Escape Rooms Nederland logo
Escape Uden

Wilhelminastraat 14, 5401 CH Uden, Nederland

Beschikbare escape rooms bij Escape Uden

Escape room De Bank

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: oktober 2015
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Erg moeilijk

Jij en je teamleden zijn een groep ervaren criminelen. Na maanden voorbereiding is het jullie gelukt: jullie hebben de zwaarst beveiligde kluis van de bank gekraakt! De kluis ligt vol met bergen goud, dure sieraden, gigantische diamanten en zeldzame schilderijen. De kraak is nog niet helemaal compleet. Jullie moeten namelijk met al die spullen nog uit de kluis ontsnappen. De bewakers komen over 60 minuten terug en dan zullen jullie ontdekt worden. Missie: binnen 60 minuten de kluis verlaten. Ontsnap uit de kluis of beland achter de tralies!

Je speelt met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk het spel. Groepen van minimaal 9 en maximaal 32 personen kunnen ook spelen. Hiervoor moeten er wel meerdere kamers op hetzelfde tijdslot worden gereserveerd.

Nagenieten van je escape room avontuur? Kies dan voor een van de vele arrangementen van Escape Uden. Bijvoorbeeld een high tea of een vis en vleesplateau. Wees de bewakers te slim af en ontsnap binnen 60 minuten!

Escape room Ontsnappen uit Alcatraz

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: oktober 2015
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Moeilijk

Tip: lees de officiële review van de Keuringsdienst van Kamers over Alcatraz.

Alcatraz was tot 1963 de zwaarst beveiligde en meest beruchte gevangenis van Amerika. De gevaarlijkste criminelen hebben er vastgezeten: denk aan Al Capone. In 1962 lukte echter gevangenen Frank Morris en de broers Anglin om te ontsnappen. Het drietal is daarna nooit meer gezien. Hun ontsnapping betekende het einde van Alcatraz als gevangenis. Nu opent de gevangenis haar deuren in Uden. Ben jij er klaar voor om deze plek met een akelige geschiedenis te ontdekken? Stel dan je team samen en speel het spel!

Je speelt met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk het spel. Voor groepen groter dan 8 personen dienen er meerdere kamers gereserveerd te worden. Je kunt met maximaal 32 personen tegelijk spelen.

Het is ook mogelijk om een arrangement te boeken. Bijvoorbeeld een high tea, een Udense tapas of een satébuffet. Daarnaast zijn er bij Escape Uden ook losse consumpties verkrijgbaar. Ontdek de gevaarlijke, mysterieuze Alcatraz gevangenis!

Escape room De Da Vinci Code

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: oktober 2015
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Gemiddeld

Tip: lees de officiële review van de Keuringsdienst van Kamers over de Da Vinci Code.

Bekend met het boek ‘De Da Vinci Code’? Dan weet je waarschijnlijk al waar het verhaal van deze escape room om draait. Voor iedereen die het boek niet kent, hier een beschrijving van de kamer. Door de moord op conservator Jacques Saunière ontdekken Hoogleraar religieuze symboliek Robert Langdon en cryptologe Sophie Neveu een groot mysterie. In deze kamer ga je op zoek naar de heilige graal. Om de heilige graal te vinden, moet je de laatste boodschap van Jacques zien te ontcijferen. Lukt dit niet, dan zal de plaats van de heilige graal voor altijd een mysterie blijven…

Je speelt met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk het spel. Grotere groepen spelen verspreid over meerdere kamers. Hiervoor is wel een reservering van meerdere tijdsloten nodig. Maximaal 32 personen kunnen tegelijk starten.

Je kunt je escape room bezoek uitbreiden met bijvoorbeeld een high tea of soepenbuffet. Losse consumpties zijn ook verkrijgbaar. Ontrafel Jacques laatste boodschap en vind de graal!

Escape room Babykamer

Maximale tijd: 60 minuten
Capaciteit: 3 t/m 8 spelers
Open sinds: oktober 2015
Minimale leeftijd: 10
Moeilijkheid: Moeilijk

Tip: lees de officiële review van de Keuringsdienst van Kamers over De Babykamer.

Baby’s…De meeste mensen vinden ze ontzettend schattig, lief en klein. Dat geldt niet voor de baby’s die je zult aantreffen in de babykamer van Escape Uden. Dromen van een zacht baby’tje in je armen? Na het spel in deze escape room misschien niet meer…

Je speelt met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk het spel. Spelen met een groep van minimaal 9 en maximaal 32 personen? Dat kan: reserveer daarvoor meerdere kamers op hetzelfde tijdstip. De groep wordt dan verdeeld over meerdere teams die tegelijkertijd spelen.

Sluit je escape room avontuur af met één van de vele arrangementen. Je kunt o.a. kiezen uit een high tea en drankjes met bittergarnituur. Vlucht binnen 60 minuten uit deze verschrikkelijke babykamer!

Informatie over Escape Uden

Sinds oktober dit jaar heeft Uden in Noord-Brabant niet 1 maar 2 escape rooms! Escape Uden opende namelijk de deuren van maar liefst 4 escape rooms. De kamers hebben elk een compleet ander thema en verschillende fun- en spanningsfactoren. Zo kun je ontsnappen uit ‘s werelds meest zwaarbewaakte gevangenis (Alcatraz) of uit een horror babykamer. Een andere kamer draait om het stelen van goud uit de kluis van een grote bank. Fan van The Da Vinci Code? Dan kun je je hart ophalen in de escape room die gebaseerd is op het wereldberoemde boek. 1 ding hebben alle kamers wel gemeen: je krijgt maar 60 minuten de tijd om te ontsnappen. Lukt het jou en je teamleden om sneller te zijn dan de klok?

Escape Uden bevindt zich aan Wilhelminastraat 14 in Uden. Reizen met het openbaar vervoer? Reis dan naar station Den Bosch en neem daar bus 305 richting Eindhoven of bus 306 richting Uden. Stap uit bij halte Wilhelminastraat. Vanaf daar is het ongeveer 100 meter lopen naar de escape room. Je speelt met minimaal 3 en maximaal 8 personen tegelijk het spel. Hoe meer personen per team, hoe lager de prijs per persoon. Zo kost een tijdslot voor een team van 3 personen per persoon €22,- en voor een team van 8 personen €14,- per persoon! Op vrijdag en in het weekend geldt een toeslag van €2,-. Escape Uden is dagelijks geopend van 09:00 uur tot 0:00 uur, ook op feestdagen. Welke van de 4 uitdagende kamers kies jij?

Escape Uden Reviews

Benieuwd naar de ervaringen en beoordelingen van andere spelers over Escape Uden? Hieronder een overzicht van alle reviews. Ben je zelf bij deze escape room geweest, laat dan je ervaring achter.

1

Wat was dit een slechte kamer! Geen sfeer. Alles was vies en vooral gebruikt! Gewoon een uitgeleefde kamer.
Codes die niet goed werkten. Hele slechte/kapotte verlichting.
Geen goede/duidelijke hints. Je zocht daardoor niet in de goede richting.
Al met al zonde van je geld! Doe het niet!!!

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
10 augustus 2021 Eefje Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
3

De Bank was een teleurstelling omdat de tips op een standaard moment worden gegeven en je niet om een tip kan vragen: dat betekende dus dat we soms een tip kregen die we al hadden!! Of helemaal niks aan hadden omdat we al verder of niet zover waren. Zorgt voor verwarring. Bij de meeste escape-rooms kan je een tip vragen als je die echt nodig hebt, dat kan hier niet: super frusterend!! Behalve dat wel een leuke kamer…..

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Slecht
20 oktober 2020 elmo Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Family
5

We werden goed ontvangen door de eerste dame. Vervolgens kwam de tweede dame ons in de meest monotone en minst enthousiasme manier uitleggen hoe een escaperoom werkt en leiden ons naar de escaperoom Alcatraz toe. Vervolgens in de escaperoom geen verhaallijn en muziek. Meerdere teksten van de escape room die hiervoor in de escaperoom zat waren nog leesbaar op de grond en muur. De puzzels waren voornamelijk gebaseerd op sloten. Tijdens de escape kregen we veelste veel hints/oplossingen, maar gelukkig na aantal keer schreeuwen dat we minder hints wilde, werdt er naar ons geluisterd. Het is een leuke escaperoom voor mensen die niet veel eisen stellen, maar voor een mooie ervaring zou ik verder zoeken.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Niet zo goed Service: Niet zo goed
8 maart 2019 Ilse Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
1

Verschrikkelijk slechte, simpele, lelijk belichte, niet mooi afgewerkt, half gesloopte, op slotjes gebaseerde escape rooms. Heb er hier 2 gespeeld. Beide te triest voor woorden. Stop met dit passieloze ongeïnspireerde bedrijf. Vreselijk

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Slecht Puzzels: Slecht Service: Slecht
17 november 2018 Patrick Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Bachelor
8

Leuk! Houd wel rekening met donkere ruimte. Veel op de tast.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
11 mei 2018 Marjolijn  Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer | Family
6

Met 2 personen de Babykamer gedaan. We wisten dat het op 1 moment lastig kon worden maar daar werd rekening mee gehouden. top!
Een verhaal was er niet echt en werd ook niet duidelijk in de kamer. Zoals we wisten van eerdere recenties zagen we inderdaad dat er puzzels uit andere kamers gekopieeerd waren. Helaas ook echt letterlijk precies hetzelfde…
Begin ging een beetje stroef maar toen we eenmaal erin zaten ging het snel. Niet hele moeilijke puzzels, wel even goed over nadenken. Afwerking mag echt beter, zo keek ik naar boven en zat er een gat… en elementen in de kamer die niet meededen maar die er wel stonden.
Best te doen voor onervaren escapers. Met nog 3:13 op de klok zijn we ontsnapt.

Diepgang/beleving: Niet zo goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Neutraal
19 november 2017 Tamara Via Escape Rooms Nederland 1-2 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld) | Escape Room Junkies
10

Hele leuke kamer! Wij hebben de babykamer gedaan en hebben het zo leuk gehad. We hadden er al enkele gedaan, maar deze staat toch bovenaan. Leuke puzzels, uitdagend en vol verassingen.
Lounge is ook top! een verademing dat je niet buiten hoeft te wachten. Ik ga zeker de rest van de kamers ook doen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 september 2017 Fraukje Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld) | Friends
7

Leuke kamer. Met de nodige ervaring zijn we altijd weer benieuwd naar nieuwe uitdagingen. De Babykamer is ons goed bevallen. Qua sfeer/aankleding niet de meest mooie kamer. Maar de raadsels zijn vernieuwend. En niet té lastig, waardoor je mooi op eigen tempo en zonder oponthoud kunt blijven puzzelen. Ik kan deze aanbevelen wanneer je ongeveer <5 kamers hebt gedaan. We zijn zeer benieuwd naar de andere 3 kamers!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
14 januari 2017 Rianne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Super leuke escape room. Wij komen zeker nog terug voor Da Vinci, Bank en Babykamer. Wij zijn nu ontsnapt uit Alcatraz!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend
14 januari 2017 Ariana Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Kamer De Bank: uitdagend, spannend, samenwerken, verrassend, misleidend. Vriendelijk personeel. Ondanks dat we net niet ontsnapt waren was personeel bemoedigend en vonden wij het fantastisch!!! Lounge is heel gezellig om ervoor en erna lekker na te praten. We komen hier zeker terug!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
3 januari 2017 Frank Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Chucky rules!!!!! Ontsnapt met 2.34 over.
Hele leuke kamer met verschillende puzzels en uitdagingen voor iedereen.
Ik kom zeker nog terug. Wat ook leuk was om eens te zien, is dat er een fatsoenlijke lounge is gemaakt. Tot nu toe hebben we elke keer buiten moeten wachten. Ik kan niet wachten om de andere kamers te spelen.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 december 2016 Angela en Mark Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Fantastische kamer. Wij hebben Da Vinci gedaan. Echt zo ontzettend leuke kamer met uitdagende puzzels.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 december 2016 Jolijn Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

Schitterende escape room. Gezellige sfeer hangt er, mooie lounge en vriendelijk personeel. De kamer (de Babykamer) is onwijs leuk. Steeds als we denken dat we er zijn, komt er weer iets. En god o god, wat zijn wij geschrokken. Ik raad deze escape room absoluut aan.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
8 december 2016 Sandra Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

We kozen voor ‘De Bank’ en zijn ontsnapt met nog 6 minuten op de klok. Het is stevig samenwerken om de best pittige opdrachten uit te voeren. Een hele mooie room met veel details en een goed verhaal.
De ontvangst en begeleiding van het personeel was uiterst vriendelijk. Een absolute aanrader.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 september 2016 Joop Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Wat een super leuke escape room! We hebben er allemaal super veel van genoten en zijn er gelukkig op tijd uitgekomen. We hebben nog lang na het ontsnappen er over gepraat en nu al een volgende keer gepland! Tot de volgende keer!!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
25 september 2016 Ebby Zonnenberg Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Een hele leuke kamer. Het krijgt een fantastische wending, waardoor het plaatje gewoon klopt.
Lounge is ook erg mooi en personeel zeer vriendelijk. We komen absoluut terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
24 september 2016 Loes Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

We werden heel hartelijk ontvangen in Uden. Net binnen de tijd wisten we uit deze spannende escaperoom te ontsnappen! Er worden op het juiste moment aanwijzigingen gegeven zodat het voor iedere groep leuk is.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 september 2016 Iris Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
8

Prima maar niet geheel hufterproof, niet bewust natuurlijk maar sommige beveiligingen zijn te omzeilen met onbedoelde handelingen. Had ook wat meer sfeer en effecten verwacht maar resumé: leuke ervaring.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Uitstekend
24 september 2016 Jeroen Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
10

Hartstikke leuke activiteit met de collega’s. Iedereen was enthousiast en fanatiek! De kamers waren passend ingericht en wanneer we vastliepen kregen we op tijd hints zodat we niet te lang stil stonden. Wat ons betreft is het een echte aanrader!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Goed
23 september 2016 Kjell Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Een sfeervolle kamer met leuke puzzels, heel divers. De hints waren heel subtiel. Ze kwamen op momenten dat je wel een heel eind in de goede richting zat, maar net iets over het hoofd had gezien om verder te gaan. Voor ons voldoende ons binnen de tijd te ontsnappen. Wat een leuke ervaring.

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
21 september 2016 Els Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Hadden het nog nooit eerder gedaan. Onze groep van 21 personen was verdeeld over 3 kamers wat het ook een beetje tot een onderlinge strijd maakte wie er het snelste uit komt. De reacties achteraf waren super leuk, moeilijk, spannend en het uur is zo snel voorbij omdat je zo druk bezig bent en opgaat in de puzzels

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 september 2016 Dinja Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

De Da Vinci kamer was fan-tas-tic! De spanning en sensatie gierden door onze lichamen tijdens het maken van alle veelzijdige puzzels. Net voor het uur weten te ontsnappen en daarmee is dit mijn eerste escape ever! Wij komen zéker weten terug voor de andere uitdagende kamers. We kunnen niet wachten, dus waarschijnlijk over een heeeeel kort tijdje 😉

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
18 september 2016 Ayumi Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room First timer
8

Geweldig leuke groepsactiviteit. Van te voren wordt je al nieuwsgierig vanwege de naam / onderwerp van de betreffende Escape Rooms. Wij hadden Alcatraz en Da Vinci Code. Er is voor eenieder wat te doen. Daarbij worden er goede aanwijzingen gegeven in het geval je vastloopt. Zodoende hebben de deelnemers ook het gevoel wat te bereiken, ook al haal je de deadline van een uur niet. Niet te moeilijk, wel uitdagend. Vandaar ook een voldaan gevoel na afloop.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
17 september 2016 Brigitte Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
10

Ontzettend leuke ontvangst en enthousiast personeel. We wilden iemand verassen voor haar verjaardag en het personeel heeft echt heel leuk meegedacht. De kamer was ook heel leuk, er was veel te doen en ook goed haalbaar voor kleinere groepen. Zeker een escaperoom die je bezocht moet hebben!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
17 september 2016 Anniek Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
8

Onze zoon Luca vierde zijn verjaardagsfeestje, met de jongens naar Escape Room gegaan. Wij hebben Alcatraz gedaan, erg leuk en spannend. Gelukkig is er op aanraden een volwassene mee naar binnen gegaan anders is het voor kinderen erg moeilijk. We hebben alleen maar enthousiaste reacties gehad dus complimenten!

Diepgang/beleving: Neutraal Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Goed
16 september 2016 Sandra Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
9

Personeelsfeest hier gehad.
Iedereen heeft enorm naar de zin gehad. Leuke uitdagingen, kom graag terug om de andere kamers ook eens te beleven.

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 september 2016 René Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

De babykamer is ee geweldige escape room! Wat een spanning en leuke puzzels. Heel vriendelijk personeel en erg mooie aankleding.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 september 2016 Femke Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room First timer
10

Wij hebben de babykamer gedaan! Wat een toffe kamer en we hebben het gered!! Vol verrassingen en schrikmomenten maar dat maakt het juist leuk! We waren een goed team!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Goed Service: Uitstekend
16 september 2016 Lisanne Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

GREAT EXPERIENCE!!!! alles klopt! Het spel, de ontvangst, de nazorg. Dit is het complete plaatje. Hier kunnen anderen escape rooms nog veel van leren.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
16 september 2016 Bregje dekkers Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Het was een zeer geslaagde avond. De kamer is echt fantastisch. Heel veel verschillende soorten puzzels, zodat iedereen ook echt bezig was. Steeds meer verassingen. Dat vind ik zo leuk wanneer zoiets in de kamer zit verwerkt. Wij komen zeker terug.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
15 september 2016 Senna Vissers Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
8

Leuke escape room, leuke puzzels, verrassende ontwikkelingen. Net binnen de tijd kunnen ontsnappen 🙂

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Neutraal Puzzels: Goed Service: Goed
9 september 2016 Ilse Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

De kinderkamer was echt super gaaf,Er leuk in elkaar gezet en erg leuke verschillen in moeilijkheidsgraad in de puzzels. Maar vorige week vrijdag 9-9-2016 waren we ook nog bij jullie en hebben alcatraz gedaan. die vonden we wat minder spectaculair. Was 1 ruimte en je had heel veel “lastige” puzzels bij elkaar en omdat het die avond erg rumoerig was door de groep voor ons, konden we niet goed concentreren op de puzzels.. misschien iets doen aan de geluidsdichte muren…..

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
29 augustus 2016 Monique Via Escape Rooms Nederland 3-4 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Echt een top ervaring bij Escape Uden. Alles klopte. Niet alleen maar slotjes en codes, maar echt gebruik gemaakt van techniek. Dat zie je niet overal. Ook de service is kei goed. Heel leuk dat de mensen die de hints geven ook in de (hele ruime) lounge zitten. Zo is er echt interactie tussen het personeel en de gasten. De hele sfeer straalt uit dat men er passie heeft voor Escape Rooms. En dat werkt heel aanstekelijk!!

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
2 juli 2016 Roel Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

We hebben zo’n ontzettend leuke avond gehad. Mijn baas had dit geregeld als teamuitje. Uiteraard was ik erg blij dat we dit gingen doen, gezien ik al bij anderen escape rooms ben geweest. Ik was geplaatst in het team van de babykamer. Zo ontzettend leuk was het. Met nog 2.31 over zijn we ontsnapt. De puzzels waren origineel. Paar doordenkertjes erbij en special effects. Heel erg leuk. Ik kom snel terug om de andere kamers te doen.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 juni 2016 Merel Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Addict (6-10 rooms gespeeld)
10

met een clubje meiden van 10-11 jaar een kinderfeest gehad daar. Spannend maar erg leuk de ene groep was niet ontsnapt uit de babykamer maar de dames in de bank wisten zich net op tijd te bevrijden met nog 3 minuten en 9 seconde op de teller Een aanrader als je van puzzelen denken en spanning houdt . Zeker een aanrader voor tieners die van spanning houden

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Goed
13 april 2016 Isa Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room First timer
10

Deze Escape Room was tot nu toe de leukste. Waarom?! Alles klopte. Het begon al met binnenkomst. Het team was erg klantvriendelijk. Gezellig een praatje maken. Daarna werd de groep gesplitst. De mannen tegen de vrouwen (da vinci tegen babykamer). Ik zat zelf in de groep van de babykamer. De kamer is zeer verrassend en heeft heel veel leuke effecten. De puzzels waren pittig, maar wel erg leuk. Jammer genoeg was de klok sneller dan ons. De mannen hadden het daar in tegen wel gehaald. Dat gaan we nog lang horen :'(.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
27 februari 2016 Ayden Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

TOPAVOND! Na eerst een geweldige service van het team (we konden maar geen datum kiezen), was het eindelijk zover. Vol spanning gingen we Alcatraz in. Sommige waren al eens bij een andere Escape Room geweest, dus we waren erg benieuwd of ze ons hoge verwachtingen gingen overtreffen. En ja hoor, deze was gruwelijk vet! Veel gaver als waar we eerst zijn geweest. Originele puzzels. Je kon zien dat ze er veel tijd in hebben gestoken. Een ervaring om nooit te vergeten.

Diepgang/beleving: Uitstekend Kwaliteit: Goed Puzzels: Uitstekend Service: Uitstekend
25 februari 2016 Ramona Via Escape Rooms Nederland 7-8 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)
10

Klantvriendelijkheid staat hier hoog aangeschreven. Dat merkte ik gelijk toen we binnen kwamen. Wij hadden dit geboekt als teambuilding voor onze afdeling. Iedereen was razend enthousiast. Ik ben zelf in Da Vinci Code gegaan, maar god wat was die moeilijk. Bloed,zweet! Tijd tikte door en dan net op het randje…halen we het niet 🙁 Maar dat mocht de pret niet drukken want we hebben het heel leuk gehad. De puzzels waren uitdagend, maar wel leuk. Tegen de Escape Room wil ik nog graag zeggen; Ga zo door! we voelden ons erg welkom!

Diepgang/beleving: Goed Kwaliteit: Uitstekend Puzzels: Goed Service: Uitstekend
18 december 2015 Tanja Vissers Via Escape Rooms Nederland meer dan 8 personen | Escape Room First timer
6

Alcatraz kamer
Een erg kinderachtig en amateuristisch opgenomen filmpje gaf de uitleg. Het blonde meisje achter de balie was in een carnavals kostuum gestoken en had een geschminkte zwarte stoppelbaard, evenals haar vriendinnetje dat voor gevangene door moest gaan. Dit deed voor ons alles af aan de beleving die we hadden en de tot dusver wel intrigerende kamer. Had een paar je buurjongen twee 10tjes gegeven en je had een beter resultaat gekregen dan dit.
In totaal zijn we ongeveer 20min bezig geweest met puzzelen, en een half uur met wat er nou de logica was tussen de puzzels en wat de volgende stap zou zijn. Hiervoor kregen we tips via tv, die we ook nodig hadden om te begrijpen wat precies de bedoeling was.
Op het eind pakken ze uit met een ludieke climax, die we niet aan zagen komen! Dit bracht een deel van de beleving weer terug, maar helaas liepen we hierbij weer tegen een beperkt logisch vervolg van het gebruik van verstopte items.

Diepgang/beleving: Slecht Kwaliteit: Goed Puzzels: Neutraal Service: Neutraal
13 december 2015 Freek Via Escape Rooms Nederland 5-6 personen | Escape Room Enthusiast (2-5 rooms gespeeld)

Heb je deze escape room al bezocht? Wij willen dolgraag meer horen over jouw ervaring met deze escape room.
» Plaats jouw ervaring

Pin It on Pinterest