Escape Rooms Nederland logo
Escape Rooms Ter Aar

Middelweg 5, 2461 CB, Ter Aar

Beschikbare escape rooms bij Escape Rooms Ter Aar

Escape room Unsolved

Maximale tijd: 75 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: januari 2019
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Detective, Misdaad

Jullie zijn een moord-onderzoeksteam van de Sherlock Academy. Hoe goed zijn jullie eigenlijk in het oplossen van moorden? Lukt het binnen de gestelde tijd? Worden jullie de kampioen van de Sherlock Academy?

Escape room De Escape Caravan

Maximale tijd: 30 minuten
Capaciteit: 2 t/m 2 spelers
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Mobiel, Muziek

Kunnen jullie ontdekken welke artiest het is die opgesloten zit? En waarom is er zo’n hoge nood? Je hebt met zijn 2-en slechts 30 minuten de tijd om erachter te komen.

Escape room Jeugd Escape Experience

Maximale tijd: 120 minuten
Capaciteit: 15 t/m 30 spelers
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Makkelijk

De Jeugd Escape Experience is een spannende en speciale Escape Room ervaring. Het is een bijzondere uitdaging.

Jeugd Escape Experience is een unieke ervaring voor grote groepen jeugd vanaf 10 jaar, die in teams tegen elkaar strijden. Het doel is om als eerste een pand te verlaten. Typisch voor teams van minstens 15 personen, die in teams van drie tot vijf mensen tegen elkaar strijden. Zij doen dit door 4 Escape Room-achtige en raadselgerichte spellen te spelen.

Die groep die als eerste het wachtwoord ontdekt, heeft gewonnen. Echter, een fout wachtwoord betekent dat je levenslang wordt opgesloten. Je hebt dus maar één kans voor een goed wachtwoord. Het goed voltooien van een aantal opdrachten leidt tot de juiste aanwijzingen voor het wachtwoord. Wie dit het snelste doet, heeft gewonnen en krijgt een mooie Escape Room prijs.

Escape room Escape Experience

Maximale tijd: 180 minuten
Capaciteit: 6 t/m 50 spelers
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Gemiddeld

De Escape Experience is een spannende en speciale Escape Room ervaring. Het is een bijzondere uitdaging.

Escape Experience is een unieke ervaring voor grote groepen mensen die in teams tegen elkaar strijden. Het doel is om als eerste een pand te verlaten. Typisch voor teams van minstens 20 personen, die in teams van drie tot vijf mensen tegen elkaar strijden. Zij doen dit door 4 Escape Room-achtige en raadselgerichte spellen te spelen.

Die groep die als eerste het wachtwoord ontdekt, heeft gewonnen. Echter, een fout wachtwoord betekent dat je levenslang wordt opgesloten. Je hebt dus maar één kans voor een goed wachtwoord. Het goed voltooien van een aantal opdrachten leidt tot de juiste aanwijzingen voor het wachtwoord. Wie dit het snelste doet, heeft gewonnen en krijgt een mooie Escape Room prijs.

Escape room De School

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 4 t/m 6 spelers
Open sinds: januari 2018
Minimale leeftijd: 18
Moeilijkheid: Moeilijk

DE SCHOOL STAAT OP PUNT VAN SLUITEN…

De inspectie is geweest en De School heeft een onvoldoende gescoord. Nu staat de inspecteur op het punt om de deuren te sluiten van De School. Kun jij dit met je team voorkomen door met een herexamen een voldoende te scoren?

De School is een Mini Escape Room die je huurt als pakket. Het is uitpakken, neerzetten en spelen maar. Je krijgt de opdracht om een herexamen te doen. Dit herexamen doe je in een team van 4-6 personen. Je hebt wel een extra begeleider nodig. Deze extra begeleider is de ‘inspecteur’ en geeft het team aanwijzingen. Let op: jullie hebben 60 minuten de tijd om alle raadsels op te lossen.

Deze mini escaperoom voor thuis hebben ze 5 keer te verhuren. 

Informatie over Escape Rooms Ter Aar

Bij Escape Rooms Ter Aar kun je je te buiten gaan aan Escape – ervaringen! Ga jij Escape Room Unsolved, mini Escape Room De School, een Escape Experience, of de Escape Caravan spelen? De mogelijkheden zijn groot. Je kunt vanaf 2 spelers tot en met 30 personen bij hun terecht.

 

Escape Rooms Ter Aar Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Rooms Ter Aar? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

als stagemanager moet je Bruce, Abba, Prince of……op tijd op het podium zien te krijgen. Je ziet het publiek wachten, de klok tikt af….maar de artiest is er niet. Je moet uitvinden waar hij/zij is en ……op tijd naar het podium te sturen. Voelen, rekenen, mengtafels, zoeken….alles moet je doen…en dat binnen 30 minuten…zenuwslopend

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 juni 2020 aj boss Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Ik ben samen met mijn vader de caravan in gegaan. Wij moesten zorgen dat André Hazes op tijd op het podium was. Dit is ons bijna gelukt binnen de tijd! Deze escape is anders dan een andere omdat je het maar met 2 personen doet. Het is spannend, leuk, ingewikkeld en verrassend tegelijk. De decoratie is echt top! Het ziet er fantastisch uit als je de caravan binnen stapt. Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
7 juni 2020 Lianne  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

We deden de caravan, 30 minuten opgezogen worden in het verhaal. Ontvangst is zeer goed, er wordt direct uitgelegd in welke situatie je je bevind wanneer je de escape caravan betreedt. Puzzels zijn zeer divers, goed kijken en verbanden leggen. De inrichting is ook geheel in stijl van het onderwerp. En voor wat betreft de actualiteit: door kleine groepssamenstelling prima te spelen in corona-tijd 😉
TOP gelegenheid!!
Dank jullie wel!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
7 juni 2020 Sandra Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
8

Hele leuke Escape Room! Wij hebben Unsolved gespeeld. De puzzels waren goed bedacht en erg uitdagend. We werden ook heel vriendelijk ontvangen en achteraf werd alles uitgelegd.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
6 juni 2020 Lisanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
10

We hebben de escaperoom op onze eigen lokatie gedaan met een groep van bijna 40 personen in verschillende teams. Ze zijn eerlijk en denken met je mee. De puzzels zijn uitdagend en erg leuk.
Naast de mini-escape hebben we ook het bommenspel gedaan, zenuwslopend en uitdagend.
Ik kan en zal het iedereen aanbevelen.
Vooral leuk als je net als wij met een grote familie bent waarbij de kleintjes op tijd naar bed gaan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
12 oktober 2019 Annemieke  Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Het was even zoeken naar de ingang van het gebouw waar we vriendelijk werden ontvangen. Wij hebben de escape room “unsolved” gedaan. Ik zelf vond dat er niet echt logica zat in de verhaallijnen van de ***. Het einde vond ik wel heel verrassend en uniek! Er waren een aantal punten waar we op vastliepen en niet gelijk goed werden geholpen, waardoor we het niet gehaad hadden binnen de tijd.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
15 maart 2019 Eline Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Friends
9

Hele leuke escaperoom waar het echt op samenwerking aan komt. Wat een spannende ervaring. We misten net een paar minuten om op tijd te ontsnappen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
23 februari 2019 Joost Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest