Escape Tiel

Weerstraat 37, 4001 LC, Tiel

Provincie Gelderland | Regio Culemborg, Tiel

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Tiel

Weerstraat 37, 4001 LC, Tiel

Beschikbare escape rooms bij Escape Tiel

Escape room Escape Box

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Escapekist

Deze escapebox is speciaal ontwikkeld om aan te sluiten op het thema van ‘Alien Encounter’.

Het verhaal vertelt zichzelf gedurende het spel, waarin jullie puzzel voor puzzel het mysterie achter de aanwezigheid van deze kubus op aarde ontvouwen. Net als in een escaperoom moet je zelf zien te achterhalen welke zaken onderdeel zijn van een puzzel en hoe je de puzzel oplost, en is samenwerking essentieel.

Prijs: € 49,-

Escape room Alien Encounter

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: januari 2020
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Buitenaards, Mysterie

In ‘Alien Encounter’ beleef je zelf het avontuur om op ontdekking te gaan in een ruimteschip van buitenaardse oorsprong.

Dit schip is op aarde geland en jullie gaan als team naar binnen om ‘first contact’ te maken. Lukt het om in een uur het mysterie rondom het schip op te lossen, dan is de missie een succes!  Je wordt niet opgesloten in het schip, maar als je de kamer voortijdig verlaat is voor jou het spel voorbij.

Deze kamer is helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel en is het leukste met 3-5 mensen.

Informatie over Escape Tiel

Na jaren de beste kamers van Nederland te hebben gespeeld, bleef het idee hangen. Hoe tof het zou zijn zelf een escaperoom te bouwen en runnen. Eerst met een vriendengroep van vier naar een locatie gezocht, maar uiteindelijk alleen begonnen.

Vele mogelijke verhalen opgesteld en de beste gekozen en vanaf scratch uitgewerkt. De bouw heeft 13 maanden gekost, waarschijnlijk ook omdat het niet makkelijk is om een overtuigd buitenaards thema neer te zetten: maar kwaliteit boven snelheid! De eigenaar hoop dat het resultaat goed genoeg is om mee te draaien met de andere super gave kamers die Nederland kent!

Locatie:
Een winkelpand in het centrum van Tiel, waar nog uitbreiding mogelijk is. De locatie ligt in een voetgangersgebied midden tussen de horeca. Parkeren kan eenvoudig rondom het centrum tegen betaalbare tarieven.

Prijzen:
€100 per groep, voor groepen is er ook een escapebox te boeken, zodat (iets) grotere groepen in twee delen kunnen spelen. Voor bedrijven en groepsboekingen even contact opnemen per e-mail of telefoon.

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest