Escape Rooms Nederland logo
Escape Time Groningen

Folkingestraat 9B, 9711 JS, Groningen

Beschikbare escape rooms bij Escape Time Groningen

Escape room The Mystery of Bermuda Triangle

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Open sinds: december 2016
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Mysterie, Schip, Vliegtuig

Samen met jouw team gaan jullie de kamer van onderzoeker Williams binnen. Het geheim van de Bermuda Triangle gaan jullie tot op de bodem uitzoeken. Wat is er met alle boten en vliegtuigen gebeurd? Waar zijn ze gebleven?
Kunnen jullie dit mysterie binnen een uur oplossen? Wacht dan niet te lang en boek deze spannende Escape Room nu!

It’s Time to Escape the reality!

Escape room The Cave

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 5 spelers
Minimale leeftijd: 16
Moeilijkheid: Moeilijk
Thema’s: Avontuur, Mysterie

Jij en jouw team zijn professionele grotonderzoekers en gaan de grot van The Village binnen. Sinds deze grot ontstaan is, is het zuurstofgehalte in en rondom de grot erg gezakt. In de grot is er voor iedereen een uur lang genoeg zuurstof, daarna stikken jullie… Er zijn al meerdere onderzoekers geweest om dit mysterie op te lossen maar zij hebben het helaas niet gered… Durf jij de uitdaging aan om dit waanzinnige mysterie op te lossen?

It’s Time to Escape reality!

Escape room Escape The Lost Pyramid

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Probeer samen met je team te ontrafelen wat er is gebeurd tijdens een mislukte expeditie in 1928. Hierin zijn ontdekkingsreizigers niet alleen op zoek gegaan naar een verloren piramide, maar ook naar een mysterieus artefact wat daarin schuil zou houden.. Helaas zijn de reizigers nooit meer teruggevonden.

Durven jullie in de schoenen te stappen van de verdwenen onderzoekers door middel van gereconstrueerde data uit hun DNA-geheugen, om op zoek te gaan naar de Lost Pyramid? Of beter gezegd, “iets” dat daar had moeten zijn…

Escape room Beyond Medusa’s Gate

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Beyond Medusa’s Gate speelt zich af in het oude Griekenland. Samen met je team wordt je teruggestuurd naar het mysterieuze Griekenland van eeuwen geleden. Ergens op een schiereiland, in een Egeïsche kustgrot, is een oud artefact verborgen.. Zou dat het schip van de Argonauten kunnen zijn? Jullie krijgen 60 minuten de tijd om het schip te vinden en uit de grot te ontsnappen. Hiervoor is een goede samenwerking van groot belang! Durf jij de uitdaging aan?

Escape room Mix Match

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 4 spelers
Moeilijkheid: Gemiddeld

Bij Mix & Match krijg je de keuze uit verschillende (korte) VR spellen. Speel tegen elkaar of alleen. De keuze is aan jou!

Stap in een compleet andere wereld, Verdedig je kasteel, schiet in het goal van je tegenstander, bescherm je planeet, schiet met pijl en boog, knuffel met een robothond, of kom tot rust in het buitenland. Mix & Match!

*Mix & Match is te spelen met 2, 3 of 4 personen en met maximaal 2 VR headsets.

Escape Time Groningen video

Informatie over Escape Time Groningen

Escape Time ligt midden in het centrum van Groningen en door deze centrale ligging zijn er veel mogelijkheden voor een hapje en/of drankje in de buurt.

Escape Time heeft 2 uitdagende real-life escape rooms, 2 spannende VR Escape Experiences en VR Mix & Match.

Er kunnen minimaal 2 en maximaal 14 personen tegelijk spelen. Escape Time is 7 dagen per week geopend van 12:00 t/m 21:00 uur

De real-life escape room:  “The mystery of Bermuda Triangle” is gebaseerd op een waargebeurd verhaal waardoor het extra spannend is om dit mysterie op te lossen. Bij de real-life escape room:  “The Cave”, waan je je in een grot waar zich een raar mysterie afspeelt. De kamers zijn mooi ingericht en de puzzels zijn erg uitdagend. Durf jij?

In de VR Escape Experience: Escape The Lost Pyramid, begin je op de bodem van een gigantische piramide. Het is de taak aan jullie team om zo snel mogelijk het verloren artifact te vinden en de uitgang helemaal bovenin de piramide te bereiken! Durf jij?
In de VR Escape Experience:  Beyond Medusa’s Gate, Zul je samen met je team een spannende reis maken door een kustgrot in Griekenland van eeuwen geleden. Eenmaal in de grot, moeten jullie op zoek gaan naar het verdwenen schip van de Argonauten en zo snel mogelijk de uitgang zien te vinden. Ga jij de uitdaging aan?

It’s time to escape reality!

Escape Time Groningen Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Time Groningen? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Leuke kamer, mooie aankleding! We zijn benieuwd naar de andere kamer in deze escaperoom. ‘olie’lampje deed het niet heel goed qua lichtvoorziening, maar mocht de pret niet drukken.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 maart 2020 Samantha Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
7

Fijne locatie en aardige ontvangst. De kamer was eigenlijk net te groot voor 5 personen. Erg veel ‘4-cijfer-slotjes’ waar codes voor gevonden moeten worden. Vaak zelfde logica bij de codes. De kamer toont weinig ‘beleving’ omdat er weinig aankleding is. In de *** is een  waar ***. Dat maakt het minder spectaculair omdat je niet zelf je route hoeft te bepalen. Hints gaan niet van de tijd af. Wel een fijne locatie en hele vriendelijke ontvangst en uitleg, maar er zijn kamers die meer entertainment bieden. Deze kamer is ‘gewoon, gemiddeld goed’.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
18 januari 2020 Arwin Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

Ik heb geen vergelijkingsmateriaal, dus ik zeg dit als eerste ervaring: we vonden het super leuk! Dat ik niet zozeer In het verhaal gezogen werd vond ik niets af doen aan de escape-ervaring. We waren volop bezig met de verschillende puzzels en werden via een ***  goed geholpen met tips. Bij sommige puzzels waren we er zonder tips echt niet uit gekomen, dus heel fijn dat ze meedacht en soms hulp aanbood.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
4 januari 2020 Brouwer Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Family
7

Gaaf dat je de escaperoom met z’n tweeën kan doen. Leuk. Niet te moeilijk maar wel uitdagend.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Neutraal
3 januari 2020 Irma Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
8

Leuk verhaal, puzzels waren goed te maken zal hem zeker aanraden. Er zitten geen kennis vragen in die je van te voren hoeft te weten

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 juli 2019 Sven Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

Groepjes van 3 en 4 personen tegelijk Escaperooms gedaan. Ons groepje hadden The Cave. Leuk gedaan, verschillende technieken gebruikt. We waren net binnen de tijd.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
13 juli 2019 Michelle Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Bachelor
8

We vonden het heel leuk, vriendelijke ontvangst, geen gehaast en leuke thema. Maar wel prijzig. Voor deze prijs had ik ook bijv een drankje verwacht en/of een foto meer naar huis. Wat kaal voor €25 pp.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Goed
9 juni 2019 Marjan  Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
6

Het decor was wel leuk maar een beetje amateuristisch gemaakt. De puzzels bestonden waren vrijwel allemaal hetzelfde. Wel oké escaperoom voor een eerste ervaring, maar voor mensen die al vaker een escape room gedaan hebben valt deze een beetje tegen.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Neutraal Service: Goed
8 juni 2019 Katja Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

It was a lot of fun. The room wasn’t that big but the puzzles were well thought out. The only really big issue we had were a bit of trouble with some of the symbols and the way ***was *** sometimes. However all in all, it was a really good experience and it was a lot of fun. It was my first time doing an escape room and I definitely see myself doing more in the future.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 mei 2019 Mark Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
8

Uitdagende escape room met goede puzzels.
Vriendelijk personeel en van tevoren leuke intro gekregen.
Alleen de beleving mocht van mij wel iets beter. Was veel licht en matige geluidseffecten.
Verder was het top!
Wel een aanrader!!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
5 april 2019 Kevin Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Leuke variatie in puzzels. Originele puzzels. The cave was heel mooi qua sfeer!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 februari 2019 Steve Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
7

Leuk maar niet bijzonder, puzzels moeilijk, kamer niet mooi afgewerkt.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
30 december 2018 Kit Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
6

Zonder hints vond ik de escaperoom eigenlijk niet te doen, dat is jammer. Ook vond ik de vormgeving/aankleding van de kamer niet erg sterk. Er waren wel een aantal leuke attributen maar daarbuiten was er weinig aan de kamer gedaan.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Neutraal
17 november 2018 Carmen Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Other
10

I highly recommend this escape room (we did the Cave)! It was the first one we did in the Netherlands, and can’t deny at first we were anxious because we didn’t know if it would be international-friendly and if the staff would speak good English, but everything was great! The owner of the place guided us through the process ( her english were very good, gladly) and she was very friendly! The puzzles were really insteresting, and the atmosphere amazing. Gladly we did manage to escape the room with just a few hints!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 maart 2018 Jenny Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
4

Wij zijn erg teleurgesteld over The Cave van deze escape room. Wellicht lagen onze verwachtingen te hoog na 2 hele leuke escape rooms in Enschede en Zwolle te hebben gespeeld. De gastvrouw was verlegen en tijdens haar intro-verhaaltje leek ze erg zenuwachtig. Ook gaf ze tijdens het spelen een hint aan ons door die voor de andere kamer bedoeld was. Wij dachten dat het wellicht haar eerste dag was maar na afloop bleek dat zij The Cave ontworpen had – dus waarschijnlijk is ze de eigenaresse? De logica is ver te zoeken in veel puzzels en er is weinig variatie. Veel moet stap-voor-stap dus terwijl iemand bezig was kon de rest van de groep niks anders doen. Sommige puzzels zijn onmogelijk op te lossen zonder hints. Wij hebben de escape room in Enschede uitgespeeld zonder hints en het in Zwolle net niet gehaald maar wel heel veel plezier aan beleefd, dus aan ons ligt het niet zou je denken… Al met al een tegenvallende ervaring.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
3 maart 2018 Fleur  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
9

Het was een geweldige ervaring! De kamer, The Cave, heeft mooie aankleding en de gastvrouw is erg vriendelijk. Vooraf gaf ze een kleine theaterachtige uitleg om goed in de sfeer te komen. De puzzels zitten goed in elkaar en zijn compleet. Helaas konden wij niet op tijd ontsnappen maar dat maakte ons niet uit. Het is zeker een bezoek waard!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 februari 2018 Deveny Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Other
9

Wij hebben The Mystery of the Bermuda Triangle gedaan en hadden alle 3 weinig (tot geen) ervaring met escape rooms. De puzzels en het verhaal waren goed bedacht en de ‘quizmaster’ erg vriendelijk en open voor alle vragen. Zeker aan te raden.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 februari 2018 Ilinka Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
10

The cave is geweldig! Er is over alles heel goed nagedacht, de kamer is mooi vormgegeven en de puzzels zijn divers. Heerlijke uitdaging voor iedereen die van een Escape Room houdt! De theatrale extra touch van de gast vrouw brengt The cave tot leven en maakt het een spannende ervaring! Een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
11 januari 2018 Andrada Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Eerst de ‘Bermuda’ gedaan en die vonden we al leuk. Toen bleek dat ze net een tweede kamer geopend hadden namelijk ‘The Cave’.

Van die laatste waren we zeer onder de indruk! Heel mooi aangekleed!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 januari 2018 Henk Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
7

Goede sfeer en ambiance. Ook klantvriendelijkheid prima.
Puzzels en variaties in de room (bermuda) prima en uitsagend. Echter vond ik de kwaliteit van de materialen matig. Hiernaast loste ik eerder dan eigenlijk moest puzzels op door te snel gevonden aanwijzingen. Ook zaten er een aantal dingen los waardoor we eerder dan verwacht doorkonden.
Advies is om zaken degelijker vast te zetten en puzzels wat beter te verbergen. Hierdoor krijg je een erg leuke room.
Want de opzet van deze room was super. Ook een erg leuk uitgedacht thema. Graag willen wij ook de andere room een keertje spelen maar dat komt in een later stadium :-).
Vooral geschikt voor kleinere groepen.
Puzzels waren uitdagend en niet al te makkelijk.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
5 januari 2018 Theun  Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
9

Samen met een vriendin voor het eerst een escaproom gedaan en en het was onwijs leuk midden in het centrum leuke puzzels en heel vriendelijk geholpen zekker een aanrader

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
14 oktober 2017 Demi Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Friends
6

Viel een beetje tegen helaas. Heb een aantal bezocht, maar deze viel qua ambiance en aankleding tegen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Niet zo goed
6 oktober 2017 Mick Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
10

Echt super! Puzzels precies goed: niet te makkelijk, niet te moeilijk (met af en toe mogelijkheid tot het krijgen van tips). Was goed opgebouwd, ook de kwaliteit van materialen was goed! Veelzijdigheid in puzzels en opdrachten. En we hebben het goed binnen de tijd gehaald (maar het was echt niet te makkelijk, hoor) 🙂 Zeker een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
7 augustus 2017 Fleur Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer | Company
9

prettige ontvangst, mooie kamer met alles in de juiste sfeer/context. een aantal zaken lijken onoplosbaar, er zijn leuke verrassingen en de puzzels hebben een stevig nivo. erg van genoten en net op tijd ontsnapt.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
3 juni 2017 renate Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Family
8

De escaperoom was uitdagend, leuk en bijzonder. De room had verfijnde puzzels en vergt veel samenwerking en creativiteit. Mede daardoor was het extra spannend om binnen de tijd het verhaal te ontraadselen. De puzzels waren vakkundig in elkaar gezet en waren uitdagend van karakter. Kortom: Een plezierige, spannende en positief stressvolle ervaring gehad!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
22 mei 2017 Elise Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Friends
9

Leuk verhaal met pittige puzzels. Waarbij de puzzels niet op zichzelf staan, maar echt onderdeel van het verhaal uitmaken. Een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 maart 2017 Jorn Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
8

leuke uitdagende puzzels, extra spannend door de aftellende klok in de kamer. Ook het contact via walkietalkie geeft een mysterieus tintje. Absolute aanrader!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 februari 2017 Cindy Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
4

Iemand die een zolderkamer heeft gehuurd en met beperkte middelen een pittige escape room heeft gemaakt. De moeilijkheid zit hem voornamelijk in de hoeveelheid puzzels. Sommige puzzels zijn flauw/saai. Deze worden afgewisseld met leuk bedachte puzzels. De aankleding is erg beperkt. Aan alles is duidelijk dat je in een zolderkamer dit spel aan het spelen bent. Er is maar 1 kamer, waardoor de gamemaster goed met z’n aandacht bij de kamer is. Sfeer ontbreekt. Wij zijn gemengd enthousiast over deze kamer zijn.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Niet zo goed Puzzels: Niet zo goed Service: Uitstekend
17 februari 2017 Rob Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

De puzzels waren heel leuk en de kamer was mooi ingericht. Er was goed nagedacht over alles. De eigenaresse was zeer vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 februari 2017 Sadaf Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Een heel gezellige leuke ervaring die ik met collega’s heb gedaan. Zeker voor herhaling vatbaar in een andere room.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Neutraal Service: Goed
2 februari 2017 Yvonne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wij vonden deze Escape Room (Mysterie van de Bermuda Driehoek) geweldig! Puzzels zaten ingewikkeld maar toch logisch in elkaar. We hebben het net niet gehaald maar we hadden de grootste lol. We hebben om hints gevraagd en die waren telkens heel goed. We gaan beslist naar Escape Time terug als er in de zomer een nieuwe escape room toegevoegd gaat worden!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 januari 2017 Sandra Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
7

Op zich een leuke escape room. De locatie is top en de medewerkers zijn ook vriendelijk. Ondanks dat het een mooi verhaal was, voelde ik me niet volledig er in meegezogen. De kamer was ook niet bijzonder sfeervol ingericht, maar wel in de stijl van het verhaal; dat kon beter. De puzzels waren leuk en uitdagend en er zat een logische volgorde in.
Tip: zorg voor iets feller licht, we hadden af en toe best moeite dingen te lezen of kleuren te herkennen.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
28 december 2016 Emiel Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
7

Gisteren deze room gedaan in Groningen. Het was een leuke ervaring, al was het niet altijd duidelijk wat we moesten doen. We moesten goed blijven rondkijken en clues vinden, en hadden enkele hints nodig. Uitendelijk lukte het toch om te ontsnappen. Er staan een aantal leuke attributen in de kamer die goed bij het thema passen. Wel zou de kamer nog wat leuker aangekleed kunnen worden.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Uitstekend
28 december 2016 Niels Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer
10

Escape Time room is een geweldige avontuur! Super creatieve puzzels, verhaal en inrichting van de kamer. Ik heb me ontzettend vermaakt! Een echte aanrader voor Escape rooms liefhebbers!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 december 2016 Andrada Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Amazing experience. Clever puzzles, very nice room, amazing location. The owners were really friendly and welcoming. Would recommend it with no second thoughts.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 december 2016 Ilias Pappas Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

ik vond de puzzels van de escape room erg origineel uitgewerkt. Met leuke kleine details voor materialisatie van de hele kamer. Mede hierdoor komt het verhaal erg spannend en meeslepend over. Zeker een aanrader voor de liefhebbers.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
13 december 2016 Wan king Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Ik vond dit een erg leuke escape room met unieke elementen. De beleving zou nog iets beter kunnen door bijv. de muziek ietsje harder te zetten en ook bij binnenkomst al muziek te horen, zodat je gelijk in de stemming zit. Ook de muziek tijdens het filmpje mag harder. Verder een erg leuk en spannend verhaal en een mooie aankleding.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
10 december 2016 Bernadette Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Dit was mijn eerste keer in een Escape room, ik dacht dat ik het niet leuk zou vinden, maar ik vond het super! Het verhaal in Escape time was super duidelijk, waardoor het spannend werd en ik graag de oplossingen wilde vinden, die we uiteindelijk ook hebben gevonden. De service was super goed en klantvriendelijk, waardoor je je op jouw gemak zult voelen bij Escape time.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
4 december 2016 Debbie Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Absolute aanrader! Interessant verhaal en vernuftige op elkaar aansluitende puzzels met veel variatie. De aankleding van de ruimte is goedgekozen en er hangt een mysterieuze sfeer. Service is ook top. Wij hebben hier echt een leuke middag beleefd en komen zeker terug voor een volgende puzzel!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
26 november 2016 Andrada en Berend Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room First timer

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest