Escape Team Rotterdam

Akkeroord 10, 3079 ZS, Rotterdam

Provincie Zuid-Holland | Regio Delft, Den Haag, Naaldwijk, Rotterdam, Spijkenisse, Zoetermeer

Beschikbaarheid opvragen

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Team Rotterdam

Akkeroord 10, 3079 ZS, Rotterdam

Beschikbaarheid opvragen Bezoek website

Beschikbare escape rooms bij Escape Team Rotterdam

Escape room Black Box

Capaciteit: 7 t/m 24 spelers
Open sinds: april 2017
Minimale leeftijd: 13
Moeilijkheid: Gemiddeld

De Black Box is een spectaculaire escape room van 75 minuten voor 7 tot 24 spelers. De escape room past zich aan op basis van jullie groepsgrootte en escape room ervaring zodat ze altijd de juiste ervaring bieden.

Soms werken jullie samen in kleine groepjes, maar het leukste is dat je ook af en toe met de volledige groep zult moeten samenwerken. En dat op een manier waarbij iedereen nodig zal zijn… Een spectaculaire ervaring met licht, geluid en special effects die inmiddels al door meer dan 10.000 mensen is gespeeld!

Escape room Tijdmachine

Capaciteit: 8 t/m 15 spelers
Open sinds: september 2017
Minimale leeftijd: 9
Moeilijkheid: Gemiddeld

Voor kinderfeestjes en familiefeestjes bieden ze de Tijdmachine aan. Deze is geschikt voor 8 tot 15 kinderen in de leeftijd van 9 tot en met 12 jaar. Ook hier wordt de kamer aangepast aan de groepsgrootte en niveau van de kinderen, zodat ze altijd de juiste uitdaging kunnen bieden.
De begeleider is in de kamer aanwezig en helpt waar nodig met hints. Ouders kunnen zelf meedoen, meekijken in de ruimte (erg leuk!) of op de locaties rustig een kop koffie drinken.
(Deze kamer is al door meer dan 10.000 kinderen gespeeld)

Informatie over Escape Team Rotterdam

Bij Escape Team vind je dé escape rooms voor grote groepen (7 personen of meer).

Zij zijn gestart omdat ze een volwaardige escape room wilden maken voor grote groepen, waarbij je ook echt als groep moet samenwerken én waarbij iedereen nodig is. Het resultaat zijn escape rooms waarbij de uitdagingen afhankelijk zijn van de grootte en ervaring van de groep.

Ze hebben de Black Box en Tijdmachine escape rooms de afgelopen vier jaar helemaal uitontwikkeld en deze zijn nu te spelen op de locaties in Amsterdam, Rotterdam en Tilburg.

Locatie
Escape Team Rotterdam is gevestigd aan de Akkeroord 10 in Rotterdam. Je kunt hier gratis parkeren en de escape room goed combineren met een borrel, of andere leuke activiteiten op deze locatie. Kijk op hun site voor de verschillende mogelijkheden.

Prijzen
De prijzen voor de escape rooms en arrangementen wisselen per locatie. Kijk voor de actuele prijzen op de website.

Escape Team Rotterdam Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Team Rotterdam? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

5

Een begeleider van de locatie staat er constant bij en geeft tips. Puzzels zijn erg makkelijk en weinig origineel. Alles is in het Engels, dat is niet voor iedereen goed te volgen. Het was heel gezellig, maar we hadden niet echt een voldaan gevoel. We waren ruim voor de eindtijd eruit.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Niet zo goed Service: Goed
29 februari Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Team/Colleague

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest