Escape Tiel

Weerstraat 37, 4001 LC, Tiel

Provincie Gelderland | Regio Culemborg, Tiel

Deze locatie heeft nog te weinig reviews voor een score. » Ervaring plaatsen

Escape Rooms Nederland logo
Escape Tiel

Weerstraat 37, 4001 LC, Tiel

Beschikbare escape rooms bij Escape Tiel

Escape room Escape Box

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Minimale leeftijd: 14
Moeilijkheid: Gemiddeld
Thema’s: Escapekist

Deze escapebox is speciaal ontwikkeld om aan te sluiten op het thema van ‘Alien Encounter’.

Het verhaal vertelt zichzelf gedurende het spel, waarin jullie puzzel voor puzzel het mysterie achter de aanwezigheid van deze kubus op aarde ontvouwen. Net als in een escaperoom moet je zelf zien te achterhalen welke zaken onderdeel zijn van een puzzel en hoe je de puzzel oplost, en is samenwerking essentieel.

Prijs: € 49,-

Escape room Alien Encounter

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: januari 2020
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Buitenaards, Mysterie

In ‘Alien Encounter’ beleef je zelf het avontuur om op ontdekking te gaan in een ruimteschip van buitenaardse oorsprong.

Dit schip is op aarde geland en jullie gaan als team naar binnen om ‘first contact’ te maken. Lukt het om in een uur het mysterie rondom het schip op te lossen, dan is de missie een succes!  Je wordt niet opgesloten in het schip, maar als je de kamer voortijdig verlaat is voor jou het spel voorbij.

Deze kamer is helaas niet geschikt voor mensen in een rolstoel en is het leukste met 3-5 mensen.

Informatie over Escape Tiel

Na jaren de beste kamers van Nederland te hebben gespeeld, bleef het idee hangen. Hoe tof het zou zijn zelf een escaperoom te bouwen en runnen. Eerst met een vriendengroep van vier naar een locatie gezocht, maar uiteindelijk alleen begonnen.

Vele mogelijke verhalen opgesteld en de beste gekozen en vanaf scratch uitgewerkt. De bouw heeft 13 maanden gekost, waarschijnlijk ook omdat het niet makkelijk is om een overtuigd buitenaards thema neer te zetten: maar kwaliteit boven snelheid! De eigenaar hoop dat het resultaat goed genoeg is om mee te draaien met de andere super gave kamers die Nederland kent!

Locatie:
Een winkelpand in het centrum van Tiel, waar nog uitbreiding mogelijk is. De locatie ligt in een voetgangersgebied midden tussen de horeca. Parkeren kan eenvoudig rondom het centrum tegen betaalbare tarieven.

Prijzen:
€100 per groep, voor groepen is er ook een escapebox te boeken, zodat (iets) grotere groepen in twee delen kunnen spelen. Voor bedrijven en groepsboekingen even contact opnemen per e-mail of telefoon.

Escape Tiel Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Tiel? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

10

Voor de eerste keer een escaperoom bezocht, en meteen verslaafd aan het “spelletje” Mooi materiaal, juiste sfeer bij het verhaal, absoluut niet angstaanjagend maar soms wel spannend. Erg leuk om na te praten met de bouwer en alle ins en outs te horen. En zeer correcte controle van het Corona Toegangs Bewijs.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
21 november 2021 Maddy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer | Family
10

De vakantie dit jaar met de familie wordt dit jaar ingevuld met musea’s en escape rooms. Vandaag naar Tiel en we hebben ons even echt in een andere wereld begeven. Escape Tiel is een beleving die echt even anders is, het is geen “enge” escape game maar toch indrukwekkend. Prima te spelen met kids maar ook met vrienden. Ja wij raden deze aan voor de vakanties 🙂

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
19 juli 2020 Barry vK Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Wij als gezin hebben zowel de escape room als de escape box gespeeld. Beide zijn erg leuk, uitdagend en goed in elkaar gezet. Het thema Aliens is tot in de fijne details uitgewerkt. Het ontvangst was prima in orde. Super aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 juni 2020 Jan Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Goede ontvangst van een aardige man. Handig dat van te voren de verschillende sloten getest kan worden.
Mooi vormgegeven kamers. Puzzels waren ook prima. Wel paar keer gehad dat we met de gehele groep moesten wachten op 1 puzzel zodat we weer verder konden. 1 puzzel deed het niet helemaal correct, zodat we ondanks goede oplossing niet verder konden. Maar tijd is stil gezet en eigenaar heeft oplossing gecontroleerd, zodat we weer verder konden. Prima escaperoom voor zowel mensen die het al een paar keer gedaan hebben als ook voor mensen die het een keer willen uitproberen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
21 juni 2020 Jan Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Eén van de beste die we tot nu toe gespeeld hebben, verdient het om bezocht te worden! Ik denk vooral geschikt voor 3-4 mensen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 juni 2020 M. Jansen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest