Escape Rooms Nederland logo
Escape Room Zombie Escape Amsterdam

Fokke Simonszstraat 10, 1017 TG Amsterdam, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Room Zombie Escape Amsterdam

Escape room Zombie Lab

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 16

Gen Lab Z is een high tech laboratorium waar slechts een handjevol mensen een kijkje kunnen nemen. Jij en je teamleden zijn de gelukkigen die na een lange selectie gekozen zijn om het lab te bezoeken. Het lab is erg beroemd, want het middel tegen onsterfelijkheid is daar uitgevonden en dat middel zal de wereld voorgoed veranderen. Jullie tour door het lab gaat ineens verschrikkelijk mis: er gebeurt een grote ramp. Binnen 60 minuten moeten jullie het lab uit zijn. De deur gaat alleen niet zomaar open, dus werk samen en denk logisch na!

Je speelt het spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk. Voor grotere groepen kan een uitzondering gemaakt worden. Meld wel op tijd dat je met meer personen komt. De adviesleeftijd voor deze escape room is 16 jaar. Spelers onder de 13 jaar mogen meespelen onder begeleiding van een 16+ speler. Het advies is om 15 minuten vóór aanvang van het spel aanwezig te zijn. De kamer is niet eng, maar zorgt wel voor de nodige adrenaline. Vlucht binnen 60 minuten uit Gen Lab Z!

Informatie over Escape Room Zombie Escape Amsterdam

Escape Room Zombie Escape werd eind augustus dit jaar geopend. Het is een onderdeel van Brain Breakers, wat is opgericht door 5 escape room fanaten tussen de 23 en 33 jaar. Een van de oprichters, Timothy Tjen, zegt over Escape Room Zombie Escape: “Met Zombie Escape willen wij bijdragen aan een activiteit die ons hart heeft gestolen.“ De oprichters hebben veel tijd gestoken in het bedenken en maken van de eerste escape room. Momenteel wordt er alweer gewerkt aan een tweede kamer met een nieuw verhaal. Tot die kamer geopend wordt, kun je het spannende spel in een gevaarlijk laboratorium spelen in de eerste kamer.

Escape Room Zombie Escape Amsterdam bevindt zich aan Fokke Simonszstraat 10hs in Amsterdam. Reizen met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Amsterdam Centraal. Neem daar tram 16 of 24 naar halte Weteringscircuit. Vanaf daar is het ongeveer 3 minuten (200 m.) lopen naar de escape room. Parkeren is mogelijk in de straat zelf of op 5 minuten loopafstand bij parkeergarage Heinekenplein. Je speelt het spel met minimaal 2 en maximaal 6 personen tegelijk. Hoe meer personen per team, hoe lager de prijs per persoon. Zo kost een tijdslot voor een team van 2 personen €30,- per persoon en voor een team van 6 personen maar €20,- per persoon. Escape Room Zombie Escape Amsterdam is van maandag t/m zondag geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Ontsnap op tijd uit het laboratorium!

Escape Room Zombie Escape Amsterdam Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Room Zombie Escape Amsterdam? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

3

De helft van de puzzels deed het niet, batterijen die niet werkten, schermen die foutmeldingen gaven terwijl ze hints zouden moeten geven. De site van de escape room bood hem aan voor 10 personen, wij waren met zijn 9en. Terwijl 6 man al veel is in deze escape room. Aankleding is erg slordig en totaal niet sfeer verhogend.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Neutraal Service: Slecht
7 december 2019 Jerry  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer | Friends
7

Ontvangst zeer vriendelijk. Vond dat er een leuk schrik effect zat in de kamer, maar er had wel wat meer uitstraling mogen zitten aan de kamer en iets meer diepgang in de puzzels. Zou de kamer zeker niet met meer dan 3 man doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
20 april 2019 Sara Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
8

Leuke opdrachten, spannend en het ontrafelen van de codes zeker niet makkelijk. Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
11 oktober 2018 Loraine Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
8

We hebben de kamer met z’n tweeën gespeeld en we hadden nog 5,39 minuten over! Het verhaal is een beetje dun, de effecten goed. Wel vooral auditief. De puzzels waren moeilijk! Met hier en daar een hint, toch gelukt. Zeker de moeite waard om te spelen!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
24 juni 2016 Merlin Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Echt een top ervaring. Leuk om te doen als je eventjes niets weet. Lastige puzzels die toch heel logisch zijn. Zeker het bezoeken waard !

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 maart 2016 James Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
7

Een escape room met een aantal goed werkend thema: ZOMBIES!! De sfeer zit dus wel gebakken. Nu de rest nog. De aankleding is helaas niet heel overtuigend, maar de puzzels willen nog wel vermaken. Als je houdt van zombies dan zou ik deze kamer zeker niet overslaan. Verder zou ik de kamer niet snel aanraden, maar ook zeker niet afraden. De ervaren escape roomer zal niet erg onder de indruk zijn, maar voor een beginnende speler is dit een ideale kamer om met het fenomeen en met het genre kennis te maken.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
6 maart 2016 Thomas Zielhorst Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Het was echt heel gaaf! Ruimtelijk opgezet, goed verhaal, leuke bijzonder puzzels en de medewerker was heel enthousiast en meedenkend. Een hele goede ervaring. Ik zou het zeker aanraden om hierheen te gaan. Daarnaast is de locatie ook goed centraal en makkelijk te bereiken met het ov.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
5 januari 2016 Lisanne Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest