leuke ervaring

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari 2018 Sanne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
6

Op zich twee prima escaperooms met leuke puzzels, maar de begeleiding viel ons tegen. Hints waren onduidelijk of kwamen te laat, en de uitleg na afloop gebeurde op betweterige toon. We waren met 2 teams van 6 personen; de ene groep deed The Piccolo, de andere The Diamond. In beide gevallen kwamen de begeleidsters de kamers in vanwege technische mankementen. Dat maakte dat we nou niet bepaald in het verhaal zaten.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
30 januari 2018 Trudy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Company
9

Vond het geweldig en de familie ook toppie om te doen .

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 januari 2018 Yvonne  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Family
8

Goede escape room, leuke puzzels / verrassingen, dingen die je niet verwacht. één om over na te praten.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Goed
6 januari 2018 Marijke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Meer duidelijkheid over de huisregels qua hint. Verder leuke kamer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
25 december 2017 Tiffany Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

je moet out of the box denken, erg leuk, heel vindingrijk.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 december 2017 E. Heida Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest