Escape Spelletjes

Lijsterbeslaan 88, 2612 VB, Delft

Provincie Zuid-Holland

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Spelletjes

Lijsterbeslaan 88, 2612 VB, Delft

Beschikbare escape rooms bij Escape Spelletjes

Escape room Het Eiland El Fuego

Maximale tijd: 150 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Eiland, Escapekist

Lang geleden bestond er een eiland genaamd El Fuego. Een eiland waar de tijd wel even stil leek te staan. Je kon het eiland alleen bereiken met een klein vliegtuigje en je kreeg er als bezoeker slechts 150 minuten de tijd. Maar al tijdens deze vlucht was het een dag om nooit te vergeten. Piloten en stewards bedienden je als de koning van het eiland en zorgde tijdens de vlucht voor genoeg comfort en entertainment. Eenmaal op het eiland aangekomen was je voorzien van alle luxe die je maar kon bedenken. Echter draagt het eiland één geheim met zich mee. Het geheim waarom dit eiland zo magisch wordt ervaren. Waarom dit eiland nu echt zo speciaal is en welk element ervoor gezorgd heeft dat dit eiland de harten van iedere toerist heeft gestolen. Nog nooit is er een toerist geweest die het echte geheim van het eiland heeft ontdekt.

Je bent zojuist geland op het eiland El Fuego waar je kunt genieten van alle luxe en comfort. Je krijgt 150 minuten de tijd voordat het vliegtuig weer vertrekt. Rest mij je nog een fijn verblijf te wensen op het eiland El Fuego. Ben jij degene die het geheim van dit eiland kan ontdekken?

Escape room De Geluksmunt van Opoe Daan

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Escapekist

Je bent bij Opa en Oma op zolder aan het spelen tot je opeens iets ontdekt met een deken eroverheen. Je roept gelijk Opa en Oma om te vragen wat het is. Dat is de kist van Opoe Daan zegt Oma. Je bent natuurlijk erg benieuwd wat er in de kist zit maar nog voordat je de tijd krijgt om de kist te openen beginnen Opa en Oma verhalen te vertellen over vroeger. Opoe Daan was gek op reizen, voetbal en spelletjes spelen. Volgens Opoe Daan won hij altijd wanneer hij zijn geluksmunt bij zich had. Toen Opoe Daan er niet meer was kwamen je Opa en Oma deze kist tegen. Hierbij stond vermeld dat degene die de kist binnen 150 minuten open krijgt een geluksmunt krijgt die echt werkt. Tot op heden is het nog niemand gelukt om de kist open te maken binnen de tijd en werkte de gevonden munten niet om spelletjes te winnen.

Lukt het jou om op tijd bij de geluksmunt van Opoe Daan te komen?

Informatie over Escape Spelletjes

Escape Spelletjes verhuren in Delft en om streken twee escape kisten.
Kist 1 De geluksmunt van Opoe Daan staat op wielen en is een unieke verschijning als die binnen gereden wordt! Geschikt voor 2 tot 6 personen met een gemiddelde spelduur van 100 minuten.
Kist 2: Het eiland El Fuego is een kist die op tafel gezet kan worden. Ook kan deze kist opgestuurd worden. Geschikt voor 2 tot 4 personen met een gemiddelde spelduur van 100 minuten.

Prijzen
De geluksmunt van Opoe Daan: € 60,-
Het eiland El Fuego: € 50,-

Borg € 50,-
Na retourontvangst van de kist binnen 24 uur retour gestort, indien geen gebreken.

Escape Spelletjes Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Spelletjes? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

9

Beide kisten van Escape Spelletjes hebben wij inmiddels gespeeld. De kisten zijn onderling erg verschillend, het oplossen van de één geeft geen garantie tot snel succes bij de ander. Beide kisten geven een avond vol thuis plezier waarin je naast een hele hoop lachen ook elkaar beter leert kennen, gebruik leert maken van elkaars sterkte punten en de kennis van de verschillende generaties benut. Het zijn echte aanraders!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 mei 2021 Eva Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest