Escape Rooms Nederland logo
Escape TUDelft

Mijnbouwstraat 120, 2628 RX, Delft

Beschikbare escape rooms bij Escape TUDelft

Escape room Missie naar Mars

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 2 t/m 6 spelers
Open sinds: oktober 2020
Minimale leeftijd: 12
Moeilijkheid: Moeilijk

Een bemande missie naar mars ligt nog in de toekomst. Ruimteschepen worden nog volop ontworpen en getest. In de tussentijd is de zoektocht naar het perfecte astronautenteam gestart. Wij zijn op zoek naar teams om te testen of zij geschikt zijn als astronautenteam voor de eerste bemande missie naar Mars. Tijdens de test wordt een missie gesimuleerd op een Marsbasis die is nagebouwd in onze testing facility. Hebben jullie perfecte ruimtekennis, kunnen jullie goed samenwerken, zijn jullie alert op plotselinge veranderingen en hebben jullie oog voor detail? Kom jezelf dan laten testen als team en help ons in de zoektocht naar het perfecte astronautenteam!

Deze Escape Room is geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder die houdt van puzzelen en klaar is voor een flinke uitdaging! Het is een moeilijke test, nog weinig teams hebben de test helemaal succesvol weten te volbrengen.  De zoektocht naar meer astronauten met aanstormend talent gaat verder.

Zijn jullie het team waar wij naar zoeken? In onze testing facility testen wij dagelijks groepen aankomende astronauten of zij geschikt zijn voor de eerste bemande Missie naar Mars. Do you have what it takes?

Escape TUDelft video

Informatie over Escape TUDelft

De escape room Missie naar Mars is onderdeel van het Science Centre Delft. Het Science Centre Delft is een unieke verzamelplaats van alle onderzoeken die aan de TU Delft worden gedaan. De escape room is hieraan de laatste toevoeging waar de ruimtevaart op een bijzondere manier wordt tentoongesteld. Deze escape room is tot stand gekomen in samenwerking met de faculteit Lucht- en Ruimtevaart van de TU Delft.

Beschikbaarheid
De escape room is dagelijks te boeken in de avonduren. Op woensdag, vrijdag, de weekenden en schoolvakanties zijn ze ook overdag geopend.

Prijzen
Ze hanteren een vaste prijs ongeacht van het aantal personen of de dag van boeking, namelijk € 100.

Escape TUDelft Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape TUDelft? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

8

Erg leuk en vooral de verschillende verdiepingen en doorgangen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
1 oktober 2021 S2&Co Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest